vineri, 28 aprilie 2023

IISUS HRISTOS NE GRAIESTE : VENITI IN BISERICA LUI HRISTOS !

        


                                               

                                                            Hristos a Inviat!

                                                  27 Aprilie 2023, ora 4,11 !

                                                         Dragii mei, 

In aceasta dimineata in zori, ma trezeste un glas care striga tare asa:

                                     "Iisus Hristos ne graieste!

                             Biserica Lui Hristos ne cheama si ne graieste!

                            Veniti in Biserica Lui Hristos !"

Clipa in care, Il vad pe Mantuitorul nostru bland si iubitor, Il vad ca intr-o sfanta Icoana ,iar o lumanare cu flacara vie ardea in fața Sa.

Alaturi, era o alta Sfanta Icoana cu Sfantul Mare Mucenic Gheorghe Purtatorul de Biruinta, tot cu o lumanare cu flacara vie in fața Sa.

Prieteni dragi, daca Mantuitorul ne cheama in Biserica Sa, atunci sa mergem ori de cate ori putem ,si sa ne rugam cu inima si cu sufletul, cu trupul si cugetul, cu intreaga noastra fiinta,ca sa fim sanatosi,fericiti si mantuiti impreuna cu toti cei dragi noua.

Sa ne rugam si Maicii Domnului, ca sa fim ocrotiti cu mila si cu iubirea Sa de oameni,ca o Mama ce ne este tuturor acolo Sus in Ceruri,ca o Imparateasa a Cerului si a Pamantului.

Sa nu uitam ca sa fim buni si milostivi dragilor, sa ne iubim Aproapele ca pe noi insine si niciodata sa nu ne lepadam de Sfanta Biserica a Mantuitorului Hristos si a Prea Sfintei Nascatoarei de Dumnezeu.

                                                                 Cu dragoste, Maria.

13 comentarii:

  1. Adevărat a Înviat doamna Maria
    Doamne ajuta 🙏

    RăspundețiȘtergere
  2. Icoana e frumoasa.
    Sfantul feciorelnic pare ca tine la distanta raul social simbolizat de balaur. Nu pot sa cred ca fiind acesta crestin si martir erau pe atunci balauri. Inseamna ca si in vremea lui Iisus erau balauri. Si totusi n-am vazut pe nici unul sa fi propovaduit,
    Am incalecat pe o sa, si v-am spus minciuna mea.

    Mai vad ca sulita aia cam aduce a sageata. De fapt balaurii zburau.
    Mai, si daca erau ingeri si nu balauri? Cine e de vina? Sfantul ca n-avea ochelari sau balaurii ca zburau?
    Puneti-va intrebari, ce stati asa in delir mistic cu ochii la Sfant si la satenii care negau pe Dumnezeu?
    Noi credem ca asa am fost conditionati sa fim. Dar sfantul nu era nevoie sa se dea asa de mare si grozav. Pare-mi-se ca nici Iisus nu l-a pomenit pe el ci pe Ilie.
    Cine e atunci valaurul mai mare? Old giorgie sau balaurul nespalat ne manichiurat si ne pedichiurat? Daca ii mai pui si peruca pe el, e chiar simpatic cum rade la sfant.

    Hai la culcare! Spuneti-va rugaciunile!

    RăspundețiȘtergere
  3. D- NA MARIA ce ne puteti spune despre faptul ca vor fi interzise slujbele din biserici?!-Andrei Plesu cere imperios acest lucru-oare el nu e botezat? doar poarta numele sf APOSTOL ANDREI-cred SFT TREIME SI MAICA DOMNULUI nu pot accepta asa ceva- iata credinta ortodoxa blamata!!!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri

    1. Anonim29 aprilie 2023 la 00:11Numai daca vor planta un alt virus ca sa se inchida Sfintele Biserici, altfel, nu se va intampla! Poate sa fie si papa de la Roma,nu numai ateul de Andrei Plesu.

      Ștergere
    2. Chinezii lucrau la vaxchin INAINTE de pandemia de covrig. Si atunci mai aveti incredere in vaxchinuri care v-aduc chinuri sau chiar moartea?

      Ștergere
  4. Evreul Adrei Plesu , ca sa intelegem de unde vin ideile lui-craciun.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sa mai stea in banca lor evreii si sa nu mai faca atata trafic de influenta si atatea nereguli la facultatea de medicina!!!!!!! Am avut colegi care nu treceau pe acolo la examene, nu stiu deloc limba de predare si totusi reusesc la medicina sa ia examenele si sa devina "medici" cu toate ca nu stiu absolut nimic. Cum au intrat asa ies din facultatea de medicina. Dar se si lauda ca ei au pile. Spun pe fata. Sa ii fi vazut ce infatuati puteau fi pseudo-studentii evrei. Ne ignora pe noi, romanii, spun ca ei nu stau sa dea examene cu noi, ca ei au pile, e o lauda pentru evreii prosti. Ei fara pile nu reusesc nicaieri. Termina facultatea si nu stiu nimic! Dar platesc si medicina, si tot: examene, tot cumpara! Nu stiu nimic!

      Ștergere
    2. https://www.digi24.ro/stiri/actualitate/social/tanarul-de-31-de-ani-care-se-afla-de-doua-luni-in-coma-dupa-o-infectie-la-masea-a-murit-2296113

      Ștergere
  5. ce spuneti d-na Maria de an 28 aprilie 23:31!!!- daca acesta are tupeul sa ridiculizeze de ce eu intreb despre ce scrieti in mesaje si nu-mi apare publicat mesajul meu?!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. 23 cu 16:
      nu te-a ridiculizat nimeni. zburai pe afară și n-ai fost deranjat.

      Legenda spune că:
      "Atunci când au rămas fără vite și mărfuri pentru dragon, au început să-i dea tribut uman o dată pe an. Acest lucru a fost acceptabil pentru săteni până când o prințesă a fost aleasă ca următoarea ofrandă. Atunci Sfântul o salvează pe prințesă și îl ucide pe dragon." - wikipedia

      Eu am vorbit frumos despre tine. Dacă tu ai înțeles greșit, e doar problema ta. Scoate-ți doapele din urechi!

      Ștergere
  6. Dna Maria, are dreptate an 23:16 din 29 apr. Nu trebuie ridiculizat cu tupeu, ci sustinut.

    Asociatia dragonilor© cu domiciliul in str. lui Vulcan pe stanga 2 bis cu aplauze, va solicita dreptul la replica si un raspuns sau doua pentru starea de discriminare indreptata tendentios impotriva in icoane.

    Stimata doamna, venerabila audienta,
    De-a lungul secolelor dragonii au fost persecutati pentru obiceiurile lor seculare. Aceste persecutii trebuie sa inceteze.

    In acest sens se inainteaza urmatoarele dovezi:
    - starea de "Paste Fericit", linistit si detasat a dragonului din icoana.
    Nu numai ca pastea, dar si fuma fara nazuri doar din ceea ce ii ofereau satenii
    - peruca de pe cap
    - sulita sfantului
    - semnatura pictorului undeva mai jos.
    Va rugam sa administrati cu iubire si gingasie probele oferite si sa dispuneti eliberarea dragonilor cat si restabilirea lor in drepturi paternale si firesti de a umbla goi, nepedichiurati, nemanichiurati, nebarbieriti pe cap si nespalati pe dinti ori de cate ori vor ei in natura pristina de la inceputul vremilor.
    🐾🐾
    Va multumi anticipat cand va vrea.

    Totodata Asociatia va atrage atentia sa nu aprindeti lumanare si sa o lasati nesupravegheata sau sa cadeti in extaz cu ea aprinsa. Este o invitatie care odata realizata, orice dragon raspunde obligandu-se sa survoleze si sa ia in stapanire locul.
    🐉🐾

    Asociata dragonilor ii ureaza sfantului:
    De lunga sa nu fie subtire, ca de scurta poate fi oricat de groasa.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mai bine nu va mai bateti joc de cele sfinte (Dumnezeu, icoane, sfinti) pentru ca sa nu vedeti mania lui Dumnezeu.
      Dumnezeu este rabdator, dar si cand se satura, va pedepsi pacatosul / pacatosii spre indreptare.

      Ștergere
  7. pt 30 aprilie 05:29-buna dimineata, da cu apa rece pe ochi -NU MA -ma refeream la LA MINE CA SUNT RIDICULIZAT ci la faptul ca iei in ras SFINTII- sf Gheorghe e reprezentat cu balaurul pe care-l ataca metaforic- stiind ca a luptat pt credinta si dreptate- cred ca stii dar vrei sa te ia blogul in seama - ma refeream la d-na MARIA care are un cuvant de spus celor care ataca credinta- blogul ei despre asta vorbeste-a popos an de mai sus este extrem de vulgar

    RăspundețiȘtergere