vineri, 21 aprilie 2023

IISUS HRISTOS MERGE LA PAS PE PAMANT,STRANGAND SFANTA EVANGHELIE LA PIEPTUL SĂU !

                                                           Hristos a Inviat !

                                                         Dragii mei, 


In aceasta dimineata in zori m-a trezit o lumina alba si stralucitoare foarte, lumina ce-mi arata un camp inspre Rasarit, un camp frumos inverzit si sub un Cer de ziua.

Pa acest camp inverzit, vad cum merge la pas un Sfant in Vesminte grena cu albastru violet stralucitoare.

Vedeam pe acest Sfant doar din spate, deoarece, mergea la pas cu fata spre Rasarit.

Acest Sfant avea peste Vesmintele Sale colorate, un alt Vesmant alb din Lumina alba si orbitor de stralucitoare.Pe capul Său a aparut o Aureola care stralucea foarte tare.

Brusc, Sfantul se intoarce cu Fața Sa catre mine, si astfel, vad cu mare uimire dragilor, ca era Insusi Mantuitorul nostru IISUS HRISTOS,Fiul Lui Dumenzeu si al Prea Curatei Fecioare Maria.

In bratele Sale prea sfinte, Iisus Hristos tinea o Carte foarte voluminoasa,era Sfanta si dumnezeiasca Evanghelie Cereasca.


.
Copertile Sfintei Evanghelii straluceau foarte tare, precum Soarele pe Cer.
Asa imbracat in vesmintele albe ca de Lumina, vedeam in jurul Mantuitorului nostru bland si prea iubit,vedeam un nor alb stralucitor, un nor de lumina alba stralucitoare care-L tinea pe Iisus Hristos, Il tinea in mijlocul ei.
Iisus avea Chipul ca de Soare,atat de tare stralucea si tinea strans la pieptul Său, Sfanta si dumnezeiasca Evanghelie Cereasca care stralucea ca un Soare alb.
Mantuitorul se indrepta spre Rasarit,era desculta si tare trist.Foarte trist!
Deasupra Sa, mai precis pe Cerul senin de deasupra Sa, a aparut o cifra ca de Soare.
Aceasta cifra aurie era foarte mare pe Cer, si asa precum Steaua de la Betleem îi calauzea pe cei 3 Magi spre Ieslea in care se nascuse Pruncul Iisus,tot la fel, cifra aurie de pe Cer Il urma pe Mantuitorul nostru IISUS HRISTOS.
Aceasta cifra era :

.
Aceasta cifra 9 Il urma indeaproape pe Mantuitorul Hristos.
Totul a durat doar cateva clipe, iar eu am deschis ochii mei pentru a nota toate cele vazute.
Prieteni dragi, sa-L urmam si noi pe Mantuitorul Hristos atat in Cerul Sfant prin Rugaciunile noastre ,cat si aici pe pamant,atunci cand va veni pentru a doua oara pe pamant, si va veni in Noul Sau Ierusalim numit, Romania Adevarului Duhului Sfant.
Sa ne lepadam de Sine si sa ne luam Crucea pe care o avem de dus, si sa-L urmam trup si suflet,inima si cuget,cu intreaga noastra fiinta.
Sa ne inchinam Maicii Lui Dumnezeu si Prea Sfintei Treimi, cu toata inima noastra si din tot sufletul nostru ,sa fim buni si milostivi,sa fim iubitori si sa avem Credinta statornica ,Credinta fierbinte in Bunul Dumnezeu si-n Maicuta Domnului cu Sfintii Sai.
Cu dragoste,Maria.


11 comentarii:

  1. se spune ca TATAL ESTE IN CERUL 10 iar FIUL mai jos cu putin iar MAICA DOMNULUI PE 9= gradina RAIULUI -dar decizia finala va fi luata numai de TATAL SI NICI FIUL SAU DUHUL SFANT NU VOR STI -asadar PREASFANT ESTE TATAL= CREATOR A TOATE

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da, dar Maica Domnului va avea un cuvânt de care se va ține cont...

      Ștergere
    2. Glorie ție Cristoase regele mariri VEȘNICE AMIN AMIN

      Ștergere
    3. Din Sf.Evanghelie citita la biserica Maica Domnului sta în dreapta Mântuitorului.Daca este Sf.Treime ,este la un loc ,nedespartita.

      Ștergere
    4. Trebuie preacinstita Sfanta Treime, Maica Domnului si sfintii lui Dumnezeu! Sa dam Slava lui Dumnezeu, Preasfintei Fecioare Maria si tuturor sfintilor.

      Ștergere
  2. Petre Daea spune ca desi Romania coplesita de grinele ucrainiene- modificate geneticsi chimizate la greu?- ,fermierii mai pot astepta-
    Dar fermierii iesiti in strada spun invers -ca nu mai pot rabda-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  3. Trebue luata in serios Biblia si crestinarea doar de fatada a Rusiei aratata in Prorocirile de la Fatima ca altfel vom avea Razboie mondiale in Europa cu Rusia.
    Cam asta vad a fi si mesajul acesta di uite dupa Comunism fazaI ne asteapta faza doi cu neomarxismul combinat cu Liberinajul dar si Razboiele Mondiale-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  4. Ar fi mai bine sa va treziti din somn. Daca Rusia pierde confruntarea cu tarile din vest, pe pamint ucrainean, atunci, omenirea pierde razboiul in fata globalistilor ocultisti si existenta omenirii in continuare pe acest pamint este sub semnul intrebarii. Trezitiva fraierilor ca nu-i de gluma. Dumnezeu oricum nu prea accepta niciuna din formele de organizare actuale a omenirii pentru ca noi atunci cind am fost creeati de Dumnezeu ni sa dat libertate, dar nu orice fel de libertate ci in limita celor 10 porunci, in nici un caz o libertate asa cum si-o manifesta multi dintre semenii nostri.

    RăspundețiȘtergere
  5. Cre mai sunt 9 ani și vine Isus Hristos pe pământ.....!

    RăspundețiȘtergere
  6. Adevărat a Înviat doamna Maria 🙏
    Este trist Mântuitorul Sufletelor Noastre pentru că nu este pace ,nu este iubire,nu este dragoste fierbinte de Dumnezeu și Maicuta Domnului 😥
    Noi singuri ne distrugem.
    Mă uitam cat de frumos este,a dat Bunul Dumnezeu ploaie,soare,au înfrunzit copaci,cântă păsărelele,cucu,turturica, Doamne Slavă Ție Doamne ce minunat, dacă ne-am opri un pic sa meditam la ce frumuseți a lăsat Bunul Dumnezeu și Maicuta Domnului pe pământ ce bine ar fi.
    Bunul Dumnezeu și Maicuta Domnului sa fie cu noi cu toți 🙏
    Doamne ajuta 🙏🙏🙏

    RăspundețiȘtergere
  7. pai mesajul spune ca IISUS merge cu evanghelia pe pamant la pas?!

    RăspundețiȘtergere