duminică, 12 martie 2017

PAŞCANI ! VULTUR FORMĂ , ÎNTR-O FALIE DE PĂMÂNT !

                                  ATENŢIE !!!

Pe acest Blog DUMNEZEU EXISTA -MARTURII, nu se vor publica Comentariile injurioase,vulgare,precum si cele care aduc jignire cititorilor ,dar si administratorului acestui Blog! 

                                       

                                     11 Martie 2017,ora 3,12 zori de zi !

                                           Dragii mei, 

Astazi dimineata în zori, ma trezeste un glas care spune ceva ce ne duce cu gândul (cred eu),tot la un posibil Cutremur.
Iata ce spunea acel glas:

                 "Paşcani !
             Vultur formă, într-o Falie  de Pămant !"

Dragii mei, voi ce spuneti,este corecta presupunerea mea?
Adică ,Pămantul este surpat în interiorul lui,acolo la PASCANI, si are forma unui vultur, într-o falie de Pămant.
PASCANIUL este un oras tare frumos si curat,si este orasul in care am copilarit.
                                        Cu dragoste,Maria.


P.S.

Din inimă si din suflet,aduc multumiri 

tuturor celor care au pus si pun 

cărămidă sau mai multe,

la ZIDIREA CUVANTULUI 

LUI DUMNEZEU!

Vă asigur pe toti dragilor,că mă rog pentru 

fiecare in parte,iar DARUL vostru ,vă va fi 

dat înapoi de Dumnezeu si de Măicuta 

Domnului,înzecit si poate chiar însutit. 

Ajutorul tău pentru zidirea Cuvântului 

Lui Dumnezeu,este de nepretuit!

DONATII PENTRU URMATOARELE DOUA VOLUME ,ALE  ADEVARULUI DUHULUI SFANT! 


https://plus.google.com/.../SC4N4eBme14

7 days ago - DONATII PENTRU URMATOARELE DOUA VOLUME, ALE ADEVARULUI DUHULUI SFÂNT ! DONATII PENTRU URMATOARELE DOUA VOLUME ,ALE ...


https://plus.google.com/.../CCD4pSVdgtb


Dec 7, 2016 - CARTEA ADEVARUL DUHULUI SFANTVA COSTA DOAR 28 LEI,  PENTRU LUNA DECEMBRIE 2016  si pentru tot anul 2017 !! CARTEA ADEVARUL DUHULUI SFANT, VA

36 de comentarii:

  1. Aceste mesaje iti sunt destinate dumitale personal ,trebuie sa intelegi acest lucru. Nu-ti neg trairile dar le intelegi gresit,toate cutremurele,accidentele si altele care ti se arata sunt strans legate de spiritul dumitale.Incearca sa le aprofundezi sa faci legatura si-ti vei da seama de toate acestea.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri

    1. Anonim12 martie 2017, 04:01
      Nu stiam ca esti mai presus de IISUS HRISTOS si de MAICA DOMNULUI!
      Multumesc pentru sfaturi. Dar eu ascult numai de PORUNCA LUI IISUS HRISTOS si a MAICII DOMNULUI.DUMNEZEU sa fie cu tine !

      Ștergere
    2. Adevarat si eu cred ca majoritatea mesajelor sunt strâns legate de gândurile dnei Maria.Sunt multe exemple nu pot sa le enumăr acum dar in mare parte sunt raspunsurile gândurilor ei.
      Când primeste un mesaj sa-si amintească ce ia trecut ultima oară prin gând ca sa evalueze sa analizeze răspunsul mesajului primit prin duh sfânt sau prin Sinele divin.Ca sigur este legat de ultimul gând si de aceea mesajul a venit in forma aceea .De aceea va spun ca asta este modul pentru care primiti astfel de mesaje cu sensuri codificate si fara logică si neinterpretabila in ochii nostrii pentru ca nu țin de noi modul de interpretare ca sa le talcuim după mintea si viziunea noastra ci acest dar va apartine in totalitate acesta este rolul care l-ati primit sa le deslusiti pe baza ultimelor gânduri care s-au strecurat in minte ultima oara.Aici este vorba de psihologia minții nu de clarviziuni sau profetie nici nu poate fi numit asa.
      Dna Maria ma astept la mai mult din partea dvs in sensul ca trebuie sa înțelegeți aceasta capacitate sa aprofundati mai mult acest Dar sfant pe care l-ati primit de sus de la Dumnezeu.Dvs v-ati ales aceasta misiune noi suntem cei ce facem alegerile in viata si trebuie sa stapanim lucrurile care ne-au fost date si incredintate.Nu ne putem juca asa cu cuvintele mai ales ca este in joc multe suflete rătăcite slabite si săracite in duh care citesc cu toata suflarea acest blog si cauta câtă o mica fărâmă de adevăr măcar aici sa il găsească ca fiind o ultima speranță si nădejde ca Dumnezeu isi va face cum trebuie lucrarea de trezire pentru toți care il cauta cu toata iubirea si din toata inima.

      Ștergere
    3. 15.38 numai tampenii ai spus . Foaie verde ...loboda !

      Ștergere
    4. Anonim12 martie 2017, 20:37 ,nu ai capacitatea de a intelege.Esti blocat si nu vrei sa evoluezi ,daca ai face un efort probabil vei ajunge la aceeasi concluzie cu 15.38 ,dar iti lipseste credinta.

      Ștergere
    5. ,,Dna Maria ma astept la mai mult din partea dvs .'' .
      Si dansei ii lipseste credinta, 22.21 ?

      Ștergere
    6. Modul de interpretare.Nu le are cu decodificarea mesajelor
      Dna Maria.Atunci care este rostul acestor mesaje?

      Ștergere
    7. Anonim13 martie 2017, 10:17, frica.Este un fel de vampir energetic care foloseste frica pentru a se hrani cu energia voastra.Asemeni si rugaciunea care nu trebuie facuta din frica si in sistem sclavagist,cand te rogi la Dumnezeu trebuie sa fi bucuros ca-i vorbesti,sa-l rogi pentru sprijin ,si sa-ti arate calea .Aceasta rugaciune trebuie facuta cu recunostinta pentru toate cate ti s-au dat si bune si rele deoarece ele au venit pentru a te ajuta ,sunt lectii din care tu ar trebui sa tragi concluzii si sa te indrepti. In momentul rugaciunii capul trebuie sa fie drept nu plecat ca nu esti sclav .La Dumnezeu nu te duci cu frica .Oricum de moarte avem toti parte ,indiferent cat va rugati de aceasta trecere nu o sa fiti scutiti,important este cum mori .Daca alegi frica moartea va fi groaznica ,daca privesti moartea ca pe ceva firesc si nu ai teama atunci trecerea va fi o eliberare.

      Ștergere
  2. Sau poate ca intr-o falie de pamant se va descoperi un obiect vechi care reprezinta un vultur...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. cel mai inteligent comentariu, felicitarile mele

      Ștergere
  3. In pamint sint multe secrete,de exemplu intr-un incunabul de la 1300 se vorbeste de Tara Fagarasului in care a cazut un OZN cu un extraterestru care a rezistat o luna de zile pina a venit un OZN mai mare sa-l ia dar a ramas in pamint primul OZN mai mic.Cu mijloace moderne ar putea fi detectat si dezgropat.

    RăspundețiȘtergere
  4. Ce comentariu fatarnic si deosebit de urat ai postat d-na Maria.Se vede cat esti de iubitoare de sine.Tu te crezi mai presus.Sa iti fie rusine.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri

    1. Anonim12 martie 2017, 14:12
      Multumesc frumos ! DOAMNE AJUTA si toate cele bune !

      Ștergere
    2. 14:12, poti sa faci o analiza semantica si semiotica a comentariului cu care ti-a raspuns d-na Maria, pt. a intelege de unde rezulta fatarnicia si uratenia deosebita a acestuia?

      Cate clase ai ?

      Ștergere
    3. 00.11 deci morala altora faci , tu esti cea care tot intreaba ,,cate clase ai ''. Ce joc dublu faci !

      Ștergere
    4. Nu, eu doar te-am citat ironic pe tine, pt. ca TU i-ai pus aceasta intrebare d-nei Maria, 07:00 (14:12).
      Dar, ca de obicei, n-ai raspuns la intrebare. Cea cu...semantica. Raspunsurile specific mitomane, cu jocurile de tenis, nu intereseaza pe nimeni.

      Ștergere
    5. Anonim13 martie 2017, 15:20.Ai apucat cai gresite ,te certi cu altcineva .Apropo ,nu eu am intrebat despre clase ,cine a scris alele comentarii si-a dat seama cat de obsedat esti .Concentreaza-te pe EVOLUTIA spirituala ,nu mai stagna in presupuneri false.

      Ștergere
    6. Nu te-am confundat cu nimeni, drept dovada ca-mi urmaresti postarile si chiar daca nu ti-am pomenit numele, tu ai inteles totusi ca ma refer la tine !?!. Doar tu ai limbajul asta, aceleasi jigniri si aceleasi cuvinte le folosesti mereu. Iti cunosc deja modul limitat de exprimare: e unic si singular pe acest blog. Si este cel al unei mitomane clasice, victima propriilor inventii. Nu vezi cum te dai de gol, de fraiera ce esti: de unde stii tu ca, te citez, “cine a scris alele comentarii ‘si-a dat seama’ (?!) cat de obsedat esti”! Pai, de unde stii tu ca si ce si-a dat seama alta persoana ?! Nu stii cum sa mai rastalmacesti vorbele, dar, ca de obicei, te incurci in propriile minciuni. Minti asa cum respiri si D-zeu nu te ajuta !

      Si mai scuteste-ma de sfaturile tale si de placa asta expirata, cu 'vibratia' si cu 'evolutia spirituala'; nu-mi duce tu mie grija, ci vezi-ti de tine si de sanatatea ta, ca un om cu vocabularul tau si cu o privire ‘sinistra’ ca a ta, nu are vreo tangenta nici cu evolutia spirituala si cu atat mai putin cu o vibratie superioara ! Tu, de ‘evoluata spiritual’ ce esti, minti si insulti, nu-i iasa ?!

      Ștergere
    7. Anonim14 martie 2017, 00:35,sti destul de bine ca nu eu am scris acea postare ,logic ca-mi dau seama de aluzii doar urmaresc comentariile si mai ales iti stiu tactica ;) .Ma gandesc ...in ipocrizia ta chiar nu exista un pic de constiinta? Ai grija ce faci ca ti se intoarce inzecit ;) .Sa fi satanoasa !

      Ștergere
    8. Anonim14 martie 2017, 00:35 ,incearca sa treci mai departe ca altfel o sa ajungi iar sa te milogesti de d-na Maria sa stearga comentariile ;)

      Ștergere
    9. Convingerile personale nu au nicio legatura cu respectul pe care i-l port d-nei Maria, tot asa cum respect orice om daca este civilizat, de bun-simt si nu jigneste. Ceea ce nu este cazul tau.
      Faptul ca in ciuda “milogelii” mele de a sterge mesajele TALE (!) insultatoare, dansa nu a facut acest lucru, nu o judec si nici nu o respect mai putin, astfel incat sa-i transmit eventuale reprosuri sau s-o aostrofez cu diverse afirmatii obraznice, asa cum continui tu sa o faci. Acesta este motivul pt. care nu “inghit” oameni ca tine. Nu suport tupeistii, cei care insulta si mai ales, mincinosii patologici. Sari imediat la atac, dar in lipsa unei logici sanatoase, nimeresti alaturi…
      Faptul ca intentionat mi-ai urat sa fiu, “satanoasa”– o sa spui ca din graba ai gresit tasta (!), iti confirma adevarata ‘vibratie’, ‘evolutie spirituala’, ‘privirea’, deci, o ‘mens’ care nu este ‘sana’ si un ‘corpore’ care nu este ‘sano’ ! Nici macar o simpla umbra de lumina nu radiezi !
      Ti-ai ales prost persoana cu care sa faci parada de ‘vibratii’ si, cu atat mai putin, de amenintari !

      Ștergere
    10. Va urmăresc comentariile sunt stupefiata.

      Ștergere
    11. Anonim14 martie 2017, 16:50, INTENTIONAT exact,eu imi asum si tocmai din motivul ca ti-am vazut provenienta am spus asa.In privinta reprosurilor ,prea tarziu .ai reprosat destul faptul ca acele comentarii care te-au afectat destul de rau nu au fost sterse.In bezna ta nu ai cum sa vezi lumina decat daca aprinzi vre-o lanterna.Respectul fals de care dai dovada ma lasa rece,ai personalitati multiple,in unele comentarii calti in picioare pe toata lumea inclusiv pe d-na Maria ,binenteles ca vrei sa pari a fi altcineva .
      Nu am cu cine sa fac parada de vibratii ,esti jalnic(a),dar
      am observat ca la amenintari si cuvinte pline de URA esti esti pe locul 1 ,esti asemeni lui Floricica Dansatoarea .

      Ștergere
    12. Draga an.00:07, eu sunt an.16:50. Spui, destul de elliptic, ca “ne” urmaresti comentariile si esti stupefiata. Dar eu !
      Nu stiu ce ti-a starnit tie interesul si de cand “ne” urmaresti, tot asa cum nu stiu ce fel de om esti tu. Ar fi suficient daca esti rationala, sincera si obiectiva.
      Probabil ca, stupefiata fiind, nu stii cui sa-i dai ‘crezare’, cu toate ca nu intamplator am mentionat cele trei atribute umane. Din respect pt. adevar, ti-am raspuns pt. a-ti da “cheia” acestui ‘conflict’, cheie detinuta de persoana asupra careia chiar nu poti avea niciun dubiu: d-na Maria insasi !
      Iti recomand sa citesti urmatoarele mesaje (din arhiva) ale d-nei Maria si atunci vei intelege (sper) realitatea:

      -IANUARIE: “Un incendiu imens in jurul unui bloc zgarie nori” – 31 ian. 19:13 si 20:00
      -IANUARIE:”Se adeveresc din pacate! Proteste mari!Actiuni largi de protest” – 1 febr. 08:55
      -FEBRUARIE:”Tricolorul Romaniei flutura liber in lumina alba si stralucitoare…” – 5 febr. 20:36
      -FEBRUARIE:”Mari proteste(procesiune) ale maicilor cu batic alb pe cap” – 6 febr. 15:30 si 5 febr. 19:54
      care culmineaza cu hotararea din FEBRUARIE: Rapoarte oficiale falsificate: 10 febr.20:55 !!!!!

      O simpla cautare pe blog, dar merita tot ce vei citi acolo ! Probabil, vei ramane in continuare stupefiata, dar s-ar putea, din cu totul alte motive…
      Cu respect pt. adevar (pt. care ma lupt pana in panzele albe) si pt. price cititor decent al acestui blog si nu numai.

      Ștergere
    13. Anonim15 martie 2017, 22:32,tu esti singurul cititor decent al acestui blog,adevarul care te-nconjoara se adapteaza decentei tale desavarsite.Om ca tine mai rar se intalneste ,esti dovada vie a ipocriziei.

      Ștergere
  5. Nu va bateti joc de Doamna Maria si nu o judecati.Noi nu cunoastem planul Lui Dumnezeu.De ce nu o credeti ce spune?Dumnezeu a lasat pe pamant oameni prim care sa avertizeze.Daca ne-ar vorbi Dumnezeu cu glasul Lui ne-am ascunde sub pat de frica.Tot ce se implineste din ce spune este de la duhul sfant.

    RăspundețiȘtergere
  6. Cine nu crede in dna Maria sa nu mai intre sa citeasca! Simplu!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. an.16:18, multi spun ca o iubesc si o respecta pe d-na Maria, dar prea putini iau atitudine atunci cand cineva o jigneste.

      Ștergere
    2. Anonim12 martie 2017, 19:35,tu esti unul dintre ei Smigal

      Ștergere
  7. Asa este chiar nu trebuie sa jigniti un om al lui Dumnezeu. Nu vs place nu va uitati si gata. Va rog sa ms iertati daca vam duparat. Cu drag doamna Maria si nu luati in seama aceste jigniri fiti tare pentru noi ceilalti care ba iubim. Mai adaug ceva pentru cei care nu cred ca;Aproape de venirea Mantuitorului multi vor visa alti vedenii vor avea,cititi cartile sfinte si va veti convinge. Toate trec dar cuvintele lui Dumnezeu nu. S-ai multumim Domnului ca ne da un om cu credinta puternica sa ne avertizeze. Va rog s-ai multumim doamnei Maria ca ne tranzmite tot ce vede si aude. Cu drag doamna Maria si fiti tare ! Noi va iubim.

    RăspundețiȘtergere
  8. Ion Masinca12 martie 2017, 18:11
    Multumesc frumos, pentru gandurile frumoase! Esti un suflet bun si cu multa Credinta! Nu trebuie sa/mi multumeasca cititorii,nu neaparat,doar as vrea sa spun ca,ar fi mai bine sa se abtina daca ceva nu le convine. Nu/i obliga nimeni sa citeasca acest Blog,cred eu, cel mai civilizat si plin de caldura,de dragoste sufleteasca si de IUBIRE DIVINA.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Maria, multi te privesc cu suspiciune datorita amestecului in politica si a sustinerii anumitor partide si oameni politici certati cu legea. Apoi faptul ca respingi tot ce te sfatuiesc unii oameni care sesizeaza mici anomalii in comportamentul tau in comparatie cu rolul pe ti l-ai asumat de propovaduitor al cuvantului Sfantului Duh, da de gandit. Putin mai multa smerenie n-ar strica, nimeni nu e fara de pacat,nici chiar tu, cea „aleasa”.Te plangi de rautatea unora dar uiti ca si tu ai o contributie la cauza ei.Primim exact ceea ce dam. Spui ca suntem surzi si orbi la indemnurile lui Dumnezeu dar poate ca si tu ai asa ceva intr-o anumita masura. Nu tii cont de niciun sfat si te tii mandra. Mandria e un pacat.Nu uita ca Dumnezeu lucreaza mai ales prin oameni.

      Ștergere
  9. Mesajele de Lumina sunt treansmise tuturor,nu doar unora,iar interpretarea lor depinde strict de filtrele programelor instalate in cursul vietii.Multi spun ca ei nu primesc mesaje divine,nestiind ca nu sunt constienti de aceste mesaje,care curg permanent in constiinta lor,diferenta de decodare o face nivelul de Constiinta constienta.

    Sunt persoane care spun ca nu viseaza,dar este imposibil asa ceva deoarece visele sunt de fapt calatoriile astrale pe care le facem in timpul somnului, acestea contind informatii.Aceste persoane au o constiinta foarte joasa chiar sub 3D,care nu permite nici macar amintirea faptului ca viseaza.

    O constiinta de vibratie joasa ancorata in vibratia fricii va decoda un mesaj pe nivelul acelei frecvente.
    Programele create din invataturi au instalat filtre care corespund strict credintelor persoanei.

    Daca traiesti intro stare de frica de Iad si demoni nu poti vedea frumusetea si perfectiunea Creatiei in tot ce te inconjoara.

    Mesajele trimise de Sinele meu nu ma sperie, ci ma incanta si-mi arata unde mai am de lucrat pentru a putea da jos din bagajul acumulat de-a lungul calatoriei mele.
    Doar fi prezent (atent)in fiecare moment!
    EU SUNT D

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Anonim13 martie 2017, 09:58 ,CATA DREPTATE AI !

      Ștergere
  10. Eu cred ca ar trebui sa-i multumim lui Dumnezeu ca o are pe doamna Maria si ne poate transmite tot ce se va intampla in Romania si in alte tari.Eu am citit si articolele vechi din anii din urma ale doamnei Maria si se vede clar ca dansa tot ce a scis sa adeverit .Va multumesc doamna Maria !

    RăspundețiȘtergere