vineri, 2 decembrie 2022

PE PLANETA ROSIE VA EXISTA VIATA,SAU CHIAR EXISTA !

                                                1 Decembrie 2022 ,ora 21,17 !


                                                       Dragii mei,


In aceasta seara,in timp ce scriam aici pe Blog, vad in locul monitorului,vad o imagine uimitoare.

Vedeam imagini vii de pe Planeta Rosie.

Ceea ce vedeam dragilor, era pamantul fin,de culoare rosu-grena, atat de fin precum faina noastra alba pentru cozonac.

Sa incercam a ne inchipui nisipul de pe plaja Marii Negre,ca fiind de culoare rosie,iar atunci cand pasim prin el,picioarele noastre se adancesc pana la glezne.

La fel se intampla aici, pe Planeta Rosie. 

O forta nevazuta imi apropie imaginea vie de ochii mei, si astfel, de parca as fi chiar acolo,vad pamantul rosu framantat si umed.
Pe acest pamant rosu si umed, vedeam urme mici si mari, urme umane,urme mai mari si mai mici de animalute de tot felul.
Era cu adevarat uimitor ceea ce vedeam.
Pamantul rosu era atat de umed,incat urmele au ramas adancite si se uscau asa,dupa forma lasata de cei care locuiesc sau vor locui acolo.
Prieteni dragi, am scris adeseori despre Planeta Marte si despre posibile forme de viata acolo.Dar ca astazi,nu am vazut PlanetA Rosie asa plina de viata,de apa si de pasii celor care locuiesc sau vor locui acolo.
Universul acesta infinit de mare, are in el multe Planete locuite de fiinte vii, fie ca arata la chip si la trup ca noi,fie ca arata cu totul altfel,dar care,sunt mai intelepti decat noi pamantenii,mai plini de puteri pe care noi nu le-am avut si nu le vom avea niciodata.
DUMNEZEU a creat 5 LUMI diferite.Si nu o spun de la mine,ci numai din Graiul Duhului Sfant.
Asadar,cei care sustin ca doar Planeta Pamant are viata pe ea, e ca si cum ar spune ca,povestea Capra cu 3 Iezi a lui Ion Creanga ,ar fi reala.Adica,ca totul ar putea fi real,ca in poveste. 
Ceea ce este real, este numai CUVANTUL LUI DUMNEZEU pe care eu Il scriu aici pentru voi toti,cu mare drag si cu multa dragoste sufleteasca.
Iata articolul cu si despre cele 5 Lumi diferite create de Bunul Dumnezeu:

CINCI LUMI DIFERITE !!!

 EXTRATERESTRII SUNT O REALITATE !!!


                            4 Decembrie 2017,ora 4,13 zori de zi !

                                         Dragii mei,

Majoritatea Semenilor nostri ,neaga existenta FRATILOR nostri EXTRATERESTRI.Acesti Semeni ai nostri care nu numai ca neaga EXISTENTA EXTRATERESTRILOR,dar mai arunca si cu noroi si jigniri in cei care sustin EXISTENTA EXTRATERESTRILOR. Ei cred ca ,numai noi suntem buricul UNIVERSULUI intreg creat de DUMNEZEU .
Nu fratilor ! Nu suntem singuri in UNIVERS !!! CATEGORIC nu suntem singuri in UNIVERS !
DUMNEZEU a mai creat si alte LUMI pe alte PLANETE nedescoperite inca de pămanteni.
Dar aceste LUMI ,care sunt si ele LUCRUL MAINILOR LUI DUMNEZEU ,sunt LUMI diferite cu fiinte diferite ,care au  chip diferit,au inteligenta si preocupări diferite.  
Iata ce spunea un glas ,astazi in zori de zi:       
                
                  "5 Lumi !
              DUMNEZEU  a creat 5 Lumi diferite !" 

Clipa in care dragilor,vad o masa sub Cerul liber pe care, o mâna aseaza o Revista subtire ca numar de file, si care ,avea Coperta faţă din doua culori,si anume: cafea cu lapte (maro deschis) si galben -auriu.
Pe coperta REVISTEI scria ceva ce nu intelegeam,dar o Lumina alba s-a asezat pe acele litere mari, iar cand s-a ridicat putin mai sus de ele, am putut citi asa:

                 "Cinci  Lumi !"

După care ,totul a disparut.
Dragii mei, trebuie sa fiti convinsi de faptul ca, nu suntem singuri in acest UNIVERS ! Mai exista si alte fiinte care, asa cum e si firesc,se numesc EXTRATERESTRI ,deoarece ,locuiesc inafara Pămantului.
Dar acesti EXTRATERESTRI au diferite chipuri,au diferite indeletniciri si sunt extrem de inteligenti.
Si iata ca ,nu sunt numai Omuletii verzi sau gri ! Ei sunt doar o LUME din cele 5 LUMI create de BUNUL DUMNEZEU.
Care sunt celelalte 4 Lumi ? Cu siguranta cu VOIA si cu PUTEREA DUHULUI SFANT ,le vom afla cu totii.
                                    Cu dragoste,Maria.

6 comentarii:

  1. Pai asta urmareste si E Musk cu rachetele lui. Sa colonizeze Marte.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu iese nimic bun unde isi baga nasul omul!!!!!!

      Ștergere
  2. Mare este puterea lui Dumnezeu doamna Maria,cine știe ce ne mai arată,lumea văzută și nevăzută de ochiul omenesc.
    Sunt 9ceruri cel puțin așa am citit
    Tatăl Nostru care ești în ceruri, nu în cer deci ceruri,ce sa mai zicem,mare este puterea lui Dumnezeu 🙏

    RăspundețiȘtergere
  3. Elon Musk este muritor ca noi toti-viseaza dar DUMNEZEU are planul lui-fiind Creator si Stapan nu lasa omenirea sa-i stie tainele-omul este iscoditor dar nu in reuseste cu nave metalice sa cucereasca spatiul=atemporal

    RăspundețiȘtergere
  4. Cite ceva sumar despre extratestrii ( intre altele pe multe alte teme) Iisus a revelat inca din 1910 intro noua Revelatie in 64 de capitole numita Dogma adevarului venita in 1910 dupa rugaciune la virfurile primelor 3 mari ( din cele 4 mari ) culte crestine conf unei profetii din sec.1 a Sf proorocite Ana din Pont.
    Noua Revelatie fusese destinata sa completeze Apocalipsa care nu poate fi talmacita singura decit gresit si orea putinsi intimpkator cirect.
    a venit si in Bazs in 2005 ( in Romania Constanta) dar acolo Iisus a cerut secretizarea ei pt moment .Tot in urma rugaciunii inspirat de un text dinfro carte groasa ortidoxa de 7 kg care fusese a BOR dar data unor adventisti din porunca lui Iisus odara cu caterisirea ulterioara a bibkiorecarilor ..vinovati.
    .in carte e si profetia Anei declarara apoi de Daniel a fi necanonia ( de faptambele 2 profetii ale ei otca mai unadespre o viitoare convertire a tarii care va incepe in Pont (Dobrogea) despre care secole se crezuse ca e vb de o islamizare otomana.
    Profetia Anei desore viitoarea Revelatie < la inceputilul veaxului elui rau> precizase atit tainuirea ei de cler < cind va fi.mai mare nevoie de ea ( la timp de catehizare graduala) cit si nr mic al celor care vor crede in ea cu riscul.necredintei in Iisus( revenit n.).
    Veacul celui rau fiind o expresie desi vaga totusi existenta in versiunea originala a Apocalipsei cea din manuscrisele primului mileniu.
    In cartea de 7 kg este si versiunea cenzurata a Dogmei Adevarului ..ea Dogma Ad. pina in 2005 fusese cel.mai fidel pastrata de Vatican de oapa in birou la el de aceea Fecioara unui preot catolicii spusese ca papa detine tot adevarul .. care trebuie facut publiccu curaj.. bine ..ultima propozitie nu fusese scrisa de catolici de la inceput ) dar ea exista inversiunea cenzurara ortodoxa ..nu stiu in cea baptista ..care si ea e cenzurata .
    Mare parte din teme nu au legatura cu Apocalipsa dar sint adevaruri utile .desi nedignatice . Exista si detalii profetice mare parte deja implinite de atunci in secolul trecut cut si citeva observatii critice la adrera marilor religii in parte.
    Un detaliu de actualitate in 1910 a fost ca cei doi martori erau deja oe Panant. Deci au fist ucisi si musanaluzat desi vestea a circulat prin marinarii prezenti atunci in Irakli9n .. dar s a negat cler8cal si trecut peste ..desi azi nai totgrecii stiu dar dac puscarie legal daca sint prinsi ca vb de asrasi oricul8ne strain in Grecia. E deajuns sa strigi pe strada 1910.

    RăspundețiȘtergere
  5. pt mihai 35-ai atatea greseli de ortografie ca nimeni nu cred ca intelege ceva-inainte de a da drumul la mesaje reciteste textul!

    RăspundețiȘtergere