joi, 23 martie 2017

INUNDATII GRAVE ! PÂNĂ LA 149 LITRI PE METRUL PĂTRAT !


                             22 Martie 2017,ora 4,56 zori de zi !

                                      Dragii mei,

În aceasta dimineată în zori de zi,ma trezeste un glas care spune ceva înspaimântător.
Glasul graia asa:

                 "Inundaţii  grave la EST !
             Până la 149 litri ,pe metrul pătrat !"

Image result for inundatii mariImage result for inundatii mariImage result for inundatii mariImage result for inundatii mari..Image result for inundatii mari..
Prieteni dragi, din păcate vom auzi de asemenea CALAMITATE, care va aduce cu sine si pierderi de vieti omenestei.
Unde se va intampla si cand anume, eu nu stiu a va spune.
Dar vom auzi de astfel de ploi torentiale,care va inunda Pămantul  cu pâna la 149 litri pe metrul pătrat.
DUMNEZEU si MĂICUTA DOMNULUI ,sa ne apere pe toti si sa ne păzeasca de tot necazul si de toata suferinta.Amin!
                                      Cu dragoste,Maria.



P.S.
Din inimă si din suflet,aduc multumiri 
 tuturor celor care au pus si pun cărămidă sau 
mai multe,la ZIDIREA CUVANTULUI 
LUI DUMNEZEU!
Vă asigur pe toti dragilor,că mă rog pentru 
fiecare in parte,iar DARUL vostru ,vă va fi 
dat înapoi de Dumnezeu si de Măicuta 
Domnului,înzecit si poate chiar însutit. 

Ajutorul tău pentru zidirea Cuvântului 
Lui Dumnezeu,este de nepretuit!

DONATII PENTRU URMATOARELE DOUA VOLUME ,ALE  ADEVARULUI DUHULUI SFANT! 


https://plus.google.com/.../SC4N4eBme14

7 days ago - DONATII PENTRU URMATOARELE DOUA VOLUME, ALE ADEVARULUI DUHULUI SFÂNT ! DONATII PENTRU URMATOARELE DOUA VOLUME ,ALE ...


https://plus.google.com/.../CCD4pSVdgtb


Dec 7, 2016 - CARTEA ADEVARUL DUHULUI SFANTVA COSTA DOAR 28 LEI,  PENTRU LUNA DECEMBRIE 2016  si pentru tot anul 2017 !! CARTEA ADEVARUL DUHULUI SFANT, 


                                  

26 de comentarii:

  1. Eu am visat afluentul Sucevita involburat iesea aproape din matca...

    RăspundețiȘtergere
  2. Maria, am visat Arca lui Noe..

    Ma aflam in curtea scolii ... la un moment dat vad Arca lui Noe (inainta pe uscat) ... s-a oprit in fata mea... a coborat o scara de lemn ( formata din trei trepte) ... am urcat pe punte ( nu era nimeni pe punte... stiam ca trebuie sa intru in Arca)... am intrat in Arca ( ca intr-un submarin) ... vedeam cu ochii mintii in interior "spatii foarte mari" separate de usi ... am deschis o usa... spatiul era plin de animale ( pereche)... toate animalele pamantului... stateau grupate "doi cate doi" - pereche ... pe jos erau paie... fan... baloti ... pentru culcus.. pentru hrana... toate stateau linistite... unele mancau ... altele dormeau.. doar doi pui de caini - albi , pufosi - erau jucausi ... m - am trezit... era ora doua dimineata... m-a marcat acest vis.

    Nu stiu sa-l interpretez.
    Multumesc!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Aceasta previziune nu se va adeveri!!!!

      Ștergere
    2. Din cate stiu eu,in urma unui cutremur foarte mare,probabil in Turcia,va fi scoasa arca lui Noe la suprafața.Aceasta se afla pe fundul marii Negre ,si înainte de tot si de toate aceasta minune va ieși,caci vrea Tatal Ceresc ca sa vadă toată lumea si sa creadă ca poporul roman a fost de la începuturi si prin el toți viețuitorii de alte naționalități din tara se vor mântui odată cu noi,asta va fi chiar înainte de venire.

      Ștergere
    3. Din cate sti tu e ca sa descoperit arca lui Noe pe muntele Ararat din Turcia si nu pe fundul Marii Negre , ce va mai place manipularea, si apoi pentru anonimul care a visat arca lui Noe, prietene cum naiba sa visezi ceva ce nu ai vazut? vezi ca visezi prosti si interpretezi dupa mintea ta aia slaba.

      Ștergere
    4. 09:40, Ai omorat limba romana !

      Ștergere
    5. Domnule nu este adevărat!Autoritățile au spus ca 90% cred,subliniez,cred ca ar fi arca lui Noe,au găsit bucăți,cuști a animalelor.Dar nu!Arca lui Noe,va apărea intacta ,in toată splendoarea ei,si adă cum Atlantida va apărea,tot adă si Arca lui Noe.Este dat de la Dumnezeu,toate semnele,tot,absolut tot si toate si asta ptr.romani,Bunul Dumnezeu ne da valorile creștine,morale ni le da si le aseaza la locul unde trebuie sa fie,la scara la care ar trebui respectați romanii.El ne va răzbuna,ne va da ultima șansă.Aceea nu este arca lui noe.,sa nu va scularăți!

      Ștergere
    6. anonim 16:54 am asasinato, nu am omorato, am inviato si e la loc, nu am furat nici o litera din alfabet, daca il iei la puricat, ai sa vezi ca sunt acolo toate buchiile.

      Ștergere
    7. Tot eu,18,49 îmi cer scuze ptr.ultimul cuvânt vroiam sa scriu ,,sa nu va supărați,,apoi nu sa mai putut corecta,asa sunt tabletele astea,vrei sa scri o litera si apare cea de lângă ea.Cand vad corectez,dar cand mu rămâne ada

      Ștergere
  3. 19.22 In vis va apare in repetate randuri cifra 2 , apoi 3 . Asocierea o veti face in functie de aceste cifre , separat sau luate impreuna , 23 , de ex. Incaperile in general, reprezinta sufletul persoanei in cauza .
    La ce etaj locuiti ?

    RăspundețiȘtergere
  4. Singura arcă este zona intracarpatica pe care DUMNEZEU PĂMÂNTUL a creat-o pt voi.fiti fericiți.

    RăspundețiȘtergere
  5. 22:51daca numesti Pamantul Dumnezeu ,atunci pe pamant cine l-a creat cine ii da ploaie cine a semanat pe el toate semintele , pomii si florile , cine a pus pe el toate animalele ,pasarile ,pestii si toate vietatile si in sfarsit cine l- a creat pe om,pe ingeri si toata faptura din univers?Poate tu ai venit de sub pamant si nu stii toate acestea dar intr-o zi si e foarte aproape il vei cunoaste pe adevaratul DUMNEZEU si te vei rusina si infricosa de Judecata LUI.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. 1.11 ia o harta si priveste-o atent si vei vedea dupa chipul si asemanarea cui ai fost făcut.

      Ștergere
  6. Anonimule 01/11,daca ai stii CINE ESTE ADEVARATUL DUMNEZEU,nu ai mai fi atat de inversunat!Tu stii cine este Dumnezeu din ce ti-au spus altii ca stiu.

    TU SI TOT CE AI CUNOSCUT in aceasta viata pe care o stii(ca de alte vieti sau alte lumi nu ai habar) reprezinta DUMNEZEU.Deci si Pamantul este parte din Dumnezeu.Tu esti scanteie din FOCUL DUMNEZEU.FARA TINE DUMNEZEU NU AR FI COMPLET.
    Iar toate fenomenele meteo pe care tu le vezi pe acest Pamant reprezinta mecanismele planetei,inclusiv incalzirea sau racirea sa,prin energiile electro-magnetice pe care le poseda.

    Doamne Doamne,dupa mintea unora Dumnezeu nu mai face altceva decat sa stea cu atentia atintita spre Pamant si sa dea ploaie.

    Dumnezeu creaza,creaza si iar creaza. Fiecare particica din FIINTA SA, detine toata informatia de creatie, de autoingrijire prin responsabilitatea liberului arbitru.

    Tu daca crezi in dumnezeul judecator si infricosator, pai, de acela vei avea parte fiindca la CEL ATOATEIUBITOR nu vei putea ajunge deoarece ti-ai taiat singur scara cu ferastraul credintelor tale!
    EU SUNT D

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. EXACT ! DAR TE ROG SA-I TRANSMITI SI LUI D-NA MARIA ACEST ADEVAR .

      Ștergere
    2. Postase cineva o fabula cu globula rosie care se întreba daca exista omul.oamenii fac parte din trupul lui DUMNEZEU PĂMÂNTUL.dar tu anonim 1.11 ai sa descoperi asta prea târziu exact ca si globula rosie care la descoperit pe om dupa ce a iesit prin nas într-un muc fiind.DUMNEZEU PĂMÂNTUL va creat cu un scop nobil:sa il faceți mai frumos si mai trainic.sunteți elixirul tinereții lui.întineriți-l .învatati sa mergeți din nou desculti.

      Ștergere
  7. Sa ne fereasca bunul Dumnezeu de asa un potop. Va dati seama ca nu ramane nimic in calea puhoaielor unde se va intimpla. Sa ne rugam la bunul Dumnezeu si Maicuta Domnului Nostru Iisus Hristos sane apere de necazuri si dureri intregul neam omenesc.

    RăspundețiȘtergere
  8. 11:25 Atotstiutorule ,ceea ce imi comunici stiu si eu numai ca eu prefer o alta abordare un drum batatorit de altii care prin simpltatea si bunatatea lor au ajuns acolo unde multi dintre cei atotstiutori si mandri isi expun ostentativ cuostintele dand verdicte in spirit diavolesc altora.(apropo,fierstraul nu fun tioneaza la cei smeriti ci numai la cei mandrii)Nu stii cine sunt si ce stiu eu asa ca fii mai inteleapta si mai putin sigura pe cunostintele tale caci D-ul Iisus a spus:De-ati avea cunostinte cat sa cuprinda lumea toata, daca nu te cunosti pe tine tot degeaba"

    RăspundețiȘtergere
  9. Era la sud-vest,Maria
    Peru - 80 de morţi, 100 000 de oameni fără case.
    Inundaţiile provocate de ploile abundente au lovit oraşul din Trujillo, în regiunea la Libertad. Marea putere a apelor a cauzat multe alunecări de teren. Potopul a provocat cel puţin 80 de morţi, sute de răniţi şi aproximativ 100.000 de persoane ă fie strămutate.

    RăspundețiȘtergere
  10. Link la comentariul anterior
    https://youtu.be/lzT4iLllT_4

    RăspundețiȘtergere
  11. 23:15 sunt f.multe harti,pe care sa ma uit?(doamne fereste! )

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Paia cu ieuropa cu marea ionica si marea neagra.si dupa aia ia un craniu uman si privestei orificiuriile ocisorilor si al nasucului. Si dupa aia ia o harta cu america de nord dupa care ia un marcăr si traseazai conturul la tot continentul ca sa vezi calu rosu apocaliptic.asta ca un bonus ca ai fost curios.mai departe te las singur sa iti descoperi DUMNEZEUL PĂMÂNTUL.ie ca un pazăl.nu ie greu.mamă ce imi place sa fiu alanfabet.;))

      Ștergere
    2. Pai, dupa cum scrii si te exprimi...singur te-ai autocaracterizat ! Autosuficienta nu este o calitate.

      Ștergere
    3. 00.24 ca să intri în contact cu divintatea tre să fi prost de dai ín gropi.sa nu ai creierul alterat cu ce vor alţii să şti.eu sunt prost de dau în gropi,dar gropile alea sunt pe chipul lui DUMNEZEU PĂMÂNTUL.ar fi multe de spus dar te las alterat ca sa nu ai şansa sa ajungi la adevărata divinitate.

      Ștergere
    4. Iar ca tine vor fi miliarde.ca mine câtiva.

      Ștergere