miercuri, 26 aprilie 2023

O NOUĂ REVOLUTIE ! ROMÂNIA NU VA TRECE PRIN CHINURI ! MARI PROTESTE ÎNSPRE SUD !

                                                          Hristos a Inviat !

                                         Dragii mei,

Astăzi dimineata trează fiind, vad dragilor,vad cu ochii închisi, vad strazi imense înspre Sud pe care nu aveai unde sa arunci un ac.
De ce? Pentru că erau extrem de aglomerate cu oameni nemultumiti ,iesiti în strada ca sa-si strige nemultumirile.
Image result for miting romania
Dragii mei, aud ,dar vad si scris  ca intr-un link pe Blogul DUMNEZEU EXISTA - MARTURII,asa :

                      " O nouă Revolutie !"

După care, un alt glas graieste cu fermitate asa :

                " România îi ocroteste, si-i va ocroti ! 
                România nu va trece prin chinuri !"

Dragii mei, chiar daca vom trece prin situatii triste si neplacute,acestea trebuie sa aiba loc ,deoarece, asa sunt oranduite de SUS. 
Însă, trebuie sa credem si sa nadajduim ca BUNUL DUMNEZEU si MAICA PURUREA PREA CURATA FECIOARA MARIA, ocroteste si va ocroti ROMÂNIA.
Cei care-si vor păstra CREDINTA, cei care - si vor iubi Aproapele, cei care iubesc BISERICA LUI HRISTOS,nu au cum sa rataceasca CALEA catre mantuirea sufletului.

Dragilor,oricate necazuri am avea,oricat am avea de suferit trupeste sau sufleteste,sa nu uitam că,traim în ROMÂNIA  DUHULUI SFANT ,iar BUNUL DUMNEZEU si MAICUTA DOMNULUI ocroteste ROMANIA,ocroteste Poporul roman si care Popor, este numit de Sus: POPORUL care sfinteste.

                                     Cu dragoste,Maria.

20 de comentarii:

  1. Ca de obicei mamaliga explodeaza ultima,
    dar explodeaza peste Casta Evreiasca care s-a instalat pe gitul romanului ca o PseudoDrmocratie ce nu poate fi rasturnata legal prin Vot fiind in fruntea tuturor partidelor si rasplatita pentru crime si distrugeri prin Functii si Pensi Speciale Nesimtite-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  2. Clasa actuala politica blocata la Pensiile speciale blocheaza si ultima Sansa a Romaniei la Progres si accesarea fondurilor acordate Romaniei prin PNNR obligindu-i pe romani la saracie si inechitate
    Nici vorba de echitatea de care ne vorbea evreul Iohannis din Argentina de la inaltimea avionului sau de Vip de lux platit din banii saracilor de romani cu cea mai mare dobinda din Europa-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  3. Tăvălugul pornește tot de la Timișoara
    Marea Revoluție incepe tot de la Timișoara și cuprinde toată țara
    Romanii,se trezesc vor să trăiască în lumina Lui Dumnezeu,nu în minciuna

    RăspundețiȘtergere
  4. Va fi revolutie daca nu se taie pensiile speciale. Daca eram francezi demult ar fi fost anulate. Aceste pensii sunt de fapt mita pt just., park., serv., ca sa-i lasa sa fure cat vor. Si inca nimeni nu e pe strada. E incredibil.

    RăspundețiȘtergere

  5. Criza bate la use
    Criza bancara in Sua urmare a dobinzilor tinute foarte jos care duce la catastrofa financiara,imprumuturi si cheltueli depasite si incapacitati de plata care fac sa creasca dobinzile de imprumut si in Uniunea europeana si mai ale la datoria Romaniei.
    In Romania
    Gaura la bugetul dubla ca in 2010 desi tara are doua zacaminte suplimentare de titei la blocul 10 Craiova plus gazele din marea Neagra si Caragele dar care implica cheltuili pentru exploatare
    iar titeiul si gazele se duc afara si revin apoi cumparate in Romania cu preturi duble si din lipsa unei decizii politice-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  6. Adevărat a Înviat doamna Maria 🙏
    Ajunge cuțitul la os și să ferească Dumnezeu de furia românului.
    Stă,stă dar și când o porni este de neoprit.
    Bunul Dumnezeu și Maicuta Domnului sa fie cu noi cu toți 🙏

    RăspundețiȘtergere
  7. Preoții din întreaga lume se vor certa pe sărbătorile Divine,a Mântuitorului Lumii,dar Divinitatea ne va uni într-o singură religie cea Ortodoxă pe o data stabilită tot de Divinitate,nu fac legea preoții Ortodocși sau Catolici.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. La 2:30 pm ca sa avem timp sa ne strangem.

      Ștergere
    2. Dar fiecare sa fie cu religia lui! Ortodocsii nu trebuie sa ii oblige pe ceilalti sa treaca la ortodoxie. Ce? Sa fie ortodocsi doar cu numele ca multi altii? Sa fie lasat fiecare in religia lui. Nu avem nevoie sa fie la numar, acolo... ci doar daca sunt convinsi cu adevarat sa treaca la ortodoxie!

      Ștergere
  8. Scandal
    Cu preluarea fortata a copiilor inclusiv de romani si in Germania cum ar dori unii si in Romania si carei masuri se opune senatoarea Sosoaca si Aur care au obligat pe Firea si Psd sa retraga legea.
    Oricum de copii lui Iohannis dat in Canada traficantului de copii pentru organe Lalande nu au mai aflat nimic cei din Rasinari/Sibiu-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  9. Sisoaca acum pe NasulTv-

    Adoptiile facute international facute mascat de la familiile sarace romane facute de tribunale pe sest vara in vacanta dupa ora 18 prin familii romane care pleaca apoi in strainatate si se intorc fara Copii.
    Facute de oficiali ai statului procurori judecatori etc facute prin ONG straine cu mafia copiilor si profit mai mare ca organizatiile petroliere,copii unde Romania e pe primul loc inclusiv la trafic de organe dar Diicot nu face nimic-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  10. Primarul spion german Fritz al Timisoarei a semnat de la sine putere actul de demolare cu buldozerele a cluburilir vechi Din 1974 de pe malul riului Bega motive de deschidere a numeroase procese in timp ce orasul e capitala europeana-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  11. Anca Alexandrescu pe Realitatea Tv despe Mafia din Tulcea care a praduit peste un miliard de Euro de la Ue pentru Mafia politica in timp ce judetul este praf iar fondurile cerute pentru cabinete medicale refuzate-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  12. https://www.digi24.ro/stiri/actualitate/social/tanarul-de-31-de-ani-care-se-afla-de-doua-luni-in-coma-dupa-o-infectie-la-masea-a-murit-2296113

    RăspundețiȘtergere
  13. De publicat pentru ca s-au adeverit spusele mele inca o data, din nefericire...

    Acum, toti evreii care si-au deschis cabinete nu platesc pentru malpraxis desi gresesc in TOATE cazurile pentru ca se merge pe sistemul PRC, adica au pile, relatii, cunostinte...
    Nu platesc ei nici taxe si impozite in Romania si se lauda si pe la ANAF sau la autoritatile statului ca ei "sunt smecheri si ca au pile". Exact asa se exprima, fara menajamente. Au ajuns sa faca legea la noi in tara deoarece au fost lasati, li s-a permis, din nefericire, iar raul a prins radacini adanci prin aceste specimene.
    Pana sa ii cunosc, sa vin in contact cu ei, nu am stiut ca sunt in halul asta si nu as fi crezut daca imi relata cineva ca sunt atat de spurcati ca natie, fac trafic de influenta, de droguri, de carne vie, nu platesc impozite si taxe cand merg sa lucreze oriunde in lume, nu platesc pentru neregulile lor, nu platesc in fata legii pentru malpraxis, pentru ei este un paradis fiscal oriunde in lumea asta. Pentru ei orice se poate... chiar daca progeniturile lor sunt proaste, incapabile, reusesc cu pilele lor sa treaca la orice facultate de medicina din Romania chiar daca nu fac diferenta intre plamani, ficat si rinichi.
    Ajunsi la facultate in anul VI niste evrei cu note mult peste ale romanilor, nu stiau ca ficatul se afla in partea dreapta. Am ras toti din grupa ca sa vada si profesorul ca ii trece degeaba, dar chiar degeaba am ras si noi, ca ei tot au fost trecuti si acum sunt pseudo-medici. Va place sa fiti tratati de asemenea hahalere? Si mai ales sa fiti tratati la voi in tara astfel de acesti jid..ni sau cum s-o numi specia asta nestiutoare de carte, dar cu ifose, pretentii de falsi "intelectuali"? Pentru ca odata obtinuta diploma le confera un statut prin care ii omoara pe bietii pacientii cu nestiinta lor.
    Aveam pretentie macar la medicina sa fie altfel pentru ca e viata oamenilor in joc, a unor suflete. Dar banul primeaza. Faptul ca nu deschid gura la laboratoare sau cand sunt ascultati, faptul ca dau foaia goala la examene, faptul ca ei sunt lasati sa dea examenele la medicina separat de restul grupei, asta spune multe si ridica niste semne mari de intrebare.

    RăspundețiȘtergere
  14. Sa mai stea in banca lor evreii si sa nu mai faca atata trafic de influenta si atatea nereguli la facultatea de medicina!!!!!!! Am avut colegi care nu treceau pe acolo la examene, nu stiu deloc limba de predare si totusi reusesc la medicina sa ia examenele si sa devina "medici" cu toate ca nu stiu absolut nimic. Cum au intrat asa ies din facultatea de medicina. Dar se si lauda ca ei au pile. Spun pe fata. Sa ii fi vazut ce infatuati puteau fi pseudo-studentii evrei. Ne ignora pe noi, romanii, spun ca ei nu stau sa dea examene cu noi, ca ei au pile, e o lauda pentru evreii prosti. Ei fara pile nu reusesc nicaieri. Termina facultatea si nu stiu nimic! Dar platesc si medicina, si tot: examene, tot cumpara! Nu stiu nimic!

    RăspundețiȘtergere
  15. Poate e vorba de Republica Moldova!

    RăspundețiȘtergere
  16. Moldova nu e la Sud ci Bucurestiul desi ea are alte probleme ca si ucraina cu rusii, era mesajul Moldova Lupta-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  17. Va fi dar nu o revolutie violenta nu ca protest ci ca exprimare a vointei si bucuriei ca exista in sfirsit vid de putere ce tocmai e umpkut cu oameni care vor sa faca voia poporului anuntind masuri bine primite si un viitor referendum pt adoptarea meritocratiei .
    Desi vor fi doua Referendumuri din care al doilea pt intrarea in comperitie cu noua Rusie pt a deveni tara gazda a Venirilor si deci Centrul.planetar nou religios automat tara de pelerinaj planetar si supkimentar binecuvantata haric.

    RăspundețiȘtergere