luni, 17 aprilie 2023

PROHODUL PREFERAT AL MANTUITORULUI HRISTOS !

 

                                                                               

                                                  17 Aprilie 2023, ora 14,14 !

                                                         Hristos a Inviat !

                                                                 Dragii mei, 

                   Astazi, in timp ce scriam aici pe Blog, aud un glas care spune ceva minunat de frumos.

Glasul spunea asa:

                             "Prohodul Lui preferat!"

Moment in care, am in fata ochilor mei Muntele Golgota. Nu mai vedeam ecranul monitorului ,ci vedeam Muntele Golgota, locul in care a fost rastignit IISUS HRISTOS,Mantuitorul lumii intregi.

Aici, IISUS HRISTOS era rastignit pe Cruce, iar jos la picioarele Sale era Maica Sa si a noastra a tuturor,Pururea Prea Curata Fecioara Maria , sora mamei Lui, Maria lui Cleopa, şi Maria Magdalena,dar si pe iubitul Său ucenic Ioan.

Cu totii plangeau si se tanguiau.

Acesta era Prohodul de la Sfanta Cruce pe care era rastignit IISUS HRISTOS,Fiul Lui Dumnezeu si al Prea Curatei Fecioare Maria.

Acesta era PROHODUL preferat si mult prea iubit al Mantuitorului Hristos,deoarece, de jos de la inimile celor care-L plangeau,urcau spre IISUS rastignit pe Cruce,numai inimi si inimioare rosii, acestea izvorau din iubirea adevarata a celor care-L plangeau si sufereau impreuna cu IISUS HRISTOS rastignit pe Cruce.



.

Lacrimile lor,cuvintele lor se transformau in inimi de iubire ,in inimi care urcau la inima si sufletul Mantuitorului Hristos.
Acesta era PROHODUL preferat al Mantuitorului Hristos. Iubirea cea adevarata,Iubirea care mantuieste.
Prieteni dragi, sa varsam si noi o lacrima pentru Patimirile Domnului si sa spunem o Rugaciune din inima si din sufletul nostru, si astfel, ne vom arata iubirea pe care I-o purtam in fiecare clipa a vietii noastre.
Cu dragoste,Maria.


4 comentarii:

  1. 🇺🇸
    Acasa avem voie sa ne rugam cum vrem, in public insa am o obligatie. Imi pare rau ca nu pot raspunde altfel!
    Icoana e tare frumoasa si aduce cu cea la care m-am rugat ani intregi in singuratate.
    Omul care pleaca la drum, are nevoie de Dumnezeu in toate cate face. Asta e ceea ce stiu. Si a nu ma indatora dusmanilor cu nimic.
    V-am pupat!

    RăspundețiȘtergere
  2. Sa ne iubim unul pe altu si sa ne iertam pe noi si pe dușmani noștri si sa ne rugam pt ei asta vrea Isus de la noi si sa ne iubim aproapele ca pe noi înșine

    RăspundețiȘtergere
  3. Sosoaca spune ca cei de la putere se folosesc de credinta ortodoxa impotriva romanilor prin legi trecute pe sest de sarbatori mascate prin evenimente religioase si diversiuni de acoperire ca cea cu Dan Diaconescu.
    Se anunta acum decesul renumitului violonist de muzica populara romaneasca Carol Varga la doar 68 de ani din Bihor-craciun.

    RăspundețiȘtergere