marți, 25 aprilie 2023

ROMÂNIA SE VA NASTE A DOUA OARĂ ŞI - A TREIA OARĂ !

 


                                                   Dragii mei,  

În această  după amiază, mă odihneam putin în pat. Stând cu ochii închisi, si chiar îmi doream ca să adorm un pic, aud un glas care spune ceva tare frumos despre ROMÂNIA.
Glasul spunea aşa :

                 "ROMÂNIA !
              Ce-ar fi ca România să se nască a doua  oară ?
Dar un alt glas, îi răspunde cu dragoste si cu blandete:

                     ROMÂNIA se va naşte a doua oară
                              şi - a treia oară !"   

Da fratilor ! ROMÂNIA  zilelor noastre este în MÂINILE  LUI  DUMNEZEU. Vom vedea si vom auzi ceea ce până acum nu a fost îngaduit ca sa vedem si s-auzim.
ROMÂNIA  este ŢARA  DUHULUI  SFÂNT !
Să ne închinăm si noi dragii mei, sa ne inchinam Prea Sfintei Treimi si Prea Curatei Fecioarei Maria si sa ne invrednicim a ne bucura de MINUNILE care vor urma să aibă loc în ROMÂNIA  Celui  de-al Doilea Ierusalim.  
 
Să nu îngaduim nimănui ca să ne strice bucuria sufletului, ci să fim ferm convinşi că IISUS  HRISTOS  si MAICA  LUMINII ne iubeste si ca voieste ca toti să ne mântuim.
                             Cu dragoste, Maria.        

14 comentarii:

  1. Speram si noi sa Nu fim dupa cum bate zarul
    Cum s-a intimplat de multe ori in Istorie-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  2. A se naste a doua oara, a se reinventa urmarea mersului istoriei ,o evolutie de progres si de concepere a lumii
    Care poate merge si spre pierderea limbii si chiar Alienare mai ales facuta prea repede prin pierderea traditiilor , echilibrului si identitatii culturale-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  3. De doua ore s-a renăscut deja probabil ca urmează a treia oară

    RăspundețiȘtergere
  4. Socul cultural e mai mic in cazul tinerilor mai adaptabili la situatii si mentalitati culturale noi si se adapteaza mai usor cea ce in general i-i face pe romani de preferat si in strainatate combinat mai ales cu caracterul subconstient trasaturi nationale ca ospitalitatea-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  5. Daca Romania se va naste a treia oara ar insemna ca ar si muri-distrusa de doua ori ,ceia ce au facut-o din punct de vedete economic Casta Evreiasca care a preluat Puterea din 1944 adusi pe tancurile sovietice prin Banda celor patru Ana Pauker ,Iliescu ,Roman,Brucan etc si pentru care au fost rasplatiti cu Pensiile Speciale de 100 mai mari ca ale Romanilor-craciun.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nedreptate cat cuprinde pe fata!!!!!!! Cum este posibil ca un român are a muncit mai mult, a contribuit mai mult la sistemul public de pensii sa aiba pensie mai mica decat un evreu, ucrainean sau ce strain de neam si tara o mai fi acela?????? Este inadmisibil asa ceva! Romanilor nu li se da 1.000 Euro pe luna bani de buzunar si in plus cazarea si mesele platite asa cum se procedeaza cu ucrainenii, evreii sau alti intrusi straini de neamul romanesc... Ba acesti straini ne vor raul. Nu ne pun de la soare la umbra, ci invers.
      AICI ESTE GRESEALA IUDELOR DE ROMÂNI TRADATORI care au preferat rahatul strain si au dat in cap fratelui român!

      Ștergere
  6. Aceasta rezilienta o pot arata liberalii catre care toti romanii arata cu degetul acuzator. Acum sunt ca diamantul la slefuit dar va veni si timpul cand crimele si regresul se vor opri. Sau tocmai pentru persecutiile pe care le indura acum, va veni candva si vremea lor. E indeajuns loc sub soare pentru toata lumea, dar nu toti pot privi acestea si intelege ca si ultimul fir de iarba are dreptul sa creasca asa cum stie, neingradit de spini salbatici la suflet, nesufocat de buruieni neluand seama la propriile defecte dar mai degraba la slabiciunile altora in a se afirma in viata.
    Nasterea este pentru victime, nu pentru tortionari. Degeaba se renasc daca la fel de rapaci si posedati de nebunia propriei glorificari sunt. Acum nu e timpul celor care inmuguresc. E timpul fortei pumnului, tradarilor si secretismelor.
    In vremea lui Iisus omorau toti copiii nascuti sub un an pentru a se pune pe ei nemuritori in cartile de istorie. Au ajuns la cosul de gunoi al istoriei pentru incapatanare. Cine are minte sa priceapa, sa priceapa! Legea in natura este evolutia si continua schimbare. Desarte sunt atunci toate actiunile de impiedicare prin forta ca ceva sa apara, sa dea un suflu nou societatii. Indienii numesc iluzia maya. Maya este a te agata de orice, inclusiv de viata. Cand vine timpul, toti culca un cap deoparte si se despart de ultima sulfare.
    De aceea si Iisus ne indemna sa nu ne atasam de cele trecatoare. Toate sunt trecatoare, o iluzie, maya.
    Cei ce azi sunt batuti, oprimati si dati tribut in societate, maine vor fi mai multi si mai multi si nu vor mai indrazni sa le rupa in bucati viata sau vointa spre autodeterminare.
    Acestea prevad. Acum incepe suferinta care va aduce victoria. Este diamantul supus la tensiuni si temperaturi inalte, conditii pentru a incerca iar si iar si iar.
    Asa ne-a invatat istoria, asa trebuie ca sa fie.

    RăspundețiȘtergere
  7. N-are cum Romania sa se si nasca si sa se si scurga. E prea de tot ca luate impreuna sa aiba sens.
    Prea multa flatulenta!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Păcat,că multi nu cred în puterea Divină,ce la noi oamenii nu este cu putință,La Dumnezeu toate sunt cu putință,ce ne este scris în Sfânta Biblie Cerească,așa vom suporta.

      Ștergere
  8. asta ar insemna ca avem de tras ponoasele si acelor care ne-au secat de puteri fizice si psihice-are DUMNEZEU PLANUL LUI

    RăspundețiȘtergere
  9. Virusurile si Razboiul nuclear apreciate ca un pericol mai mare ca falimentele economice.
    In mijlocul razboiului din Sudan ar fi si depozite cu virusi
    In timp ce costul urias al razboiului din Ucraina pun in discutie alte silutii ca impartirea acesteia la tarile de la care are teritorii luate ca Polonia,Slovacia,Ungaria si bineinteles Romania-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  10. Doamne ajuta Măicuța Domnului doamna Maria 🙏
    La câtă nedreptate, minciună și nu mai zic atâtea greutăți pe spinarea poporului nostru,taxe,biruri nu știu cum să mai spun,scumpiri etc poporul suferă în tăcere.
    Numai un exemplu avem Franța care pentru 2 ani mărirea de vârstă la pensie nu se mai termina revoltele și în multe locuri din lume,noi nu zicem nimic,suferim în tăcere.
    Aceasta suferință aduce mântuirea sufletelor noastre.
    Mântuitorul a suferit nevinovat pentru mântuirea noastră.
    Noi suntem păcătoși și de aceea îngăduie Dumnezeu pentru iertarea noastră.
    Că popor suntem mai câștigați in fața lui Dumnezeu față de alții care se revoltă și violențe care fac victime.
    Sa ne apere Bunul Dumnezeu și Maicuta Domnului de tot raul și necazul.
    Suferința poporului nostru nu va fi în zadar, Dumnezeu și Maicuta Domnului are grijă de noi.

    RăspundețiȘtergere
  11. Va fi vb atit de o.renastere teritoriala in doua mari faze dar dupa ce vom.mai.pierde pina la urgie inca 12 judete.
    Cit si de o renastere spirituala si economica si chiar culturala si abia secundar demografic genetic si lingvistic.
    Renasterea spirituala tine atit de noua convertire si doar a scrisilor initial minoritari si ea faziala la fel ca si reducerea populatiei pina la treimea biblica care vir fi mare parte facute cam in.paralel cita vreme pedepsele judecatii vor convinge de adevar cu care Dumnezeu va pune in ascultare din impotrivire popoarele si prea putin vorba buna.
    Apoi tot fazial intai.mutarea dupa urgie in Romania a Venirii Cineva Femeie revenita la viata teofanic identic in Bucovina in preziua cintarilor in Sion al carei nume mic tradus e Farapata asa cum numele mic lui Iisus revenit tradus este Anton acesra revelat de o.profetie calugareasca din Romania. Dupa care mutarea si a lui Iisus revenit dupa sau odata cu venirea Sa cea vizibila de toti organizata festiv in Piata Universitatii zisa intro profetie franceza vaga .
    Desi exista si altele indeosebi 3 vedenii date catre 3 persoane diferite din Romania ( 3 stiu eu dar posibil sa fie mai multe) cu trairi imagini si detalii identice si complementare in nr mult mai mare.

    RăspundețiȘtergere