duminică, 19 martie 2017

COPILUL URGENŢĂ SE VA NASTE ,ÎN ROMÂNIA DUHULUI SFÂNT !


                                     ATENŢIE !!!

Pe acest Blog DUMNEZEU EXISTA -MARTURII, nu se vor publica Comentariile injurioase,vulgare,precum si cele care aduc jignire cititorilor ,dar si administratorului acestui Blog!

                                     

                         19 Martie 2017 ora 6,30 dimineata !

XX                                       Dragii mei,

În aceasta dimineată , treaza fiind,aud un glas care spune ceva uimitor .
Glasul spunea asa dragilor:

                  "Copilul Urgenţă !
             Copilul Urgenţă va veni pe Lume, peste România Duhului Sfânt !"
Clipă în care dragilor, văd pe Măicuta Domnului asa precum O vedem noi in toate Sfintele Icoane.
Totul era stralucire,totul era bucurie infinită pentru sufletul meu.
Am selectat aici,cateva Sfinte Icoane,din cele pe care le-am văzut în Cer:

Image result for maica domnuluiImage result for maica domnuluiImage result for maica domnului.

Image result for maica domnuluiImage result for maica domnuluiImage result for maica domnuluiImage result for maica domnuluiImage result for maica domnului..

Dragii mei, acest MESAJ este foarte tainic.
Oare care o fi Copilul Urgenţă, peste România Duhului Sfânt?
Să fie oare ,Prunca Lui Dumnezeu ŞAPTE?
Cu siguranţă Bunul Dumnezeu ne va dezvălui Ziua Sfântă in care ,COPILUL URGENŢĂ va veni peste ROMÂNIA  DUHULUI SFÂNT !
Prieteni dragi sufletului meu, vă dati seama ce schimbări vor urma în ŢARA DUHULUI SFÂNT,care se cheamă ROMÂNIA?
Vă dati seama câte schimbari urmează a avea loc în Lumea intreaga,daca din Cer s-a hotărât că este nevoie urgentă ,ca sa vină din Cer, un COPIL URGENŢĂ peste ROMÂNIA  DUHULUI SFÂNT?
Vor veni dragilor,marile schimbari divine, care vor contracara schimbarile oamenilor.
LEGEA  DIVINĂ este întotdeauna  bună si dreaptă!
LEGILE oamenilor însă, nu intotdeauna sunt drepte .
DUMNEZEU fratilor,voieste ca sa salveze NOUL SĂU IERUSALIM numit, ROMÂNIA  DUHULUI  SFÂNT !
Să fim convinsi fratilor,de acest minunat Lucru al Mâinilor Lui Dumnezeu, si sa aducem prinos de multumire PREA SFINTEI TREIMI si MAICII DOMNULUI, pentru IUBIREA ce- o revarsă asupra POPORULUI ales,asupra ROMÂNIEI DUHULUI SFÂNT.
Asa sa ne ajute DUMNEZEU si Prea Curata Fecioara Maria,Amin!
                                    Cu dragoste,Maria.


P.S.

Din inimă si din suflet,aduc multumiri  tuturor celor care au pus si pun cărămidă sau mai multe,la ZIDIREA CUVANTULUI 
LUI DUMNEZEU!
Vă asigur pe toti dragilor,că mă rog pentru 
fiecare in parte,iar DARUL vostru ,vă va fi 
dat înapoi de Dumnezeu si de Măicuta 
Domnului,înzecit si poate chiar însutit. 

Ajutorul tău pentru zidirea Cuvântului 
Lui Dumnezeu,este de nepretuit!

DONATII PENTRU URMATOARELE DOUA VOLUME ,ALE  ADEVARULUI DUHULUI SFANT! 

https://plus.google.com/.../SC4N4eBme14

7 days ago - DONATII PENTRU URMATOARELE DOUA VOLUME, ALE ADEVARULUI DUHULUI SFÂNT ! DONATII PENTRU URMATOARELE DOUA VOLUME ,ALE ...


https://plus.google.com/.../CCD4pSVdgtb


Dec 7, 2016 - CARTEA ADEVARUL DUHULUI SFANTVA COSTA DOAR 28 LEI,  PENTRU LUNA DECEMBRIE 2016  si pentru tot anul 2017 !! CARTEA ADEVARUL DUHULUI SFANT, 

74 de comentarii:

 1. Dumnenezeu sa ne binecuvanteze! Oamenii s-au inrait...

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Vine noul ierusalim.adică p tara noua sfântă România. Dar fara păcat. Yhweh face asta isaia66.eu cred ce spune biblia.doar in ea cred.mihai serv al Lui Eu Sunt.19-3-2019

   Ștergere
 2. Sa fie oare prunca sapte, acum de pastele aceasta,în joia mare?

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Face parte cu Apostolii? 2017-2005=12 Apostoli!Ea vine anul acesta?Sau anul viitor?

   Ștergere
 3. Cine este prunca sapte? In Biblie nu scrie despre asa ceva. Ce Dumnezeu de vedenii sunt astea?!

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Ba se vorbeste in biblie despre o nastere inainte de inceputul sfarsitului.va rog cercetati mai bine biblia si o sa intelegeti.

   Ștergere
  2. Anonim 19 mar 22:46 și eu m-am gîndit că s-ar putea să fie vorba de joia mare dinaintea Paștelui.Dar oare cine va fi femeia,care va naște acel copil,o vom cunoaște oare?DS

   Ștergere
  3. Sa ne spună dnaMaria unde scrie in Biblie despre aceasta venire.

   Ștergere
  4. Este vorba despre altfel de "nastere". Este vorba despre nasterea "Corpului de Slava". Cineva(o femeie)va "straluci"(atat din interior, cat si in exterior) iar acel "Corp de Lumina" este "vazut" ca si o "noua nastere", ca si un "nou-nascut"...

   Ștergere
  5. DS ne va spune Maria. Ea va sti cu trei zile inainte.

   Ștergere
  6. Copilul va veni .slăvit fie domnul

   Ștergere
 4. Dna Maria ce veste minunata cu siguranta se va naste prunca Sapte in Romania.Mare bucurie mi-a dat mesajul acesta.

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Oameni buni cu respect va spun si sa nu va suparati pe mine dar de ce spuneti prunca daca in biblie scrie de un copil de parte barbateasca? Trebuie sa avem grija ca nu ne putem juca cu cuvintele lui Dumnezeu ,nu avem voie sa adaugam ce nu este si nici sa Luam.Vai de noi daca nu respectam ce este scris.Acest copil este prunc de parte barbateasca si nu femeiasca.O zi Buna va doresc.

   Ștergere
 5. Doamna Maria,nr.acela 11.4.8,de care ați pomenit zilele trecute,v-am spus ca săptămână mare aa Sf.Paști este in anul 2018,in luna a patra(4),este joia,si cele 11 steluțe pe frunte.aștept un răspuns,va rog!!!!mult!!!!

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. A 8 opta minune a lumii,in luna a 4 patra,ora 11,anul este?când vrea Dumnezeu,sa mai treacă 11 ani?Toate sunt profeții.

   Ștergere
 6. Dar ce misiune ațe ea.?.Cifra 11 nu este o cifra văzută buna de când cu ,,gemene,,din America,s-a petrecut in ziua de 11.

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Anonim 19 mar 23:36 păi ce legătură are cifra 11 că joia mare este pe 13,așa că nu văd legătura cu 11 sept din America.DS

   Ștergere
  2. Cred ca la 11 ani a început legătura ei cu Dumnezeu,si 13 este Apostolii si IISUS HRISTOS,toate sunt profeții.

   Ștergere
  3. Da, Anonim 11:00...este nascuta in 1960. Anul si numele sunt codificat transmise in "Profetia de la Fatima"...si mai sunt cateva "astfel" de "Profetii".

   Ștergere
  4. Pe ce te bazezi Anonim20 martie 2017, 11:49, cand spui anul 1960? In rest, legat de codificari, da-ne mai multe detalii.

   Ștergere
  5. Anul 5691? Prenumele Anairam?
   Nu stiu daca este corect?

   Ștergere
  6. Anul 1960 apare in Profetia de la Fatima si "numele" apare tot acolo. Frica care apare in acea profetie este ca EA, va restaura creatia si ca se va termina cu "domnia" care s-a vrut impusa pe Terra. Poate sa fie aceasta decodarea?! Nu stiu, intreb doar...

   Ștergere
 7. Un video spe youtub ACCESSO PROIBITO IN ANTARTIDE PER TENERE NASCOSTI I LIMITI DELLA TERA poate un mare secret sau poate pamintul promis de Isus si un alt video DIARIO SEGRETO DELL AMIRAGLIO RICHARD E BYRD unde se vorbeste tot de Antartide, ce se ascunde acolo intrucit si capii bisericii si presedintele Rusiei se Americii au vizitat aceste locuri de recent.

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Nimeni nu avazut atlantida decat IISUS .EA VA VENI LA SUPRAFATA CURAND .OCEANUL ATLANTIC SA FORMAT PRIN SCUFUNDAREA ATLANTIDEI DE AICI SI NUMELE DE OCEAN ATLANTIC"ATLANTIDA" CAND AMERICA DE NORD VA FI SCUFUNDATA VA IESI ALTANTIDA LA SUPRAFATA.

   Ștergere
  2. Cica, este intrupata chiar Imparateasa Atlantilor!

   Ștergere
 8. Suntem in perioada ce precede Invierea Domnului...s-aprindem candela smereniei in sufletul eliberat de balastul adunat in timp,cu speranta si incredere in El! Doina

  RăspundețiȘtergere
 9. Este o urgenta, da se va naste prunca sapte in joia mare.

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Sa oprească războiul???
   Care este rolul pruncii?
   Cine cunoaște adevărul?

   Ștergere
  2. Prunca Sapte este deja zamislita de la Duhul Sfant pe data de 22 septembrie 2016. Pe 23 septembrie sarbatorim zamislirea Sf. Ioan Botezatorul. Rolul Pruncii este de Inaintemergator (ca si Sf. Ioan Botezatorul) pentru venirea Lui Iisus Hristos. Ea se va naste din Lumina in Joia Mare. Acuma cherche la femme!(cautati femeie!).Conform "Profetiei de la Fatima" Mama Pruncii trebuie sa aiba in jur de 50 de ani.

   Ștergere
  3. Prunca sapte anunta venirea Domnului Iisus.

   Ștergere
  4. Interesant, 19:29! Asadar este o femeie matura, care ar avea cam 57 de ani: 2017-1960(anul care apare in Profetia de la Fatima si numele-i probabil Lumina ?!). Are cineva cunostinta despre descifrarea adevarata a "Profetiei de la Fatima"? Ca asa, cum incercam noi pe aici sa decodificam...in sensul ca toti ne pricepem la politica si la forbal. :))))

   Ștergere
  5. In Profetia de la Fatima se spune de o femeie nascuta in anii '60, adica intre 1960 si 1969. Parerea mea personala este, mai sigur, ca este nascuta in anul 1967, deoarece coincide cu anul in care Ierusalimului (Israelului) a ajuns din nou sub controlul statului evreu. Tot acest an, adica 1967, este legat si de un articol al d-nei Maria Ghiorghiu, care spune despre aceasta femeie care va naste pe Prunca Sapte, http://mariaghiorghiu.blogspot.ro/2016/01/prunca-lui-dumnezeu-sapte-va-pregati.html. "Aceasta este hrana Lui Şapte : "Şapte ori Şapte !". Adica : 7x7=49, 49 de ani, 1967+49=2016. Deci, aceasta femeie in varsta de 49 de ani este deja insarcinata de la Duhul Sfant cu Prunca Sapte si o naste la sapte luni printr-o Lumina. Anul acesta, 2017, este An Jubileu la evrei, sau anul de bucurie, este anul după sfârșitul a șapte cicluri ale anului de odihnă anul sabatic. Steaua din Bethleem a aparut din nou (23 sptembrie 2015) si urmeaza sa coboare asupra Pruncii. Despre Steaua din Bethleem cautati pe youtube : 23 septembrie 2017 ( e un articol f. interesant ). Articolul scris de d-na Maria Ghiorghiu despre Prunca Sapte cu toate amanuntele http://mariaghiorghiu.blogspot.ro/2016/01/prunca-lui-dumnezeu-sapte-va-pregati.html

   Ștergere
  6. Interesant este ceea ce ne spui, Anonim 00:19 ! Este ceva ce pare de domeniul fantasticului, insa este posibil. Ce "stea a aparut din nou in 23 sept. 2015" si cum "urmeaza sa coboare asupra Pruncii"?!

   Ștergere
 10. Doamne ajuta. Doamne o bucurie mai mare ca aceasta nu cred ca este alta doamna Maria. Poate ca Dumnezeu grabeste lucrurile un pic si pentru poporul nostru,ca destul a suferit. Facase voia sa. Amin

  RăspundețiȘtergere
 11. Apocalipsa, cap.12 face referire la nasterea unui prunc dar de parte barbateasca. Pe youtube gasim niste explicatii astrale referitoare la acest capitol. Cautati 23 septembrie 2017.

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Da anonim 8:40 bine zici .Acel copil este de parte barbateasca.Biblia spune in apocalipsa de o femeie care este in durerile nasterii si este urmarita de balaur ca sa-I manance pruncul.Cititi apocalipsa si o sa vedeti ca nu spune niciunde de copil de parte femeiasca.Apocalipsa cap.12

   Ștergere
 12. Cifra 11 este ,,ne .de steluțe,semne pe frunte,,!

  RăspundețiȘtergere
 13. Este din Moldova noastra!!!
  Este adevărat ce spune:Vanga,Indianul,Maria,toate sunt profeții.

  RăspundețiȘtergere
 14. Doamna Maria am cautat articolul care spuneati ca se va naste o prunca si se va numi sapte dar nu-l mai gasesc va rug daca puteti sa-l mai dati o data sau sa imi spuneti unde il gasesc?

  RăspundețiȘtergere
 15. Cu respesct multumesc frumos

  RăspundețiȘtergere
 16. „Românii sunt oameni speciali, dar nu mai cred în valorile lor şi, dacă mesajul le este adus de un străin, este mai bine primit decât de la unul de-al lor.”
  „Eu sunt foarte mică pentru ca el să vină la mine, aşa că eu transmit această veste, care mi-a venit de Sus.
  Să fie despachetată în luna ianuarie, ziua 24, anul 2005 şi, în cel mult o lună de zile, să fie dusă celui la care voi face referire în text.
  Dacă nu se va putea ajunge la el, să fie dată celor din preajma sa. Să vă ajute Dumnezeu!
  În bucuria acestei lumi, în România va veni cel promis lumii.
  Se va bucura întregul Pământ de naşterea lui. Dumnezeu îl va ocroti într-un loc, departe de locul unde se odihnesc străbunii lui, până când va veni ceasul său.
  Cu puterea de Sus va fi dăruit.
  Pământul, Apa, Focul îi vor veni în ajutor.
  O dată cu venirea lui în această lume, tot ceea ce este construit pe minciună se va nărui.
  Toate acestea se vor petrece în anul 2005.
  El va fi piatra de temelie pentru omenire.
  Primii care îl vor recunoaşte vor fi cei din poporul său, poporul din care el a ieşit. Drept răsplată, el
  va aduce acest popor pe cea mai înaltă culme a desăvârşirii, din întreaga lume.
  Acest popor va deveni o adevărată pildă pentru toate popoarele pământului.
  El nu va veni cu un cal viu, ci cu un cal din fier, pe care singur îl va mânui.”

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. 20 34, asta e Baba Vanga -profetie .

   Ștergere
  2. Eu cred că era născut deja pt.ca spune sa îi ducă mesajul chiar lui și dacă nu poate,să îl dea celor din preajma lui.

   Ștergere
  3. @Unknown
   Citeste cu atentie profetia ...
   "Cum eu sunt prea mica ca el sa vina la mine ...."
   Fraza aceasta a spus-o in 27 iulie 1996 .....si a murit pe 11 augustdin acel an ...
   Deci ....era deja nascut in acea data . Pare ca avea si jn pasaport sa poata calatori in Bulgaria ...pt ca trebuia un pasaport ...dar cum ..."Eu sunt prea mica ca el sa vina ..." etc...
   2005 ...reprezinta anul cind a fost facuta publica .
   In orice caz ...nu o lua de buna , caci a gresit multe bunica Vanga ...
   Ce este important sa retii .insa ...e mesajul de speranta ce-l da .
   E valabil pt toti ...
   Cine dintre voi simte ca ceva nu ...,, merge" , e complet aiurea ...modul , dezvoltarea temporala a omului ..evolutia sa ce pare ca o ia ...pe aratura ...ca in loc sa fie potolita setea oamenilor de dreptate , de frumos ...pare sa o ia intr-o directie opusa ....
   Ca in loc sa fie mai putina frica ...in sufletul omului , si asa sa aiba curaj in a se deschide cu aproapele sau (vazind stirile din tv , cu toate relele ce se intimpla ..fara a fi contrabalansate de notitie pozitive ) , deci ..vazind cu ce anume cvine omul ,, bombardat " zilnic ...de unul vrea sa aiba incredere in vecin ... se gindeste de doua ori inainte ..caci , cinestie ...poate-mi da una in cap cum se aude in televizor " .
   Asadar ...de ai impresia ca totul e strimb ...absurd de strimb ...mesajul lui Vanga trebuiae sa iti dea o speranta ....tie ..si tuturor !
   Poate ..cine stie , poate insetatii de bine i-si vor vedea setea alinata ...
   Niciodata sa moara speranta in sufletul nostru ! Niciodata ...
   Sa nu credeti ca ....Lumina doarme !
   Lucreaza ...in tacere si in timp .
   Timpul ...parediluat ..iar noi nu reusim sa vedem roadele .
   Dar ...nu va fi lasat singur omul ...fiti siguri de asta !
   O mare lupta se da acum ...chiar daca ...totul pare lent ...prea incet...ESTE .
   Asa ca ...nu te uita la continutul profetiei ..ci concentreaza-te pe mesajul de speranta ...
   Profetia ...nu stiu de e reala , sau daca ea nu a gresit ....dar mesajul ESTE ...acolo ...printre rinduri .
   Viata buna sa ai ...

   Ștergere
  4. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

   Ștergere
  5. Sorin T, batrana Vanga nu minte se referea ca este mica in grd spiritual.aceste de care ea vorbeste este un nr 33,avatar,si se afla in Bucovina...S-A NASCUT IN 1967 si in 2005 a inceput sa scrie carti cu ajutorul unor scriitori.el este inzestrat cu o clarvedere de tip adamica ...se numeste EUGEN,NICOLAE,GîSCA,....CARTILE LUI SUNT PE SCRIB,UNELE...ALTELE CRED CA AU FOST DISTRUSE CA ERAU IMPOTRIVA BISERICII,MA ROG AL RELIGIILOR....ACUM EL ESTE OBOSIT,BOLNAV,SI DEZAMAGIT DE LUME PENTRU CA A SUFERIT MULT FIIND FOARTE MODEST NU PREA A FOST AJUTAT DE OAMENI MA REFER DIN PUNCT DE VEDERE MATERIAL...ARE 51DE ANI.

   Ștergere
  6. Eu il respect foarte mult acest om deosebit de sensibil care este Eugen Gîscă.
   Dar nu este el acela de care pomeneai. Stiu asta... din toamna lui 1996.
   PS. Nicaieri nu este zis ca acel cineva, indiferent cine o fi... o sa si vrea sa miste chiar si un deget. Nu este nimic batut in cuie. Nu este nimic hotarat in mod irevocabil.
   Cine stie... poate omenirea este prea murdarita, si nu se merita...
   Cine poate sti?

   Ștergere
 17. Tatal Harului-Tatal Nostru al dacilor

  Tatal Nostru , Tu Care Ai Locul Tau In Lumina ,
  Sfant Esti Tu Si Numele Tau …
  In Cer Si Pe Pamant , Astept Darul Inaltarii Tale In Mine .
  Sfanta E Vointa Numelui Tau In Mine - In Cer Si Pe Pamant .

  Primesc Darul Harului Tau In Fiecare Zi .
  Da-Ne Darul Luminii Tale Si Azi - El e Painea Noastra In Fiecare Zi .

  Harul Tau Sa Ne Dea Puterea Sfinteniei Sufletului ,
  Da-Ne Noua Puterea Luminii Numelui Tau .

  Tata Sfant , Prin Puterea Harului Numelui Tau ,
  Sufletul Nostru Cere Sa Primeasca Binecuvantarea Luminii Tale ,
  In Inima Intunecata Si In Inima Care Intuneca .

  Tata Sfant , Aducem Multumire Focului Inimii Tale ,
  Care Ne Duce Binecuvantati In Cerul , In Puterea Si In Sfintenia Ta .
  Amin.

  RăspundețiȘtergere
 18. Buna ziua. Toate profețiile scrise de doamna Maria,se vor adeveri.De aceasta profeție nici eu nu am știut,credeam ca este vorba de un bărbat,ca Ioan Botezatorul.In luna decembrie am fost la mormântul Părintelui Arsenie Boca,si am întrebat si eu de aceasta profeție,si mare a fost minunea pentru mine ca am primit un vis foarte frumos si interesant,dar nu stiu ce sa cred?
  In data de 16 decembrie între ora 5-7 am visat,ca doamna Maria Ghiorghiu a venit la mine acasă,la casa părintească cu doi bărbați,unul cu parul negru iar altul cu saten,cred ca era primăvara.Eu am intrebat-o pe doamna Maria ce căuta la mine acasă,ia mia zis ca a venit sa ma pregătească,dar bărbatul cu par negru a certat-o ca îmi spune,a zid ca nu este momentul sa aflu,dar ce nu stiu.Eu am intrebat-o cine este celalalt bărbat care ținea in mana o carte,dar el mi-a răspuns ca este Ioan Botezatorul,si este operatorul ei la calculator.Dar eu ma gândeam cum sa fie el,ca este mort,si pe timpul lui nu erau calculatoare.Doamna Maria sa așezat jos linga fintana,a scos din geanta o agenda neagra,si Ioan ia zis ce are notat pe data de 15-16,dar nu am înțeles luna,si când sa uitat sa speriat,si sa minunat,a zis ca nu spune ca o cearta iar.Ioan a zis de acum nu o sa mai scrii din urma,ca o sa scrii foarte mult ce se va intimpa,minunile pe pământ.Bărbații se fereau de mine sa nu le vad fata.Am închis ochii,si când i-am deschis eram la casa in care locuiesc acum,nu a durat mult timp si doamna Maria a ajuns si aici,dar singura,si mi-a zis ca locuiesc foarte departe de ea,să-i dau apa,pâine dar si o cafea,ca este foarte obosita,si nu mănâncă numai pâine si bea apa,dar din fantana.Doamna Maria avea vârstă intre 30-35 de ani.Ea mi-a zis,sa ma pregătesc ca trebuie sa părăsesc casa pentru totdeauna,ca am mult de călătorit.Este doar un vis!
  Cu frica de Dumnezeu,Mariana din Banat.

  RăspundețiȘtergere
 19. 3 00, dar Dacii nu faceau sacrificii umane, uneori chiar proprii copii ?

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. DECALOGUL LUI ZAMOLXE SI NOILE LEGI BELAGINE

   "(...)
   7. Lui Dumnezeu sau zeilor nu le face niciodată sacrificii bazate pe omorârea fiintelor şi pe distrugerea de flori şi fructe; divinitătile nu au nevoie de ofertele materiale ale oamenilor. Sacrificiul tău trebuie înteles ca renuntarea la dezordine în gânduri, vorbe şi fapte.
   (...)"

   https://iokronos.wordpress.com/herto-valus-cartea-secreta-a-vietii-legile-lui-zamolxis/

   Ștergere
  2. Da, este bine-venita precizarea ta, Anonim 21:27.

   Ștergere
  3. Pana la venirea lui Zamolxe se faceau sacrificii umane pentru comunicarea cu spiritul celui sacrificat de catre preotii vremii. Zamolxe a interzis aceste sacrificii!

   Ștergere
 20. NU ESTE DE AJUNS COPILUL MINUNE ! MAI TREBUIE SA VINA SI COPILUL URGENTA !

  RăspundețiȘtergere
 21. Doamna Maria , dumneavoastră ați spus că o cunoașteți pe această femeie care o va aduce pe lume pe prunca șapte...Vă întreb din curiozitate daca o aveți și prietena pe pagina de Facebook ??? Știu că nu aveți voie sa spuneți cine este , de asta vă întreb dacă o aveți în lista de prieteni??? Vă rog să-mi răspundeți la mesaj...Vă pup cu drag Liliana !!!

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Nu o are in lista de prieteni.

   Ștergere
  2. De unde stiti , poate o are ??? Eu astept raspuns de la doamna Maria , daca va dori sa-mi raspunda .

   Ștergere
  3. Astepta pana saptamana viitoare cand iti va raspunde!!!

   Ștergere
  4. Dumnezeu este mare el va spune .toți trebuie sa ne rugam in liniste si umilinta.darul lui este spre venire .

   Ștergere
 22. A nascut la 52de ani cu cateva zile inainte de Paste, dupa ce si-a pierdut copilul la Colectiv,

  RăspundețiȘtergere
 23. Doamna isuse hristoase facase voia ta precum in cer asa si pe pamant.iartane pe noi pacatosi.întoarce fata ta si aduna turma ta după voia ta.amin

  RăspundețiȘtergere
 24. Dumnezeu va dezvălui ziua anuntari.fiului urgenta slavit fie numele lui.

  RăspundețiȘtergere
 25. prunca sa nascut pe 13,,,, ??? asa a spus un profet indian, care la vazut pe Isus domnul, acuma ce va face? legiuni de ingeri so pazeasca caci este in mare primejdie,satana nu doarme,,, ai mila doamne de Romania....vino doamne ca leul din iuda,amin-21-2-2018 ora 9.40

  RăspundețiȘtergere
 26. Aleluia.God bles. România

  RăspundețiȘtergere
 27. Dumnezeu este la cârma.are ascunse sageti.in.tolba.sa.El atotputernic este sfant de miliarde de ori.vine cu mii de îngeri.sa topească păcatul.amin

  RăspundețiȘtergere
 28. Dumnezeu.nu.vorbeste.cu.pamintenii.aia mint.profetiii mincinoși.sunt
  Acuma.miii.nu se întâmplă nimic din ce prezic ei.

  RăspundețiȘtergere
 29. Miliarde de îngeri.vor.purifica România.glorie lui Dumnezeu.ziua?o stie.tatal ceresc.astia.lacomii.de.la.putere.cred.ca vor împărați vesnic in tara asta.si.vor strange încă câteva sute de milioane de euro.pet.persoana.??,da.ei.zic.nu vede Dumnezeu.si.supun.poporul.la.genocid.prin.infometare.vino sfânta treime.si.fa curatenie.amin

  RăspundețiȘtergere
 30. Mulțumesc dnei maria ghiorghiu.profeteasă
  Pentru.ca a avut o inima .mare.aa.ne.spună.de.pruncă lui
  Dumnezeu. Care va pregăti.revenirea in Romania.a Dlui Isus.sărut mâinile. Cu respect mihaiserban.umil.slujitor al lui Isus

  RăspundețiȘtergere
 31. Maranata..vino.Isuse.amin

  RăspundețiȘtergere
 32. Vino isuse.vino repede.in graba
  .și.fa.judecata.si.dreptate.te.astept.cu.mare.dor.amin.15-03-2018

  RăspundețiȘtergere
 33. Nuștiu ce să zic,fiindcă mi s-a spus că poate fi și diavolul,pentru că Iisus a venit odată pe Pământ,acum a venit și vremea Diavolului,Iisus a trăit 33 de ani,astfel și Satana până la 30 se va acomoda iar de la 30 până la 33 va face niște lucruri groaznice,iar cine îi va da ascultare înseamnă că se opune Lui Dumnezeu,și se numește poate astfel Copil Urgență,fiindcă dacă vine Diavolul chiar este o urgență,iar dacă suntem impuși să facem răutățile lui să știți cătot vom fi de partea lui Dumnezeu,doar să nu ne ducem din bună voință.
  P.S.Se spune că se va naște dintr-o desfrânată,și că deja este pe lume.Dar nu vă faceți griji,acestea sunt doar niște zvonuri!

  RăspundețiȘtergere
 34. Dacă vreți scrieți pe google Satana se va naște și citiți apocalipsa 12.Femeia

  RăspundețiȘtergere