joi, 1 martie 2018

AM RĂMAS FĂRĂ APĂ ! APA A FOST BLESTEMATA !


                                          26 Februarie 2018,ora 14,30 !

                                           Dragii mei,

Astazi si la aceasta oră, ma aflam intr-un mijloc de transport in comun.
Chiar daca era galagie, aud un glas in dreapta mea care spune ceva tare ingrijorator.
Glasul spunea asa:

                     " Am rămas fără apă !

Dra un alt glas vine repede cu o explicatie :

                    
                                Pentru că apa e blestemata ! 

                O spune IISUS HRISTOS !"


Image result for APA DE BAUTImage result for APA DE BAUT.

Prieteni dragi, va veni o vreme cand ,apa cea de toate zilele va lipsi din multe case de pe acest Pămant.
Deja in multe Ţări, Apa potabila este raţionalizata sau lipseste cu desavarsire.
Sau chiar de va exista APA,aceasta nu va fi buna de baut.
Sa ne rugam la Bunul Dumnezeu si la Maica Domnului ,ca sa nu-si intoarca FAŢA SA de la noi Fiii Săi. Sa ne rugam ca sa ne ierte gresalele noastre si sa nu ne ia Apa de la gură.
Toti suntem FII ai LUMINII, si cu totii suntem supusi greselii.
Dar daca ne vom intari in Credinta,în iubire faţă de Aproapele nostru,daca vom ierta si noi pe cei care ne-au gresit,atunci si MANTUITORUL nostru IISUS HRISTOS ne va ierta si ne va ocroti ca un DUMNEZEU bun si ocrotitor.
Fara mancare mai traieste omul,dar fara apă, nu se poate trai.
                                              Cu dragoste,Maria.

43 de comentarii:

  1. IISUS a BINECUVÂNTAT apa,si nicidecum nu blesteama, tocmai ca este DUMNEZEU .
    Niște "voci"i-i atribuie lui IISUS, tocmai ceea ce nu face.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Exact.. multa credinta pe metru patrat in romania asta

      Ștergere
    2. "Va veni o vreme cand vom lua apa cu biletul." - Pr. Arsenie Boca
      Vor mai fi izvoare binecuvantate, tainice prin munti, poate in Fagaras.
      Sfintii au spus sa punem cruci la fantani(obicei vechi si la noi), eu am vazut o astfel de fantana care nu a secat niciodata, intr-o zona unde mai seaca iarna cand e inghet sau seceta mare.
      In razboiul care vine se vor folosi excesiv nanoparticule radioactive, ele vor otravi apele si aerul, dar sa facem semnul Sfintei Cruci pe toate cum spun Sfinti, Crucea si Rugaciunea anuleaza orice, chiar de ar cadea otrava din cer cum spune Pr. Arsenie Boca (si altii).
      Tot Pr. Arsenie Boca ne invata sa facem provizii de Anafura si Agheasma si vom trece ziua cu o gura de Agheasma si o bucatica de Anafura.

      Ștergere
  2. Dupa contaminare radioactiva,o fi un razboi sau accident

    RăspundețiȘtergere
  3. De 1 Martie, atat dumneavoastra doamna Maria cat si tuturor doamnelor/femeilor care intra pe acest blog, va urez sa aveti O PRIMAVARA MINUNATA!.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Anonim 09:14, multumesc fff mult pt urarea facuta din inima curata....
      va doresc si eu dv multa sanatate, bucurii si Mantuire !!!!!

      Ștergere
    2. Mulțumesc! Binecuvantari Divine tuturor!

      Ștergere
  4. Doamne fereste-ne pe toti de asa ceva

    RăspundețiȘtergere
  5. Pe poiana amortita

    Soarele vaslea usor,

    Si din iarba vestejita

    A iesit un martisor!


    Bucurie si sanatate de 1 Martie, d-na Maria ! Sa va traiasca copiii, nepotii, sa veniti cu drag la lansare , cei ce va iubesc, va asteapta !

    RăspundețiȘtergere
  6. Da va veni o vreme când apa va lipsi din cauza secetei și cea putina care a mai rămas în unele locuri nu va fi potabila din cauza poluării a pânzei freatice.Cred că perioada se referă la aceea a antihristului când apa va fi atît de putina.De aceea sa nu primim pecetea antihristului ,la început va fi bine apoi vine mânia lui Dzeu peste noi.Foamete ,boala și toate grozăviile.Cei care nu vor dori sa primească pecetea va avea grijă Domnul de ei sa nu pățească nimic rău .Așa că cu Domnul înainte chiar de-ar fi sa murim.Nu contează modul în care mori ci contează ce faci unde îți alegi locul pt.vesnicie.Un 1Martie frumos și un post binecuvintat .

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pai, daca stiti asta, de ce stati de vaicareli si profetii pe internet? Treceti la treaba in plan fizic, opriti contaminarea Romaniei cu deseuri, faceti ca finlandezii care cand vad o hartie pe jos o iau si o pun la cos. Nu mai permiteti ca oamenii sa arunce gunoaiele pe ape si prin paduri. Nu mai permiteti sa fie rase padurile si macelarite animalele salbatice. Doar nu va inchipuiti ca o sa va bage in traista Dumnezeu posmagi muieti, sau ca Maica Domnului va veni si va va felicita pentru ca ne pierdeti vremea cu profetii si vaiete despre sfarsitul lumii. Sfarsitul lumii este in fiecare zi. Unii renasc si trec la treaba, altii mor la fel de orbi cum s-au nascut. Sau surzi. S-au conectat pe lungimile de unda TV si radio si cred ca le vorbeste Dumnezeu. Dumnezeu ne vorbeste in fiecare clipa. Prin tot ce ne inconjoara. Romania Vie sufera, dnei Gheorghiu ii arde de profetii. Noi, cei ce ne-am Mantuit, ne-am platit vamile vazduhului si reparam greselile facute de un popor intreg, cu mainile la treaba, nu mai vrem sa bem apa informationala otravita cu minciuni si nazareli. Asta e apa blestemata. Minciuna. Geme Romania de copii otraviti informational din cauza minciunilor new age propagate de voi toti! Dna Gheorghiu, o parte din apa otravita venita din grupurile asa zis spirituale din Romania am oprit-o eu sa mai curga asupra noastra. Paranormalii au invatat sa iasa in astral si sa construiasca deasupra Romaniei un egregor toxic. Am studiat acesti egregori si in grupul matriceanoiiromanii si in alte grupuri new age, yoga, reiki, NLP...Informatia este ca apa. Bei otrava te otravesti. Bei Adevar, adevar graiesti. Cine mai scoate minciuni pe cioc si pretinse profetii, o face pe cont propriu. A doua oara prin acest grup nu mai trec, sa va descifrez profetiile. Treceti la treaba in plan fizic, e Armaghedon. Cine doar sta degeaba si nu face nimic concret in plan fizic, apa informationala mincinoasa sa primeasca. De la profetii mincinosi. Nu va ajungea un Profet, Arsenie Boca? A spus mai bine decat oricine ca Romania va fi atacata si din exterior si din interior. Stati si sforaiti ascultand predictii ce nu pot fi evitate! Daca nu le puteti evita, de ce le mai scoateti pe gura, dna Gheorghiu? Va impaunati ca o gaina ca ati prevazut crima de la Colectiv. Ei, si? Daca ati fi iesit toti in strada cerand ca masoneria din Romania sa nu ne mai tradeze, sa nu ne mai vanda, poate ca Dumnezeu ar fi schimbat destinul tuturor. Dar Dumnezeu nu baga in traista..
      Va place sa stati pitulati in timp ce masonii va scriu viitorul? Rabdati! Dar e pacat de copilasii Romaniei ucisi. Stiti de ce ucid? Pentru ca se asteapta A Doua Venire. Si cretinii ucigasi cred ca va fi ca prima Venire. Nu este asa. E in Duh. Si degeaba ucid prunci noii irozi. Ce a fost scris in Cer nu pot ei opri. Dar nu stati in tabara ucigasilor nefacand nimic concret. Nu va ajungea un blog, dna Gheorghiu? Ne mai contaminati cu nazareli si din TV? Nebuni, mai nebuni decat dvs sunt aia care va cheama la TV, sporindu-va trufia de profeta. Trufia si prostia merg tot timpul mana in mana. Cine va susura minciuni la urechea cea stanga e dracu' nu Dumnezeu. Dracu ne pierde vremea cu minciuni. Dumnezeu ne-a invatat ca ne putem schimba singuri viitorul daca decidem sa reparam ce a fost Distrus in Romania. Vedeti, poate ma cenzurati...Oamenii au dreptul la adevar. Oricat de dureros ar fi..
      Nu sunteti singura careia o sa-i para rau ca a cazut in capcana profetiilor. E plina Romania de voi. Ati inceput sa va credeti mai presus si decat Dumnezeu! Asa au facut si evreii cand si-au facut idoli. Si i-a lasat Dumnezeu sa rataceasca prin desert pana acum. Vreti si voi desert?!

      Ștergere
    2. De ce vorbesti la persoana a 2a pl? Si tu esti fix in aceeasi oala. Sau iti faci rezerve de apa? :))

      Ștergere
    3. Dar tu aghiuta de unde ai aparut de iti atribui faptul ca esti mantuita. Cum vine asta "Noi, cei ce ne-am Mantuit, ne-am platit vamile vazduhului", pe cine ati mituit voi ca sa va credeti mantuiti. Orice prifan stie ca Dumnezeu este nemitarnic. Faci cumva parte din MISA sau esti vreun zburator (cu mintea) care te adresezi pamantenilor.

      Ștergere
    4. Să nu uităm că apa are memorie şi înregistrează emoţiile şi gândurile întregii omeniri înrobite de computerele lui Anticrist,deci e ideal să iubim pe Dumnezeu şi pe oameni cât putem de mult şi să ne gândim cât mai mult la Domnul Isus cu dragoste şi recunoştinţă pentru că ne iubeşte dintotdeauna,apa înregistrează şi se purifică,iar oamenii se vindecă în acest caz pentru că suntem 3 sferturi apă şi atunci întinerim şi nu ne mai poate nimeni spăla creierul să ne facă demonizaţi.Multă pace şi iubire în Numele Domnului ISUS !

      Ștergere
  7. Va prescriu un remediu, poate va potoliti. Cautati pe net filmul " Profetiile omului-molie". Sper ca veti intelege mesajul...In urma cu cativa ani, un copil mi-a facut un desen care m-a speriat. Un fluture cu gheare si ochi rosii. Ca un fluture cap de mort. De atunci incerc sa opresc nebunia new age si peofetiile mincinoase. Dracu se exprima prin voi si, incet-incet va va acapara mintile cu totul. Si sufletele. O sa va pierdeti liberul arbitru, Darul Lui Dumnezeu pentru voi si o sa deveniti bieti fluturi prinsi in capcana ce pare luminoasa dar nu e.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Bravoo, Aurelia! 👏👏👏👏👏👍👍👍👍👍

      Ștergere
    2. Felicitari Maria-Aurelia,mi a mers la inima cred ca este cel mai pertinent articol(mesaj) la toate postarile d nei M.Ghiorghiu,toate postarile d niei sale induc un sentiment puternic de teama,frica..exact ce isi doresc entitatile malefice care se hranesc cu energiile noastre negative.?Multi cercetatori de prestigiu au lansat o teorie ca suntem sub dominatia unei rase malefice care se hraneste energetic cu fricile,temerile oamenilor,rezultatul este n.razboaie conflicte,frica de or ce,nu zilnic la minut in trecut frica de iad si apocalipsa si alte bazaconii inventate de popi,dar...cu f.mare succes inclusiv pupatul ciolanelor..??este mult de scris si cred ca nu osa intereseze pe prea multi.Sa auzim de bine ! totul depinde de noi si numai de noi!

      Ștergere
    3. Frate,da' bine ai mai zis!
      Bravo ție!
      Mă mir că a scăpat totuși de cenzură.
      Cu siguranță e chiar voia lui Dumnezeu.
      Aceeași! Io

      Ștergere
    4. Daca totul ar depinde doar de noi (oamenii) de mult am fi fost ditrusi de catre noi insine si de catre semenii nostri. Ignoranta nu este o scuza iar gandirea ilogica nu este o virtute cu care sa te lauzi public. Studiaza, documenteaza-te si fii rational in ceea ce spui cand te exprimi. Care sunt acei "Multi cercetatori de prestigiu au lansat o teorie ca suntem sub dominatia unei rase malefice care se hraneste energetic cu fricile,temerile oamenilor"?. Stii vreunul?. Cine le-a conferit titlul de cercetator de prestigiu?. Poate ca doar Maria-Aurelia. Postarile d-nei Maria atentioneaza despre ce urmeaza sa se intample si nu urmareste sa ceeze frica si panica. Frica este de la diavol, nu de la Dumnezeu, asa ca intreaba-te oare de ce iti este frica cand citesti ce scrie si apoi o acuzi pe d-na Maria?. Daca ai credinta si iubire in suflet nu trebuie sa-ti fie frica de nimic.

      Ștergere
  8. Sa ne fereasca Bunul Dumnezeu dar am citit incartile sfinte ca Dumnezeu va lua apa si asta tot datorita rautatii noastre va fi seceta mare asta cand va voi D-zeu si pe cei ramasi care vor nadajdui la Dumnezeu va veni si cu un pahar va satura pe toti.

    RăspundețiȘtergere
  9. In loc sa existe colaborare intre state pentru salvarea planetei , se duc razboaie pentru distrugerea tarilor si a locuitorilor lor.
    Nu se doreste eradicarea malatiilor grave, nu se doreste disparitia cancerului, nu se lupta impotriva poluarii , a foametei in lume , a incetarii razboaielor , a salvarii resurselor naturale , o mana de nebuni sta la butoanele Planetei cu intentia ca dupa ei potopul .
    Cum permite Dumnezeu asta , cum de nu se amesteca acesti ET, daca exista , in a salva pe cei in dificultate , de ce stau toti spectatori , comozi in fotoliile lor si nu pun osul la treaba ?

    Daca lumea e condusa de nebuni , de ce nu ies nebunii de pe tabla de sah , de ce nu-i scoate nimeni cu un sut din spatiul tuturor pe care ei l-au acaparat fara scrupule ca fiind ,,spatiul lor '' . ???
    Ce pot face marionetele cand papusarii le-au decis soarta ?

    RăspundețiȘtergere
  10. Culmea, acum si Timmermans ne spune ca e cu ochii pe noi,parca nu am avea si noi destui de ai ...nostri.

    RăspundețiȘtergere
  11. Apa, Aurelia e contaminată de păcat, tâmpit, habar n ai da te si tii !

    RăspundețiȘtergere
  12. Maria Aurelia vad că ești informată bine.Spre deosebire de mine tu vad că cunoști despre new ....Eu nu am intrat niciodată acolo și nici nu știu cu ce se ocupa ăștia sau religioase sau altceva .Eu vb .din citirea Sf Părinți.Daca ești atît de binevoitoare și înțeleaptă și veni cu un sfat și nu cu reproșuri aruncate aici.Fa bine și ieși înaintea celor cu drujbele pornite și cere cu atitudine impunătoare stoparea defrișărilor.In comentariul tău se simte frustrare și oarecare fermitate fara sa aibă din partea ta o certitudine clară că tu ai fi făcut ceva pt.tara asta.Citeste apocalipsa și nu te mai bate cu pumnul în piept de ortodoxa ce ești.Un sfat daca îl accepți cînd ești nervoasa nu te descarcă pe cei nevinovați.O seara plăcută.

    RăspundețiȘtergere
  13. Sunt vremurile de pe urma si toti necuratii isi fac de cap pe pamant...
    Cititi va rog Profetia Parintelui Elpidie pt 2014 !!!

    RăspundețiȘtergere
  14. D-na Maria, dar ceva de bine nu exista????

    https://www.green-report.ro/apa-de-mare-apa-potabila/

    https://www.libertatea.ro/stiri/s-descoperit-o-metoda-prin-care-apa-de-mare-poate-fi-transformata-apa-potabila-1797055

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. De bine este tocmai viata si existenta noastra pe aceasta planeta pe care poate ca nu o meritam, dar Dumnezeu totusi ne rabda cu toate nebuniile noastre.

      Ștergere
    2. Totul e de bine si spre binele oamenilor cata vreme Dumnezeu ii cerceteaza pe oameni cu necazuri. Cand nu ne va mai cerceta Dumnezeu, atunci va fi rau.

      Ștergere
    3. eu nu vorbeam de necazuri ci de faptul ca de ceva timp se fac experimente ca sa se obtina apa potabila de baut din apa sarata de mare

      Ștergere
  15. eu am spus pe blog cu mult inaintea d-nei Maria despre marea problema a planetei in viitor-VA FI LIPSA APEI POTABILE MI-AU SPUS-O PREOTII CU MARI DARURI PE CARE I-AM CUNOSCUT ---IAR MARIA AURELIA SA-SI REVIZUIASCA VOCABULARUL MACAR IN POSTUL MARE

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Atunci cand informatia este spusa/confirmata din mai multe surse independente unele de altele, gradul de credibilitate a informatiei este mult mai mare si este de luat in seama.

      Ștergere
    2. 14 ti al, nu a...

      Ștergere
  16. Scrie la " știri diverse " pe net!
    În curând în Africa de Sud, urmează Londra și etc că nu mai țin minte...
    Se epuizează resursele de apă!
    Da....cum bine mă gândeam... Oare, de ce sunt manipulați inclusiv manipulatorii?

    RăspundețiȘtergere
  17. Daca suntem poporul ales,apa noastra este sfanta si Pamantul este sfant,va veni toata lumea sa bea apa de la noi.De Boboteaza toate apele se sfintesc ,nu se blesteama.

    RăspundețiȘtergere
  18. mai da curajosi sunteti de scriwti tpti cu anomnim :)) mai bn taceti ca va faceti de rasul curcilor.suntwti niste gaonari toti cu anonim. lasati femeia sa scrie ce vrea si daca nu vreti nu cititi sa nu va otraviti soarecilor.mergeti si luptati anonimi impotriva poluarii si lasati femeia in pace

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ce frumos ar fi daca am respecta munca fiecaruia dintre noi,indiferent de statutul social. Putem spune cuiva ceea ce nu ne place la el sau ea,dar mai putem adauga ceva ce inseamna ca avem cei 7 ani de/acasa. Si anume: "Uite ,mie nu-mi place ce faci,dar iti resoect munca ta ! Asa ar suna mult mai frumos si ar da dovada de buna crestere.De ce sa jignim, cand putem sa cautam ceva ce ne place,ca la TV. DOAMNE AJUTA !

      Ștergere
    2. 17.18 tu daca te semnezi Nelu inseamna ca nu mai esti anonim? Doar atat te duce mintea? Pune-ti poza daca nu vrei sa fii anonim, da-ti adresa de facebook sa vada toa lumea cine esti, altfel ramai ca toti ceilalti, un maaaaaaaare anonim!

      Ștergere
  19. Cercetătorii de la US Geological Survey (USGS) au determinat că regiunile cu permafrost (sol îngheţat) din emisfera nordică ascund o surpriză extrem de neplăcută: mercurul în cantităţi enorme - de două ori mai mult decât restul mercurului natural de pe planetă. Mercurul poate ajunge în pânze freatice, iar de acolo, implicaţiile pot fi catastrofale. Mercurul anorganic poate fi transformat în metilmercur, o toxină extrem de puternică ce afectează sistemul nervos. Dacă ajunge în atmosferă, poate călători prin întreaga lume. http://www.descopera.ro/dnews/16972900-o-descoperire-cu-implicatii-catastrofale-cantitati-infricosator-de-mari-de-mercur-au-fost-gasite-in-permafrost?utm_source=projectagora&utm_medium=contentdiscovery_go4it

    RăspundețiȘtergere
  20. Din cauza unora ca tine , 17;18 , scriem sub anonimat , pt ca ne-ai improsca numele cu mizerii asa cum faci in postarea de mai sus.

    RăspundețiȘtergere
  21. 7.26 Corect spus. Si eu am renuntat sa-mi pun numele , tot din acelasi motiv si mai ales ca din respect pentru propria-mi persoana , nu numai ca mi-e greu sa ma trag de sireturi cu cel ce ma jigneste , dar faptul ca apar persiflari vis-a -vis de ceea ce uneori postez. Asta e, prefer sa fiu nimeni decat sa ma simt admonestat de cei carora le lipsesc cei 7 ani .

    RăspundețiȘtergere
  22. Cred ca la 17,18 e un diversionist.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Caracterul ii este la fel chiar daca este diversionist, dar face diversiuni doar pentru el fiindca doar el pe el se baga in seama.

      Ștergere