duminică, 2 aprilie 2023

NU JUDECAŢI CUVÂNTUL DOMNULUI ! OAMENII SĂ NU JUDECE CUVÂNTUL !

                                                   

"Cel ce pastreaza numai pentru sine DARUL care de la Dumnezeu vine,nu stie sa Îi fie recunoscator Prea Sfantului nostru Binefacator,adica, Prea Sfantului Duh !"  


                                                                   Dragii mei, 

In aceasta seara , in timp ce scriam aici pe Blog, aud glas divin,glas din Cerul sfant care graia de rasuna si Cerul si Pamantul,asa:


                   
   "Să  vină  şi să vadă rândurile  scrise !

Moment in care, vad in fața mea, in mod cu totul divin,un caiet din cele cateva sute in care eu scriu Cuvantul Domnului, scriu tot ce vad si tot ce aud.Caietul pe care -l vedeam statea pur si simplu suspendat in aer si era deschis la o pagina scrisa de mine dupa graiul Duhului Sfant.
O lumina alba si orbitor de stralucitoare inconjoara caietul sufletului meu,acolo sus in aer,deasupra mea.
Acum caietul in care eu scrisesem Cuvantul Domnului era asezat pe Lumina alba si orbitor de stralucitoare, asa precum ar sta pe o masa nevazuta.
Randurile scrise cu pixul de mine in acel caiet, se transformasera in randuri cu litere ca din aur.Toate literele erau ca din aur, ca din Soare rupte.
Sub privirea ochilor mei, litera cu litera,cuvant cu,cuvant se transformau in litere de aur.
Era ca si cum, eu as fi scris cu litere ca din Soare rupte, cu litere ca din aur si nu cu pix .Cuvintele scrise de mine se transformau în aur, litera cu litera.
Dragilor,va marturisesc cu mana pe inima , faptul ca, nu-mi ajunge timpul ramas din viata aceasta grabnic trecatoare, ca sa scriu tot si toate din cele cateva sute de caiete in care am scris de mai bine de 25 de ani,pana astazi.
Chiar daca as scrie zi si noapte fara sa mai dorm, tot nu as reusi sa public tot din cele cateva sute de caiete ale sufletului meu, in care am scris la orice ora din zi si din noapte,la Glasul Duhului Sfant si al Maicii Lui Dumnezeu.
Apoi Glasul din Cerul Sfânt vorbeste iarăşi oamenilor aşa :
      "Oamenii n-ar înţelege  conţinutul  Cuvantului!
      Ar încerca să judece după  hârtie !
     Nu judecaţi  Cuvantul după  hârtie!"

Iar glasul se pierde ca un ecou, dar în urma Glasului Lui Dumnezeu ,aud un alt glas care spune cu mare dragoste aşa :

     "Să mulţumim şi numai pentru că vedem în fiecare zi ,Lumina Lumii !"
Dragii mei,  atunci când unii dintre semenii noştri mă judecă pentru ceea ce scriu, nu pe mine mă judecă . Ci judecă  Cuvantul Mantuitorului nostru Iisus Hristos,pe Duhul Cel Prea Sfant Il judeca si nicidecum pe mine.
Eu nu pot face de la mine nimic ! Fără Voia si fara Puterea Duhului Sfant,eu nu as putea scrie nimic si nici nu as sti ce sa graiesc semenilor nostri, despre toate cate am scris pana acum.
Fără ajutorul Lui DUMNEZEU suntem  pierduţi.
Să ne întoarcem la CREDINŢĂ  fraţilor, nu din frică ,ci să ne întoarcem la CREDINŢĂ din dragoste faţă de BUNUL DUMNEZEU ,din dragoste faţă de MAICA  SFÂNTĂ şi din dragoste faţă de Aproapele !
Numai aşa ne vom putea gândi cu dragoste la mântuirea sufletului nostru, si chiar vom dobandi Imparatia Cereasca.
Sa credeti dragii mei,sa credeti in toate cate cititi aici (si nu numai)pe acest Blog divin, deoarece, aici chiar gasiti Cuvantul Domnului,asa curat,imaculat, asa precum mi-a grait mie Duhul Sfant si Maicuta Domnului, asa precum mi-a grait mie Prea Sfanta Treime.,Carora Li se cuvine toata cinstea,slava ,inchinarea si intelepciunea,Amin!
                                                     Cu dragoste,Maria.
                                  

3 comentarii: