sâmbătă, 8 aprilie 2023

VIDEO ! SA AJUTAM PE IEPURAS CA SA VINA LA COPIII NECAJITI! SA LASAM SI UN POMELNIC PENTRU NOAPTEA DE INVIERE!

 

              .

                                   Prieteni dragi, 

 Asa a fost in anul 2022 de Sfintele Pasti. Inima si sufletul vostru bun si iubitor,CREDINTA si DRAGOSTEA infinita in Bunul Dumnezeu si-n Maicuta Domnului cu Sfintii Sai, au bucurat alte zeci de suflete si alte zeci de inimi!

Iata Sfintele Pasti din anul 2022:

HRISTOS A INVIAT , DRAGILR ! A VENIT IEPURASUL !

                   .

                              HRISTOS  A INVIAT ! (2022)
                          

Va doresc din toata inima si din tot sufletul, ca sa va bucurati de un Paste fericit, plin de bucurii si impliniri! 
Dumnezeu si Maicuta Domnului sa va inmulteasca DARUL vostru de suflet si sa va daruiasca sanatate voua si celor dragi inimii voastre.
                             Cu dragoste ,Maria.

Iar acum:
                     Martie 2023!

SFANTUL si MARELE POST al Patimirilor Domnului nostru IISUS HRISTOS,Mantuitorul Lumii intregi!


.
Sa ajutam pe "Iepuras "ca sa vina si anul acesta in inima si-n sufletul celor necajiti,in caselor celor tristi si indurerati!

„Căci aşa a iubit Dumnezeu lumea, încât ,pe Fiul Său Unul-Născut L-a dat, pentru ca tot cel ce crede într-Însul să nu piară, ci să aibă viaţă veşnică” (Ioan 3: 16).Adică: 

Atât de mult a iubit Dumnezeu lumea oamenilor care trăia în păcat, încât, L-a dat morţii pe unicul Său Fiu, pentru a nu se pierde tot omul cu moartea cea veşnică, ci aceia care cred într-Însul ,să aibă viaţă veşnică.


A primit biciuri, scuipari,loviri cu palma peste Chipul bland si insangerat,batut groaznic  cu bețe de trestie peste tot corpul, I s-a dat otet si fiere in loc de apa si miere, a fost rastignit si injunghiat cu sulita in coaste de unde a curs sange si apa, Coroana de spini ascutiti a primit pe capul Său prea sfant de pe care curgeau siroaie de sange prea sfant si prea curat,in loc de Coroana de flori !
Noi fratilor, am putea aduce o mangaiere acum in Sfantul si marele POST al PATIMIRILOR DOMNULUI nostru IISUS HRISTOS. 
Multumim si bogdaproste din inima,tuturor celor care au ajutat pana acum si vor mai ajuta in continuare.


Sa- I aducem Coroana de flori pe Capul Său prea sfant, sa ajutam la impodobirea si luminarea Sfintelor Biserici, ca sa ne pregatim de SFANTA INVIERE din noaptea de 15 spre 16aprilie 2023. 

Trimiteti dragii mei si cate un Pomelnic de vii si cate unul pentru cei dragi si adormiti intru Invierea Domnului , pe nr meu de WhatsApp 0747226236 !

Toate pomelnicele vor fi citite in Sfanta noapte a Invierii Mantuitorului nostru bland si prea iubit,de Preotii din Sfintele Biserici! Eu le voi da Parintelui la Sfantul Altar, in noaptea Sfanta a Invierii Domnului,asa cum este oranduirea Sfintei Biserici.

Stiu dragilor, ca multi sunteti departe de tara sau nu puteti merge la Sfanta Biserica din diferite pricini binecuvantate,eu va ajut cu multa dragoste sufleteasca ca sa fiti pomeniti la SFANTUL ALTAR in SFANTA NOAPTE A INVIERII MANTUITORULUI nostru prea iubit si prea scump IISUS HRISTOS ,Fiul Lui Dumnezeu si al Prea Curatei Fecioare Maria.

Pomelnicele vor fi citite 40 de zile in Sfantul Altar,pana la SFANTA INALTARE a DOMNULUI si Dumnezeului nostru al tuturor si nu au un pret fix, fiecare va da cat poate si cate doreste dupa inima si sufletul său

Iata:

RAIFFEISEN BANK :

      Maria Ghiorghiu 
 Cod IBAN:
 RO71 RZBR 0000 0600 1504 7307.

Vom pregati dragilor si pachetele specifice pentru Sfintele Pasti, ca sa impartim in Sfanta Biserica in cele 3 zile de Pasti,ca doar va veni Iepurasul la ei.Asa isi vor dori cati mai multi copii si persoane in varsta ca sa vina la Sfanta Biserica in zilele de Sfintele Pasti,stiind ca vor primi ceva bun de la IEPURAS.
DUMNEZEU si MAICUTA DOMNULUI sa va binecuvinteze DARUL de suflet si sa va ocroteasca impreuna cu cei dragi si scumpi,sa va daruiasca sanatate,izvor de bucurii si intarire in Credinta.
        Cu dragoste si cu bucurie in inima si-n suflet,Maria.

15 comentarii:

  1. Azi Doua avioane Suhoi rusesti interceptate de avioane romanesti F16 pe marea Neagra si excortate in afara spatiului romanesc.-craciun

    RăspundețiȘtergere
  2. Proteste mari in orasele mari ale Israelului contra premierului Netanyahu cu lozinca- Sa nu subjuge justitia-craciun

    RăspundețiȘtergere
  3. Olanda tara care s-a opus intrarii Romaniei in Schengen va fi printre primele tari din Europa si din lume care va disparea intr-un secol sub apele oceanului in crestere din cauza incalzirii globale-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  4. Un roman de origine maghiara nascut la Sighetul Marmatiei cu scoala la Cluj studiind in arhivele Vaticanului a descoperit acolo in 1923 BIblia Eseniana a Pacii scrisa in limba veche Aramaica-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  5. Procurorul in cazul Clotildei acum pe Romania Tv, cu falsificarea alegeri ei la sectirul I acuza presiuni incompatibile pentru a renunta la cercetare si la caz pentru spune el-a nu deconspira mecanismul de falsificare- ,facute prin alti procurori ai doamnei Scutea-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  6. Soros -declaratie de presa despre razboiul din Ucraina- care poate fi inceputul celui de al treilea Razboi mondial iar singurul mod de evitare ar fi invingerea cit mai repede al lui Putin.-craciun.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Soros e un diavol, cine e de partea lui, e la fel...ganditi,ca nu doare!

      Ștergere
    2. 5 fara un sferto-doct:
      Ia mai du-te bre d'acilea ca nu ne-am nascut toti cu diplome pe cap!

      Ștergere
  7. Tot la miliardarul Soros a fost descoperit un plan pentru folosirea emanciparii fostelor tari comuniste din Estul Europei pentru distrugerea prin inJustitie politica a dusmanilor politici ai ocultei Mondiale.
    Si uite asa ajungem la noi la rolurile jucate in Romania prin Monica Macovei ,Kovesi si Coldea-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  8. Monica Pop deranjata de reclame in numele ei dar spune ca uleiul de cinepa trebuie legalizat cu reteta medicala pentru dureri recunoscut la nivel international-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  9. Un cetatean al R Moldova retinut la granita de vamesii ucrainieni cu zeci de moaste si icoane provenite din Ucraina pe care le voia introduse in R Moldova.
    In timp ce continua rafuiala intre ortodoxii ucrainieni cu ceilalti subordonati conducerii Rusiei ,lasate cu arestarii chiar in ajunul Floriilor-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  10. https://stirileprotv.ro/divers/un-presupus-zcalator-in-timp-spune-ca-pamantul-va-fi-martorul-unui-eveniment-major-pe-23-iunie-2023-despre-ce-ar-fi-vorba.html

    RăspundețiȘtergere
  11. Talpes acum pe Realitatea-Soros a declarat ca nu sustine statul Israel.-
    Probabil pentru ca nu are nevoie,el mai vorbi si deinfluente ale papalitatii si Chinezilor la Budapesta ,ultimii tratati prost-esre de Romania-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  12. https://click.ro/actualitate/fapt-divers/anunt-ingrijorator-din-partea-nasa-un-asteroid-2255794.html
    Anul asteroidului, se apropie anul 2026. Pregatiti-va! - craciunu

    RăspundețiȘtergere