sâmbătă, 29 aprilie 2023

COPILUL IISUS HRISTOS ,ALATURI DE ADULTUL IISUS HRISTOS SI DUMNEZEU !


.
29 Aprilie 2023, 

Hristos a Inviat,dragii mei !

Astazi dimineata ,m-a trezit o lumina alba si orbitor de stralucitoare, clipa in care, am in fata ochilor inchisi un Cer senin, un Cer ca un amurg, apoi, aud un glas care-mi graieste asa:


"Te determina ceva!
Ceva ce presupune, forta si daruire sufleteasca!"
Dupa care, glasul dispare.
Dragii mei, stiam si am simtit in inima si-n sufletul meu ca aceste cuvinte erau pentru mine.
Da,ceea ce ma determina ca sa scriu aici zi si noapte, toate cate vad si aud, este mai intai de toate, Porunca Mantuitorului Hristos care mi-a poruncit :"Scrie!"
Si-n acel moment, imi pune in mana mea dreapta o pană alba de scris,iar eu I-am promis ca voi face toate cate-mi va cere, apoi, mi-a daruit o Forta interioara divina care a aprins in inima si sufletul meu, Dragostea si Iubirea infinita față de tot ce inseamna Dumnezeu si Maicuta Domnului.

Si astfel dragilor, vad un Cer violet ca un amurg, un Cer ce parea ca era presarat cu mici stele argintii sau cu fulgi de zapada,asa de frumos arata.

Si asa precum sta Soarele pe Bolta Cereasca, tot la fel statea si Mantuitorul IISUS HRISTOS ca adult, in vesmine albe si stralucitoare foarte, ca intr-un nor patrat de soare, asa era inconjurat IISUS HRISTOS.

.
In dreapta Sa, in aceeasi lumina de soare,statea Copilul Iisus Hristos,in vesminte albe de lumina, cu acelasi par castaniu si inelat,lungut pana pe umeri si cu aceiasi ochi albastri precum seninul Cerului.
Vesmantului Mantuitorului Hristos era argintiu si stralucitor foarte, vesmantul copilasului Iisus era alb orbitor , ochisorii copilului erau la fel cu ochii adultului IISUS HRISTOS.
Doar diferenta de ani, Ii deosebea,in rest ,semanau ca doua picaturi de apa.
Si astfel ,vad in acelasi timp in norul patrat ca de soare, pe IISUS HRISTOS copil si adult.
Glasuri de Ingeri cantau asa:
                                         
"Osana intru Hristos!
Osana intru Hristos,Treimea Cea de o Fiinta!
                                Osana intru Hristos!"
Dragii mei, rasuna si Cerul si Pamantul la glasurile Ingerilor care-I cantau MANTUITORULUI HRISTOS!
Totul a durat circa 6 secunde,dupa care a disparut ca prin topire.
Prieteni dragi, sa aducem si noi cantece de slava si de inchinare Mantuitorului Hristos si Maicutei Domnului cu Sfintii Sai, sa daruim inima si sufletul nostru cu fiecare Rugaciune,cu fiecare ridicare a ochilor nostri catre Cerul sfant,si astfel, vom gasi si regasi Calea spre mantuirea sufletului nostru.
                                      Cu dragoste,Maria.

3 comentarii:

  1. Doamne,iarta-ne pe noi păcătoșii,suntem foarte slabi în credință,majoritatea de pe pământ îți cer ajutor material,sănătate,foarte putini îți cer Har Divin,să se lupte cu sataniștii,și pe toți cei posedați să-i ajute sa se elibereze de duhurile rele,și toți să poată lua crucea și să te urmeze în rugăciune și fapte bune.Doamne,ce urmează cu noi creștinii pe pământ nu este foarte ușor,multi nu știu de adevărată Biblie Cerească,unde multe adevăruri ne-au fost ascunse,și când se va descoperi,cei care conduc bisericile de diferite religii,vor dispărea,și va rămâne doar cea Ortodoxă,dovada Dumnezeiasca că la Sfântul Mormânt,vine din Cerul Sfânt,Lumina Sfânta,adevărată dată când toti pământenii să sărbătorească Învierea Ta,și bisericile vor fi conduse de Sfinți,aleși de Divinitate .

    RăspundețiȘtergere
  2. Sa nu faci la nimeni rau ca te vede Dumnezeu-craciun.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cine are nevoie de Dumnezeu pentru a avea o conduita morala, poate nu merita sa poarte numele de om.

      Ștergere