duminică, 16 aprilie 2023

HRISTOS A INVIAT, PRIETENI DRAGI! A VENIT SI IEPURASUL!




                             .
                                                       HRISTOS A INVIAT!

                                                        Dragii mei,

Iata ca asa a voit Bunul Dumnezeu si Maicuta Domnului ca ,si anul acesta, sa ne bucuram cu inima si cu sufletul de Marea si Sfanta Sarbatoare a INVIERII MANTUITORULUI nostru IISUS HRISTOS ,Fiul Lui Dumnezeu si al Prea Curatei Fecioare Maria.
Sa fiti sanatosi dragii mei, sa fiti fericiti impreuna cu toti cei dragi si scumpi inimii voastre! 
Va imbratisez cu multa dragoste sufleteasca ,si ma rog intotdeauna pentru voi toti si pentru cei dragi voua!
Cu ajutorul vostru de suflet dragii mei, si anul acesta am bucurat peste o suta de suflete,de la cea mai frageda varsta si pana la cei care nu are cine sa le daruiasca macar o vorba buna si sa le stearga o lacrima de pe obrajii arsi de vremi si vremuri.
Va multumesc din inima si din suflet si nu uitati ca va iubesc, asa cum Iisus Hristos si Maicuta Domnului ne iubesc pe noi toti!
                                             Cu dragoste si cu multa recunostina,ca intotdeauna,Maria!

16 comentarii:

  1. Sa nu ne imbuibam pentru a nu ajunge la salvare-indigestie
    O spune doctorul Stroescu- e ca la calcat grebla
    Masa incepe cu un lichid pentru a nu bloca digestia sa nu ne indopamdupa post ,se maninca putin mai ales grasimi-
    Si as adauga eu mai ales mielul care e cel mai bogat in Purine cu cit e mai tinar-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  2. Acum pe Romania Tv Becalii despre motivele care stau in calea uniriiOrtodoxiei cu Catolicismul-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  3. Acum filmul Barabas pe National Tv-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  4. Zamfirescu-Decapitarea Invatamintului Romanesc,educatia e Deplorabila,nu mai exista-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  5. Sosoaca-La sfirsitul razboiului Ucraina nu va mai exista-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  6. Sisoaca -In 2020 era un plan de impartire a Romaniei in 3 iar acum in 5 in timp ce Polonia ar vrea toata Ucraina de acum cu teritotiile romanesti si Transcarpatia fosta a Slovaciei.

    Se vrea Destramarea Romaniei ce se vede din politica si vizitele sefilor Ungariei de dezvelire de busturi dar noi avem nationalisti Falsi ,dar le fac proectul Unirii ia Marele Galerist-Simion nimic dar loveste in mine.
    Eu am teimis cu adresa RMoldovei proectele de Unire pe 21 Ma trebuind doar semnate dupa ce am studiat si constitutia lor-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  7. Americanii fac cadouri copiilor arme de foc functionale, ultimul un guvernator se lauda cu fetita sa de 2 ani ca deja are arme de foc si le va testa curind
    Multe sinucideri si accidente in Sua cu 40 milioane de arme la populatia civila.
    .Dar si multe atacuri armate prin scoli si nu numai.
    Doar 4 din cele 50 de state ale Sua interzic armele fara autorizatie in general care au metropole mari ca New York sau Cicago-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  8. Vladimir Caramurja opozant rus al lui Putin care a cerut sanctionatea Rusiei pentru invadarea Ucrainei de mai multe ori otravit a fost condamnat la 25 ani inchisoare in Rusia pentru Tradare-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  9. Groful Frankestein Iohannis si Zimbareata pleaca miine din Constanta cu avionul de Vip cu sala de cinema in vizita de 9 zile in America de sud prafuind sume de peste un milion valuta din banii luati de Romania imprumut cu cea mai mare dobinda din Europa.
    In timp ce statisticile anunta scaderea consumului de curent electric pentru sectorul firmelor ,practic o scadere de productie care a dus la scaderea productiei remarcata de bancherii care imprumuta Romania motiv pentru care au scazut reitingul tarii sub cel al Bulgariei care ne-au depasit si la indicatorul venitului ,respectiv timpului cit o persoana cu venit mediu fara sa consume nimic ar avea nevoie pentru a produce un milion de Euro unde un Roman s-ar clasa dupa bulgar undeva pe locul respectiv 115 ani, in lume—craciun.

    RăspundețiȘtergere
  10. Tot Sosoaca a mai spus aseara ca s-a mai dat o lege pe sest in ajun de Paste care permite statului sa le ia Romanilor copii de acasa care-si cearta copii cum se intimpla pina acum doar in tarile din Nodul Europei
    Astfel nici parintii nici profesorii nu mai au autoritate asupra copiilor care devin sub masca libertatii mai needucati ca masa de manevra a ocultei Caste Evreiesti anti crestine si unul din pasii spre distrugerea natiei Romane-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  11. Tatoiu -Sua a dus o politica gresita pierzind Arabia Saudita-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  12. Romania raiul traficantilor de copii separati de familie prin lege data de PNL Evreiesc.
    Coarna -Legea separarea si luarea copiilor si pentru saraci ce reprezinta peste 30 procente din populatie si pentru copii celor plecati in strainatate.-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  13. In schimb nu se iau copii care dorm in strada ca sint bolnavi si nu au nici organele bune-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  14. Vor fi luati si copii nevaccinati ai celor care nu au bani sa se judece pentru copii.
    Turcii luau copi pentru ieniceri, oculta Castei Evreiesti ia copii pentru organe-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  15. Dedoarizarea
    Mircea Badea-Se lucreaza la un pol global antiamerican cu inclusiv Arabia Saudita care prin China s-a conciliat inclusiv cu Iranul
    Prigojin rusul -sustine in schimb ca Rusia si-a atins multe din obiective dar el cere oprirea razboiului lansindu -se ca inlocuitor cu vituri al lui Putin-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  16. Iacob fost SRIst-simplu vizita domnului si doamnei Iohannis in America de Sud diar o ocazie pentru ei inainte de a pleca din mandat-craciun.

    RăspundețiȘtergere