sâmbătă, 11 martie 2017

UN CUTREMUR DE 9 GRADE LA SUD ! CUTREMUR ÎN ROMÂNIA???

                                       

                                 ATENŢIE !!!

Pe acest Blog DUMNEZEU EXISTA -MARTURII, nu se vor publica Comentariile injurioase,vulgare,precum si cele care aduc jignire cititorilor ,dar si administratorului acestui Blog!                       

                      10 Martie 2017,ora 5,23 dimineata! 

                                             Dragii mei, 

Astăzi dimineată dragilor, în timp ce dormeam ,ma trezeste un glas care spune ceva cu totul cutremurator la propriu.
Glasul spunea asa dragilor:

                     "Cutremur !
                   Cutremur de 9 grade !"
                  Cutremur de 9 grade la Sud!"

Dragii mei, am stat o zi si-o noapte ca sa ma gandesc daca sa scriu si despre acest Cutremur de 9 grade,care se va produce pe undeva pe acest Glob pamantesc.
Stim cu totii ce s-a intamplat în 11 Martie 2011 in Japonia,cand s-a produs un Cutremur de 9 grade, in care si-au pierdut viata peste 28000 de oameni.
În România Duhului Sfant dragilor, nu va avea loc un asa mare Cutremur. 
DUMNEZEU ne tot da Cutremure mai mici,pentru ca PĂMANTUL sa se reaseze si sa nu vina unul mare.
La intrebarea mea,catre BUNUL DUMNEZEU daca va veni Cutremurul Cel mare peste Romania, raspunsul a fost:

                "Va veni Cutremurul cel mare în Romania,atunci când oamenii locului vor fi uitat de tot de DUMNEZEU, şi nu-si vor mai ridica ochii catre CER ,ca să-şi ceară iertare pentru păcatele lor !"
Şi iata dragilor,cum chiar în acest moment ,aud un glas care spune asa:

              " Un Cutremur peste Vest,nu în intreaga Românie!"
Prieteni dragi, după cum vedem cu totii,BUNUL DUMNEZEU nu vrea sa ne piarda. De ne vom intoarce la EL cu Credinţă si cu Dragoste, nu va lasa Pămantul slobod din Mâinile SALE.
Ne cere prea mult???
Categoric nu !!!
Ne cere sa ne iubim cu sufletul unii pe altii,sa implinim PORUNCILE SALE din dragoste si cu dragoste, iar DUMINICA  Sa SFANTA, s-o respectam cu sfintenie,si sa mergem in CASA SA,la SFANTA si dumnezeiasca Liturghie.
Sa ne spovedim măcar în cele patru Sfinte posturi de peste an, pentru a ne invrednici ca sa primim SFANTA ÎMPĂRTASANIE cu Prea Scump si Prea Sfant Trup si Sangele  DOMNULUI nostru IISUS HRISTOS.
Cele patru posturi de peste an sunt :
1. POSTUL SFINTELOR PASTI,al Pătimirilor Mantuitorului Hristos.

2.POSTUL SFINTILOR APOSTOLI PETRU SI PAVEL.

3.POSTUL ADORMIRII MAICII DOMNULUI.

4. POSTUL NASTERII DOMNULUI nostru IISUS HRISTOS (CRACIUNUL).
Sa ne bucuram dragilor, si sa multumim cu lacrimi în ochi si-n suflet,pentru că MULT PREA MILOSTIVUL DUMNEZEU mai da o şansa ROMANIEI SFINTE, si nu va îngadaui a se slobozi urgia peste viitorul al Doilea Ierusalim al Său.
                                Cu dragoste,Maria.

P.S.
Iata fratilor ,ce s-a intamplat în JAPONIA acum şase ani de zile:

Pe 11 martie 2011, Japonia a fost lovit de un cutremur cu magnitudinea de 9 pe scara Richter, urmat de un tsunami, care a afectat centralele nucleare Fukushima I şi Fukushima II.
Peste 28.000 de persoane şi-au pierdut viaţa în urma catastrofei.
În urma seismului, ziua s-a scurtat cu 1,8 secunde din cauza rotaţiei accelerate a Pământului, iar Japonia s-a deplasat cu 2,4 metri. În plus, peninsula Oshika din prefectura Miyagi s-a deplasat spre est cu 5,3 m şi s-a scufundat cu 1,2 m.

Cum se clatină zgârie-norii din Japonia la un cutremur de 9 grade pe scara Richter (VIDEO).

CUTREMURUL DE 9 GRADE ŞI VALURILE OCEANULUI ÎNALTE DE ...

tomisthecat.ro/cutremurul-de-9-grade-si-valurile-oceanului-inalte-d...

Translate this page
CUTREMURUL DE 9 GRADE ŞI VALURILE OCEANULUI ÎNALTE DE 10 METRI ... Tohoku, s-a produs un cutremur de pământ cu magnitudinea de 9,1 grade pe scara ... HAI SĂ VEDEM CAM CE ÎNSEAMNĂ UN CUTREMUR DE 9 GRADE PE ...

Cutremurul din Tōhoku (2011) - Wikipedia

https://ro.wikipedia.org/wiki/Cutremurul_din_Tōhoku_(2011)

Translate this page
Cutremurul din regiunea pacifică Tohoku, 11 martie 2011 ... Inițial măsurată la 7,9 grade, magnitudinea a fost reestimată de serviciul de ... Înainte de cutremurul din Sendai, cel mai mare fusese marelecutremur din Hanshin din ianuarie 1995.
Cum se clatină zgârie-norii din Japonia la un cutremur de 9 grade pe scara Richter (VIDEO)
12.02.2014 | Galerie foto (1)
Cutremurul din Tōhoku din 11 martie 2011 a fost un seism de magnitudine 9,0 MW cu epicentrul în regiunea Tohoku din oceanul Pacific, în apropierea oraşului japonez Sendai, aflat pe coasta de est a Japoniei. Cutremurul a provocat valuri tsunami ale Pacificului de până la zece metri în înălţime
Ca urmare a cutremurului, NASA a calculat că ziua s-a scurtat cu 1,8 microsecunde[11] din cauza rotaţiei accelerate a Pământului.[12] Tot datorită cutremurului s-a calculat că Japonia s-a deplasat cu 2,4 m faţă de poziţia anterioară cutremurului
Cutremurul de 9 grade pe scara Richter a durat cca 6 minute şi a fost urmat de o serie de replici de magnitudine mare (7,2 Mw, 6 Mw, 7 Mw, 7,4 Mw, 7,2 Mw, 4,5 Mw, 7,9 Mw şi alte valori) şi de un tsunami de mare amploare.


P.S.

Din inimă si din suflet,aduc multumiri 

tuturor celor care au pus si pun 

cărămidă sau mai multe,

la ZIDIREA CUVANTULUI 

LUI DUMNEZEU!

Vă asigur pe toti dragilor,că mă rog pentru 

fiecare in parte,iar DARUL vostru ,vă va fi 

dat înapoi de Dumnezeu si de Măicuta 

Domnului,înzecit si poate chiar însutit. 

Ajutorul tău pentru zidirea Cuvântului 

Lui Dumnezeu,este de nepretuit!

DONATII PENTRU URMATOARELE DOUA VOLUME ,ALE  ADEVARULUI DUHULUI SFANT! 


https://plus.google.com/.../SC4N4eBme14

7 days ago - DONATII PENTRU URMATOARELE DOUA VOLUME, ALE ADEVARULUI DUHULUI SFÂNT ! DONATII PENTRU URMATOARELE DOUA VOLUME ,ALE ...


https://plus.google.com/.../CCD4pSVdgtb


Dec 7, 2016 - CARTEA ADEVARUL DUHULUI SFANTVA COSTA DOAR 28 LEI,  PENTRU LUNA DECEMBRIE 2016  si pentru tot anul 2017 !! CARTEA ADEVARUL DUHULUI SFANT, VA


67 de comentarii:

  1. La asa un cutremur mare doar praful de pe toba mai ramane.Bine ca din fericire nu va fi in Romania ca altfel eram cernuti cu sita.

    RăspundețiȘtergere
  2. si ala de 9 a fost in ocean..va dati seama ce se intampla daca era direct pe uscat! scopul ,,lor,, pt ca a fost artificial, a fost sa provoace val de apa ca sa distruga tot...si au reusit!

    RăspundețiȘtergere
  3. Tarile din Europa de Sud sunt cateva pe harta si le voi enumara partial :
    Portugalia - Lisabona;
    Spania - Madrid;
    Malta - Valletta;
    Italia - Roma;
    Turcia - Ankara;
    Grecia - Atena;
    Cipru - Nicosia;
    Albania - Tirana;
    Bulgaria - Sofia;
    Serbia - Belgrad; unde cutremurul de 9 grade nu este exclus a se intampla in una dintre aceste tari si scoatem din schema tara noastra Romania-Bucuresti ca zona de SUD, unde nu este posibil nu ar putea fii un cutremur cu un val mai mare de 8 grade ceea ce ar putea duce la o catastrofa.Nu cred ca este nevoie sa ne ingrijoram acuma unde anume in lume se va cutremura pamantul pentru ca nu ne va afecta pe noi in mod direct.Sa stam in pace! Dar poate fi in una din tarile din Europa de Sud iar pana la cutremurul cel mare de 7,9 grade care va veni in Romania sa traim in pace ,liniste si sa cautam sa facem doar binele. Sa ne intoarcem la credinta asa cum ne indeamna si doamna Maria.Sa cautam pe Dumnezeu prin rugaciune.Putem sa fim mai buni unii cu altii daca vrem si stiu ca se poate dar trebuie sa invatam sa iertam si sa ne iertam in primul rand pe noi insine ca sufletul sa fie impacat.Pentru ca nu poti schimba o lume daca nu te schimbi intai pe tine.Eu m-am iertat, te iert si pe tine!Iarta-ma!Acestea sa fie primele cuvinte la inceput de zi.Dumnezeu este lumina si iubire!Sa fim in pace cu totii! ~~IONA

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. IONA
      daca vine un cutremur de 7,9 in Bucuresti sau alt oras al Romaniei, o sa mai ramana prea putin din acel oras . Tu ai spus ca o sa fie un cutremur de 6* spre sfarsitul lunii martie

      Ștergere
    2. Pilda:
      Era odată o bătrână căreia Dumnezeu îi promisese că o va vizita "astăzi". Ea nu se arătă deloc modestă la auzul acestui lucru. Mătură şi şterse praful prin casă, găti bucate delicioase şi pregăti masa. Apoi se aşeză să-l aştepte pe Dumnezeu. Deodată cineva bătu la uşă. Numaidecât bătrâna sări să-i deschidă uşa, dar când văzu că afară era doar un biet cerşetor spuse: "Nu, pentru Dumnezeu! Du-te unde vrei astăzi. Tocmai îl aştept pe Domnul, nu te pot primi la mine!". Şi-l lăsă pe cerşetor să plece cu mâna goală. După câtva timp bătu din nou cineva la uşă. Acum bătrâna deschise uşa mai repede decât prima dată. Dar pe cine văzu ea afară? Pe nimeni altul decât pe un bătrân zdrenţăros. "Astăzi îl aştept pe Dumnezeu. Nu mă pot ocupa de tine", spuse ea şi-i închise uşa în nas. După câteva ore mai bătu cineva. Când bătrâna se repezi să-i deschidă, văzu din nou un cerşetor slab şi zgribulit care o rugă insistent să-i dea un colţ de pâine şi un loc de dormit sub acoperişul casei ei. "Hai, lasă-mă în pace! Îl aştept pe Dumnezeu! Nu te pot primi la mine!" Şi bătrânul trebui să meargă mai departe, iar bătrâna se puse din nou să aştepte.
      Timpul trecea oră după oră. Se făcu seară şi Dumnezeu încă nu venise. Bătrâna deveni din ce în ce mai îngrijorată. "Unde o fi rămas Dumnezeu? Sau unde s-o fi rătăcit?" În cele din urmă bătrâna se duse la culcare şi imediat adormi. Dumnezeu îi apăru bătrânei în vis şi-i spuse: "De trei ori am bătut astăzi la uşa casei tale şi de trei ori M-ai refuzat".

      Ștergere
    3. Dl.Istrate in cartea sa spune ca Bucurestiul va fi in proportie de trei sferturi distrus in urma cutremurului cel mare. Oare sa fie intimplator ca am intilnit pe Facebook pagina"Cluj Capitala"?

      Ștergere
    4. Cuvantul BUCUR ESTI TRADUCERE
      este sa te bucuri ca esti ALES sa fi centrul CREDINTEI GLOBALE.ca sa fim puri si drepti DUMNEZEU NE VA CURATA DE TOT Raul ce se afla in tara.Cum un constructor face renovarea unei case si inlatura tot cei stricat si putred dupa care casa este frumoasa.clipele de fericire sunt cele dupa durere.ca cand o mama este insarcinata suporta durerea 9 luni si dupa nastere ( durere ) apare fericirea( copilul) fericirea se naste din durere.

      Ștergere
  4. Cind lumea se v-a lepada de credinta ortodoxa atunci o sa fie cutremure mari si jale mare atunci o sa vina si mintuitorul nostru

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Probabil v-ati referit doar la cei de orientare ortodoxa!
      Daca se leapada toti acestia, poate atunci doar. Din cate am citit , sint sapte religii mari care vin de la Dumnezeu.

      Ștergere
    2. Da ai dreptate cea mozaica ebraica catolica ortodoxa hindisa,protestanta,Tibeteana( budista). Cea ortodoxa este cea mai severa la posturi si e este ALEASA SA FIE CEA CE VA RAMANE SI TOATE SE VOR UNI SUB CEA ORTODIXA SI SE VA NUMI CENTRU CREDINTEI CRESTINE.DAR ACEASTA UNIRE SE VA FACE DUPA A 2 VENIRE A LUI IISUS. NU ESTE ADEVARATA UNIRE A BISERICILOR DE ACUM CE VOR SA FIE PAPAL,SI IN FRUNTEA EI ANTIHRISTUL,EL VREA SA INLOCUIASCA ADEVARATA BISERICA A LUI IISUS CU CEA FALSULUI IISUS.TOATE BISERICILE SPUSE MAI IN SUS AU O PORTIE DE ADEVAR DAR DIAVOLUL A LUAT ACEA PORTIE SI IA DAT ALT SENS CA EL SA FIE PREAMARIT IN LOC DE INTEMEIETORUL BISERICI.TOT EL A DEZBINAT SI ACUM VREA SA O UNEASCA CA A LUI.DOAMNE DUMNEZEULE TE PREAMARIM SI SLAVIM AJUTANE SA VEDEM ADEVARUL ADEVARAT CE DE LA TINE NE ESTE DAT.AMIN.

      Ștergere
    3. Serpisorilor, este numai o invatatura care e de-la Dumnezeu, cea ortodoxa, nu 7, satane ecumeniste ce sunteti, nu var fi rusine de pocaiti imputiti ce sunteti, va indeamna satana sa mai luati niste suflete pentru cazan?
      Stef numai prosti vorbesti acolo, total gresit tot ce ai scris acolo, esti lup rapitor in haina de blana.

      Ștergere
    4. Anonim12 martie 2017, 20:28,de ce folosesti cuvintele altora ? vrei sa pari a fi ceea ce nu esti? Din nou te-am prins.

      Ștergere
    5. Cum crezi ca invatau toata lumea cand sunt atatea limbii?? De aceea toate tarile au avut un pastor de la Tatal Ceresc.de sti de Lot ai sa intelegi ca DUMNEZEU A FACUT DREPTATE IN SOMODA SI GOMODA SI LA SALVAT PE LOT SI FETELE SI NEVASTA LUI.Dar mare ajutor a avut de la fratele lui.Dumnezeu salveaza pe cine vrea sa fie salvat.De 1000 nu vor sa fie salvati si 10 vrea atunci nu il va opri nimeni.

      Ștergere
    6. Numai vorbi din presupunerile tale, care cu care se va uni si cand si prosti deale tale Stef, eu cred ca nu ai citit pe Sfintii Parinti si tot ce au profetit ei, eu cred ca iti faci proprile profetii si te amagesti aiurea, dar e vorba ,ca si pe altii mai putini cititi sau leneosi sa caute i duci dupa tine , adica in groapa,CHIAR NU ITI E FRICA CA POATE GRESESTI IN CE VORBESTI SI PIERZI NISTE SUFLETE?

      Ștergere
  5. Daca se intampla azi 11 inseamna ca-i mana criminala!

    RăspundețiȘtergere
  6. Facase voia Domnului in toate lucrurile.El este olarul si noi lutul.Nu putem sa -I spunem Lui Dumnezeu ce faci de ce ingadui toate astea?Prin puterea Lui au luat toate fiinta dar noi santem prea rai si nu ne rugam destul .Ne gandim prea mult la cele pamantesti,uitam de Dumnezeu .Ne aducem aminte de el doar de pasti say craciun sau cand Mai e vreo sarbatoare.Intr-o clipa ne poate sterge de pe fata pamantului .Cerul si pamantul vor trece.Nu mostenim mimic de pe acest pamant.Important e ca noi sa fim credinciosi si sa ascultam de el.

    RăspundețiȘtergere
  7. Madagascar: Trecerea ciclonului Enawo s-a soldat cu 38 de morţi şi 53.000 de persoane strămutate:

    http://www.stiripesurse.ro/madagascar-trecerea-ciclonului-enawo-s-a-soldat-cu-38-de-morti-si-53-000-de-persoane-stramutate_1184918.html


    ,,foc pe cerul negru ca de furtuna '' - asa spuneati .

    RăspundețiȘtergere
  8. Daca se intampla la turci, urmeaza in scurt timp ...la noi!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Acelasi lucru l-a zis si dl.Istrate.Din cartea dinsului aveti informatia sau de altundeva?

      Ștergere
    2. Dragon Star11 martie 2017, 16:46
      Cred că în glumă mi-ai pus o astfel de intrebare.
      Eu nu-l citesc pe dl ISTRATE !
      Da! Am MESAJUL de altundeva,de la BUNUL DUMNEZEU!q
      cU DRAGOSTE,Maria.

      Ștergere
    3. Dragon Star i-a pus întrebarea lui Alexandru.

      Ștergere
    4. Mario, eu cred ca Dragon Star, i-a adresat intrebarea d-lui Alexandru Dragomir si nicidecum tie.

      Ștergere
    5. Este posibil ca Etna să declanșeze un astfel de cutremur.Așa ar putea fi explicat de ce partea de vest a țării să fie mai afectată.Să ne ferească Dumnezeu de o astfel de nenorocire.
      Să ne rugă Parintelui Ceresc să fii mai buni mai iertători.

      Ștergere
    6. Intrebarea era pentru Alexandru Dragomir.Oi fi apasat unde nu trebuia pentru a raspunde!
      Stiu de unde aveti dvs mesajul...
      Mie nu imi prea plac glumele.Mai ales de acest gen!
      Nu am avut aceasta intentie...

      Ștergere
  9. Fereasca sfantul! Dar nu am inteles pana la urma e la sud sau la vest?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sunt doua MESAJE diferite. Cel de 9 grade,fara a mi se spune ŢARA ,si un altul care nu va fi in toata ROMANIA ci numai in partea VESTICA a ROMANIEI.

      Ștergere
    2. Am inteles acum! Multumesc

      Ștergere
    3. Ar putea fi in Banat (Timisoara)?
      Acolo au mai fost cutremure.
      Oricum , daca o sa fie un cutremur de suprafata semnificativ, nu e bine.Ar putea provoca pagube importante.
      Doamne fereste!

      Ștergere
    4. Va multumesc din suflet pentru tot ce faceti.Va iubesc Maria H

      Ștergere
    5. Foarte des apare ca localizare geografica zona SUD, SUD-VEST. ITALIA corespunde cel mai bine descrierii, mai ales ca exista o profetie in care se spune ca peninsula italiana se va rupe-n doua...din pacate vor fi mai multe cutremure (plus posibila eruptie a unui vulcan).
      Cautand un pic in articolele d-nei Maria veti gasi:

      - CUTREMUR MARE LA SUD -VEST !
      http://mariaghiorghiu.blogspot.ro/2017/02/cutremur-mare-la-sud-vest.html

      -DOUĂ CUTREMURE DE PĂMÂNT ,ÎNSPRE SUD ŞI SUD - VEST !
      http://mariaghiorghiu.blogspot.ro/2017/02/doua-cutremure-de-pamant-inspre-sud-si.html

      -CUTREMUR DE APROAPE 8 GRADE , ÎN ITALIA ?!
      http://mariaghiorghiu.blogspot.ro/2017/02/cutremur-de-aproape-8-grade-in-italia.html

      Ștergere
    6. E vreun epicentru in partea de vest a tarii noastre?Eu nu stiu.

      Ștergere
    7. Ce bine-ar fi sa stim mai multe!

      Ștergere
  10. Mi-au placut in mod deosebit,doamna Maria,indemnurile dvs.pentru respectarea poruncilor divine,cu cateva lucruri practice pe care le-ati mentionat.Oamenii sunt ca niste copii mari,cu toate ca stiu ce ar trebui sa faca,uita,neglijeaza,daca li se spune bland,iar si iar,au sanse sa se apuce sa faca ce e bine.Sa fie mai buni,sa se roage,sa tina post,sa se spovedeasca si sa se impartaseasca.Mereu amanam,zicem ca mai avem timp.Daca vine un cutremur,se intampla ceva,poate e ultima ocazie sa facem toate acestea.Si ne sunt mereu la indemana.

    RăspundețiȘtergere
  11. Cutremure de 9 grade se intimpla numai in Cile sau pe centura de foc a Pacificului care pleaca din Noua Zeelanda ,Indonezia,Japonia pina in Camciatca in estul Rusiei.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. totusi pune mana pe o carte de geografie si invata sa scri corect.

      Ștergere
  12. Buna ziua.De foarte multe ori Banatenii spun ca pe ei Dumnezeu le arata dragostea lui si nu au multe probleme cu calamitatile
    ca ei sunt credinciosi in fata lui Dumnezeu.Eu stiu ca credinciosi sunt toata tara,chiar daca au mai multe calamitati unele zone din tara.Sa ne fereasca Dumnezeu de cutremurul cel mare,ca numai cand ma gandesc la cel din 1977,fiind copil de 11 ani si sapte luni,nu prea am inteles ce se intimpla cu mine cu tot cu pat,ma legana parca stateam in covata,nu reuseam sa ma dau jos din pat,dar mama a strigat la noi sa spunem rugaciinea Tatal nostru pana adormim,dar sa o spunem cu voce tare sa nu auzim ce este afara,dar tot auzeam canii urlind,gainile scoteau un sunet ciudat,vitele la fel.Numai rugaciunea ne salveaza sufletele,nu avem unde fugi de puterea lui Dumnezeu.Cat de mare va fi cutemurul,noi sa ne rugam.
    Dumnezeu le stie pe toate si primim ceea ce meritam,putera este toata la El.
    Cu frica de Dumnezeu,Mariana din Banat.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da credinciosi totii ca deia suntem locul 3 in Europa la avorturi, ne luam la tranta pentru locul 1 si 2 cu tari de cateva ori mai mari ca noi ca populatie, si nici macar ortdoxe, numai ineptii spuneti acolo, pe langa sutele de mii de femei care fac avort, mai sunt cateva milioane care le indeamna, mai laso incolo cu binecredinciosi ca te-as scuipa in ochii sa iti treaca de deochi.

      Ștergere
    2. Suntem din pacate numarul 1 in europa la crime prenatale.Cata dureree DAM DOMNULUI IISUS SI TATALUI SI MAICI DOMNULUI.CAT NOI UCIDEM MAI MULT DECAT FOAMEA IN AFRICA.INTRUN AN PE GLOB MOR NENASCUTI 100.000.000.SI NU TOTI SUNT NUMARATI.CATA URA FATA DE "FRATE" SI FIU,FICA.

      Ștergere
  13. Dumnezeu cu noi! Doamne ajuta și miluiește!.... Și ne iartă nouă păcatele precum și noi iertăm gresitilor noștri... Amin!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Convorbire:
      Omul - Tatăl nostru care eşti în ceruri...
      Dumnezeu - Da! Spune-mi despre ce este vorba?
      Omul - Sfinţească-se numele Tău...
      Dumnezeu - Zici aceasta în mod serios?
      Omul - Ce să spun în mod serios?
      Dumnezeu - Că vrei să sfinţeşti numele Meu. Ştii tu ce înseamnă asta?
      Omul - Înseamnă, înseamnă... of, Doamne, nu ştiu ce înseamnă. De unde să ştiu?
      Dumnezeu - Înseamnă că vrei să Mă cinsteşti, că Eu sunt unicul lucru important pentru tine, că numele Meu este valoros în ochii tăi.
      Omul - Aha!... Acum înţeleg. Vie împărăţia Ta, facă-se voia Ta, precum în cer aşa şi pe pământ.
      Dumnezeu - Faci tu ceva pentru asta?
      Omul - Ca să se facă voinţa Ta? Bineînţeles. Merg în fiecare duminică la biserică, plătesc anual simbria, donez pentru misiuni...
      Dumnezeu - Însă eu vreau mai mult de la tine. Vreau ca viaţa ta să fie ordonată, ca obiceiurile rele cu care calci pe alţii pe nervi să dispară, ca să te înveţi să te gândeşti şi la alţii, nu numai la tine, ca toţi cei care intră în contact cu tine să fie ajutaţi. Vreau ca flămânzii, întristaţii, însetaţii, dezbrăcaţii pe care îi întâlneşti, să-i hrăneşti, să-i mângâi cu iubire, să-i adapi, să-i îmbraci, după putinţa ta..., căci tot ceea ce faci tu oamenilor, faci, de fapt, pentru Mine. Vreau să îţi vezi păcatele, să te căieşti pentru ele, să ţi le spovedeşti, să te lupţi cu tine însuţi ca să nu le mai faci şi să-ţi îndrepţi viaţa în bine.
      Omul - De ce spui toate acestea tocmai mie, Doamne? Ştii Tu câţi făţarnici stau în biserică? Uită-Te la ei!
      Dumnezeu - Scuză-mă! Mă gândeam că te rogi, într-adevăr, să se împlinească voinţa Mea. Dar aceasta începe, de fapt, de la acela care cere acest lucru. Abia atunci când vrei ceea ce vreau Eu, poţi deveni un vestitor al lucrărilor Mele.
      Omul - Acum înţeleg. Dar pot să mă rog mai departe? Pâinea noastră cea de toate zilele dă-ne-o nouă astăzi...
      Dumnezeu - Tu cântăreşti mai mult decât ar trebui să fie greutatea ta. Cererea ta conţine şi obligaţia de a face ca milioanele de săraci ai acestei lumi să aibă pâinea cea de toate zilele.
      Omul - Şi ne iartă nouă greşelile noastre, precum şi noi iertăm greşiţilor noştri...
      Dumnezeu - Şi Vasile!
      Omul - Vasile? Acum iarăşi începi cu asta? Tu ştii prea bine că mă face de ruşine în public, că se poartă atât de arogant cu mine. Nu mă ia în serios ca şi coleg de muncă, într-una mă calcă în picioare. Şi el ştie că asta mă supără.
      Dumnezeu - Ştiu, ştiu. Dar rugăciunea ta?
      Omul - N-am vrut chiar aşa...
      Dumnezeu - Cel puţin eşti sincer. Dar îţi face plăcere să umbli mereu cu atâta antipatie şi amărăciune în suflet?
      Omul - Nu, asta mă îmbolnăveşte.
      Dumnezeu - Eu vreau să te vindec. Iartă-l pe Vasile şi la fel te voi ierta şi Eu. Poate vei pierde ceva, sigur vei pierde. Însă această pierdere îţi va aduce bucurie în suflet.
      Omul - Hm! Nu ştiu dacă mă voi putea birui pentru a putea ajunge la acest scop.
      Dumnezeu - Eu te voi ajuta, trebuie doar să vrei şi să faci primul pas în acest sens!
      Omul - Şi nu ne duce pe noi în ispită, ci ne izbăveşte de cel rău.
      Dumnezeu - Bagă de seamă la un singur lucru: trebuie să eviţi persoanele şi situaţiile prin care eşti ispitit.
      Omul - Cum voi reuşi eu să fac acest lucru?
      Dumnezeu - Îţi cunoşti slăbiciunile: nepoliteţea, agresivitatea, dispunerea de bani, educaţia... Nu-i da ispititorului nicio şansă!
      Omul - Cred că această rugăciune a fost cea mai lungă şi cea mai grea din cele pe care le-am rostit vreodată. Dar asta a avut de a face pentru prima dată cu viaţa mea cotidiană.
      Dumnezeu - Bine, acum hai să mergem mai departe. Roagă-te liniştit până la capăt.
      Omul - Căci a Ta este împărăţia şi puterea şi slava în vecii vecilor. Amin.
      Dumnezeu - Ştii ceva? Când oamenii încep să Mă ia în serios, să se roage cu credinţă, să Mă urmeze şi să facă voinţa Mea, când ei lucrează pentru venirea împărăţiei Mele şi observă că asta îi face fericiţi, atunci Eu simt o bucurie nesfârşită.

      Ștergere
  14. Doamna Maria,tot din prezicere sfinților părinți s-a spus:De catedrala sfintei Sofia ,care va dispărea,se vor lega ancorele vapoarelor.Bunica mea era basarabeanca si ea pomenea de semnele sfârșitului.Când vor veni americanii sfârșitul este aproape,când biserica sf.Sofia se va scufunda ,când Basarabia se va alipi României prin simplu comunicat la radio atunci va fi un pas de cocos pana la sfârșit.Pasul de cocos,bătrânii il estimau la doua săptămâni,poate sunt vorbe dar ce este curios așa vorbeau si basarabenii,iar eu locuiesc in Ardeal si alti bătrâni care nu cred ca au ieșit din sat spuneau la fel?!nu este ciudat.Asta ma face sa cred ca este Sofia.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. „Turcia se va dezmembra. Aceaslă dezmembrare, nouă, grecilor, ne va fi de folos. Atunci ţinuturile noastre vor fi eliberate. La fel şi Constantinopolul, va fi eliberat şi va redeveni oraş grecesc. Biserica Sfânta Sofia se va deschide şi se va sluji din nou in ea”.

      http://www.cuvantul-ortodox.ro/2011/10/07/profetiile-cuviosului-paisie-aghioritul-despre-turcia-grecia-cipru-si-cum-incepe-razboiul-mondial/

      Ștergere
  15. Doamna Maria,aveti ce-aveti cu Duminica,ce nu-i sfanta deloc,eu respect Sambata care e cu adevarat sfanta,cum a dat Moise evreilor,si nu,nu mai fac parte din nici-o religie,ori secta de pe pamant,pt ca atat religiile pamantesti cat si sectele,se inchina lui Lucifer!Credeti ca va mantuieste ortodoxia pamanteasca,va-nselati amarnic,si eu am crezut pana pe la 19 ani,da mi-am dat seama ca nu-i asa!Nu resprecti tot ce-a dat Dumnezeu prin Moise in vechime,te duci in iad,asa ca nu mai aburiti lumea cu asa zisa sfanta duminica,pt ca nu-i sfanta deloc doamna Maria,sunteti exact ca papa Francisc,nu faceti decat sa-nselati lumea cu semnul fiarei!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Dumnezeu a spus sa tina evrei ziua de sabatul sa le aminteasca ca ia El ia scos de sub robie.evrei cei la judecat pe IISUS AU sarbatorit sabatul in avans.ca IISUS IN ZIUA DE SABAT A FOST DUS IN FATA LUI PONTU PILAF SI DE SAVAT ELIBERA UNU DI CEI DOI.SI EVREI LAU ALES PE BARABAS.MAI CITESTE SI ROAGATE LUI DUMNEZEU SA ITI LUMINEZE MINTEA SI SATI ARATE ADEVARUL.AMIN

      Ștergere
    2. Bine ai spus Stef!

      Ștergere
    3. Spuneti-mi ce apostol sau prooroc a tinut duminica sau a predicat despre duminica,ca fiind adevarata zi de odihna-ziua a saptea?,voi chiar nu-ntelegeti,sabat inseamna ziua adevarata de odihna,daca Hristos ar fi inviat Sambata,ar fi incalcat Legea Lui Dumnezeu,de aceea a inviat duminica,chiar ortodocsii spun ca Hristos a inviat in intaia zi a saptamanii-duminica,vai de inchinatorii falsi,ca va luat mintile asa zisul Constantin cel Mare,care nu-i sfant deloc,pt ca punea taxe evreilor,va luat mintile si papa Francisc,duceti-va fratilor dupa ei,care va spun ca a resprecta toate poruncile,va incalca libertatea de a gandi si a actiona!Ce spune Dumnezeu despre lume,ca doar foarte putini se vor salva,continuati sa va razvratiti,asa cum ati facut-o de 6000 de ani sau de cand a creeat Dumnezeu lumea,continuati sa mergeti dupa antihrist si proorocul mincinos,c-o s-ajungeti bine,BOR a vrut sa treaca la slujirea Sambetei prin 2012-2013,da Satan a BOR sa faca asta!

      Ștergere
    4. "Este scris de la Moise:Sabatul este ziua Domnului Dumnezeu si in ziua aceea sa te abtii de la munci grele,inrobitoare si sa te rogi cu inima curata Domnului Dumnezeu!
      EU insa va spun voua acum ca fiecare este o zi a Domnului Dumnezeu,in care omul cel drept trebuie sa faca fapte bune potrivit Invataturii Mele!Iar cel care face fapte bune potrivit Invataturii Mele,acela sarbatoreste Sabatul cel adevarat si se roaga cu adevarat lui Dumnezeu fara contenire si acela va fi pe placul Meu!"

      Ștergere
  16. Mai Alexandru,mare paguba Esti!De ce Mai,vrei neaparat si la noi?Ti se pare CA nu ne mai lipseste nimic?Esti culmea!

    RăspundețiȘtergere
  17. Doamna Maria sa ne fereasca Dumnezeu si Maicuta Domnului de tot raul. Ss ne rugam dosmna Maria dv. Aveti mai multa credinta in bunul Dumnezeu si va adculta mai bine ca pe noi. Sa ne rugam toti. Doamne ajuta.

    RăspundețiȘtergere
  18. Vin vremuri grele... În Argentina miercuri a avut loc o manifestațiea a feministelor, susținătorilor LGBT și membrilor Partidului Socialist al Muncitorilor. În mod eroic un tânăr a apărat biserica din Piața Mayo de manifestanții ce încercau să o incendieze.
    https://www.lifesitenews.com/news/womens-day-demonstrators-attack-buenos-aires-cathedral-male-defender

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cineva vrea sa compromita tot ceea ce inseamna "Femeie". Cred ca multa lume intelege ca nu asa cum sunt acele "feministe" se manifesta o femeie adevarata, autentica.

      Ștergere
  19. Ioana daca ai stie cu exacticitate unde e nu ai da toata europea pe lista doamna maria de ce nu spune dinsa nu vrea sa bage panica in lume mai sunt romini plecati prin tari straineva apreciez mult doamna maria

    RăspundețiȘtergere

  20. De câte ori, (în mii de forme),
    Am fost în viaţă fariseu
    Enumerând (chiar şi în public)
    Tot ce-am făcut în Dumnezeu ..?

    De câte ori n-am fost contabil,
    Evaluând ce-am dăruit,
    Şi câte fapte (ortodoxe)
    În mod concret am săvârşit..?

    Şi-n câte forme de vorbire,
    M-am folosit de Dumnezeu
    Spre’a-mi “adapta” ortodoxia
    La ţinta şi la scopul meu ?

    De câte ori (prin mii de gânduri)
    Nu am adus justificare,
    Mult risipita-mi rugăciune
    Şi ne’nsemnata mea lucrare ?

    De câte ori (în mine însumi)
    N’am socotit c’am împlinit ,
    Cu gândul, scrisul şi lucrarea,
    Ce Dumnezeu mi-a poruncit ?

    Dar iată, MULTE, mă arată
    Că nu-s decât un fariseu,
    Ce-mi folosesc “credincioşia”
    Spre-a arăta cine sunt eu.

    Că toate faptele acestea
    (De câte ori le’arăt aşa
    -Fie în gând, fie pe faţă-)
    Le’arăt doar spre-a mă înşela.

    Cuvântu’apostolesc mă’nvaţă
    Că, spre-ami spori credincioşia,
    Se cade să-mi arăt tot timpul
    Micimea şi nevrednicia.

    Că de-mi voi pezenta succesul
    Şi cele ce-am înfăptuit,
    Voi fi un înşelat lăuntric
    (Un fariseu şi-un fals smerit).

    Smerenia nu socoteşte
    În nici un fel ce a lucrat,
    Ci totdeauna şi în toate
    Se vede plină de păcat.

    Ea nu ne cântă, nu ne “joacă”
    Nu laudă, nu linguşeşte,
    Nu speculează gând şi faptă,
    Ci’adânc şi sincer se căieşte.

    Smrenia, (dacă se’nvaţă),
    Se’nvaţă doar prin pocăinţă
    (Şi numai prin tăierea voii),
    Trăită sincer în credinţă.

    Sfinţi părinţi din pocăinţă
    Au învăţat tot ce au spus,
    Nu speculând (numai cu mintea)
    Cum este practic în apus.

    Tezaurul ortodoxiei
    S-a adunat prin pocăinţă,
    Pri cruce, sânge şi martiriu,
    (Prin asumata suferinţă).

    Mă înfior şi mă cutremur
    Când simt şi ştiu cât sunt de rău,
    Cât sunt de trufaş înlăuntru
    (De nesmerit, de… fariseu).

    În mine vameşul se roagă
    Iar fariseul se trufeşte
    În funcţie de conjunctură,
    (Chiar când trăiesc duhovniceşte).

    Că-n orice clipă sunt şi vameş
    Dar şi subtillul fariseu
    Ce se bazează pe lucrarea
    (Pe care-o fac) în Dumnezeu.


    de Nicolae Mirean

    RăspundețiȘtergere
  21. Doamna Maria dvs sunte-ti ortodoxa?
    Așa să-i convingeați pe ce de pe blog ca sunte-ti creștină.Va rugam sa răspundeați!Mulțumim!

    RăspundețiȘtergere
  22. NU poate fi mai mare de 7,6 in Romania !

    RăspundețiȘtergere
  23. De la Sinodul din Grecia :

    http://www.ganduridinierusalim.com/p-s-longhin-mihail-jar-fratilor-nu-s-mai-multe-biserici/

    RăspundețiȘtergere
  24. Sa ne fereasca Bunul Dumnezeu dde asemenea dezastru.

    RăspundețiȘtergere
  25. Stare de somnolenta si fara chef de nimic ,de obicei aceste stari le am cand este cutremur .Nu sunt lasat sa le simt ,cred ca am protectie. Oricum mai mare de 6 nu va fi in Romania,nu anul acesta.
    Cei care au tendinta sa comenteze ca sunt obosit .... va rog sa va abtineti,nu dorm mai mult de 5 ore si programul de somn incepe dupa ora 1 .

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eu cred că ai mereu nevoie de somn , si că ești obosit aproape mereu . Asta înseamnă că ești protejat ?
      Cu respect ! 🌺🌼🌸🌷

      Ștergere
  26. IN CELE ZECE PORUNCI PE CARE DUMNEZEU LE-A DAT LA MOISE NU A NOMINAT O ZI ANUME NICI SIMBATA SI NICI DUMINICA CI A SPUS SA LUCREZI SASE ZILE IAR A SAPTEA SA O SARBATORESTI IN NUMELE DOMNULUI DUMNEZEULUI TAU DECI SA FIE O ZI DE SABAT CARE INSEAMNA SARBATOARE .

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cititi va rog in biblia ortodoxa cind anume a murit Iisus si cind a inviat .Ma refer la zilele din saptamina,fiindca sint specificate .

      Ștergere
    2. Nu cred ca nu ați auzit de Lumina Sfântă!știți ca daca Iisus nu ar fi înviat duminica,la mormântul sfânt nu s-ar fi aprins lumina in zi de duminica,deci este de înțeles când a apărut episcopului ortodox!Doamne ajuta!

      Ștergere
    3. Duminica a inviat si de asta a fost aleasa zi de odihna, sabatul il tin evrei, au facut legamant cu Domnul, dar canonic este DUMINICA pentru ortodocsi, si pe cei care vor sa respecte alte zile, aia sunt eretici si vor fi judecati dupa legile lor.

      Ștergere
  27. Nu se adeverește nci un cutremur. În Italia, vulcanul e liniștit așa ca nu vine acel cutremur de 8 nici acel de 9 în Japonia!!!

    RăspundețiȘtergere