duminică, 12 martie 2017

AVERTIZARE , LA CUTREMURUL CE VA SĂ VINĂ ? !

                                       

                                ATENŢIE !!!

Pe acest Blog DUMNEZEU EXISTA -MARTURII, nu se vor publica Comentariile injurioase,vulgare,precum si cele care aduc jignire cititorilor ,dar si administratorului acestui Blog!                   12 Martie 2017,ora 7,40 dimineata !

                                             Dragii mei, 

În ultimul timp am scris foarte mult despre Cutremure, încât ,am fost acuzată de unii comentatori anonimi, si se stiu ei care sunt,precum că,am facut o obsesie in ceea ce priveste Cutremurele.
Dragilor, în loc sa ne înfricosam de atâtea semne si avertismente,si sa ne întoarcem la Credinţă, se mai gasesc si astfel de persoanecare sa critice faptul  ca ,scriu prea des si prea mult despre CUTREMURE.
Fratilor! DUMNEZEU ne tot da semne prin suferinţă,prin Minuni, prin atâtea necazuri si chiar prin bucurii pe care le traim in fiecare clipă a vietii noastre; astfel ne cheama la EL,ca sa nu ne piarda sufletul. 
Din pacate, suntem surzi la chemarea SA,si orbi la MINUNILE SALE.
Am sa va dezvalui ceva ,tot despre Cutremur din nefericire.
Astăzi dimineaţă la ora 7,40 , când inca mai stateam puţin în pat, aud un glas care spune asa:

                "Autorităţile Institutului seismic avertizeaza, din cauză că....(iar glasul nu mai continuă,deoarece un alt glas intervine):
               Mâine ! 
              Mâine Cutremurul .....!".(si aici glasul se opreste).
                   Image result for SEISMOGRAF
Acum fratilor, cu siguranta ca vă veti gandi la un Cutremur ce s-ar putea produce mâine în Romania,sau în orice altă Ţară,de ce nu?
Mâine, poate sa fie doar, o zi obisnuita fara de alte mari griji. Poate fi o zi in care ,sa fie ca intotdeauna numai Cutremure mici ,Cutremure care au cu siguranţă rolul de a reaseza Pămantul si de a evita un posibil Cutremur mare.
Numai Bunul Dumnezeu hotaraste ziua in care,putem spune ca  mâine se va intampla ceva. 
Vom vedea fratilor, ce ne va aduce ziua de maine. Dragoste,Credinţă,nadejde , milă si bunatate ,imi doresc ca sa ne aduca ziua de maine.
Dar eu fratilor,va rog ca sa lăsam grijile în Mâinile Domnului ,în inima Sa , si vă îndemn la bunatate, la milă si iubire faţă de Aproapele, faţă de cel necajit si oropsit.
Vă îndemn la Rugaciune curata,plina de lacrimi de iubire faţă de Duhul Sfant si faţă de Maria Fecioara.
Vă îndemn fratilor,ca sa mergem la Sfanta Biserică,la Părintele Duhovnic,sau la un alt PREOT,numai sa mergem si sa ne spovedim; sa ne curatim sufletul de păcate prin Sfanta Spovedanie.
Si astfel, ne vom invrednici ca sa primim Sfanta si dumnezeiasca Împărtasanie cu Prea Sfant si cu Prea Scump Trup si Sângele Domnului nostru Iisus Hristos.
Image result for sfanta impărtasanie..
Image result for sfanta impărtasanie
De vom proceda asa fratilor, nimic si nimeni nu se va putea atinge de sufletul nostru ,si nici chiar de trupul nostru.


Image result for sfanta impărtasanieImage result for sfanta impărtasanie..
Dragii mei, eu mi-am facut datoria de suflet,si am scris ceea ce mi s-a grait.
Dar, sa nu uitam ca BUNUL DUMNEZEU si Măicuta Domnului ne iubesc,si ne cere doar Dragoste.
Daca avem DRAGOSTE în inima si-n suflet, atunci avem si Credinţă ,avem  bucuria ,puterea si dragostea de a împlini PORUNCILE SALE.
Sa nu avem teama nici de Cutremure ,nici de oricare alt dezastru,deoarece, avem pe IISUS HRISTOS in sufletul nostru,O avem pe MAICA DOMNULUI în inima noastra,si nimic rău nu ni se poate întâmpla.
Asa sa ne ajute Măicuta Domnului si Prea Sfanta Treime ,Amin.
                               Cu dragoste,Maria.


P.S.

Din inimă si din suflet,aduc multumiri  tuturor celor care au pus si pun cărămidă sau mai multe,la ZIDIREA CUVANTULUI 
LUI DUMNEZEU!
Vă asigur pe toti dragilor,că mă rog pentru 
fiecare in parte,iar DARUL vostru ,vă va fi 
dat înapoi de Dumnezeu si de Măicuta 
Domnului,înzecit si poate chiar însutit. 

Ajutorul tău pentru zidirea Cuvântului 
Lui Dumnezeu,este de nepretuit!

DONATII PENTRU URMATOARELE DOUA VOLUME ,ALE  ADEVARULUI DUHULUI SFANT! https://plus.google.com/.../SC4N4eBme14

7 days ago - DONATII PENTRU URMATOARELE DOUA VOLUME, ALE ADEVARULUI DUHULUI SFÂNT ! DONATII PENTRU URMATOARELE DOUA VOLUME ,ALE ...


https://plus.google.com/.../CCD4pSVdgtb


Dec 7, 2016 - CARTEA ADEVARUL DUHULUI SFANTVA COSTA DOAR 28 LEI,  PENTRU LUNA DECEMBRIE 2016  si pentru tot anul 2017 !! CARTEA ADEVARUL DUHULUI SFANT, VA


                           

95 de comentarii:

 1. Cutremurele facute de mana omului...si ingaduite de Dumnezeu, cu noi este Dumnezeu! :-)

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Nu stiu daca Dumnezeu va fi cu noi la toate cutremurele dictate... La cate se anunta... deja se pierde sirul lor... of-of si mai-mai!

   Ștergere
 2. Rugăciune pentru România – în FIECARE zi de VINERI să ne unim în POST și RUGĂCIUNE pentru România.
  Să ne rugăm PENTRU TREZIRE ȘI UNITATE – ÎN BISERICĂ ȘI ÎN NAȚIUNE și pentru ALINIEREA NAȚIUNII LA VOIA DOMNULUI, CEA BUNĂ, PLĂCUTĂ, DESĂVÂRȘITĂ, CARE ESTE PACE, ADEVĂR, DREPTATE.
  Să ne rugăm ca țara noastră să meargă pe direcția dorită de Domnul pentru România, să fie o țară în care slava Domnului să coboare cu putere.
  Să ne rugăm pentru răscumpararea vremii, a timpului pierdut în certuri și dezbinări – ca popor al Domnului și ca națiune. Să ne rugam pentru implinirea promisiunilor Domnului pentru România: România să fie ce a spus Domnul: o țară de dorit de locuit, un Gosen,țara unde prezența Domnului e puternică, o țară binecuvântată.
  Să ne cerem iertare pentru că nu ne-am abătut de la căile noastre rele,ca Biserică și ca națiune.
  Să ne rugăm fierbinte ca Domnul să ierte păcatele noastre și ale părinților noștri, ca națiune, și să ne curățească prin sângele Domnului Iisus. Domnul pregătește o mare trezire în România – și noi suntem responsabili de pregătirea „terenului”- inimile românilor, ca promisiunile Domnului să se poată împlini.
  Noi suntem chemați să luptăm cu armele luminii: Numele Domnului Iisus Hristos, cuvântul mărturisirii noastre (pocăința pentru păcatele personale și ale națiunii), sângele Mielului, jertfa de sine (Apoc. 12:11), Cuvântul Scripturii proclamat, rugăciunea, mijlocirea, postul. Să ne rugăm pentru mila Lui care biruie judecata, pentru Har, îndurare și vindecarea țării.
  Să ne rugăm pentru mântuirea națiunii române.Să ne rugăm ca România să se îndrepte spre Iisus.
  Să cerem un duh de revelație a Fiului lui Dumnezeu, Iisus Hristos, în poporul român.
  Românii se pregătesc pentru celebrarea Paștelui, celebrarea Învierii Domnului Iisus Hristos (16 aprilie).
  Să proclamăm Viața, Adevărul, Lumina lui Iisus peste inimile și mințile tuturor românilor.
  Să proclamăm: Iisus Hristos este Domn și Stăpân în România și peste România, România este închinată Domnului.
  Să ne rugăm ca orice armă făurită de cel rău împotriva țării noastre să fie nimicită.
  Să cerem binecuvântarea Domnului peste România, și să ne rugăm pentru țară!

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Iona acum ai ajuns să ne vorbești de post și rugăciune,după cei i-ai jignit pe românii care manifestau la Cotroceni și i-ai făcut știrbi și boșorogi.Să îți fie rușine ce fățarnică ești.

   Ștergere
  2. 02:59, tu esti fatarnic si ranchiunos! Faptul ca nu stii sa ierti, demonstreaza ce minte ingusta poti avea. Hai, pa!

   Ștergere
  3. Anonim 14 mar 18:11 eu iert,dar nu uit oamenii fățarnici ca Iona,care una scrie și alta face în realitate.După ce i-a jignit pe toți bătrînii și i-a făcut știrbi și boșorogi,vine acum să arate cît este ea de pioasă.Ce teatru ieftin joacă.

   Ștergere
  4. Mai 18:11, dar ce "agitata" esti ! Tu cand citesti ceva ce nu-ti convine, o dai cu fatarnicul, ranchiunosul, mintea ingusta...Alte jigniri mai ai in repertoriu ?
   Vorbesti asa pt. ca tu stii “sa ierti” sau pt. ca esti ...in post ?!

   Ștergere
 3. Acest MAINE este problematic deoarece timpul nostru este masurat altfel. Un maine in alt plan poate insemna si un an ,si acest DUH este in alt plan .

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Maine e maine....altfel nu ar avea sens mesajul

   Ștergere
  2. Anonim12 martie 2017, 16:08 .Si daca trece ziua de maine fara a se intampla ?

   Ștergere
  3. Timpul nostru nu se potriveste cu timpul lui Dumnezeu.Este scris in biblie ca o zi inaintea lui Dumnezeu este ca o mie de ani si o mie de ani face cat o zi.

   Ștergere
  4. Maine poate insemna , in viitor, peste o saptamana, o luna, 1 an, nu uitati ca in ochii lui Dumnezeu o mie de ani e ca ziua de ieri care a trecut, cine citeste psalmi, mai invata una alta.

   Ștergere
  5. Maine ..poate fi peste o zi . o saptamana . o luna ,un an .... depinde numai de noi daca urmam calea de Lumina !!!

   Ștergere
  6. Maine se poate fi si din cuvantul amana ca spre ajutorul nostru sa ne mai rabde.

   Ștergere
 4. Doamne iarta-ne pe noi pacatosii, ajuta-ne , salveaza-ne din neputinta noastra , sa traim asa cum iti place tie nu cum ii place diavolului, sa facem voia ta nu voia lui. Iarta-ne Doamne , iarta-ne!

  RăspundețiȘtergere
 5. Institutul monitorizeaza si inregistreaza zilnic cutremure.

  RăspundețiȘtergere
 6. Daca ne vom iubi aproapele din inima ,precum ne-a iubit Isus pe noi si nu vom face politica , facand propaganda unui partid precum PSD , care este condus de oameni fara credinta , plini de lacomie si ipocrizie , atunci vom fi feriti de cutremur ! Oricum slabe sperante... Sa ne apere Dumnezeu de tradatorii vanduti rusilor lui Putin.Amin.

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Domnule te contrazici singur,vorbești de dreptate, credință ,adevăr si iubire.Toate le spui intr-,o propozitie.Oare toți trebuie gândim din punct de vedere a partidelor.?!.Aproape toți au fost in FSN ,apoi sau format din aceeași oameni ,aceiași membri de partid,sau format partide de dreapta si de stânga.Toți sunt la fel de corupți.Dar cei de dreapta,pe care numai lozinca o au in frunte au fost întotdeauna trădători de neam!Citește domnule istoria lor,si din primul si al doilea război ,trădările liberalilor.Exact așa au continuat si acum după revoluție.,când cu unii când cu alții.Cum ii vezi mai drepți ca pe PSD, când ei sau unit cu PD lui Basescu ce vezi drept in lucrul acesta.La urma urmei noua nu ne a trebuit americanii,aceștia vad ciolanul lor abia așteaptă sa se înfrunte din el.Iar rusia este alta putere,dar au alte legi morale,.Un ,,nebun,,cum suntem noi,locuim lângă o putere,dar ne trebuie alta.Toți sunt un drac!.Cei zece ani a lui Basescu,apoi acum cu neamțul,au trecut pe lângă dta,poate ti a fost cald lângă ei,mie nu!!

   Ștergere
  2. 15:37, evident ca se contrazice, dar trebuia sa zica ceva de ce o framanta, de PSD. De fapt anonima 14:43 are o obsesiee cu adeptii PSD-ului si cu 'tradatorii vanduti rusilor'?! Ce legatura are PSD-ul cu cutremurul ? Indiferent de subiect, ea face legatura cu PSD.

   Ștergere
  3. Pai asta spune , nu putem iubi si nu putem fi frati cu iubitorii psd-uli Dumnezeu a zis sanu furi si ei asta fac .Deci dragoste pentru voi sa ma ierte Dumnezeu niciodata n-o sa avem.Succes la hartie igienica si la tigai!!!

   Ștergere
  4. Nu se contrazice cu nimic.Voi vedeti doar contaziceri.Mai reflectati!

   Ștergere
  5. Din pacate, un om cu 'fixatii', indiferent de natura acestora, nu poate fi un om rational.
   Deasemenea, oamenii care nu iubesc alti oameni doar pt. ca nu gandesc sau sunt altfel decat ei, nu se pot considera credinciosi si 'profaneaza' numele lui D-zeu atunci cand il pronunta.
   Hartia igienica este indicata si pt. voi, ca sa va stergeti la gura sa nu vi se vada murdaria rautatii cu care vi se revarsa pe la colturile gurii prejudecatile specifice mintilor limitate.

   Ștergere
  6. Anonim 12 mar 14:43 cred că mai tradători sunt cei care ne-au vîndut americanilor și întregii Europe.

   Ștergere
 7. Se pare că va fi în toiul nopții... cum e mai rău... mori de spaimă până să mori din altă cauză..!!
  Și d-voastră DOAMNĂ MARIA, ați perceput lafel...??!!
  Mulțumiri!!
  Domnul să ne aibă în grija lui pe toți cei care suntem mai cu frică de El.

  RăspundețiȘtergere
 8. D-na Maria parcă anul trecut aveați un mesaj în care apărea cifra 13. Vreau să vă intreb ( dacă nu vă supărați) luna viitoate e posibil să se nașe Prunca 7?

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Tot aud de prunca 7,va rugam ne elicati si noua despre ce este vorba?!Daca suntem creștini si frați in Hristos si noi trebuie sa știm?!de ce țineți talantul numai ptr.dv.îngropați mai bine decât sa spuneți din iubire fata de aproapele dvs?!

   Ștergere
  2. Tot aud de prunca 7,va rugam ne explicati si noua despre ce este vorba?!Daca suntem creștini si frați in Hristos si noi trebuie sa știm?!de ce țineți talantul numai ptr.dv.îngropați mai bine decât sa spuneți din iubire fata de aproapele dvs?!

   Ștergere
  3. PRUNCA ŞAPTE ne va fi daruita nouă, inainte de VENIREA LUI IISUS HRISTOS.
   PRUNCA ŞAPTE se va naste in ROMANIA, dar nasterea PRUNCII nu va fi una lumeasca. Ci pur si simplu va veni din CER ca o suliţă,direct în bratele MAMEI, aleasa de IISUS HRISTOS pentru a fi crescuta.
   PRUNCA SAPTE xse va naste intr-o JOIA MARE,din sapatamana PATIMILOR LUI IISUS HRISTOS. DUMNEZEU imi va spune mie roabei Sale cu 3 zile înainte de a veni ŞAPTE.
   Îmi va spune locu si ziua,precum si MAMA aleasa pentru a fi crescuta SAPTE.
   Sa avem rabdare, sa ne intarim in CREDINŢĂ, sa fim buni si milostivi,iar eu va promit că voi scrie aici cu 3 zile inainte de a veni PRUNCA LUI DUMNEZEU SAPTE.
   PRUNCA SAPTE va ave 11 STELE pe capul Ei,pentru ca nimeni din cei care vor sa minta pe oameni, sa nu o poata face.
   ŞAPTE este si va fi UNICĂ,si va avea 11 STELE ROGOZ pe fruntea SA! DOAMNE AJUTA !

   Ștergere
  4. 11 iarasi cifra aceasta

   Ștergere
  5. Da si se va naste in 2018 prunca Sapte.Cu siguranta asa va fii.

   Ștergere
  6. Doamna Maria,va mulțumesc !mult.Am o întrebare și anume:ce rol are ea?!,noi oricum nu o sa mai prindem acest timp,cu ce ne va ajuta?,va întoarce oameni la credință,ptr.ce se naște?

   Ștergere
  7. Rogozul (Carex arenaria), planta cu proprietati de purificare a sangelui.

   Ștergere
  8. Ce inseamna "11 STELE ROGOZ pe fruntea SA"?!

   Ștergere
  9. 10 e cifra perfecta, 11 e a dezordini, cred ca aceeasta profetie e deia new age, nici un sfant parinte nu a pomenit prunca nustiu care, da e previzionat despre o femeie rea care va veni la putere dupa Parusie.

   Ștergere
 9. Doamna Maria ce pot sa va spun ma cutremur la gandul ca tot va veni Dumnezeu cu manie intr-o zi. Este sdevarat ca Dumnezeu si Maicuta Domnului sunt suparati pe noi si aveti mare dreptate. Ma rog ls bunul Dumnezeu si Maicuta Domnului sa ne ierte cs nimeni din cei vii nu sunt fara de pacat,toti pacatuim msi mult s'au mai putin. Dar asa cum spuneti doamna Maria trebuie sa ne intoarcem cu fata spre Dumnezeu si Maicuta Domnului sa ne rugam pentru iertarea pacatelor cit si pentru cei apropiati si nu numai. Sincer va spun ca ma tem si de altfel de cutremure nu numai de pamant sa ne fereasca Dumnezeu de tot raul si necazul pe toti doamna Maria. Nu stiu ce sa mai spun sa va rugati si pentru noi. Cu drag doamna Maria si sa ne dea Dumnezeu Lumina.

  RăspundețiȘtergere
 10. BUNA ZIUA ' SUNT antoneta din IASI' AM 36 ani si sunt interesata pt tott ce spuneti va rog sa va rugati si Pt mine pacatoasa si eu am avut niste vise cu ,Maica DOMNULUI DOAMNE AJUTA SI FELICITARI RT TOTCEIA CE FACEŢI ''

  RăspundețiȘtergere
 11. Cum ai aflat Maria de "prunca sapte"?

  RăspundețiȘtergere
 12. Sa fim buni,Daca se poate,pentru CA OMUL asa este zamislit,sa carteasca.Dar Dumnezeu ne iubeste si ne iarta!Sa nu aveam parte de cutremure,de razboaie ,de boli si alte nenorociri!Prin sufletele noastra sa chemam harul divin sa fie cu noi.Sa gandim pozitiv,sa atragem energiile bune si sa zicem macar o data PE zi ,,Doamne ajuta si iarta ne!"Altceva nu putem face!Nici sa nu mai pronuntam cuvinte ce ne fac rau!Departe de noi cuvantul Cutremur,-chiar nu se mai poate!Sa nu fim blocati PE acest cuvant .Haideti sa incercam!O sa fie mai bine!Nu ne ajuta cu nimic Daca Suntem inspaimantati!Sa ne auzim cu bine!

  RăspundețiȘtergere
 13. In anul 2002, locuiam in chirie intr-o casa cu o gradina plina de pomi , cu usa de la iesire spre vest, intr-o noapte am visat ca am iesit afara din casa iar pe cer sus cam pe unde este soarele in jurul orei 15, era ISUS CRISTOS DE LA BRIU IN SUS SI CU INIMA PE PIEPT asa ca in tabloul INIMA SACRA A LUI ISUS, eu atuncea ma-m bucurat ff mult si am inceput sa strig "a venit ISUS ....." strigam vecinii si le spuneam dar nici unul nu vrea sa ma asculte, linga casa era si un bar, m-am dus la bar si am zis la patroana a venit ISUS dar ia mia spus lasa in pace ca eu am de crescut 3 copii nu vreau ca sa vie acuma JUDECATA DE APOI, dupa care mi-a aratat un dosar cu documente si a spus vreau ca sa maresc si sa modific casa ca voi avea nevoie pt copii cind vor creste mari, m-am intors suparata inapoi pt ca nimeni nu vrea ca sa ma asculte, cind m-am intors pomii din gradina disparusera iar in locul lor era plin de morminte care se deschideau , pamintu se ridica ca la un musuroi de cirtite se dadea la o parte iar mortii ieseau afara aliniindu-su unul un spatele celuilalt si cu capul in pamint mergeau in directia unde era ISUS, au trecut anii acuma eram in anul 2012, iar eu m-am mutat demult din aceea casa, intr-o zi tre ind prin fata acelei case am vazut ca au disparut toti pomii proprietarii iau taiat, mia trecut fiori reci pe sira spinari era ca in visul meu fara pomi, intr-o zi am trecut pe linga acel bar acolo era parcata o macara mare erau multi muncitori constructori , deci renovau casa si o mareau ca si in visul meu, ramine doar pentru implinirea visului sa il vad pe ISUS si eu cred ca va veni cit de curind AMIN.

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Impresionant.Semne profetice in curs de adeverire pana la revenirea lui Iisus.Timpul este aproape.Foarte aproape este revenirea lui.

   Ștergere
  2. Dar daca tot ti-a aparut in vis, nu ti-a spus ca i scri gresit numele ?

   Ștergere
  3. Anonim12 martie 2017, 19:57, lasa intriga.Incearca sa-ti cresti vibratia.

   Ștergere
  4. 12mart17 19:57 am mai scris nu are important textul ci exprimarea.daca poti citi aescta porpzoitia

   Ștergere
  5. Anonim 12 mar 19:57 stînd la pîndă sa vînezi greșelile altora pierzi esența mesajului și atunci l-ai citit degeaba.Cred că și timpul tău petrecut aici pe blog este tot degeaba pentru că nu ai învățat nimic din experiența unora.DS

   Ștergere
 14. Ati mai explicat ca postarile despre cutremure au un anume rol de a ne pune in garda de ce se va intimpla daca nu ne intoarcem la credinta.Eu am citit pe alt blog o rugaciune care mi-a placut.Parca nu a fost gindul meu,dar m-am decis sa o postez aici.
  S-ar putea sa ne fie de ajutor!
  "Rugăciune de iertare şi dezlegare

  Te rog fierbinte pe Tine, Tată Ceresc, pe Tine Iisuse Hristoase, Fiul lui Dumnezeu, pe Tine Sfinte Duh, în faţa Ta, PreaSfântă Treime şi a Maicii Preacurate, îmi cer iertare pentru tot ce am greşit faţă de întreaga Ta Creaţie Divină, cu gândul, cu vorba sau cu fapta, cu ştiinţă sau fără de ştiinţă, cu voie sau fără de voie, acum, în trecut sau altădată, împreună cu arborele meu genealogic, cunoscut sau necunoscut.
  Îi iert, îi dezleg şi îi binecuvintez pe cei ce mi-au greşit cu gândul, cu vorba sau cu fapta, cu ştiinţă sau fără de ştiinţă, cu voie sau fără de voie, acum, în trecut sau altădată.
  Şi Te rog din suflet, PreaSfântă Treime, să ne ierţi, să ne dezlegi şi să ne binecuvintezi şi pe unii şi pe alţii.
  Facă-se Voia Ta, Doamne, pentru noi toţi!
  Amin!"

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Frumoasa rugaciune ! Amin!

   Ștergere
  2. Foarte frumoasa si puternica rugaciune,

   Ștergere
  3. Multumesc Dragon Star,am recitit cu drag aceasta rugaciune!

   Ștergere
  4. Crede că este cea mai profundă rugăciune,pe care trebuie să o facem în fiecare zi,este chiar esențialul pe care-l cerem lui Dumnezeu,spre iertarea păcatelor noastre și a celorlalți.DS

   Ștergere
 15. Cutremur in DNA !Cade Kovesi!

  RăspundețiȘtergere
 16. Si eu am visat judecata de apoi.Eram intr-o casa cu pereti albi,cu ferestre pe nord si sud si cu usa pe vest.La est era un perete alb.Afara se petreceau fenomene apocaliptice -negura,furtuna,vuiet timp in care constientizam ca pe cer la est era Iisus care judeca lumea.Pe fereastra de la sud vedeam oameni imbracati in alb care se indreptau catre est tacuti cu capul in pamant .Pe fereastra de la nord vedeam oameni in lanturi murdari de noroi si de sange care si ei de asemenea mergeau tacuti cu capul in pamant catre est,catre locul unde se afla judecatorul lumii Iisus Hristos.

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Judecata de apoi.Scenele sunt înfiorătoare.Sa ne pregătim cu toții pentru marea zi.

   Ștergere
  2. eXISTA JUDECATA PENTRU FIECARE-N PARTE ,NU ESTE JUDECATA COLECTIVA. fIECARE PERCEPE ACEASTA JUDECATA IN FUNCTIE DE VIBRATIA PE CARE O ARE. JUDECATA TA NU ESTE SI A MEA

   Ștergere
  3. La uni se spune Isus iar la alti lisus deci EL ESTE UNUL SI ACELASI PARINTE IUBITIR care iubeste pe toti fii sai ramine ca si noi sal iubim la fel fara sa facem diferente.

   Ștergere
  4. Pavel poate sa raspunda la numele de Petru? nu este unul si accelasi, numai amestecati lumina cu intunericul , new ageistilor.

   Ștergere
 17. Cele doua vise au elemente comune.Foarte interesant.

  RăspundețiȘtergere
 18. Tu, cel/cea care ai o mare preocupare cu scrierea numelui Iisus/Isus, chiar crezi ca, conteaza acest nume pamantean?
  Tu ai impresia ca numele noastre pamantene conteaza pe undeva in afara acestei dimensiuni si planete?
  Fiecare Fiinta creata de Divinitate este recunoascuta dupa semnatura energetica care i-a fost data ca individualitate.Iisus, asa cum iti place tie scris, este un nume care a ajuns la o Constiinta Cristica aici pe Pamant.Asta a fost invatatura suprema pe care ne-a adus-o si pe care, nu multi au inteles-o.Ne-a aratat cum putem atinge aceasta Constiinta Inalta din aceasta dimensiune joasa captiva a sufletelor.

  Daca spun Cristic sai Hristic nu are nicio relevanta pentru tine, atata timp cat nu intelegi ce reprezinta aceasta Constiinta.Cand vei patrunde in aceasta Constiinta vei intelege ca TOTUL este CORECT asa cum ESTE.

  Divinitatii ii place sa experimenteze SA FIE CEEA CE NU ESTE,atata timp cat acestea ii aduce informatia ca POATE FI ORICE.Tu ii oferi experiente din A FI ACEL ORICE!

  DIVINITATEA ESTE TOTUL DAR SI NIMIC.Stiu! Mintea umana nu poate decoda asa ceva! Dar in timp poate vom reusi.
  EU SUNT D

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Anonim13 martie 2017, 10:33.EU SUNT D te rog sa-mi confirmi daca am dreptate. Arhanghelul Mihail este Creatorul acestui plan ,creatie in creatie ,cel care a venit pe Pamant ,Isus era intruparea lui Mihail .Noi trebuie sa facem conxiunea cu Sinele Divin pentru a putea accesa informatiile pe care le detinem .Aici au venit si spirite din alte creatii care dau lupta pentru detronarea lui Mihail iar spiritele care fac parte din monada lui Mihail CUM ESTI TU si CUM SUNT EU dar si multi altii ,le tinem piept .La CREATORUL SUPREM noi nu putem inca ajunge ,nu suntem capabili sa ne conectam cu Sinele Divin din care apartinem ...deci pana la Creatorul Suprem este cale. Ce nu inteleg unii este ca mesajele vin de la Sinele Divin din care apartin, acest Sine este Creatie a lui Mihail .Sunt multe de spus dar in mare cam asa stau lucrurile .

   Ștergere
  2. Arhangheli sunt arhangheli, ingeri, ingeri, Sfanta Treime este Dumnezeu. Cum sa fie Domnul Iisus, Mihail voi ati citit BIBLIA. Adormitilor, mortilor. Treziti'va

   Ștergere
  3. Mihail este un inger care s-a razboit cu balaurul si ceilalti ingeri care au fost azvarliti pe pamant.cea ce nu sunt de acord este ca Iisus nu poate fi intruparea Lui Mihail.Aici este total gresit.Citeste apocalipsa si vezi ce spune de Mihail.

   Ștergere
  4. Ai dreptate D , nu conteaza cum i spunem Mantuitorului, esti tare, esti new age toata ziua, canta la alta masa ca eu nu am bani marunti.

   Ștergere
  5. DIVINITATEA ESTE TOT CE NE OFERĂ DUMNEZEU PĂMÂNTUL DAR TOTODATĂ DIVINITATEA ESTE ŞI NIMIC PT CĂ DUMNEZEU PĂMÂNTUL NU EXISTĂ PT OAMENI.

   Ștergere
  6. Anonim13 martie 2017, 22:15,cel mai bine ar fi ca tu sa te evapori,esti un om parsiv,grotesc sufletul iti este mic .Nu ai alta preocupare decat sa critici si sa creezi intrigi asemeni unui sarpe veninos.Chiar nu ai nimic altceva mai bun de facut?

   Ștergere
 19. Anonim12 martie 2017, 19:12
  Visul tau e din cele mai bune, casa visata este inima, mare si curata, slava Dlui ca nu avea nimic pe pereti, ori esti pocait ori te vei pocai, persoanele in alb erau copii Dlui toti la botez poarta ca si Dnu Iisus haine albe. Despre ce era afara mai bine sa nu vb.

  RăspundețiȘtergere
 20. Anonim 12/24,hai sa spunem ca Mihail ESTE CEL caruia i s-a dat puterea de a elibera aceasta lume.Te las pe tine sa deduci restul.O informatie de acest gen poate fi bulversanta pentru multi oameni care inca nu s-au conectat cu Sinele lor Divin,si stau inafara informatiei.

  Pot spune insa, ca toti oamenii care traiesc pe Pamant,sunt parti din CEVA mai mare decat ei.Dar acel CEVA nu se intrupeaza in intregime,doar un procent extrem de mic traiesc ingerii in forma.
  Acum Pe Pamant sunt intrupate multe parti din CEEA CE noi numim MIHAIL sau/si ISUS.Lucrarea de eliberare se face prin oameni care reprezinta un aspect al multor Fiinte Inalt Spirituale.Trebuie doar sa te trezesti la CINE ESTI,si vei afla carei FAMILII DE SUFLET apartii.Faci parte dintrun SINE MULTIDIMENSIONAL care a dorit experiente umane de dualitate,adica fapte de lumina si intuneric sau bune si rele cum le spunem noi.Cel pe care noi il blamam si vrem sa fie neaparat pedepsit ,este foarte posibil sa faca parte din familia noastra de suflet,cu care am convenit sa ne intalnimi in viata.

  Cei carora noi le spunem"Intunecati" sunt de fapt tot parti ale Sinelor noastre care s-au pierdut si deconectat de Sursa Divina,si pe care noi astia "luminati "trebuie sa-i aducem ACASA la Sinele nostru Suprasuflet.Asta-i misiunea noastra suprema care ne uneste si care ne REUNESTE cu CREATORUL SUPREM.

  Deci nu poti ajunge la Sursa Suprema decat prin reunirea cu Sinele nostru Divin.
  EU SUNT D

  p.s. Nu stiu daca asta-i raspunsul pe care il voiai,dar mai mult nu pot spune.

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Tata parinteee,unde esti draga tata parinte?!

   Ștergere
  2. Anonim14 martie 2017, 00:07,este chiar langa tine :), daca nu iti prieste realitatea care nu are nici o legatura cu manipularea din care faceti parte ,nu mai comenta. Mai devreme sau mai tarziu toti vom ajunge de unde venim ,si atunci veti realiza in ce minciuna ati trait .

   Ștergere
  3. Anonim13 martie 2017, 16:08
   "Deci nu poti ajunge la Sursa Suprema decat prin reunirea cu Sinele nostru Divin"
   Usor de spus pentru cei care au ajuns pana acolo, dar dificil pentru ceilalti. Multi doresc/vor, dar sunt pasi, etape...Care?

   Ștergere
  4. Crestin Ortodox, te rog, revino!

   Ștergere
  5. De cand a inceput Postul Sfintelor Pasti,tata parinte nu a mai scris aici!

   Ștergere
  6. Anonim15 martie 2017, 21:29,a scris dar sub alta identitate .

   Ștergere
  7. Nu ne-am dat seama pt. ca nu a mai folosit jigniri.

   Ștergere
 21. anonim13 martie 12,24 aberezi.sa te ierte Dumnezeu.

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Anonim13 martie 2017, 17:38,ar fi indicat sa te preocupe iertarea ta .

   Ștergere
 22. Anonim13 martie 2017, 16:08, stiu partea cu diviziunea spiritelor.Am inteles multe aspecte din tot ceea ce este transmis.Am idee si cine sunt ,ce mi sa aratat mie este din partea zeilor hindusi .Sunt inca intr-o faza incipienta a conectarii mele cu SINELE meu (uneori mai in gluma mai in serios spun"Cine stie cati se roaga in momentul acesta Sinelui Meu" ,stiu ca sunt multi rataciti si atributia noastra este sa-i aducem la sursa,tocmai acesta este motivul pentru care ne aflam si pe acest blog. Eu asa am perceput informatia Arhanghelul Mihail / Isus este cel care conduce aceasta Planeta .
  Multumesc !

  RăspundețiȘtergere
 23. Mai este un aspect al dualitatii Mihail SI LUPTA CU EL INSUSI

  RăspundețiȘtergere
 24. anonim 13 martie 20:17 filme sf iti trimit diavolii.d-na Maria cind te jignesc pe d-ta nu postezi dar cind jignesc ortodoxia le postezi aberatiile.ma intreb si eu daca e corect!

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Anonim14 martie 2017, 11:51,ortodoxia este o religie manipulatoare asemeni si celelalte.Adevarul nu-l poti afla decat prin conexiune cu Sinele Divin ,restul sunt doar supozitii venite de la oameni care au interese ascunse.

   Ștergere
  2. 20.01,

   Daca cu ortodoxia va stergeti undeva , ce cautati pe blogul asta ? Vizitati site-urile lui Bivolaru si new age -ul de duzina , ca acolo va mantuiti, dusilor cu pluta !


   Sunteti normali la cap cand afirmati ca

   ,,,ortodoxia este o religie manipulatoare asemeni si celelalte.'' ???? Celeilalte care ?

   Sa te mantuiasca sinele divin , nu dreapta credinta, ametitule ! Vai de capul vostru .

   Ștergere
  3. Anonim14 martie 2017, 23:18,RELIGIILE REPREZINTA UN PUNCT DE VEDERE AL UNOR OAMENI,ASA AU INTELES EI TORA ,PARDON BIBLIA.CAND VE-TI INTELEGE CA NU RELIGIA ESTE ESENTA ....

   Ștergere
  4. 20:01, te rog, imi poti raspunde la urmatoarea intrebare: cand mori, cum te vor ingropa cei dragi tie (ma refer la slujba religioasa de inmormantare. O vei avea sau nu ?) ?

   Ștergere
  5. Anonim15 martie 2017, 06:45,SINCER EU SPER SA NU .Nu-mi trebuiesc acestea,nu-mi sunt de ajutor. Daca la trecerea mea vor fi numai cei apropiati mie si vor trimite ganduri bune spre spiritul meu sigur imi va fi mult mai bine decat o slujba religioasa. Un aspect foarte important este si faptul ca eu ma pregatesc pentru trecere de acum si o astept cu nerabdare,atunci cand se va intampla voi fi bucuroasa de ea.Daca ai pus intrebarea pentru a sti de sunt
   nascuta in ortodoxie .... ei bine da ,sunt inca in aceeasi religie, nu am schimbat nimic cu toate ca nu a fost alegerea mea,am ramas in ceeasi religie .Intru si in biserici foarte rar ,atunci cand trebuie sa observ anumite lucruri .I-mi place tamaia,mirul,salvia alba si multe alte esente si plante purificatoare pe care le folosesc zilnic.

   Ștergere
  6. 10.07 nu ai raspuns la intrebare , iar slujba pentru tine inseamna venirea prietenilor tai . Preoti nu, oranduieli ortodoxe nu , ???? Unde vrei sa te odihnesti , la malul marii, in padure, in curtea casei ?

   In biserica intri rar ,,ca sa observi .'' Ce ?

   Ștergere
  7. Da ,nu am nevoie de oranduieli .Odihna este un cuvant ce nu are cautare in credinta mea ,ideal ar fi ca trupul meu Sa treaca prin toate cele patru elemente ,pamant,foc,apa,aer .In biserica se observa cel mai bine modalitatea de manipulare in masa,cum din nestiinta va faceti rau.

   Ștergere
  8. Toate ar trebui sa fie intr-o ordine divina, doar ca s-a deviat de la aceasta. Acum, in aceste vremuri, suntem veniti pentru restaurarea intregii creatii divine si repunerea tuturor lucrurilor, fapturilor, starilor, s.a.m.d. pe fagasul lor natural, normal si firesc, asa cum era prestabilit candva, undeva...

   Ștergere
  9. Sunt toate intr-o ordine fireasca,
   Se frange tot ce se cuvine frant,
   E masca unde este loc de masca....

   Ștergere
 25. Tocmai ca ma intereseaza si iertarea mea si a tuturor oamenilor de aceea am comentat pe acest blog si ma doare sa vad cum se aduce blasfemie ortodoxiei,sfintilor care si-au dat viata pt.ca noi sa ne putem Mantui.

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Afla Anonim14 martie 2017, 15:31 ca Sfintii nu si-au dat viata pentru mantuirea noastra. Ei s-au jerfit pentru crezul lor ,si multi dintre cei pe care-i numiti sfinti sunt departe de mantuire. Sunt si cei care au avut cu adevarat sfintire ,putini cei drept .Va rugati la cei ca voi si prin asta nu va faceti bine,cum poti spune ca un spirit ca si tine este sfant ,cum poti sa-ti dai seama de aceasta?
   Calea gresita este religia prin care Lucifer isi face lucrarea .

   Ștergere
 26. 20.01

  Dupa tine , care dintre religii nu ,,manipuleaza?'' Ia, sa a o auzim si pe asta ! Tu unde ti-ai gasit pacea si fericirea , intrebarile si raspunsurile ? La budhisti !

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. nu exista religie care sa nu manipuleze ,am spus ca nu cred in religii .RELIGIA REPREZINTA O BARIERA ,PRIN RELIGII AM UITAT CALEA.Isus a venit sa ne arate calea si noi l-am rastignit manipulati fiind de catre religii,si acum daca Isus vine si va spune calea voi o sa spuneti ca este new age sau anticristul. Pacea si fericirea o gasesti prin conectarea cu Divinitatea iar acest lucru se face prin tine cu tine ,nu ai nevoie de intermediari care sa te duca pe cai gresite.In momentul in care ti-ai gasit pacea vei fi si fericit deoarece esti in Adevar.

   Ștergere
  2. Nu-i asa cum spui, 23:13, deloc, chiar deloc.

   Ștergere
  3. Dar cum este, 11:16, ia zi-ne tu p'aia dreapta !

   Ștergere