sâmbătă, 4 martie 2017

V , SEMNUL DIVIN , DE PE CERUL SENIN !

                                      ATENŢIE !!!

Pe acest Blog DUMNEZEU EXISTA -MARTURII, nu se vor publica Comentariile injurioase,vulgare,precum si cele care aduc jignire cititorilor ,dar si administratorului acestui Blog! 


                                     4 Martie 2017,ora 6,20 dimineata!

                                                                     Dragii mei, 

În aceasta dimineaţă ,mă trezeste o lumină albă orbitor de stralucitoare, care-mi arată mijlocul Cerului senin ca de oglindă,un Cer fără nicio altă pată pe el, decât cu un albastru ca o dimineata devreme.
Asa ca în imaginea de mai jos ,cu aproximatie,doar usor mai luminat:     

Image result for CER SENIN>..

Pe un astfel de Cer albastru stralucitor ca de oglindă,apare din senin, o litera mare, asa precum primeam noi pe caietele de la scoala,semnul văzut (V ).
Numai că, acest Image result for LITERA Vmare, avea vârfurile întoarse lateral, era mai mare decât Soarele din mijlocul verii, si avea culoarea bleumaren spre negru foarte îngrosat.
As indrazni ,ca sa compar cu imaginea de mai jos, doar că, era bleumaren spre negru îngrosat, si usor mai indoite varfurile:


                   Image result for LITERA V..

Primul gand al meu referitor la acest semn,a fost cuvantul : Victorie, apoi, m-am gandit si la faptul că putem bifa ceva din viata noastra pe PLANETA  PAMANT,sau, sa fie ceva ce urmeaza a avea loc.
Stim cu totii că astazi, se implinesc 40 de ani de la marele CUTREMUR din 1977, din Romania.
Dar ce poate însemna acest Image result for LITERA V mare de pe Cerul senin, fara ca sa gresesc, eu nu stiu a vă spune.
Daca voi stiti dragilor, astept cu mare interes Comentariile voastre.
Închipuiti-vă că iesiti afara din casa, si-n locul Soarelui de dimineata,vedeti litera Image result for LITERA V bleumaren, si nimic altceva pe Cerul senin.
Oare la ce va ganditi in acele clipe?
                                      Cu dragoste,Maria.


  P.S.

Din inimă si din suflet,aduc multumiri tuturor celor care au 

pus si pun o cărămidă sau mai multe, la ZIDIREA 

 CUVANTULUI  LUI DUMNEZEU!


Vă asigur pe toti dragilor,că mă rog pentru fiecare in 

parte,iar DARUL vostru ,vă va fi dat înapoi de Dumnezeu si de 

Măicuta Domnului,înzecit si poate chiar însutit. 

Ajutorul tău pentru zidirea Cuvântului 

Lui Dumnezeu,este de nepretuit!

DONATII PENTRU URMATOARELE DOUA VOLUME ,ALE  ADEVARULUI DUHULUI SFANT! 







https://plus.google.com/.../SC4N4eBme14

7 days ago - DONATII PENTRU URMATOARELE DOUA VOLUME, ALE ADEVARULUI DUHULUI SFÂNT ! DONATII PENTRU URMATOARELE DOUA VOLUME ,ALE ...


https://plus.google.com/.../CCD4pSVdgtb


Dec 7, 2016 - CARTEA ADEVARUL DUHULUI SFANTVA COSTA DOAR 28 LEI,  PENTRU LUNA DECEMBRIE 2016  si pentru tot anul 2017 !! CARTEA ADEVARUL DUHULUI SFANT, VA

80 de comentarii:

  1. Poate sa fie o nava extraterestra? Greu de spus doamna Maria s-au sa fie luna a-v-a ceva? Luna Mai nu stiu ce poate fi Dumnezeu si Maicuta Domnului stie ma rog sa fie de bine.

    RăspundețiȘtergere
  2. v semnifica coarnele diavolului . publica asta ,nu e un semn divin

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. O veste pentru omenire.Va veni ca o sulita!

      Ștergere
    2. Lăsând gluma la o parte, "V" reprezintă vârful unei săgeți care indică direcția către în jos.şi ghiciți cine este jos la picioarele voastre.HELLOOOOO trezireaaa, este DUMNEZEU PĂMÂNTUL unicul şi singurul vostru creator.

      Ștergere
  3. Acel semn v poate indica multe numai cine cunoaste.

    RăspundețiȘtergere
  4. dar se zicea ca inainte de marele cutremur va fi un semn pe cer, speram sa nu fie asta si sa nu insemne ceva rau, sa fie un aemn de b

    RăspundețiȘtergere
  5. sa fie un semn de bine ca de rau a fost destul

    RăspundețiȘtergere
  6. Combinand patru carti (Biblia, Secretul antic al Florii Vietii - Drunvalo Melchizedek, Arta de a iubi si Iubirea n-a uitat pe nimeni) observ ca Iisus a atacat dualitatea si a adus iluminare prin exemplul lui, unificand divinul cu umanul, eliminand iluzia dualitatii, afirmand ca Imparatia lui Dumnezeu este in oameni, ca oamenii sunt Fii lui Dumnezeu si ca oamenii pot face minuni mai mari decat le-a facut El. Mesajul si misiunea lui Iisus sunt sustinute de cartea Curs de miracole (inca nu am citit-o) a lui Gary R. Renard, dar si de celelalte carti.
    In mintea umana este un parazit energetic care ne franeaza evolutia spirituala, care ne taie avantul si ne face sa ratam iluminarea si care ne determina sa prelungim agonia reincarnarilor. (Conspiratia demiurgilor?)

    Purtam masti sociale si in primul rand ne mintim singuri, apoi mintim si pe altii, dar constientizand asta progresam spiritual.

    Suntem conditionati (dresati) inca din copilarie prin educatie si norme sociale. Pana in primii ani de viata copilul este pur si fara ego, este idealul de puritate la care se referea Iisus si pe care trebuie sa-l aiba oamenii ca sa ajunga in Imparatia lui Dumnezeu. Dar, dupa ce copilul ajunge la gradinita si apoi la scoala, intalneste agresiunea, invidia si ura societatii si se inchide in el, isi creaza bariere (ziduri de aparare) si masti sociale. Mastile sociale ajuta fiinta sa supravietuiasca in societate: Acasa (cu familia) avem o masca, pe strada alta, cu colegii de serviciu alta, cu prietenii alta, …

    Existenta diferentelor dintre lumea interioara (perfecta si fericita) a copilului si realitatea impusa de societate la gradinita si la scoala, adanceste iluzia dualitatii, hraneste egoul si confirma separarea, propulsand fiinta umana spre propriul iad.
    Namaste = divinitatea din mine se inclina in fata divinitatii din tine = o recunoastere a iluziei separarii de divinitate.

    In starea noastra naturala nu suntem diferiti de Dumnezeu si nu este o aroganta sa credem asta. Aroganta este sa credem ca putem sa fim separati de Dumnezeu

    Egoului ii plac deosebirile. Cum poti sa ai judecata fara deosebiri? Cum poti sa ai razboaie si crime fara deosebiri? Egoul vrea sa mentina separarea si deosebirea si sa ne convinga ca separarea este adevarata. Crezand in separare o faci reala pentru tine si pentru mintea ta. Perceptia ta schimba realitatea = Legea Atractiei sau Legea Rezonantei.

    Iertarea o pasezi Duhului Sfant, il faci responsabil de asta si te absolvi de vina. Cand te bazezi pe o putere superioara, demontezi separarea, cand te bazezi pe propriile forte, intaresti ideea separarii.
    Constientizand divinul din om, usuram tranzitia spre Noul Pamant si grabim vindecarea spirituala a Planetei.

    RăspundețiȘtergere
  7. Vadim, stol de pasari, viata, victorie

    RăspundețiȘtergere
  8. Mdiea, mie imi par coarne...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Inseamna ca te gandesti la demoni tu. Revizuieste!

      Ștergere
    2. Dear anonim 1332, tot ce inseamna bete cate doua, sub orice cuvinte sant ascunse simbolizeaza coarne.Cuvantul pe care tu l-ai scris spre a descrie raul, eu nu-l folosesc si nu-l gandesc, pt mine nu exista; Asa ca revizuieste-te tu..

      Ștergere
    3. Nu este asa Anonim 5 martie 2017, 20:38. Coarnele nu sunt unite la baza. Este o litera aceea cu o anumita semnificatie, nu sunt coarne. Vom afla impreuna ce inseamna aceasta initiala, in timp se va adeveri, asa cum se adeveresc toate previziunile Mariei. Ce te-a facut pe tine sa te gandesti la coarne,tu trebuie sa sti.

      Ștergere
    4. Anonim5 martie 2017, 20:38.doamna Carmen ,esti constienta ca in astral furati sisteme si prin asta traiti bine aici.Nu ma intereseaza in mod deosebit :) veti plati pentru asta ,ce ma intereseaza este sa nu mai manipulati atat dumneavoastra cat si gazda.Nu exista coarne Lucifer este cel mai frumos inger ,toate infatisarile grotesti sunt inchipuirea voastra .Percepeti raul ca fiind grotesc cu coarne caoda si copite :)) sunteti limitati. Tot ce este Divin este energie . Cifrele ,literele au o simbolistica , V este una dintre cele mai puternice litere din alfabet si favorizeaza schimbari radicale ,inspre bine.
      Nu m-am gandit ca o sa dau de dumneata pe acest blog :)) ,acum am facut legatura ....

      Ștergere
  9. VICTORIE!PANA SI DUMNEZEU ESTE CU NOI!DOAMNE AJUTA-NE,PE TOTI COPIII TAI!

    RăspundețiȘtergere
  10. Cifra romana.a Cincea trambita???....Vladimir P

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. A 5 a trambita simbolizează inceputul războiului mondial scrie in apocalipsa foarte clar.Acum suntem la a 4 a trambita.Spre sfarsitul anului se termina si a patra semnul intrării in a 5-a va fii caderea unui asteroid pe pământ care va imprastia lacustele pe pamant.

      Ștergere
    2. Pe 23 spre 24 sept se va întîmpla ceva ș vor apărea semne pe cer.De exemplu ieri în Zambia a apărut pe cer siluieta unei femei gigant,chiar deasupra unui Mall.Martorii povestesc că au fugit îngroziți și au început să se roage.Trimit imaginea mai jos pentru vizionare și în atenția D-nei Maria poate ne spuneți cum interpretați acest fenomen,oare e semn rău?DS

      Ștergere
    3. http://www.stirilekanald.ro/aparitie-surprinzatoare-pe-cer-in-apropierea-unui-supermarket-din-zambia-unii-au-inceput-sa-fuga-altii-sa-venereze-trupul-de-om-16824904

      Ștergere
    4. Este un chip de extraterestru pe cerul din Zambia se spune ca flota de oznuri a intrat in sistemul nostru solar si se apropie de pamant unde vor ajunge in jurul datei de 24 septembrie 2017.Atunci va incepe si razboiul mondial incepand cu unele tari din Europa.Dar flota de oznuri sunt in drum spre noi.Nu vin pentru distrugere ci pentru salvare.

      Ștergere
    5. O fi o proiecție holografica.
      Seamănă cu o caracatita strânsă.

      Ștergere
    6. Tare, anonim 12:53! :)) O fi, n-o fi, o sa vedem...

      Ștergere
    7. Anonim4 martie 2017, 22:24,NU SUNTEM LA NICI O TRAMBITA 5,NU MAI ABERATI .TRAMBITATI FALS

      Ștergere
  11. Sa nu ziceti ca e Victor Viorel ca ma supar !

    RăspundețiȘtergere
  12. Litera romana V - luna mai , ceva ce este scris de sus sa fie in aceasta luna , ceva senin, luminos ca cerul pe care s-a afisat litera.

    RăspundețiȘtergere
  13. Semnul divin este doar CRUCEA.Sfanta cruce.Atat.

    RăspundețiȘtergere
  14. V te duce cu gîndul la victorie.Poate BINELE va învinge răul de pe pămînt, e mare puterea lui Dumnezeu. Nu poate învinge răul pt că Dumnezeu e tot și toate la EL e puterea,CALEA ADEVĂRUL ȘI VIAȚA!

    RăspundețiȘtergere
  15. Buna ziua doamna Maria,ideea care mi-a venit referitor la V de pe cer, poate sa fie un mesaj sau semn referitor la VENIREA DOMNULUI NOSTRU IISUS CRISTOS in Noul Ierusalim - ROMANIA, va imbratisez cu drag si va multumesc pentru toate mesajele transmise. Cu drag Dana T

    RăspundețiȘtergere
  16. Arata mai degraba a varf de oscilograma a unui eveniment care VINE .

    RăspundețiȘtergere
  17. V-literă a intuiţiei - înseamnă putere, mari schimbări
    In Cina cea de Taina la dreapta lui Iisus nu este apostolul Ioan ci Maria şi forma literei “V” care se formează între cei doi este simbolul feminităţii.
    V – V este una dintre cele mai puternice litere din alfabet si favorizeaza schimbari radicale.

    RăspundețiȘtergere
  18. Si intuitia mea imi spune ca va fi o mare VICTORIE. Doamne ajuta asa sa fie!!!!

    RăspundețiȘtergere
  19. Înainte cu o săptămână de începerea postului,am văzut ceva pe geam.
    Un fulger,aşa avea forma,foarte deschis la culoare,alb foarte luminat.În acest timp eu vorbeam la tel cu soțul meu,pe la ora 18 şi ceva.În timp ce noi discutam la tel,eu am văzut acel fulger să zic aşa,căci nu ştiu exact ce a fost. Prea aproape de geam a fost.
    Deci nu a plouat,nu a fost vremea urâtă,nu a fulgerat.
    Un fel de lumină şi avea forma parcă ar fi fost un fulger,dar foarte mare.
    Soțul meu vorbea singur la tel,căci eu nu-l mai auzeam,circa un 1 min cred,el mă stingă,eu nu-l mai auzeam deloc.
    Soțul meu mă întreba îcontinuu,de ce nu-i mai răspund.Am răspuns,dar după ce a dispărut aceea imagine.
    I-am zis soțului meu ce am văzut pe geam,iar el a făcut un fel de glumă cu mine,spunând că poate o fii extratereştrii.
    A doua zi,am văzut un porumbel alb,tot pe geam,în același loc unde a fost fulgerul,dar nu ştiu cum a dispărut.
    Iata-mă Doamne dacă a fost o ispită!

    RăspundețiȘtergere
  20. VICTORIE! VICTORIE! VICTORIE!

    RăspundețiȘtergere
  21. O părere strict personală asupra acestei viziuni ar fi:V=Vladimir Putin.Inițiala prenumelui se află în locul soarelui de răsărit este exact partea de lume pe care o conduce cu prisosință.Că litera era poziționată în locul astrului zilei e mai terifiant .După umila mea părere acesta chiar se consideră Dumnezeu pe pământ.Cu drag,Mirela.

    RăspundețiȘtergere
  22. Dar poate este V de la Vrancea !

    RăspundețiȘtergere
  23. V simplu, e mai digerabil, v cu negru e trendul cornitelor care bantuie pe strazi...

    RăspundețiȘtergere
  24. Îhhh.e greu cu .... la deal.V=5 roman.într-o zi de 5 .poate chiar mâine.

    RăspundețiȘtergere
  25. Posibil sa nu fie litera si sa fie coarne...parca e codul lui DaVinci....mereu trebuie sa deslusim mesajele, poate fi cifra romana V ziua, luna an...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Daca ar fi sa interpretam si de ce nu, chiar sa reusim a deslusi cate ceva din Codul lui DaVinci, din zicerea Papei Ioan Paul al II-lea, atunci este posibil ca acest mesaj sa se refere la faptul ca "Dumnezeu ar putea fi femeie"(parca asa zicea, la un moment dat, fostul Papa). Vorbind despre "V", care este reprezentativ pentru femeie si aparand acest semn in Romania(Armonia anagramat), care este considerata "Gradina Maicii Sfinte" si, aducandu-ne aminte si de faptul ca in perioada antica si dedemult i se spunea Pelasgeea(Tara Mamei Geea), iata cum putem, cat de cat, sa intelegem cate ceva. Si mai sunt...

      Ștergere
  26. Daca Putin nu avea creier eram toti pa demult ! Acesta a spus clar ca nu are nicio treaba cu Romania si nu intelege ingrijorarea Nato, ei n-au de gand sa atace pe nimeni ! V de la Vendetta ,cautati filmul pe net si o sa intelegeti perfect mesajul : exact asta se intampla : Victoria binelui general,global ! Deci e semn bun !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Felicitari 22:57. Te-ai documentat suficient pentru acest comentariu scurt si la obiect.Nota 10 cu felicitari.

      Ștergere
  27. "V" - este numele unui serial care a fost intrerupt in cele din urma.. Este despre contactul extraterestrilor cu pamantenii, despre cum apar pe terra cu ganduri pasnice chipurile si ce se ascunde in spatele intentiei lor! Ar trebui sa-l vada cat mai multa lume sa nu puna boticul atunci cand asa zisii salvatori se vor arata si vor incepe sa faca "minuni"!

    RăspundețiȘtergere
  28. ISUS IN MAI MULTE IMAGINI DIN ICOANE TINE MINA RIDICATA CU DEGETELE APROAPE CA SI LITERA V.

    RăspundețiȘtergere
  29. Dar americani cum se considera?

    RăspundețiȘtergere
  30. Cum sa fie un "V"negru pe cer un semn divin?????? Este un semn din emblema masonica,este semnul pe care il fac rokerii si satanistii.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Anonim5 martie 2017, 02:21,inainte de a comenta mai documenteaza-te.

      Ștergere
  31. V , este V .
    Dar un V care are aripioare orizontale, denotă un cap de țap cu coarne.

    RăspundețiȘtergere
  32. O victorie,desigur...cu multa jertfa,cum e de asteptat... sa ne lasam in grija Domnului. Doina

    RăspundețiȘtergere
  33. V= Zeita Venus; V= Principiul Feminin; V= Vesta (Hestia= Zeita Focului Sacru= Pastratoarea Vetrei Sacre, avand multe nume de-a lungul timpului).

    RăspundețiȘtergere
  34. Rasturnat, acest semn ,,cu aripioare '' ma duce cu gandul sa speculez urmatoarea interpretare ; semnul poate fi Alfa si Omega . Ori unul ori altul , dar mereu impreuna .

    „Alpha și Omega”, „Α și Ω”, A și ω, „A și O” sunt prima și ultima literă din alfabetul grecesc clasic (ionic).

    Sunt folosite și ca simbol pentru totalitate, Dumnezeu și în special pentru Hristos, primul și ultimul.

    Expresia biblică „Alfa și Omega” apare în Noul Testament în următoarele 3 locuri:

    Apocalipsa 1 (8): „Eu sunt Alfa și Omega, Începutul și Sfârșitul, zice Domnul Dumnezeu, cel ce este, cel ce era și cel ce vine.”

    Apocalipsa 21 (6): „Apoi a zis: S'a isprăvit !
    Eu sunt Alfa și Omega, Începutul și Sfârșitul. Celui ce îi este sete, îi voi da să bea fără plată din izvorul apei vieții.”

    Apocalipsa 22 (13): „Eu sunt Alfa și Omega, Cel dintâi și Cel de pe urmă, Începutul și Sfârșitul.”


    Este mesajul Domnului Nostru , in Postul Pastelui, pe cerul senin .


    Amin ! s.

    RăspundețiȘtergere
  35. D-na Maria vă dau o veste tristă,a murit mama Mădălinei Manole.Acum în postul Paștelui,Dumnezeu a luat-o la el,poate pentru a fi mai aproape de fiica ei.Anul acesta pe 14 iulie D-na Manole urma sa-i facă Mădălinei parastasul de 7 ani,dar nu a mai apucat.Suferința este enormă în această familie greu încercată,mai ales că nu a apucat sa-și vadă nepotul.Dumnezeu să o odihnească și sa-și găsească liniștea.Transmit condoleanțe intregii familii.DS

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Vai de bietii parinti, femeia aia nu s-a sinucis , ca suferea de depresie asta e altceva . Dar sa dormi cu 2 persoane in casa si ei sa nu auda nimic .... Mai ales ca se intorsesera noaptea tarziu de la cumparaturi , deci mama lui si sotul o au pe constiinta . Ei i se tot administrau sucuri facute de soacra . Iar soacra era asistenta medicala si nici la inmormantare nu a venit in ziua aceea . Tare repede s-a inchis cazul, tipic romanesc . Copilul peste 10 ani va cauta adevarul , el va judeca prin filtrul lui tot ce s-a intamplat .

      Ștergere
    2. Anonim5 martie 2017, 15:40,BUCURATI-VA CA A PLECAT ,DACII PLANGEAU CAND SE NASTEA CINEVA SI SARBATOREAU CAND PLECA (MUREA) .MOARTEA NU ESTE TRAGICA ,PLECI MAI DEPARTE .SINGURUL LUCRU PE CARE-L SPER ESTE CA ACEST SPIRIT SA-SI FI INVATAT LECTIA . DRUM BUN ,MAMA LUI MADALINA !

      Ștergere
    3. "Fie ca ea să se odihnească în pace și iubire"
      ESTE TOT CE POT SPUNE

      Ștergere
    4. Dumnezeu s-o ierte!

      Ștergere
    5. Anonim 5 mar 19:13 bineînțeles că nu s-a sinucis,știu foarte bine acest lucru pentru că mi-a fost prietenă și am avut ocazia să o cunosc suficient de bine.Au fost ani de zile cînd ne beam cafeaua în fiecare dimineață și era o fire foarte pozitivă.Mădă nu ar fi recurs niciodată la așa ceva mai ales că i se îndeplinise visul de a avea un copil.Sper ca în timp adevărul să iasă la iveală cu ajutorul celor de la FBI,care au demarat o anchetă și in iunie vin din nou la București.Ei oricum s-au pronunțat și au spus clar că a fost crimă,dar Justiția din România a preferat să închidă cazul curios de repede.Mă doare sufletul că nimeni nu organizează măcar un festival,care sa-i poarte numele la cît a fost de iubită de public.Acum ne alinăm dorul,doar ascultîndu-i melodiile pe CD sau pe Youtube.Dumnezeu să o odihnească.DS

      Ștergere
    6. Anonim 5 mar 19:50 mai lasă-mă în pace cu dacii tăi,cum să te bucuri cînd pleacă cineva drag pentru totdeauna,mai ales în condițiile date,cînd viața i-a fost curmată brusc de o mînă criminală.Nu îți doresc să treci prin așa ceva niciodată.DS

      Ștergere
    7. Anonim9 martie 2017, 05:10,si-a indeplinit datoria karmica domnule DS . A plecat spre mai bine ,faptul ca matale faci din asta o tragedie este partea a doua ;) .Dacii stiau ca prin bocete si pareri de rau nu ajuti acel spirit .Moartea nu este vesnica ,trecerea face parte din structura noastra si oricat te opui vei avea parte de ea .Invinge-ti demonii.scapa de frica si vei intelege.

      Ștergere
  36. Zeiţa Hestia ori Hesta, al cărei nume semnifică cămin sau casă, a fost zeiţă a vetrei şi a focului sacru la străbunii noştri Geo-Daci. “Trebuie reţinut faptul că Focul Sacru sau Focul Viu nu era altceva decât o imagine a Soarelui ceresc – Marele Zeu. Soarele de andezid de la Sarmizegetuza nu este altceva decît vatra altarului reginei Hestia ( Vesta), vatră pe care ardea focul nestins. În ceea ce priveşte Marele Sanctuar circular, dacic, aflăm că absida centrală avea „34 de stâlpi de lemn dispuşi în formă de potcoavă, iar la mijloc „era vatra focului sacru”. După Palladio aflăm că ambele temple ale zeiţei Vesta de la Roma, aveau aceeaşi formă (de potcoavă). Este bine să se ştie sau să se reţină faptul că, cultul zeiţei Hestia în Grecia şi la Roma a fost dus de Traco-Daci, înainte de întemeierea acestui oraş peninsular.”
    Că zeiţa Hestia aparţine strabunilor noştri şi nu grecilor sau romanilor, este probat de cele mai vechi urme de civilizaţie din lume, descoperite în România, la Cotu Miculinţi, în judeţul Botoşani; printre altele, fiind descoperite şi cele mai vechi locuinţe din lume (bordeie) datînd de acum 20.000 de ani, avînd în centru vatra străbună. Marija Gimbutaş declara: “România este vatra a ceea ce am numit Vechea Europă, o entitate culturală cuprinsă între anii 6.500- 3.500 i.Hr., axată pe o societate matriarhală, teocratică, paşnică, iubitoare şi creatoare de artă, care a precedat societăţile indo-europene, patriarhale, de luptători din epocile bronzului şi fierului”
    CONTINUA

    RăspundețiȘtergere
  37. În aceasta perioadă a matriarhatului se înscrie viaţa şi activitatea reginei Hestia a strămoşilor geto-daci. Primul scriitor antic care aminteşte de Hestia este Herodot (425 d.Hr). El spune că sciţii se închinau “înainte de toate, la Hestia apoi la Zeus şi la Geea”. Tot el aduce un amănunt: “în limba scită Hestia se spune Tabiti”. Deci, zeiţa focului la sciţi purta numele de Tabiti. Trebuie să menţionăm că de la traci, zeiţa Hestia, în acest timp, trecuse în olimpul grecesc. Hesiod alcătuise o teogonie după bunul lui plac, “ca să pună ordine” între zei”. În felul acesta zeiţa geţilor Histia sau Hestia devine tacit zeiţă a grecilor.
    Tot Herodot, menţionând luptele lui Darius cu sciţii arată ca Idanthyrsos, regele acestora a spus solului trimis de perşi: “Ca stăpân eu recunosc decat pe Zeus, strămoşul meu, şi pe Hestia regina sciţilor. Prin sciţi el înţelege pe geţi. Situaţia Hestiei este clarificată pe parcurs de Diodor din Sicilia, care scria: “La aşa numiţii geţi, care se cred nemuritori, Zalmoxis susţinea că şi el a intrat în legătura cu zeiţa Hestia. Zalmoxis a fost aducătorul Belaginelor (a Legilor Frumoase) pe care le primise de la regina fecioară Hestia.” “Acestă ignorare a cultului Zeiţei Focului, a rolului lui Zamolxis de intermediar între divinitate şi om, a dus la concluzia eronată că dacii ar fi fost politeişti. Repetăm: Zamolxis, regele Dacilor, a primit Beleaginele de la zeiţa Hestia, după cum la arieni, Zarathustra a primit legile „de la o zeitate bună”

    RăspundețiȘtergere
  38. Legile Belagine (legile frumoase), un cod moral şi spiritual de viaţă de care amintesc mulţi autori antici, astăzi este însă necunoscut. Este posibil ca şi informaţiile spirituale şi ştiinţifice, inclusiv astronomice/astrologice, să aibă aceeaşi sursă: comunicarea cu zeiţa Hestia sau cu alte entităţi spirituale.” Hestia sau Histia, zeiţa geţilor, ca pământeană, a fost regină a strămoşilor traco-daci în perioada matriarhatului, o regină fecioară, care în cea mai îndepartată antichitate a organizat statul strămoşilor traco-geţi şi cultul focului în vatra “Cetăţii Regale”, o mică fărâmă din soare-focul ceresc care topea gheaţa şi oferea muritorilor căldura necesară vieţii.
    Genealogia reginei Hestia, alcătuită de Hesiod, nu are nimic comun cu realitatea. El nu a făcut altceva decât a introdus cultul zeiţei Hestia de la geto-daci în lumea greacă, romană şi a altor popoare. La romani Hestia apare sub numele de Vesta iar preotesele se numeau vestale. Regina Hestia sau Istia, Iasta sau Vesta şi-a desfăşurat activitatea în jurul fluviului Istru la traco-daci. Că ea a fost în adevăr regină pământeană ne încredinţează faptul că a fost reprezentată plastic, uneori ţinând în mână sceptrul, emblemă a suveranităţii, iar în “Statuia Giustiniani”, aflată într-un muzeu din Roma, o vedem pe Hestia sau Vesta înveşmântată într-un dublu hiton (A. Mitru, op. cit. 40, 41, 47, 54, 55, 66, 199, 258). Emblemele suveranităţii acestei zeiţe sunt o dovadă că ea a fost în adevăr regină a traco-dacilor, apoi a fost introdusă de Hesiod în panteonul Olimpului şi adorată pe un vast teritoriu, euro-afro-asiatic
    Descoperirea numeroaselor statuete feminine (bogatul inventar de figurine feminine, prezentat de Radu Florescu Miclea, în Preistoria Daciei, fig 24, 37, 41, 46, 54, 57, 78, 80, 88, 103, 112, 115, 119, 124, 130, 136, 157, 159, 161, 167, 178, 181, 187, 189, 203, 210, 227, 262, 263, 265, 268, 272, 350, 352, 360, etc) sunt o dovadă pentru evoluţia şi cultura statului traco-dac, în perioada matriarhatului. La aceasta se adaugă cele 21 de statuete feminine descoperite lângă Moineşti (Bacau), într-un sanctuar. O “Mare Zeiţă” s-a descoperit la Trufeşti (Botoşani), alta la Libceva (Caraş-Severin) s.a.. Acest mare număr de figurine feminine ilustrează, ca în nici o parte a Terrei, perioada matriarhatului, avansată în Daco-România. “Arheologia daco-română a ajuns la descoperirea unor statuete feminine, care ne încredinţează că, în perioada matriarhatului, statul strămoşilor Daco-Traci era condus de o femeie, ajutată de un sobor feminin.”
    Informaţia oferită de Herodot, că Hestia la sciţi a avut alt nume, aparţine unei epoci mai târzii, când cultul ei trecuse de la traco-daci la celelalte popoare prin intermediul culturii greceşti. Aceştia şi-a însuşit tacit cultura popoarelor mai vechi.
    Hestia a fost regina strămoşilor traco-daci; după moarte a devenit zeiţă a focului. În perioada patriarhatului, sciţii o adorau sub numele de Tabiti, grecii sub numele geto-dacic de Histia sau Hestia, iar romanii o adorau sub numele de Vesta. Cultul ei s-a generalizat în spaţiul euro-afro-asiatic, după ce Hestia a trecut în panteonul Olimpului. “În astrologie există un asteroid cu acest nume, Vesta, care are semnificaţia „păstrătoarea flăcării”, a adevărului şi a altor valori spirituale şi culturale naturale, având puteri transformatoare şi creatoare (sexuale). Vesta este de o importanţă specială pentru cei care au simţul unei misiuni sau unui scop în viaţă, creând mediul prielnic pentru împlinirea acesteia.
    Zamolxis are ca şi corespondent astrologic pe Saturn, acest lucru derivând atât din etimologia cuvântului (zal=zeu, mox=moş, bătrân), cât şi din filosofia de viaţă simplă şi naturală, ascetică uneori, pe care a predat-o getodacilor. O confirmare a acestei legături spirituale iniţiatice între Zamolxis şi Vesta (Hestia) o găsim în astrograma natală a României, care este reprezentativă pentru poporul român, trecutul şi viitorul lui.”

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da. Scria cineva demult (tare demult) ca in cadrul incintei sacre de la Sarmisegetuza mai regasim, in toata completitudinea conceptional-mistica, insasi chintesenta reunirii Yin-Yang. Intr-un prim plan, distingandu-se Altarul de Andezid(Vatra Altarului Reginei noastre-Hestia-pastratoarea focului sacru- neamul nostru era de tip matriarhat), reprezentand Soarele(atat la noi, cat si la Atlanti, la inceput Soarele era Zeita si Luna, Zeu(despre curcubelul primordial din Biblie, culorile Rosu, Galben si Albastru(culorile drapelului nostru si al atlantilor) si un sanctuar patrulater(patrulaterul simbolozand-yantric- esenta feminina cosmica(forta lunara- chiar simbolistica vedica a formelor yantrice ne spune asta) si, intr-un al doilea plan se vad doua Sanctuare Circulare cu stalpi de Andezid :in dreapta cel mare (sanctuarul-calendar) si in stanga cel mic.
      Marii Initiati ai Castei IO foloseau o scriere criptica. aceasta era detinuta de cativa initiati care lucrau pe niste chei de decodificare, stabilite de un "Corifeu": Marele Preot al Dacilor.. In limbile considerate, la ora actuala, limbi moarte dar care atunci erau uzuale, Dacii puteau scrie date apartinand domeniilor Exoterice. Iar atunci cand trebuiau transmise date apartinand domeniului Esoteric, Dacii se foloseau ori de o Protolimba, ori de o Limba Spiritual-strategica, ori, pur si simplu, de o limba religioasa...Dacica, limba la care nu aveau acces toti dacii, ci doar Marele Preot si o mana de Initiati Geto-Daci(practicanti ai unei religii monoteiste). In aceasta protolimba de care aminteam, au fost scrise Secretele Cosmice ale Dacilor pe Coloanele de Andezid de la Templul-nucleu Sarmisegetuza. Scrierea misterioasa de pe Placutele de Plumb("cursuri" de predare intocmite de catre un "For de Invatamant central"- Sarmisegetuza), scriere inca nedescifrata, este una si aceeasi cu protolimba despre care spuneam si la acea data, Dacii aveau motive intemeiate pentru a ascunde diferite lucruri lumii(desi unele taine sunt transmise prin viu-grai si cand se atinge vibratia potrivita(cheitele), ceea ce-avem in noi insine, apar decodificarile, insa doar natural, fara a se forta procesele alchimice din interiorul nostru). Cele trei materiale pentru inscriptionare (aurul, plumbul si andezitul) aveau, prin diversitatea esentei lor, uneori chiar sarcina de-ai induce in eroare pe invadatori(dupa cum stim n-am dus lipsa de ei), care, pusi in fata acestei '"Trileme", cum spune Alexandru Dobos in exceptionala carte "Dacia-Izvorul Neamurilor", nu stiau sa descifreze sensul Adevaratei " Directii". In afara literelor si a cuvintelor inscriptionate apar semne, imagini si simboluri, fiinte, cladiri, etc., scrierea criptica era, de fapt, cea Esoterica, adica a Elitei Spiritual-ritualice a Initiatilor Daci, valabila in caz de avarie naturala, cosmica dar, mai ales, ca mesaj pentru posteritate si Cosmos. Caci nu este exclus ca Preotii Daci sa fi fost incunostintati, prin resorturi subtile, din nevazut, de disolutia cosmica (instiintata ulterior prin Apocalipsa). "Oracolul Dacic" prevazuse dezastrul care avea sa se abata asupra Sarmisegetuzei, motiv pentru care Preotii Daci au luat toate masurile pentru a se transmite posteritatii informatiile Esoterico-subtile (pe coloanele de andezit si in piatra) si cele istorico-economico-social-culturale (pe placile de aur si plumb).
      Ma bucur ca macar in Italia s-a restaurat(destul de recent- de cativa ani) Sanctuarul Zeitei Vasta(Hestia/Tabiti s.a.m.d.)si statuietele vestalelor.

      Ștergere
  39. pate insemna si vedi vidi vici

    RăspundețiȘtergere
  40. 22,57 De unde a ajuns patriotul tau Putin cel mai bogat om din lume,mie i-mi miroase asta ca semn de revolutie in Rusia.

    RăspundețiȘtergere
  41. In 13 Mai ( a V-a luna )1917 se împlinesc 100 de ani de la prima aparitie a Fecioarei Maria la Fatima.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Acesta-i un moment interesant...intradevar!

      Doamne ajuta!

      Ștergere
  42. V este de la Vremea.
    I= Dumnezeu
    II=Hristos
    III= Sfantul Duh
    IV= POPORUL EVREU CE DUMNEZEU LA INSEMNAT SI CEI CE AU IN DATA NASTERI NR 4 SUNT SUFLETE DIN POPORUL EVREU CE SAU REINTRUPAT.
    V= Noul popor ce Dumnezeu a ales.Noul Ierusalim.DACIA= V litere.suntem insemnati si alesi Lui Dumnezeu.Este V de Vremea pocaintei.Amin

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. PSD nu renunță la Legea Grațierii, în ciuda protestelor masive care au izbucnit în toată țara, ca urmare a celebrei OUG 13. Liderul senatorilor PSD și președinte al Comisiei Juridice, Șerban Nicolae, a venit cu o serie de amendamente la Legea Grațierii aflată în dezbatere la Senat.

      Conform documentului, publicat de Hotnews, Șerban Nicolae urmărește inclusiv grațierea faptelor de corupție, cele care până acum erau exceptate de la orice decizie privind grațierea.
      Iată cum arată amendamentele propuse de Șerban Nicolae:

      Art. 1

      (1) Pedepsele cu închisoarea, stabilite prin hotărâri judecătorești definitive, se grațiază după cum urmează:
      a. în întregime, pedepsele de până la trei ani inclusiv.

      b. în întregime, pedepsele de până la șapte ani inclusiv, a căror executare a început iar restul rămas de executat este mai mic de trei ani.c. parțial, cu trei ani, pedepsele de până la șapte ani inclusiv, a căror executare a început iar restul rămas de executat este mai mare de patru ani.

      d. parțial, trei pătrimi din restul rămas neexecutat din pedepsele de până la zece ani inclusiv, a căror executare a început, iar restul rămas de executat este mai mic de patru ani.

      e. parțial, jumătate din restul rămas de executat din pedepsele de până la zece ani inclusiv, a căror executare a început, iar restul rămas de executat este mai mare de patru ani.

      (2) Prevederile alineatului precedent nu se aplică pedepselor a căror executare este suspendată, în condițiile legii.

      (3) Se grațiază în întregime măsurile de internare într-un centru educativ, iar măsurilor privind internarea într-un centru de detenție li se aplică dispozițiile alin. (1) lit. b) – e), în mod corespunzător.

      Se abrogă

      Nou Art. 2

      (1) În cazul în care există mai multe pedepse cu închisoarea, dispozițiile prezentei legi, privitoare la grațiere se aplică pedepsei rezultante, după contopire, în condițiile legii penale.

      (2) În cazul în care pedeapsa rezultantă este închisoarea mai mare de zece ani, dar niciuna dintre pedepsele contopite nu depășește zece ani, dispozițiile art. 2 alin. (1) lit. e)

      Ștergere
    2. Si e de bine sau de rău?

      Ștergere
  43. Anonim 6 mar 22:36 e de bine doar atunci cînd de la cei aflați în închisoare se recuperează prejudiciul.Nu vad de ce trebuie sa-i tină acolo pe cheltuiala noastră și banii sa ramînă tot la ei,în loc sa-i aducă la bugetul statului și sa-i elibereze.Nu avem de ce să mai aglomerăm pușcăriile cu ei,doar așa să le facem unora în ciudă și să ne mai trezim și cu o amendă de 80 de milioane de la CEDO.Atîta vreme cît nu prezintă pericol,nu au violat,nu au făcut crime ce rost are sa-i țină acolo,doar așa pentru că vrea Koveși? Ne-am săturat sa ni-i tot arate la TV defilînd cu cătușele la mîini și apoi să nu le confiște nimic.Dacă nu au bani în conturi,să le confiște mașinile de lux,vilele și să aducă banii la buget pentru salarii,pensii,spitale, școli etc.Așa cum Gică Popescu a plătit paguba,așa să plătească toți că pe noi nu ne ajută cu nimic ca-i țin acolo și paguba rămîne.DS

    RăspundețiȘtergere
  44. Sunt aici pentru a da mărturie despre cum mi-am revenit soțul care mi-a părăsit peste 3 luni, ne-am căsătorit de mai bine de 7 ani și am ajuns doi copii. lucrurile mergeau bine cu noi și am fost întotdeauna fericiți. până într-o zi, soțul meu a început să se comporte într-un mod pe care nu l-am putut înțelege, eram foarte confuz de modul în care mă trata pe mine și pe copii. mai târziu în acea lună nu a mai venit acasă și mi-a spus că vrea un divorț, l-am întrebat ce am făcut gresit să merit asta de la el, tot ceea ce spunea este că vrea un divorț că mă urăște și nu vrea să mă vadă din nou în viața lui, eram nebună și, de asemenea, frustrat, nu știu ce să fac, am fost bolnav de mai mult de 2 săptămâni din cauza divorțului. Îl iubesc atât de mult încât a fost totul pentru mine fără el, viața mea este incompletă. Așa că am decis să-i spun colegului meu și când i-am spus cochilia-mi-a spus că există o vrăjitoare psihică numită Dr.ODIGIE că ar trebui să-l contactez pentru a-mi rezolva problemele pe care nu le-am crezut niciodată pentru că am întâlnit pe cei care mi- bani fără a aduce înapoi soțul meu. Deci ea mi-a spus că DR.ODIGIE este 100% garanția că el a fost cel care a ajutat-o, când soțul ei a părăsit-o. Mi-a dat e-mailul și i-am explicat tot ce i sa întâmplat. Și mi-a spus doar să nu-mi fac griji că soțul meu se va întoarce la mine exact așa cum a plecat, credeam că eo glumă. Dar a fost o surpriză pentru mine când se întâmplă așa cum a spus dr. ODIGIE. Acum sunt o mărturie care lasă ceea ce poate face Dr. ODIGIE. Deci, dacă treceți printr-o problemă similară, așa cum am fost, puteți să vă contactați și pe Dr. ODIGIE. Știu că va rezolva problema dvs., de asemenea, puteți ajunge la adresa sa de e-mail (drodigiesolutionhome@gmail.com)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Anonim 22 ianuarie 2018,07:47
      Nu ne interesează vrăjitoriile psihologice.Toti care apelează la așa ceva ori face vrăji,ajung în iad.Aceea nu sunt oamenii Lui Dumnezeu care cred în vrăjitoare,nu ești creștin absolut deloc.
      Și mai îndemni și pe alții să facă același păcat?
      Ai fost încercată și ai căzut direct în păcat.
      Dumnezeu să te lumineze să vezi păcatul pe care l-ai făcut!

      Ștergere