vineri, 7 aprilie 2023

ACUM 2000 DE ANI - SFANTA EVANGHELIE CEREASCA, MAICA DOMNULUI SI CINA CEA DE TAINA!

                                                     6 Aprilie 2023, ora 6,11 !


                                                      Dragii mei, 

In aceasta dimineata,treaza fiind, mai stateam in pat cu ochii inchisi fiind.Tot ce insemna obstacole au disparut din fata ochilor inchisi, si vedeam astfel, un Cer de noapte albastra si transparenta.

Iar aici ,in Cerul Lui Dumnezeu si al Maicii Domnului vad o masa patrata,iar pe Masa din Cer,se afla o sfanta Evanghelie cu ,copertile ca din aur si inchise copertile.

Sfanta Evanghelie avea pe mijlocul ei un romb de culoare mai inchisa, iar in acel romb, era Maica Lui Dumnezeu cu Pruncul in brate.

Langa Sfanta Evanghelie in dreapta ,pe Masa sfanta se afla un servetel alb ca din lumina,iar pe acest servetel alb ,era asezata frumos o lalea roz.

.
In clipa urmatoare, vad in locul Sfintei Evanghelii ceresti, vad CINA Cea de Taina.
In mijlocul Apostolilor statea Mantuitorul nostru bland si prea iubit,Iisus Hristos care frangea painea ce arata ca o lipie si o impartea Apostolilor Sai.
Totul era viu,totul era ca acum 2000 de ani.

     

                                             

Deci, Bunul Iisus,are in Mainile Sale o paine,o paine ca o lipie,pe care o rupe in doua.Apoi, din fiecare bucata,rupe si imparte celor 12 Apostoli cate o bucata mare,incat sa te saturi din ea.


Dar painea din Mainile Lui Iisus Hristos nu se termina ,nu se împuțina niciodata.
Dupa ce Mantuitorul a impartit painea celor 12 Apostoli ai Săi,vad cum pune pe Masa dreptunghiulara ,in mijlocul ei,cele doua jumatati ale painii rupte in doua,ca la inceput.Erau perfect intregi,desi,saturase pe cei 12 Apostoli ai Săi atunci cand a impartit-o.
Painea era intreaga,doar ca era rupta in doua.
Apoi,Mantuitorul pune la fiecare Apostol ,ca dintr-o ulcica din lut,pune vin in paharele lor ca din lut facute.
Apoi le spune asa : 
                    „Luati, mancati, acesta este Trupul Meu, beti dintru acesta toti, acesta este Sangele Meu, al Legii celei noi..” (Matei 26, 26-28).
Dragii mei, tot ce la om este cu neputinta,la Dumnezeu sunt toate cu putinta.Sa nu va indoiti de acest lucru, niciodata!
                                
.
In acest fel, IISUS HRISTOS se pregatea de ceea ce avea sa urmeze,adica, de clipa in care era rastignit si batjocorit.
Dupa ce a dat si vinul Apostolilor Sai, Il vad dragilor, pe IISUS HRISTOS rastignit pe Sfanta Cruce ,acolo Sus in Cerul Sau.
De pe fruntea Sa prea sfanta,sangele Sau prea curat si prea sfant siroia,Ii acoperea chipul.Din palmele Sale si din picioarele Sale,din locul in care au fost batute cuiele extrem de mari si groase, curgea siroaie sangele .
Iisus suferea si aici in Cer,suferea cumplit.
Dragii mei, iata cum, Duhul Cel Prea Sfant a voit ca eu sa vad si de aceasta data,cele mai de nepretuit Evenimente sfinte ,ceresti.
Totul a fost si este ca o mangaiere pentru sufletul meu, pentru inima mea.
Nu am cuvinte ca sa pot multumi vreodata, Domnului si Maicii Domnului pentru toate cate mi-au daruit si-mi daruieste in fiecare clipa.
Sa ne rugam si sa multumim si noi Mantuitorului Hristos si Prea Sfintei Nascatoarei de Dumnezeu ,Pururea Prea Curata Fecioara Maria ca sa fim sanatosi,fericiti si mantuiti.
Cu dragoste,Maria.

12 comentarii:

  1. Da ,evenimentele vechi promise de Duhul Sfint cu ocazia aniversarii de Paste.

    Curios cind vor aparea evenimentele in armonie cu Adevarul ,
    modificate din Biblie in primul rind de interesele evreilor, mai multe din Vechiul Testament mai ales Exodul din Egipt in Canan acum Gaza locuita de bastinasii palestinieni dar si cele neexplicate din Istoria Egiptului vechi numit atunci Kimi a caror locuitori urmasi sint mai putin egiptenii arabi de astazi cit crestinii ortodoxi copti continuatori directi ai limbi nearabe a Faraonilor -craciun.

    RăspundețiȘtergere
  2. Slavă lui Dumnezeu întru cei de sus pe Pământ pace întru oameni bunăvoire 🙏
    O zi frumoasă și binecuvântată va doresc la toată lumea 🙏
    Bunul Dumnezeu și Maicuta Domnului sa fie cu noi cu toți 🙏

    RăspundețiȘtergere
  3. Lăudat sa fie Isus si Maria si prea sf TREIME IN VECI VECILOR AMIN MULȚUMIM

    RăspundețiȘtergere
  4. https://youtu.be/Ne5I4uwZn_M
    Momente dificile cu inspirație

    RăspundețiȘtergere
  5. Scandal in Sua pe ancheta si procesul lui Trump
    Nu numai procurorul contra lui Tramp dar si judecatorul impreuna cu fiul donatori ilegal de bani in campanie pentru democratul Biden.
    Unul din procurori recunoaste si a demisionat din ancheta lui Trump.
    Similar scandalurilor din Romania cu baronul De Kakensburg ,Rares Bogdan despre care Sorina Matei spunea -S-a urcat scriafa-n copac- cel ce se propune singur in guvern-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  6. La momentul nasterii lui Iisus din Nazaret -Galileia , in Palestina ,evreii erau o minoritate migrata in Palestina unde bastinasi si majoritari erau palestinienii ,ca si acum 100 de ani-craciun.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Deci palestinienii fiind majoritari in Palestina este mai probabil ca ieslea din casa lui Craciun in care s-a nascut Iisus sa fi fost a unui palestinian, care oricum erau si sint inruditi cu evreii, desii acum se urasc de moarte-craciun.

      Ștergere
  7. Blestemul lui Ceausescu
    Spus de un nepot al sau in seara asta de la ora 21 pe Realitatea Tv evreiasca care il acuza pe George Simion care spune ca le este foarte frica de AUR si unionistii romani-craciun.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Dacă te uiti la România îți dai seama că a prins blestemul lui Ceausescu, o tara distrusa plină de faliti, asta la câți au mai rămas că jumatate din populatie a emigrat spre mai bine.

      Ștergere
    2. Să le fie frica de păcatele lor,înaintea Sfintei Treimi și Maicii Domnului.

      Ștergere
  8. Avea Paunescu versurile-
    La tribunale poarta roba hotii,
    Ne vom ticalosii cumva cu totii?-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  9. sunt ANONIM 5 si am sa va spun ceva , greu de crezut dar eram eu de fata si o doamna care l-a cunoscut prima data pe duhovnicul meu-acesta avea o biblie f veche- o am si eu tradusa in UK ,cred are 100 ani dspre care se spune e cea adevarata a celor 4 apostoli-a deschis cartea si ne-a citit un paragraf dintr-un capitol de la sf apostol Matei-nu mai retin acest paragraf sunt multi ani de atunci -era adresat doamnei de fata-am plecat acasa sa caut paragraful si ce sa vedeti -NU L-AM GASIT ABSOLUT DELOC si nici acea doamna- am facut legatura cu ce scria d-na Maria despre biblia cereasca-deci este adevarat ca oamenii nu pot crede ca IISUS HRISTOS poate destainui anumitor persoane taine mari-sanatate si pace in suflet si in lume

    RăspundețiȘtergere