marți, 25 aprilie 2023

ROMÂNIA NU SE SCURGE NICIODATA !

.                       

                                   Dragii mei,
În aceasta după amiaza,in timp ce scriam aici pe Blog, aud glas care spune cu fermitate asa:
              "România nu se scurge niciodata !"

După care,glasul nu mai spune nimic.
Dragii mei, mari cuvinte sunt acestea si cu mare tâlc.
Ceea ce eu stiu,este faptul că, România este Tara DUHULUI SFANT ,este Gradina Maicii Domnului si va fi Viitorul al Doilea Nou Ierusalim.
Sa nu va indoiti niciodata de acest lucru minunat.
Chiar daca vom trece prin multe incercari si prin multe greutati,totul va fi pentru purificarea Poporului român ales, pentru primirea MANTUITORULUI nostru IISUS HRISTOS in Noul Său IERUSALIM ,numit Romania Duhului Sfant.
Sa multumim Domnului si Maicii Domnului pentru toate acestea in fiecare clipa a vietii noastre,sa fim buni si milostivi,si niciodata sa nu ne lepadam de Credinta.

                                                   Cu dragoste,Maria.

19 comentarii:

  1. Doar daca ramine crestina si nu va fi repopulata fortat cu milioane de alte religii-craciun.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Asa este...
      Invadatorii si cotropitorii astia... dar si iudele de români care precum Iuda, pentru diferite foloase, se vand... pentru ce?! Iau ceva cu ei? Alexandru cel Mare a dorit sa fie ingropat cu mainile in afara sicriului pentru a se vedea ca omul NU ia nimic cu el. Omul ramane nemuritor si in memoria celorlalti prin faptele sale bune! Daca face fapte rele, ceilalti vor zice de respectivul: 'bine ca a crapat si asta la cat rau a facut'!
      Deci luati aminte si faceti fapte bune cat mai multe pentru a atarna balanta in favoarea Binelui si pentru a va bucura de dulceata Raiului.

      Ștergere
  2. Nu stiu ce vrei sa spui si pe cine vrei sa obligi insa nu mi se pare in regula sa existe careva care sa pretinda si sa oblige pe altii la ceva doar pentru ca au ajutat sau au facut vreun gest din interior pornit. Fiecare decide in ce directie merge in viata si nimeni, nici macar Dumnezeu nu are dreptuls a se baga in treburile vreunei fiinte. Asta ca sa nu fie discutii!

    RăspundețiȘtergere
  3. Protest pe ploaie a profesorilor in piata Victoriei la Bucuresti azi si miine iar in 10 Mai un Mars apoi Greva Generala a acestora in Ivatamintul Romaniei Ne-Educate a lui Iohannis in timp ce un student a fost gasit decedat dupa citeva zilev-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  4. Ciuca Maciuca se lauda cu Tinta de incadrarea in Deficit ce a ajuns sa i se para o normalitate

    Norocul Boului e ca guvernul lui e salvat de Inflatia care in schimb i-i scufunda aducindu-i in pragul Disperarii si Depresiei pe Romani care nu pot fugii din tara de Dezastrul Castei Evreiesti care conduc Romania-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  5. Nenirocire
    Supermarketurile au hotarit sa vinda si legumele de calitatea a IIa iar bucurestenii pensionari numai de asteamsu cumpara
    Cod rosu de
    Accident intre un microbuz cu copii si o masina-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  6. Rares Bogdan mare Telectual cu inaintasi care au Demolat pina la temelie industria din Turda ne da lectii de corectitudine el din casta traficantilor abonat la fetitele lui Durdun de la campingul din Dumbrava Sibiului-craciun.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pai si pe Diaconescu il iau ca a fost cu minore,iar altii sunt pasuiti? Nu e pentru toti aceeasi legea...

      Ștergere
  7. Si Nicusor Dan ca si Clotilde groparii Capitalei se mai vor o data primari sa termine ce nu au reusit sa darime din Bucuresti-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  8. Nu se scurge dar coruptia este oriunde pui piciorul. Daca ieri spuneam de Lia Savonea, astazi vad si mai impletita increngaturile mafiote ce sunt pe jos. Sa te bati cu asa irationali si hamesiti de bani mai degraba decat de Dumnezeu, nu merita!
    Nu se mai face sa-ti pui sentimentele pe tava si primul scortos sa vina sa-si rada de ele. Iti lasa inima golita de iubire si viata praduita.
    Eu nu am copii, insa inteleg prin ce iad in viata trec mamele pentru copiii lor care apoi sunt badarani, barfitori si lipsiti de delicatete sufleteasca.
    Inteleg ca acesta este drumul spre groapa pentru mama si ca alta cale ea nu are.
    Deznadejdea, depresia, dementa pun stapanire pe fiinta umana. Moartea vine atunci ca o alinare a zbuciumului interior, o renuntare la cele lumesti pentru promisiuni poate undeva ceresti.
    Si spera sarmana fiinta si se mai zbate de cateva ori intre zidurile posace ale nepasarii celorlalti.
    Cerul se deschide, cerul se inchide.
    Ca intr-o magistrala sufletele eliberate de corp se urca la cer in lumina.
    “Ma asteapta frati, ma vor intampina
    Cei care au plecat inaintea mea”
    si iata ca speranta moare ultima!

    Nu publicati aceasta! Tineti pentru dvs.!
    Uitati si cele ce am zis despre Voiculescu! Va amarati degeaba! Tara e tinuta de el in datorii pentru ca sa rada cu coltii larg deschisi cand vede romanii in suferinta.
    Nu-i pasa de frumusetea sufletului. Are o casa ca un grajd, un adapost cu pereti ceva mai mare amplasat unde coteste raul ca tot ce vine la vale sa cada intai in plasele lui si dupa ce el a filtrat raul, apele saracite de energia curgerii sa fie lepadate in aval.
    Oameni parsivi ca el si cei ce se inchina lui tin Romania sa nu creasca. O piticesc sa fie ca un copac bonsai. Cruzime este in cugetul lor si paganism ca o pacla groasa.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Oare de ce a mai facut Voiculescu Teologia? Sa aiba o hartie in plus?!?

      Ștergere
  9. ba s-a scurs printre degetele guvernelor in timp-platim furturile si neglijentele celor care sunt egoisti si poporul sufera-s-a vandut tara cu tot cu oameni-mare pacat dar DUMNEZEU SI MAICA SA stie cine va avea ajutor

    RăspundețiȘtergere
  10. BMV urile politiei Romane circa 100 din cele 600 cumparate la suprapret dar cu defecte de la firma din Bavaria a lui Smith prietenul lui Iohannis nu se dezmint facind primele victime din care una pe un rondou din Bucuresti intrata in balans tipic pentru masinile cu amortizore mai proaste ca ale Daciei romanesti-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  11. 46 decese de covid
    Saptamina trecuta in scadere in Romania
    Arturus un Nou Tip de virus Covid care inhiba sistemul iminitat cu numar de cazuri reduse tratabile toate cu medicamente antivirale ca Paslovir
    Boala ce da urmari postcovid grave in multe organe ca Pancreas si inima-craciun.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Tu esti program de stiri,lasa oamenii care cred in Isus sa nu-ti mai citesca comentariile la politica dusa de conducatorii tarii ca tu nu cunosti totul ca sa-i critici pe toti !

      Ștergere
    2. Si credeti? Inca mai credeti aceste manipulari grosolane? Doar au venit curand noi doze care stau iar sa expire. Automat trebuie sa se "creeze" boala si fie inoculata ideea de existenta a unui nou covrig feroce pentru a putea fi consumate noile vaxchinuri.

      Ștergere
    3. Poate nu ai observat dar e un blog de stiri.
      Unii chiar spun ca urmaresc -cu Placere-comentariile mele.
      Cu exceptia celor de la Cenzura de partid .Faci si tu parte din ei?????
      Atunci sari peste ca sint srmnate
      Sanatate ca-i mai buna decit toate-craciun.

      Ștergere
    4. Cei care cred, nu mor de covid.
      Apoi 46 nici nu se vad din avion. Ii pui sa stea toti laolalta si nu se vad. Dau eu de 6.

      Ștergere
  12. Adevărat a Înviat doamna Maria 🙏
    Atât timp cât avem credință în Bunul Dumnezeu și Maicuta Domnului nu avem de ce ne teme.
    Mare este puterea și răbdarea lui Dumnezeu și Maicuta Domnului 🙏
    Doamne ajuta Măicuța Domnului la toată lumea 🙏🙏

    RăspundețiȘtergere