marți, 25 aprilie 2023

ROMÂNIE , BUCURĂ -TE !!! POMUL VIEŢII ŞI SFINŢII ROMÂNIEI SFINTE !


                                                         POMUL  VIEŢII, 
       ÎMPODOBIT  CU  SFINŢII  ROMÂNIEI !

                                                               Dragii mei ,

În această dimineaţă fraţilor,  O Mare Minune am văzut pe Pământul României.
O Lumină albă si orbitor de stralucitoare mă trezeste, si astfel, văd un Cer de noapte spre Sud,Cer care a coborât foarte aproape de Pământ.
Si asa dragilor, de la Pământ la Cer,vad cum creste un POM imens cu un trunchi  imens,  care are pe  el ,multe , multe noduri ca niste ochi .
POMUL  VIEŢII fratilor, era gol la început, dar într-o clipă văd cum din POMUL  VIEŢII ,din partea dreapta, imediat sub Coroana goală îşi trage SEVA, îşi trage Fericirea si Hrana Divină HARTA  ROMÂNIEI.  
Braţul prin care ROMÂNIA  toată primea Hrana Divină, tot Izvorul Vietii era "Cisma ", Lanţul muntilor Carpaţi !
Aceasta "Cismă " ce semnifica CARPATII  ROMÂNIEI, era conectată la Trunchiul imens al Pomului Vietii, la unul din multele noduri sau ochi al acestul POM  DIVIN.
Din POMUL  VIEŢII iesea VIAŢA dată de DUMNEZEU, viata ce avea culoarea luminii albe transparente. 
Asa precum curge sângele la oamenii care fac dializă, tot asa, din Trunchiul imens iesea prin Lantul Carpatilor care devenise ca o ramură transparenta,  iesea Viaţa fără de moarte.
Într-o clipă fratilor, HARTA  ROMÂNIEI se transformă în SFINTII  ROMÂNIEI care se hraneau din Pomul VIETII prin Lantul Carpatilor, lant care făcea parte acum din POMUL  VIETII, dar fara ca sa-şi schimbe forma de Cismă. 
.
.
Închipuiti-vă nodul din faţa acestui Trunchi imens, care se face transparent ca o eprubetă si care, continuă în lungimea lui cu LANTUL CARPATIC tot transparent si prin care curgea IZVORUL  VIETII.
În clipa următoare, de jur împrejurul LANTULUI CARPATIC DIVIN, în loc de fructe ale POMULUI VIEŢII, au apărut SFINŢI foarte multi, Sfinti cu Aureole extrem de stralucitoare pe cap, rupte ca din Soare. 
Vedeam SFINTII vii in carne si oase, iar in acelasi timp ,vedeam cum prin ramura transparenta a Carpatilor, trecea VIAŢA  şi LUMINA VIEŢII LUI  DUMNEZEU, lumina alba stralucitoare, precum roua dimineţii, si care,hrănea pe SFINTII care formau HARTA  ROMÂNIEI .
  1. Cerul arăta ca un albastru violet catifelat,iar sub Cer, mai precis pe PĂMÂNTUL  ROMÂNIEI  Viitorului al Doilea Ierusalim a crescut Pomul Vieţii, sub forma HĂRŢII  ROMÂNIEI.

    Si pentru ca eu sa inteleg ce este, DUMNEZEU mi-a arătat de două ori consecutiv cum s-a format POMUL VIETII, cum se hranesc Sfintii din acest Pom, precum si ce formă are POMUL  VIETII.

    Adică ,HARTA  ROMÂNIEI era bratul POMULUI  VIETII, iar Lantul Carpatilor era Vena Divină prin care DUMNEZEU hrănea pe Sfinţii Săi din România. 

    Dragii mei, să ne bucuram si sa ne intoarcem cât mai avem timp la Bunul DUMNEZEU si la MAICA DOMNULUI, pentru a dobândi si noi un loc măcar pe marginea Pomului Vietii, numai ca să nu rămânem pe dinafară.

                                 Cu dragoste ,Maria. 

6 comentarii:

  1. Carpatii coloana vertebrala a Romanului frate cu codrul,au dat multi martirii in miscarea de rezistenta anticomunista ca si in toata istoria Romanilor-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  2. Bancile centrale din China ,Orientul Mijlociu,Sua cumpara la greu Aur taman cum facuse Rusia inaintea inceperii Razboiului
    semn ca deja lupta contra dolarului a inceput si se pregatesc pentru Criza Economica si moneda grupului Brix condus de China

    In timp ce Rusia pregateste adaposturile si Teritoriului pentru razboiul promis de ei cu Nato includiv la ONU de ministrul lor de externe Lavrov ,iar Buteres seful ONU a intervenit spunind ca Rusia incalca Suveranitatea Ucrainei-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  3. Ungaria investeste pentru Putere
    banii chinezesti din Brix in geografia Transilvaniei pe zone de influenta globale a caror impartire deja a inceput si in bataliile africane ca cea de acum din Sudan-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  4. Razboiul extins
    Hartman spune ca razboiul din Sudan face parte din incercarea de a reduce ponderea tarilor Bricx
    As adauga eu ca si vizitele lui Macron in China si a agentului Iohannis in tarile Brix din America de Sud altfel nu ar exista nici o explicatie pentru lipsa unui Scop economic-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  5. Adevărat a Înviat doamna Maria 🙏
    Avem multe locuri sacre sa spun așa doamna Maria
    Munții Bucegi,Babele , Sfinxul,
    Și mai multe locuri unde au trăit și încă mai trăiesc pusnici și sfinți părinți care s-au rugat și încredințat viața lui Dumnezeu și Maicuta Domnului 🙏
    Pentru rugăciunile lor ne apără tara noastră Bunul Dumnezeu și Maicuta Domnului 🙏
    Mai sunt multe locuri curate și binecuvântate 🙏

    RăspundețiȘtergere
  6. După Marea Revoluție,Sfinții aleși de Divinitate,va conduce România,până la a Doua Venire a Mântuitorului Lumii,pe pământul Românesc.

    RăspundețiȘtergere