marți, 25 aprilie 2023

EU SCRIU LUMINĂ ! LUMINA INSEAMNA , ADEVAR SI DRAGOSTE !


                                           .

"Cel ce pastreaza numai pentru sine DARUL care de la Dumnezeu vine,nu stie sa Îi fie recunoscator Prea Sfantului nostru Binefacator,adica, Prea Sfantului Duh !"  

                                                

                                     Dragii mei,

Ma rugam, si brusc imi aud propriul glas care rosteste fara ca eu sa deschid gura,asa:

    "I -am promis Lui Dumnezeu ca voi scrie !
       Voi scrie Lumină foarte mult, voi scrie Lui Dumnezeu!"   
          

Clipa in care, aud glas care -mi spune asa:

                    "Lumină ,inseamna Adevar si Dragoste!"

Apoi glasul dispare.
Si dupa cum vedeti dragii mei, eu scriu ,scriu Lumină,scriu Adevar,scriu Dragostea Lui Dumnezeu si mai scriu Cuvant din Cuvantul Lui Dumnezeu !
In final,incerc sa-mi continui Rugaciunea, dar, ceva  nou se intampla.
Aud din nou alt glas care -mi spune ce sa fac si pe unde sa merg:

                             "Hai,hai sa trecem strada!
                              Hai sa facem Cruce!"
Iar eu raspund fara sa deschid gura mea, ci doar cu gandul vorbeam cu acel glas si raspund:
                             Da !
Apoi, iar imi zice :  
           "Asa se cuvine la rascruce de colturi !"
Din aceasta clipa, ma vad la o rascruce de drumuri, adica,4 strazi se incrucisau si inca aud glasul care -mi spune ca sa fac semnul SFINTEI CRUCI, deoarece, asa se cuvine,intrucat cele 4 drumuri formau SFANTA CRUCE !
Si asa in genunchi cum eram, mana mea dreapta face SFANTA CRUCE fara ca eu sa o pot comanda in mod voit. Eu stateam cu mana pe masuta si singura, ridicata ca de o forta nevazuta, priveam cu ochii deschisi si vedeam cum mâna mea, nu mai era a mea ,deoarece,nu eu o miscam, ci acea Forţă nevazuta, acea forţă care -mi vorbise, ma povatuise.
Sa ne inchinam dragii mei, sa ne facem semnul Sfintei Cruci fara ca sa ne rusinam vreodata,sa ne oprim din mers si sa ne inchinam ori de cate ori vedem o Sfanta Cruce,o Sfanta Troita,o Sfanta Biserica.
Mantuitorul a murit pe Sfanta Cruce, pentru ca noi sa ne mantuim.
                                  Cu dragoste,
                                                      Maria.

11 comentarii:

  1. Din pacate trecem printr-o Epoca apocaliptica a minciunii si diverdsiunii in plin razboi in care poporul roman e condus de o Casta Necrestina evreiasca care a acaparat prin televiziunile lor Propaganda cu formatori de opinie doar din aceiasi casta urcata pe gitul Romanului-craciun.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Stiu, stiu ce ziceti, cunoastem...
      Sa mai stea in banca lor evreii si sa nu mai faca atata trafic de influenta si atatea nereguli la facultatea de medicina!!!!!!! Am avut colegi care nu treceau pe acolo la examene, nu stiu deloc limba de predare si totusi reusesc la medicina sa ia examenele si sa devina "medici" cu toate ca nu stiu absolut nimic. Cum au intrat asa ies din facultatea de medicina. Dar se si lauda ca ei au pile. Spun pe fata. Sa ii fi vazut ce infatuati puteau fi pseudo-studentii evrei. Ne ignora pe noi, romanii, spun ca ei nu stau sa dea examene cu noi, ca ei au pile, e o lauda pentru evreii prosti. Ei fara pile nu reusesc nicaieri. Termina facultatea si nu stiu nimic! Dar platesc si medicina, si tot: examene, tot cumpara! Nu stiu nimic!

      Ștergere
    2. Acum, toti evreii care si-au deschis cabinete nu platesc pentru malpraxis desi gresesc in TOATE cazurile pentru ca se merge pe sistemul PRC, adica au pile, relatii, cunostinte...
      Nu platesc ei nici taxe si impozite in Romania si se lauda si pe la ANAF sau la autoritatile statului ca ei "sunt smecheri si ca au pile". Exact asa se exprima, fara menajamente. Au ajuns sa faca legea la noi in tara deoarece au fost lasati, li s-a permis, din nefericire, iar raul a prins radacini adanci prin aceste specimene.
      Pana sa ii cunosc, sa vin in contact cu ei, nu am stiut ca sunt in halul asta si nu as fi crezut daca imi relata cineva ca sunt atat de spurcati ca natie, fac trafic de influenta, de droguri, de carne vie, nu platesc impozite si taxe cand merg sa lucreze oriunde in lume, nu platesc pentru neregulile lor, nu platesc in fata legii pentru malpraxis, pentru ei este un paradis fiscal oriunde in lumea asta. Pentru ei orice se poate... chiar daca progeniturile lor sunt proaste, incapabile, reusesc cu pilele lor sa treaca la orice facultate de medicina din Romania chiar daca nu fac diferenta intre plamani, ficat si rinichi.
      Ajunsi la facultate in anul VI niste evrei cu note mult peste ale romanilor, nu stiau ca ficatul se afla in partea dreapta. Am ras toti din grupa ca sa vada si profesorul ca ii trece degeaba, dar chiar degeaba am ras si noi, ca ei tot au fost trecuti si acum sunt pseudo-medici. Va place sa fiti tratati de asemenea hahalere? Si mai ales sa fiti tratati la voi in tara astfel de acesti jid..ni sau cum s-o numi specia asta nestiutoare de carte, dar cu ifose, pretentii de falsi "intelectuali"? Pentru ca odata obtinuta diploma le confera un statut prin care ii omoara pe bietii pacientii cu nestiinta lor.
      Aveam pretentie macar la medicina sa fie altfel pentru ca e viata oamenilor in joc, a unor suflete. Dar banul primeaza. Faptul ca nu deschid gura la laboratoare sau cand sunt ascultati, faptul ca dau foaia goala la examene, faptul ca ei sunt lasati sa dea examenele la medicina separat de restul grupei, asta spune multe si ridica niste semne mari de intrebare.

      Ștergere
  2. Consideratii in ce priveste Lia Savonea si clanul de mafioti:
    Mai bine sarac, dar al lui Dumnezeu decat cu sufletul vandut si mafiot uitandu-te la altii ca la carne de abator!

    Cauti pe net aceasta judecatoare si o gasesti ca "Lia Savonea, care a lăsat liber violatorul unei fetițe de 13 ani"
    Citeşte întreaga ştire: UPDATE: Judecătoarea Lia Savonea a promovat examenul pentru ÎCCJ, după un interviu pe care CSM l-a ținut la secret.
    Auzi ce zice individa! Ca fetita de 13 ani a consimtit la sexuiala si la viol pentru ca n-a zis nimic, nici macar parintilor ce i s-a facut.
    "El avea 41 de ani şi era rudă cu victima."
    Si asta la Savonea e motivare de consens: gradul de rudenie si neincrederea fetitei.
    L-a lasat liber rapid pe faptas s-o violeze si pe ea putin pentru consens in retur.
    Asta e Romania, dna Maria!
    N-am zis ca n-ar fi buna ideea cu manastirea, numai ca uitati si dvs ce increngatura de mafioti ridicati de acolo! Ati lovit unde e turf-ul lui Dan Voiculescu, zis Varanul, care se oftica daca zic sa calaresc si eu putin in spatele lui. El se oftica oricum ca a fost data afara de la Universitatea din Hawaii, dar eu nu.
    Si apoi mafiotii au legaturi in justitie, cum sa nu? Numai ca Varanul nu va construi niciodata o manastire oricat ar fi el de roman. E evreu, pricepeti dvs cum devine treaba? Toti se plimba pe la televiziunea acestuia care a indatorat Romania si a tras de ea sa ajunga in mocirla ca asa s-o sfartece mai bine. Dvs trageti sperante ca o sa tina cu romanii. Tine cu banii lor, doamna. Nu o auzeati pe Firea cum cauta familii sa le dea ea copii in vitro ca erau infertili? Daca erau infertili, era din vina mea sau din pacatele lor? Si de ce sa vina omul sa ridice pedeapsa pe care o da Dumnezeu ca prin tratamente impotriva vointei lui Dumnezeu, altii sa tina si bani si sa aiba si copiii pe care si-i doresc? De ce sa fie mai dihai necredinciosii si pacatosii decat credinciosii?
    Pe scurt: Lia Savonea este o cutra de judecatoare toxica. Nu o sa refaca nici-o manastire la cat e de perversa. Iar Varanului sa-i cante Badea la ukulele!

    RăspundețiȘtergere
  3. Mircea Cosea -Nu sintem in stare sa facem afaceri cu tarile din America de sud vizitate de Iohannis Singur ,cum nu sintem in stare sa facem in propria tara sau in Ue-
    Dar de vacanta sint bune pe bani de la bugetul deficitar cu gaura de 20 miliarde si aia sa vina sa rida de luxul avionului cu venitura din cea mai saracita tara cum scrie pe Adevar presa din Brazilia-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  4. Sigura politica evreiasca iohannista praf si Pulbere ,dupa el Potopul ,ramine Praful de pe toba-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  5. S-a implinit mesajul doamnei Maria cu ploi si inundatii
    Ploua din Bucuresti pina in Caras Severin unde au inundat drumurile-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  6. Sisoaca si George Simion au obligat-o pe Firea care si-a retras proiectul de lege prntru luarea copiilor din Familie Numai cei a lui Iohannis cu copii din Rasinari dati traficantilui de copii pentru organe Canadianul Lalande dati disparuti de rasinareni-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  7. Aurora coborite in sud in Australia si in nord in Irlanda si Marea Britanie urmare a Eruptiilor solare-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  8. Nu numai Ziohannis
    Si Nehamer al Austriei luat la ochi de opinia publica pentru avionil gol dar de 100 locuri inchiriat cu 21mii Euro pe ora pentru vizita in Africa-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  9. Hristos A Înviat 🙏
    Așa este doamna Maria sa nu ne fie rușine să ne închinăm la sf.troite,de pe la răscruce de drumuri și nu numai la tot ce înseamnă sf.cruce a Domnului Nostru Iisus Hristos și Maicuta Domnului 🙏
    Din contră simțim o ușurare și o bucurie știind că ne închinăm la tot cei plăcut lui Dumnezeu,biserici,mănăstiri,troițe,Sf.Cruce care ne apără de puterea potrivnicului și i ntunericului.
    Bunul Dumnezeu și Maicuta Domnului sa fie cu noi cu toți 🙏🙏

    RăspundețiȘtergere