joi, 1 decembrie 2022

EXISTA VIATA SI PE ALTE PLANETE ! SI PE MARTE POATE EXISTA VIATA!

                                       

"Cel ce pastreaza numai pentru sine DARUL care de la Dumnezeu vine,nu stie sa Îi fie recunoscator Prea Sfantului nostru Binefacator,adica, Prea Sfantului Duh !"  

                                                                                                                                 

                                              Dragii mei, 

În aceasta ultimă zi din noiembrie,în timp ce ma odihneam puțin,fara ca sa dorm, aud o conversatie intre două glasuri distincte intre ele .
Citez:
                     „Sunt multe alte civilizații?
        Iar raspunsul a fost asa:
                        Da! Nu numai Pământul este locuit,mai sunt multe alte civilizații.
  Și iarasi intreaba:
                 Dar celelalte civilizații,sunt sus?
Și i se raspunde cu promptitudine:
                      Da ! Sunt sus ! 
               Celelalte civilizații sunt sus!”
În aceasta clipă dragii mei, vad spre Est, mai sus de cum eram eu pe Pământ, vad ca și dincolo de nori, vad un alt loc ce arata dumnezeiesc de frumos.
Acel Pământ de sus, era cu iarba verde deasă, cu păduri verzi fara nicio frunză uscată,cu flori viu colorate si care aveau in mijlocul lor flori albe, precum margaretele noastre,doar puțin mai mari, dar care erau rasadite si inflorite sub forma CRUCII DOMNULUI nostru IISUS HRISTOS. 
CRUCEA DOMNULUI nostru IISUS HRISTOS,era crescuta in mijlocul florilor vii colorate.
 
       Image result for camp cu flori                                Image result for PADURI SI FLORI..
Pe aleele din paduricea mica ca inaltime, precum si pe cele din flori,se plimbau agale părinti cu , copilasi de  mână.
Barbatii aveau peste 2,5 metri inaltime, iar femeile usor mai joase ca inaltime.
Un copilas la ei, care ar avea circa 2 -3 anisori la noi,era până sub genunchii părintilor lor. 
Prieteni dragi, sa dea BUNUL DUMNEZEU si MĂICUȚA DOMNULUI, ca sa traim si acele zile în care să se descopere si aceste PLANETE locuite tot de ființe umane,dar si de omuleții gri sau de orice culoare au ei.
Nu suntem singuri dragii mei, nu suntem singuri in acest UNIVERS mare ! Cine spune ca suntem buricul UNIVERSULUI, acela habar nu are ce vorbeste ,sau vorbeste doar ca sa nu adoarmă. 
Cu adevărat era RAIUL, in CIVILIZATIILE de pe alte Planete,altele decat cele cunoscute si explorate de noi pamantenii.
PLANETA MARTE în timp ,va putea fi locuita, deoarece, eu am vazut izvorase de apă ce brăzdau praful roșu asemanator fainei fine albe. 
               Sa ramânem optimisti dragilor, sa ne umplem sufletul si inima de CREDINȚĂ si de IUBIRE față de APROAPELE,si cu siguranță BUNUL DUMNEZEU si MĂICUȚA  DOMNULUI,la cea de-a Doua Venire a FIULUI SĂU si MÂNTUITORULUI NOSTRU IISUS HRISTOS pe Pământ românesc , vom fi răpiți la Ceruri pe una din Planetele nedescoperite de oameni până în ziua de astăzi,si vom trai fericiți, fara ca sa ne temem ca ne vom îmbolnavi de la hrana pe care o consumăm sau de la aerul pe care il respiram.
Iata:

                                 27 Octombrie 2001, ora 3,23 zori de zi !

                                                Dragii mei, 

Se fac multe cercetari de NASA în legatură cu Planeta Marte, pentru a se vedea daca exista viaţă pe aceasta Planeta Rosie.
Astăzi, mi-a trimis cineva un link, in care se banuieste că ar fi Viata pe Planeta MARTE !
Şi ţin sa multumesc din suflet, acestui fidel cititor al Blogului meu, pentru multe si foarte interesante materiale pe care mi le trimite.
Iar eu dragilor, va spun că EXISTA  VIAŢĂ  pe PLANETA  ROŞIE ! 
În anul 2001 am fost luata din trupul de carne si dusă pe PLANETA  MARTE ! 
În timp ce dormeam dragii mei, o Lumină alba orbitor de stralucitoare, mă curentează la propriu, tresalt puternic pe patul pe care dormeam, şi astfel ,simt cum sufletul îmi iese din trup si zboara cu puterea gandului, printre nori si Ceruri, până când ajung undeva în mijlocul Cerului, cam pe unde este Soarele pe timpul verii, la ora 10 -11 dimineaţa. 
Aici dragii mei, sunt pe un alt Pământ!
Aşa gândeam eu acolo sus, că sunt pe un alt Pământ.
Sub picioarele mele, asa cum sta nisipul pe plaja, asa statea un praf roşu, extrem de fin şi moale precum faina de grâu.
În clipa în care păseam pe aceasta PLANETA , era ca şi cum aş fi călcat pe un morman de faina fina, roşie.
În faţa mea, asa cum exista dune de nisip, tot asa erau dune de praf rosu, precum caramida rosie prefacuta în praf.
Dragii mei, printre aceste dune de praf rosu, asa cum curge de pe muntii nostri câte un fir de apă, tot asa se vedea pământul roşu umed si chiar se formase şănţuleţe datorită apei care curgea.
Şi erau multe şi răsfirate astfel de şănţulete cu apă.  
Auzeam susurul izvoraselor de apă, ce curgeau de peste tot.
Deasupra mea , respectiv a Planetei roşii , vedeam un Cer senin pe care apăruse mici si foarte deşi norişori gri închis. 
Cerul Planetei  MARTE  era dragii mei, precum este Cerul nostru pe care se adună norisori de ploaie. 
Privesc în dreapta mea si văd la circa 5 -6 metri distanţă,vad un bărbat foarte înalt, care să tot fi avut vreo 2, 50 metri, ce ţine cu mâna stângă un copilas ,a cărui înălţime ajungea doar până la genunchii lui.
Bărbatul cu tot cu acest copil de mana,s-a urcat ca pe un zid mai înalt,asemanator cu temelia de la casa noastra.
Bărbatul se apleaca de pe acel zid pe care mergea, si cu mâna dreapta ia pământ de jos, adică, acel praf roşu extrem de fin.
Îl ia în palma sa dreaptă, se întoarce spre mine şi frământă pământul roşu în palma sa, ca să-mi arate ca este precum faina alba de grâu, asa de fin si de moale, după care ,îl lasă sa cadă sub formă de ploaie înapoi jos. 
Aud un glas dragii mei , care spune aşa :

                  "Pe fiecare MARTE , problema cufundată...!
             Găsesc problema indicată de a trăi!
            Pe PLANETA MARTE găsesc problema  indicată de a trăi !"

Şi iarăşi văd dragilor, cum pe pământul roşu vin la vale şănţuleţe cu apă, iar norisorii gri închisi de deaspura Planetei roşii, s-au înmultit si au format vapori de apă, aburi adevăraţi sau ceaţă densă.
Omul înalt de circa 2,5 m, cu chip ca si noi, cam la o varsta de vreo 30 de ani, cu o faţă alungită, îmbracat intr-o salopeta bleumaren , mă priveste şi lasă să cadă tot pământul roşu din palma sa, apoi se întoarce cu spatele la mine si merge tot înainte spre Soare răsare, împreună cu al lui copilas de mânuţă, pe acel zid înalt şi el, de vreun metru si gros de vreo 50 cm.  
Iar eu dragilor ,mai zăbovesc câteva clipe, admir pământul roşu sub formă de praf(nisip roşu), privesc Cerul Planetei Marte, după care, tresalt ca la un şoc electric în patul meu, semn că am revenit în trup.
Cu lacrimi de bucurie, aprind veioza si scriu cu lux de amănunte toate câte am văzut si am auzit numai cu VOIA  si cu PUTEREA DUHULUI  CELUI  PREA  SFÂNT !  
Iar astăzi dragii mei, a venit ziua în care am putut să împart cu voi aceasta mare bucurie de a călători cu sufletul pe Planeta roşie, în care, am văzut că există Viaţă, există altfel de oameni pe aceasta Planeta, iar acestia au altă  statură şi sunt foarte înalti.
Peste ani şi ani, cred că OMENIREA se va muta pe PLANETA  ROŞIE !

                                                  Cu dragoste,Maria.

9 comentarii:

  1. Cred doamna Maria
    Cred că așa este din toată inima.

    RăspundețiȘtergere
  2. sunt ANONIM 5 si din gura duhovnicului meu am auzit eu si alti crestini :SA STITI CA LUMILE SUNT MULTE SI PE ALTE PLANETE- si tot de la el am auzit ca pe Marte este viata subterana-asta cu ani in urma ca apoi sa aflu de la tv si youtube ca este apa pe MARTE-am scris pe mesaj pe blog-si tot duhovnicul spunea: sa mai stiti ca omul daca nu se intoarce cu fata la DUMNEZEU nu va putea calatori in spatiu- LA MULTI ANI !ROMANI DIN ROMANIA SF TREIMI SI MAICII DOMNULUI cu toti sfintii neamului crestinesc -sanatate si pace in suflet si in lume

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Si la ce bun sa mearga oamenii pe alte planete??????? Sa distruga si acolo TOT?????
      Nu este de ajuns ce genocid, ce distrugeri, poluari masive ale solului, apei si aerului s-au produs, adevarate dezastre ecologice si de tot felul s-au creat de catre oameni? Chiar sa distruga oamenii acum si celelalte planete? Cred ca martienii, venusienii si toti ceilalti de pe toate planetele nu ar fi de acord sa li se distruga habitatul.
      Numai pamantenii de pe Terra pot fi atat de inconstienti, ignoranti, rai si se autodistrug pe ei insisi!

      Ștergere
  3. Dincolo de infinit se parcurge distanța doar mental niciodată fizic

    RăspundețiȘtergere
  4. sunt ANONIM 5-cum ne explicam levitatia si disparitia fizica a parintelui ARSENIE BOCA, NIL DOROBANTU etc- normal ca distantele in spatiul cosmic intrec intelegerea umana- si totusi avem exemple

    RăspundețiȘtergere
  5. Planeta Pământ este atât de frumoasă, minunată! Și oamenii nu cunosc tainele existenței sale. Cu adevărat, parcă trăim blestemul alungării lui Adam și a Evei din rai, pentru că au călcat ascultarea de Creator. Simțim foarte mult nedesăvârșirea acestei vieți pământești. Acum, cu atât de multă poluare peste tot, o simțim acut. Nu ne rămâne decât să nădăjduim că Dumnezeu va restaura existența omenirii oarecând iar moartea nu va mai fi, răutatea va dispărea din comportamentul și din ființa umană. Dar până atunci, doar încercări, spini, ...nădejde în suflet...

    RăspundețiȘtergere
  6. de ce credem in lumea de dincolo? pai au fost medici care au imortalizat sufletul la iesirea din trup=firul de argint-sunt ANONIM 5 si va scriu din propria experienta inainte de decesul mamei mele care a spus ff clar desi avea paralizie faciala:vad un drum luminos f lung si aproape de capat sunt 2 persoane- unul blond cu aripi altul brunet in negru dar si el frumos-ambii imi faceau cu mana sa merg spre ei-la cine sa ma duc ,a intrebat ea -hai la spital la doctori sau iesiti afara sa vad ce fac- la cateva zile a decedat -a fost ultimul ei glas auzit de mine-in viata ei a facut enorme sacrificii pt semeni- sanatate si pace in suflet si in lume

    RăspundețiȘtergere
  7. Planeta rosie - al treilea Ierusalim !

    RăspundețiȘtergere