joi, 20 aprilie 2023

NAPOLEON BONAPARTE SI VRAJITOARELE !

                                                                       Hristos a Inviat, dragilor !

                                                              19 Aprilie 2023, ora 23,09 !

                                                                      Dragii mei, 

In aceasta noapte dragilor, in timp ce scriam aici pe Blog, aud un glas care spune asa:

                                              "Bonaparte!

                                  Napoleon Bonaparte!

                                  Ce bun era Bonaparte!

Dar un alt glas vine si aproba asa:

                                             Desigur,desigur!

                                 Era tare bun, dar l-a suparat vrajitoarele!"

.
Dupa care, glasul s-a pierdut precum un ecou.
.
Dragii mei, cunoastem deja ca NAPOLEON  BONAPARTE s-a nascut in  15 august 1769, Ajaccio, Corsica si a decedat in 5 mai 1821, în Insula Sfânta Elena), cunoscut mai târziu ca Napoleon I și inițial ca Napoleone di Buonaparte, a fost un lider politic și militar al Franței, ale cărui acțiuni au influențat puternic politica europeană de la începutul secolului al XIX-lea.Napoleon Bonaparte s-a născut ca al doilea din cei șapte copii, în casa Buonaparte din orașul Ajaccio.


Născut în Corsica și specializat pe profilul de ofițer de artilerie în Franța continentală, Bonaparte a devenit cunoscut în timpul Primei Republici Franceze și a condus campanii reușite împotriva Primei și celei de-a Doua Coaliții, care luptau împotriva Franței. Napoleon a fost un dictator și a crezut în conducerea oamenilor prin ordine. Puțini sunt aceia care nu recunosc că a fost un geniu militar. Bonaparte a spus "Waterloo va șterge amintirea victoriilor mele", dar bineînțeles că se înșela ,deoarece ,este recunoscut ca unul din cei mai mari generali ai lumii.

Si iata dragilor, cat a fost el de NAPOLEON BONAPARTE,se pare ca a apelat si la vrajitoarele vremurilor de atunci.

Iar toate aceste vrajitoare din acele timpuri, l-au suparat foarte tare.

Dar sa lasam trecutul in trecut si sa traim prezentul, sa ne ancoram in prezent si sa-ncercam CA sa schimbam ceva in bine in tara aceasta mult incercata,dar foarte iubita de MANTUITORUL HRISTOS si de MAICUTA DOMNULUI.

De ne vom uni fortele, de ne vom uni in iubire si-n Credinta vom reusi.

                                                         Cu dragoste,Maria.

23 de comentarii:

  1. Mesajul nu refera la trecut ci la prezent si viitor.
    Francezii in strada viseaza la o noua Revolutie ca cea din 1789 a lui Napoleon, dar de data asta contra Ocultei Evreiesti reprezentata la virful Frantei de Macron fost director in Sistemul financiar mondial al evreilor-craciun-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  2. Pe linga eclipsa de soare si o furtuna magnetica loveste astazi Pamintul dar la noi nu e problema fiind pritejati de nori.
    Mai Grav-Grav e cu Iohannis luat tare de presa breaziliana pentru ca s-a dus la plaja in vizita din Brazilia aparind bronzat si S-a ratacit iar Zimbareata aparuta in Fistic-un verde ca oul de rata-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  3. Starship o racheta cea mai mare se anunta ca a explodat astazi pe orbita Terei.
    Iar Zelenski cere intrarea Ucrainei in Nato cerere pe care Stoltemberg promite sa o discute la intilnirea Nato de la Vilnius-craciun.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ce voiau sa puna pe orbita de nu au fost lasati?
      Nu este prima oara cand se intampla...
      Astia inca cred ca sunt singuri in Univers...
      Doamne fereste!

      Ștergere
  4. Pe Realitatea Tv-Iesiti multi la vot /,ca sa le dam la bot.
    Cit de televiziunea braziliana a cenzurat discursul lui Iohannis despre Ucraina
    Deci /excursie fara Ecou /ca un Bou-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  5. Vine , Vine
    Atacuri cu drone sinucigase ale Rusiei asupra Odesei la 50 km de R Moldova
    Desi Odesa unde domina la proprietati Evreii,e in icendii ea e bine aparata si desi poate fi un cap de pod pentru Transnistria unde toti rivnesc la depozitul cel mai mare din lume de munitie de zeci de mii de tone de la Cobasna la doar 5km in nord la granita Ucrainei dar pe teritoriu moldovan ce se vrea autonom cu 2 mii de militari rusi-craciun.

    RăspundețiȘtergere

  6. Si care era treaba cu vrajitoarele?
    O poveste e frumoasa daca e spusa pana la capat cu introducere, cuprins si incheiere.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Napoleon intradevar in ultimii ani devenise superstitios si consulta vrajitoarele ca si Ceausescu-craciun.

      Ștergere
    2. Da are legătură cu vrăjitoarele,că ce se întâmplă în Franța conduce sataniștii.Ganditiva că toți conducătorii lumii sunt cu sataniștii,nu este nici unui cu Dumnezeu.
      Cine vrea sa asculte pe YouTube
      Am fost cel mai mare închinător la diavoli ( fost satanist )

      Ștergere
    3. https://www.youtube.com/watch?v=_I9UU3Lfm90&pp=ygU-QW0gZm9zdCBjZWwgbWFpIG1hcmUgw65uY2hpbsSDdG9yIGxhIGRpYXZvbGkgKCBmb3N0IHNhdGFuaXN0ICk%3D

      Ștergere
  7. Si Napoleon era mic de statura dar era cu viziune pe cind urmasul mai nou Macron tot mic dar el ar vrea pace sub pulpana Chinezului comunist Xi jimping pe care avrut sa-l converteasca dar a venit el converit despre vasalitatea fata de Sua dar acasa se vrea si el cocos.
    Vorba aia -Curaj gaina ca-ti taie capul de sarbatoarea comunista de 1 Mai data marelui Protest chiar neomarxistii lui razvratiti din strada.
    La fel va veni si Iohannis cur-caca plouata dupa esecul din Brazilia-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  8. Si ca o legatura Ironica intre Macron si Iohannis pe linga esecurile lor de diplomatii Giga complici si la ilegalista frantuzoaica Clotilde de la sectorul I Bucuresti unde un angajat a lui Macron de la ambasada Frantei ranit si batut in cap dr Dumnezeu cu o tenncuiala de la sectorul I al Clotildei chiar ieri.
    Mai au romanii o vorba -Dumnezeu nu doarme si nu bate cu bita- ci de sus cu tencuiala-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  9. Sahul rusesc planuit occidentului de zeci de ani.
    Rusia ameninta SUA cu anularea tratatului nuclear ca Ue e neutralizata tot cu ajutorul lor prin Proteste ca in Franta ,Grecia si cu Romania e mai usor dupa ce rusii i-au taiat toata industria siderurgica ea nu poate ajuta Ucraina sau Nato fiind si incercuita de state filoruse ca Ungaria,Serbia si Bulgaria in caz de razboi pare a cadea prima alaturi de R Moldova dar dupa caderea Odesei in repriza asta de razboi sau dupa o pauza in urmatoarea repriza a razboiului-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  10. Furtuna magnetica de gradul 3 sau 4 inceputa ieri de eruptiile solare se spune a dura trei zile si ca ar fi cea mai puternica inregistrata va da probleme celor cu probleme de inima.
    Carora li se recomanda sa stea in casa mai ales tinerii si batrinii ca ar da durere de cap ,ameteala la cei cu sanatatea si inima slaba dar ar putea afecta si sistemele de comunicatii
    Asa ca Azi sau miine sa nu fiti subiectivi si sa Nu mai injurati Epoletii, ca de obicei, daca nu va vor functiona telefoanele si internetul si nu iesiti in cimp sa nu va plesneasca cu vreun AVC la cap-craciun

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Si prima victima a furtunii magnetice.
      Azi a murit un prieten Petru Nicolae cel despre care scriam zilele trecute ca a fost obligat sa stea in Peru 5 ani pentru a se judeca cu sanse in strainatate pentru o statueta a lui Brincusi pe care voia sa o ia Tiganul -evreu Nastase cu securistii lui evrei.
      Dumnezeu sa-l odihneasca in pace-craciun.

      Ștergere
  11. Hristos A Înviat 🙏
    Poate că se referă și la situația actuală din Franța,daca trăia nu se întâmpla aceste proteste și era bine pentru francezi.
    Bunul Dumnezeu și Maicuta Domnului sa fie cu noi cu toți,sa ne rugăm pentru pace și liniște 🙏

    RăspundețiȘtergere
  12. Vara trecuta data de sistemul Copernic ca cea mai calda in Europa cu peste doua luni canicula de peste 32 grade si 20 mii oameni decedati date de stresul termic si prima data cind in Anglia au fost temperaturi de 40 grade.
    Se estimeaza anul asta tot sa fie record istoric absolut desii poate fi temperatura usor redusa de eruptia vulcanului din Kamciatka de luna asta-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  13. Si invatamintul romanesc proteste in luna mai pentru salarii dar pasnici spre deosebire de francezi care planifica un incendiar 1 Mai muncitoresc.
    Conflictul ortodox din ucraina trecut si in Romania unde Trodosie atacat de Bor pentru ca nu vrea comasarea sarbatorii de paste.
    In schimb zona turca devastata de cutremure acum lovita de tornade dure-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  14. 29 mii de romani mor anual din cauza poluarii ca fumul din jurul Bucurestiului-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  15. Acuzatii
    Romania revenita la partidul stat PNLevreiesc-Psd care au facut din Parlament o anexa-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  16. Napoleon 1 era f destept-dicta cateva scrisori in acelasi timp-dar clar era imperialist- ce-a cautat prin Europa pana la rusi! cand Franta avea deja colonii prin lume?

    RăspundețiȘtergere
  17. Napoleon era un mare Vizionar
    El cauta ce vor si astazi sa faca o Europa Unita ca statele unite
    Dar inclestat de imperiile vremii a recurs obligat la metodele vremii sale Razboiul .
    Dar era un mare vizionar urmat cu incredere de poporul Francez, nu ca astazi progresistul Macron.
    Urmasul sau Napoleon al treilea si el un vizionar a dat numele Romania sprijinind unitea ri din 1859.
    Ambii au vrut o tara unita Dacia si Bonaparte invingea Rusia si de atunci era Romania Unita daca curierul cu scrisoarea trimisa sultanului nu intirzia si ar fi avut aliat in lupta cu Rusia din 1812-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  18. Europa unita presupune pierderea identitatii nationale a statelor-precum cultura, credinta etc. asa ceva le trebuie statelor mari pt supunere oarba!

    RăspundețiȘtergere