miercuri, 22 martie 2017

TEMPERATURI DE 100 DE GRADE ???

xx
                                         16 Martie 2017,ora 4,45 zori de zi ! 

                                         Dragii mei,


În aceasta dimineata în zori de zi,mă trezeste un glas care spune ceva mai putin obisnuit,dar extrem de ingrijorator.
Glasul spunea asa dragii mei:

                   "Aş mai vrea să fac ,o autodezvaluire !
                  O sută de grade !
                Da! 100 de grade !"
Prieteni dragi, eu am mai scris candva despre temperaturi ridicate,temperaturi in care apa, printr-o fortă nevazuta care sufla in ea, ajunsese la 70 de grade. Atât putea fi redusă la acel moment.
Nu mai stiu când am scris acest articol,dar il voi cauta,căci sigur exista o legatura cu acest MESAJ de astazi.
Acum însă, eu nu stiu daca este vorba de apă la 100 de grade,sau DOAMNE FERESTE, de temperaturi in aer,la 100 de grade.
Ceva va fi;ceva care va provoca un Cataclism.             
      Aici ma gandesc la Vulcani, la expolozii CENTRALE NUCLEARE,la supraincalzirea PLANETEI, despre care se vorbeste de atâţia ani.Sa ne rugam dragilor la Bunul Dumnezeu si la Măicuta Domnului,cu inima si cu sufletul, ca sa fim ocrotiti si sa nu lase Planeta Pămant ca sa se distruga.
                            Cu dragoste,Maria.


       
P.S.

Din inimă si din suflet,aduc multumiri 

 tuturor celor care au pus si pun cărămidă sau 

mai multe,la ZIDIREA CUVANTULUI 


LUI DUMNEZEU!

Vă asigur pe toti dragilor,că mă rog pentru 

fiecare in parte,iar DARUL vostru ,vă va fi 

dat înapoi de Dumnezeu si de Măicuta 

Domnului,înzecit si poate chiar însutit. 

Ajutorul tău pentru zidirea Cuvântului 

Lui Dumnezeu,este de nepretuit!

DONATII PENTRU URMATOARELE DOUA VOLUME ,ALE  ADEVARULUI DUHULUI SFANT! 




https://plus.google.com/.../SC4N4eBme14

7 days ago - DONATII PENTRU URMATOARELE DOUA VOLUME, ALE ADEVARULUI DUHULUI SFÂNT ! DONATII PENTRU URMATOARELE DOUA VOLUME ,ALE ...


https://plus.google.com/.../CCD4pSVdgtb


Dec 7, 2016 - CARTEA ADEVARUL DUHULUI SFANTVA COSTA DOAR 28 LEI,  PENTRU LUNA DECEMBRIE 2016  si pentru tot anul 2017 !! CARTEA ADEVARUL DUHULUI SFANT, 

Formule de conversie a temperaturilor
ÎnDinFormulă
FahrenheitCelsius°F = (°C × 1,8) + 32
CelsiusFahrenheit°C = (°F − 32) ÷ 1,8
kelvinCelsiusK = °C + 273,15
Celsiuskelvin°C = K − 273,15
Pentru diferență de temperatură
în loc de temperaturi,
1 °C = 1 K
și
1 °C = 1,8 °F
Comparație între diverse scări de temperatură
Calculator pentru convertirea temper

44 de comentarii:

  1. https://www.antena3.ro/actualitate/greva-spontana-la-cfr-trenuri-oprite-pe-sapte-regionale-404740.html

    RăspundețiȘtergere
  2. Temperatura creste in marile orase la nivelul solului,mai ales unde nu sint parcuri cu verdeata si circulatie atmosferica slaba.In marile orase din SUA si Germania incearca sa compenseze prin amenajarea gradinilor chiar cu legume pe acoperisul cladirilor, dar scopul principal este reducerea temperaturilor in perioada de canicula,vara ,care cauzeaza epidemii de decese la batrini si cei cu probleme cardiovasculare cum a fost cea din Franta in 2003 cind in doua saptamini au murit 20000 oameni.

    RăspundețiȘtergere
  3. DOAMNE IARTA-NE !CE PUTEM SPUNE MAI MULT ?EL STIE PRIN CE SITE NE V-A MAI TRECE !

    RăspundețiȘtergere
  4. Asta e prea de tot .Luam foc la atatea grade.Biblia spune ca pamantul cu tot ce este pe el va arde.Dumneseu sa ne pazeasca.

    RăspundețiȘtergere
  5. Ne va trece prin sita care o meritam, neascultarea, orgoliul, bogatia, inginfarea , ura, necredinta, "ce vedem la pastorii nostri facem si noi" .

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Anonim 22mar11.00 daca se vor mai tăia mult pădurile nu vom mai avea niciun pic de vegetație si ne vom topi la 100 de grade.DS

      Ștergere
  6. Daca in biserici nu merg multi atunci sa incercam, si cu ajutorul copiilor spectacole gratis din partea bisericilor pentru trezirea unora care nu calca in biserici, si prin intermediul preotilor a copiilor se poate face trezirea unora, dupa care sar putea ca sa frecventeze si indrageasca biserica !!!!!.

    RăspundețiȘtergere
  7. Se spune si se si vede ca diavolu va intra cliar si in biserici si atunci daca e lupta intre bine si rau se poate scoate sabia cuvintului si intra si in casa lui cu de exemplu , cei de buna credinta macar acuma in post in baruri in bodegi si chiar in restaurante sar putea pune acele video cu invataturile preotului Calistrat de unde se poate invata si imtelege multe numai vointa sa fie !!!.

    RăspundețiȘtergere
  8. Nu mai e de gluma,e ultima strigare a Lui Dumnezeu la noi pt pocainta,uitati-va aici,de ce i s-a spus doamnei Maria despre temperatruile de 100 de grade-Al patrulea Potir / Apocalipsa 16:8-9 „Al patrulea a vărsat potirul lui peste soare. Şi soarelui i s-a dat să dogorească pe oameni cu focul lui. Şi oamenii au fost dogoriţi de o arşiţă mare şi au hulit Numele Dumnezeului care are stăpânire peste aceste urgii şi nu s-au pocăit ca să-I dea slavă.” Potirul a fost vărsat peste Soare și temperatura aerului a devenit insuportabil de mare, iar oamenii L-au hulit pe Dumnezeu, în loc să se pocăiască.Gasiti aici de unde am luat si despre plaga 4 despre ultimele sapte plagi ale maniei Lui Dumnezeu-http://www.carmenpuscas.com/cele-536apte-potire-ale-macircniei-lui-dumnezeu.html

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Foarte corect mesajul interpretat Anonim.Si sa spun si de ce ai dreptate.Este vorba despre caldura soarelui care va ajunge la 100 de grade celsius dna Maria chiar are un mesaj unde spune ca marile si oceanele vor clocoti din cauza temperaturii ridicate.Si eu am un mesaj in care mi s-a transmis ca a 4-a trambita a maniei lui Dumnezeu a inceput deja si ca suntem in toiul plagii in care mânia se va desfasura conform apocalipsei.După a patra trambita urmează caderea unui asteroid si invazia lacustelor ce amenință cu al treilea război mondial.Deci suntem pe aproape si cu aceasta plagă care este pe punctul de a incepe curand de tot.Lumea nici nu stie ce urmează a incepe,focul soarelui va arde pământul va fi ca in mijlocul unui seceris cu neghina aruncată si arsă.Si seceta mare va rezulta in urma acestei plagi.

      Ștergere
    2. Da asa este biblia vorbeste despre al patrulea inger care va varsa potirul Lui peste soare.Si soarele Ii va dogora cu arsita Lui pe oameni dar tot nu se vor pocai si il vor huli pe Dumnezeu din pricina acestor urgii.Vai de noi daca nu vom asculta.Sa Luam seama pana nu e prea tarziu ,Inca ne Mai putem schimba sa nu Mai traim in pacat.Dumnezeu ne da atatea sanse dar se poate sa fie ultima.Nimic nu se intampla fara voia lui Dumnezeu.Biblia se implineste sub ochii nostrii.Cerul si pamantul vor trece .

      Ștergere
  9. Referitor unde am spus ca gasiti despre cele 7 plagi,la inceput spune ca rapirea vine inainte de ele,eu cred ca rapirea vine la a doua Venire a Lui Hristos,adica dupa turnarea ultimei urgii,pt ca desi nu prea mai e pocainta,atat dreptii cat si pacatosii trebuie sa indure urgiile Lui Dumnezeu,diferenta e ca dreptii vor fi paziti de ele,Dumnezeu prin ingerii Sai nu va premite ca dreptii sa sufere aceste ultime judecati teribile ale Lui Dumnezeu!

    RăspundețiȘtergere
  10. Nu cred ca e vorba de 100gr Celsius ( fierbe apa la temperatura asta ) si nici Kelvin ( 100gr K = -173gr C ). N-au fost niciodata asemenea temperaturi.
    Cred ca e vorba de 100gr Fahrenheit ( 100gr F = 37,77gr C ). Asta inseamna canicula ...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pe mine nu mai ma mira nimic referitor la temperatura,orice e posibil.Cînd am fost in Dubii erau 60 de grade si aerul era respirabil,acolo daca are loc o pana de curent esti terminat fara aer conditionat.Ai impresia ca se topeste asfaltul.DS

      Ștergere
  11. probabil nu este vorba de temperatura, nu mentioneaza temperatura, poate fi vorba de grade unitate de masura pt geomatrie,

    RăspundețiȘtergere
  12. Doamna Maria poate se referala apa Marilor poate vulcani Doamne fereste nici punctul de fierbere al apei nu ajunge la 100 grade,doar la nivelul Marii.Cine mai sti ce msnie de la Dumnezeu sa ne mai asteptam doamna Maria. Dumnezeu si Maicuta Domnului sa ne apere de tot necazul si durerea.

    RăspundețiȘtergere
  13. Eu ma gandesc la un scenariu teribil : Japonia , cutremur 9 gr. , tsunami . Temperatura apei din reactoarele nucleare care au nevoie de răcire sa urce peste limita. Urmările dezastruoase despre care dna Maria a tot scris....

    RăspundețiȘtergere
  14. Sau poate fii ceva cu ceva schimbări de temperatura bruște, in cazul coliziunii planetei Nibiru cu Pământul.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Asa e . Unii cercetători cred ca aceasta planeta "singuratica" - Planeta X -ar putea trece prin sistemul nostru solar , ceea ce ar duce la schimbări ale câmpului magnetic , posibil inversarea polilor Terrei . Posibil ca aceasta inversare sa fi început de ceva timp , ceea ce ar explica unele fenomene climatice extreme din ultima vreme .

      Ștergere
  15. suntem niste microbi...pamantul are nevoie de sterilizare, bombele atomice?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pamantul, intradevar, are nevoie de "sterilizare", insa nu cu "bombele atomice", Doamne fereste!

      Ștergere
  16. Atac terorist in londres o masina a atropeo mai multi pietoni si después a apuenalar a un policía in parlament scuze de greseli

    RăspundețiȘtergere
  17. Doamna Maria ati spus ca va fi un atac terorist ls londra tocmai a avut loc. Sunt doi morti si 12 raniti deocamdata. Sa mai zica cineva ca nu se adeveresc toate cate le vedeti si auziti. Cu drag doamna Maria.

    RăspundețiȘtergere
  18. A fost atentat la Londra! Dumnezeu sa aibă mila de noi!

    RăspundețiȘtergere
  19. Ape mai sunt denumite multimile de oameni, poate sa fie vorba de agitatia oamenilor, de revolte.infierbanatarea oamenilor.

    RăspundețiȘtergere
  20. Atac terorist in londres un policía mort trei studiantes franceses eridos

    RăspundețiȘtergere
  21. Dogma - (1999) - film - pe server 2


    http://filmulescu.com/dogma-1999-online-subtitrat/


    Vizionare placuta !

    RăspundețiȘtergere
  22. E cert ca Domnul si Mantuitorul nostru e hotarat sa nu mai tolereze faradelegile noastre pe care nici nu ni le asumam! Speram,fara sa ne curatim sufletul...sa trecem la actiune! Doina

    RăspundețiȘtergere
  23. Daca e vorba de o"autodezvaluire"inseamna ca autorul e cel ce v_a transmis mesajul!

    RăspundețiȘtergere
  24. Doamne ferește. ...Maria eu șanț italia un vulcan mai puternic și mai dev

    RăspundețiȘtergere
  25. Mai devastator e Vezuviu...doamne ajuta

    RăspundețiȘtergere
  26. 100 grade Fahrenheit =
    37,7777778 grade Celsius....o vara caniculara si nimic mai mult!Asa ca lasati frica si la plaja cu voi.Dumnezeu ne vrea bronzati,veseli plini de viata!Hai cu Doamne ajuta !

    RăspundețiȘtergere
  27. Anonim 9:31 perfect ai spus

    RăspundețiȘtergere
  28. Aceasta previziune nu se va adeveri!!!!!!

    RăspundețiȘtergere
  29. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Posibil un portal spre o alta dimensiune , un alt nivel .

      Ștergere
  30. Ma tem ca acel portal a eliberat demoni.Cu acest experiment au dat totul peste cap.Am urmarit pe google despre acceleratorul de particule si spuneau ca CEi de acolo au inceput sa vada umbre si siluete si ca au facut ceva ce nu trebuia sa faca.De asta se intampla numai nenorociri si cu vremea.Aceasta masinarie poate produce un big bang si sa Sara totul in aer adica sa nu Mai existam.Acesti oameni sunt fara credinta in Dumnezeu.

    RăspundețiȘtergere
  31. Eu stiu ca CERN a fost construit cu scopul de a mentine starea de carantina (inchisoare) a Pamantului prin mentinerea liniei temporale create de ei, nepermitand posibilitatea trezirii populatiei.Acest lucru nu a fost permis de Fortele Extraterestre binevoitoare care au intervenit la cererea Creatorului, defectand sistemul.Poate unii mai stiu ca aceste Fiinte au intervenit de multe ori anuland lansari de bombe nucleare.

    Prin folosirea acestui CERN, ELITA CONDUCATOARE (extrateresrii care au acaparat aceasta planeta) voia sa impiedice intrarea pe planeta a ENERGIILOR INALTE venite din INIMA CREATORULUI, tocmai pentru ca lor nu le sunt benefice acste energii, decat daca doresc sa se intoarca la LUMINA.

    In ceruri a fost si inca este foarte multa munca(ca sa nu spun un razboi al luminii cu intunericul) de curatare a RETELEI MATRIX,care a fost construita pentru a inconjura si pazi Imparatia Intunericului in care am fost prizonieri multe milenii,fara sa stim.Apropo!Deja este instalata o alta RETEA A IUBIRII(cumva roz) la care va puteti conecta, daca doriti.Nimeni nu va va conecta impotriva vointei voastre,deci este bine sa stiti!Atentie!Deconectarea de la vechea retea si conectarea la cea noua va aduce multe somptome fizice ale corpului, printre care o teribila ameteala si stare de voma care poate dura cateva zile,asta ca sa nu va panicati!

    Fara DIRECTIVA DIVINA data pentru a se putea interveni cumva in LIBERUL ARBITRU,am fi ramas inca foarte multe milenii in aceasta inchisoare.
    EU SUNT D

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Aoleooo EU SUNT D chiar vrei sa desconspiri astfel de secrete?nu sunt pt oricine.daca o persoana ancorată puternic într-o religie încearcă să facă acea conectare va suferi mult mai mult decât crezi (poate fi mortal).oamenii nu sunt pregatiti pt asa ceva.

      Ștergere
  32. Singurul loc care ar putea ajunge la aceasta temperatura ar fi Marea Neagra in cazul unei explozii!

    RăspundețiȘtergere
  33. Madus,secretele ne-au tinut in ignoranta atata timp.Eu vreau sa aduc informatia,iar cine este pregatit o va receptiona,restul o va ignora in continuare.
    Aceste informatii trebuiau aduse la suprafata pana in anul 2000,deja s-a taraganat mult prea mult.

    Cand crezi tu ca vor fi oamenii pregatiti sa afle in ce lume traiesc? Energiile inalte curg pe Pamant chiar daca oamenii sunt pregatiti sau nu,fiindca SCHIMBAREA are loc indiferent daca oamenii o vad sau nu.
    Informatia va fi asimilata chiar daca mintea lor refuza s-o creada,si cand va veni vreamea ii va ajuta.
    EU SUNT D

    RăspundețiȘtergere
  34. https://www.youtube.com/watch?v=QWf1QqfYToo&feature=share

    Massive Heatwave is on its way for India During Late March 2017 and it will be over 38 Degrees Celsius which is over 100 Degrees Fahrenheit

    RăspundețiȘtergere