marți, 18 aprilie 2023

DUHUL CEL PREA SFANT SI TRICOLORUL ROMANIEI !

                                                     18 Aprilie 2023, ora 5,09 ! 

                                                       Hristos a Inviat!

                                                            Dragii mei, 

In aceasta dimineata,m-a trezit o lumina alba si stralucitoare foarte,lumina ce-mi arata ceva in plafonul camerei mele,chiar deasupra patului meu in care stateam culcata.

Vedeam cu ochii deschisi fiind, vedeam o pata transparenta ,ca o umbra mare cat un grapefruit mai mare.Aceasta umbra transparenta pulseaza ca o inima in plafonul de deasupra patului meu, a locului in care eram culcata.

Inchid ochii,deoarece,eu asa vad aproape toate Tainele Lui Dumnezeu, si astfel, asa cu ochii inchisi,vad un porumbel alb si pufos,un porumbel din lumina alba si orbitor de stralucitoare.Era Duhul Cel Prea Sfant.

.
Duhul Sfant avea in pliscul Său o floare alba si transparenta, o floare ca dintr-un voal, dintr-un cel mai fin voal.
Ca forma,floarea arata ca aceasta de mai jos:

.
Prin aceasta floare alba,Duhul Sfant sufla catre mine Raze albe si orbitor de stgralucitoare, Raze care-mi dadeau o pace si liniste sufleteasca,divina, cu totul divina.
In clipa urmatoare,Duhul Sfant lasa floarea din plisc,chiar o impinge putin mai in fata si incepe a sufla catre mine si mai multe Raze albe.
Acum vedeam si flaorea alba inconjurat de lumina Duhului Sfant,vedeam si razele ce-mi intrau in corp, raze suflate de Duhul Sfant.

.
Iar langa floarea alba si transparenta , a aparut o panglica ingusta in culorile Tricolorului romanesc.
Deci, in acelasi timp dragii mei, vedeam pe Duhului Cel Prea Sfant cum sufla catre mine Raze albe si stralucitoare, vedeam floarea alba inconjurata de lumina alba si orbitor de stralucitoare si totodata,vedeam Tricolorul Romaniei sfinte.
Ma simteam dragii mei, de parca as fi fost in Cerul sfant si nu in patul meu. Imi doream ca tot ce vedeam sa nu se mai termine niciodata.
Dar in final, totul a disparut ca prin topire, iar eu m-am grabit a scrie in caietul meu de suflet toate cate am vazut cu Voia si cu Puterea Duhului Sfant.
Iar acum dragilor, cu tot sufletul v-am dezvaluit si voua tuturor celor care credeti in Minunile nevazute de ochii firesti,dar vazute si traite de mine cu toata fiinta mea.
Indiferent ce s-ar spune rau despre Romania dragilor, sa nu credeti in tot ce auziti si vedeti la Tv sau in presa.
Romania dragilor, a fost si este ocrotita de Duhul Cel Prea Sfant,este deja Gradina Maicii Domnului si va fi nu peste prea mult timp, al Doilea Nou Ierusalim, adica, locul in care va veni MANTUITORUL Lumii intregi ca sa judece si viii si mortii.Locul in care, cei morti vor iesi din groapa,vor invia spre a fi judecati de Dreptul Judecator,de IISUS HRISTOS , Fiul Lui Dumnezeu si al Prea Curatei Fecioare Maria, Carora Li se cuvine toata cinstea,slava, inchinarea si intelepciunea,Amin!
Cu dragoste,Maria.






9 comentarii:

  1. Pina atunci vor ramine numai batrini,tara tocmai buna de colonizat ,visul bozgorilor evrei si maghiari-craciun.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Aveți dreptate..

      Ștergere
    2. Se spune ca daca nu ai batrani sa-ti cumperi.
      In orice caz, e nevoie si de copii, si de tineri, si de batrani. Unii fara altii nu pot trai. Ar fi vai si amar de o tara, de o natiune fara una din categorii. Toti sunt importanti. Si mai ales in fata lui Dumnezeu orice vietate este importanta! Nimeni nu are drept de viata si de moarte asupra nimanui.
      A mai aparut acum robotul programat de diabolici sa ucida si nenorocirea de inteligenta artificiala. Este impotriva firii, impotriva Creatiei lui Dumnezeu si impotriva Divinitatii aceasta nascocire demonica.

      Ștergere
  2. Sfântul Treime și Maica Domnului,va cer iertare pentru păcatele mele,nu am cui sa - i cer ajutorul decât la Divinitate,și să vă mulțumesc din suflet pentru tot ce îmi oferiți,in primul rand viața.Suntem în săptămâna Luminată și cu toții să ne schimbăm sa fim creștini adevărați,să ne unim cu toții în rugăciune și fapte bune,începând de la cei care ne conduc până la ultimul om,toți avem o misiune pe acest pământ să facem Pacea pe pământ ,nu sa distrugem tot ce a creat Tatăl Ceresc.Romania este Gradina Maicii Domnului și țara Mântuitorului Lumii,cu toții să ne unim in rugăciune și fapte bune și pe cei din jurul nostru sa-i salvam din ghiarele satanei care vrea sa ia conducerea pe pământ,prin luxul care îl face pe creștin să se îndepărteze de Cuvântul cel Sfânt a Lui Dumnezeu.Suntem un popor sărac în gândire,ne place sa fim călcați în picioare,umiliți și mințiți de cei care nu îl iubesc pe Dumnezeu,am uitat că strămoșii noștrii au apărat tara cu sufletele lor prin rugăciune,au zidit biserici și mănăstiri,și noi să apărăm tara Gradina Maicii Domnului,prin fapte bune.Am scris aici pe blog,că va veni vremea când stadioanele României vor fi pline la rugăciune,dar a sosit timpul toți creștinii ortodocși să se unească in rugăciune,să scoată,Sfânta Evanghelie, Sfintele Icoane și Sfânta Cruce,în stradă,așa Satana nu o sa mai aibă putere să distrugă semenii noștri,să stea sub picioarele lor.Maica Domnului,te rog ajuta-ne sa avem un izvor al tămăduirii,să-i aduc pe toți din vestul țării,până la răsărit,de pe tot pământul,cei care cred în puterea Ta,să se vindece și să-l urmeze pe Fiul Tău iubit,Iisus Hristos,care pentru noi a fost răstignit,și să îl urmăm până la a Doua Venire pe pământul Românesc.

    RăspundețiȘtergere
  3. La ce urmeaza pe pământ,toți Românii vor veni acasă,nu vor mai dori luxul,doar să trăiască,cei bogați vor dori sa imparta bogăția că să aibă comoara și în cer.Pe întreg pământul lumea va fi schimbata,nu vor să mai trăiască în minciuna și sărăcie,IISUS HRISTOS,nu ne vrea sclavi.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. 00.13, sa nu se trezeasca prea tarziu cand nu se mai poate si granitele vor fi inchise asa cum e scris in cartile sfinte: vor dori sa se intoarca acasa si nu vor mai putea!

      Ștergere
  4. Adevărat a Înviat doamna Maria 🙏
    Ce minune frumoasă a-ți trăit doamna Maria!!
    Duhul Sfânt va păzit somnul și este langa dv.ce minune!!!🙏🙏

    RăspundețiȘtergere
  5. Atenție azi parlamentul României votează sau nu o lege inumană, dreptul statului de a lua copiii de la familie 😁😁😁

    RăspundețiȘtergere
  6. Slava ție PREA SAFANTA TREIME IN VECI VECILOR AMIN

    RăspundețiȘtergere