miercuri, 26 aprilie 2023

CRESC TAXELE LA CASA DE ASIGURARI ?

 

26 Aprilie 2023,ora 6,12 !

Hristos a Inviat ! 

Dragii mei, 

In aceasta dimineata, m-a ntrezit un glas care spunea ceva despre CASA de ASIGURARI.
Glasul nu a spus care Casa de Asigurari,dar cum nu avem prea multe CASE de ASIGURARI in diverse domenii, cred ca este vorba de Asigurarile de Sanatate sau posibil alte Case de Asigurari din alte domenii. Vom vedea impreuna.
Glasul spunea asa:
"La Casa de Asigurari au crescut sumele!"

.
Dupa care, glasul s-a stins precum un ecou.
Dragii mei, cred ca nu ne mai surprinde nimic in ceea ce priveste scumpirile si cresterile de Taxe.
Sa ne rugam la Bunul Dumnezeu si la Maicuta Domnului ca sa ne daruiasca sanatate si sa le putem duce pe toate.
Cu dragoste,Maria.


9 comentarii:

  1. E scandal pe piata asigurarilor dupa ce se vrea retragerea autorizatiei pentru Euroins 0 firma bulgara fapt ce ar presupune retragerea banilor si reasigurarea masinilor la ale firme la costuri msi mari-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  2. La ce urmează pe pământ,toate asigurările vor dispărea,oamenii nu vor să mai plătească asigurări că multi nu vor beneficia de ele

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multi nici pana acum nu au beneficiat... asa ca nu are rost sa ii imbogatiti si mai mult pe patronii acestor firme-fantoma de asigurari.

      Ștergere
  3. Mai este ceva care sa nu fi mărit taxe și impozite?
    Nu mai zic de celelalte.
    Cred că avem cele mai multe și mari taxe.

    RăspundețiȘtergere
  4. societatile de asigurari au luat banii si au disparut ca magarul in ceata- nici vorba de asigurari mai ales pt salariati si pensionari cu venituri mici-greu va fi cand vom fi obligati de guvrnul nostru ILUSTRU

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu mai finantati societatile de asigurari. In mare parte sunt ale strainilor care si-au creat paradisuri fiscale in tari excentrice pe spinarea voastra, a romanilor.
      Si cu asigurare, dar si fara, tot acelasi lucru e... asa ca de ce sa mai le dati bani? Oricum, cand e nevoie de polita, acest lucru nu mai are loc!

      Ștergere
  5. Mesajul cu casa de sanatate incepe a prindr contur
    Ciolacu vrea acord cu FMI si cresterea sumelor de la sanatate pentru cei din constructii si pensiile mari in incercarea de a acoperii Golul de la buget care se pare e urias-craciun.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nejustificat de mult opresc cei din sanatate din veniturile romanilor. Iar pentru acea cotizatie nu beneficiezi de absolut NIMIC! Cand are cineva nevoie de medic, desi cotizeaza lunar, consultatiile la toate specialitatile, analizele, tratamentul (chiar si cel mai ieftin tratament nu e decontat!), nimic din toate acestea NU se deconteaza.
      Si atunci vine intrebarea legitima: de ce ne mai jecmanesc si cu oprirea acestei taxe lunare daca omul cand are nevoie tot nu beneficiaza de tratament si e lasat sa moara cu zile? Nu mai zic si de spagile care sunt impuse pacientilor desi personalul medical are salariile foarte mari acum.
      Daca un pacient sarac efectiv nu are sa dea spaga, medicii nici nu se uita la amarat desi cotizeaza lunar o viata intreaga si poate, din nefericire, are si acel om nevoie de medic o data in viata si nici atunci nu beneficiaza de consultatie si tratament daca nu da spaga impusa de acesti avari medici inumani, fara scrupule.

      Ștergere
  6. probabil casa de asigurari va mari taxele pt cei cu pensii mari si f mari-pt ca sunt pensionari cu multe boli cronice care au tratamente sau internari pe care casa nu le poate accepta- staul e in deriva

    RăspundețiȘtergere