miercuri, 29 martie 2017

DOUĂ CUTREMURE! UNUL DE 6,6 GRADE , ÎN INSULA SUMATRA ,ŞI UN ALT CUTREMUR INTENS IN CAMERA MEA !


                                               29 Martie 2017 ,ora 5,23 dimineata !

                                                    Dragii mei, 

Astăzi dimineaţă m-a trezit un glas care, repeta incontinuu două cuvinte:
                  "Insula Sumatra !
                 Cutremur în Insula Sumatra !
                Cutremur de 6,6 grade ,în Insula Sumatra !                                             

                            ..
Dragii mei, exista o şansă extrem de mică,ca magnitudinea Cutremurului sa fie de 7,6, sau 7,7 (un joc de cifre inre 6 si 7 ) si sa nu fi inteles  eu bine in acea fractiune de secunda in care mi s-a grait.
Cert este că,vom auzi cât de curând de un Cutremur intens in INSULA SUMATRA din INDONEZIA.
                        Image result for insula sumatra..
După nici 5 minute , vad un alt Cutremur in bucataria mea  in care mobilierul se clatina foarte tare si indelung ca si timp.
Prieteni dragi, chiar daca acest din urmă Cutremur mi-a fost arătat la mine in casa,acest lucru nu inseamna  neapărat ca va fi in Romania un astfel de Cutremur.
El poate sa se producă si in altă Ţară.
Oricum ar fi ,trebuie sa ne rugam la Bunul Dumnezeu si la Măicuta Domnului, ca sa ne ocroteasca si pe noi,dar si pe Semenii nostri, acolo unde aceste doua Cutremure se vor produce.
                                    Cu dragoste,Maria.


P.S.
Din inimă si din suflet,aduc multumiri  tuturor celor care au pus si pun cărămidă sau mai multe,la ZIDIREA CUVANTULUI 
LUI DUMNEZEU!
Vă asigur pe toti dragilor,că mă rog pentru 
fiecare in parte,iar DARUL vostru ,vă va fi 
dat înapoi de Dumnezeu si de Măicuta 
Domnului,înzecit si poate chiar însutit. 

Ajutorul tău pentru zidirea Cuvântului 
Lui Dumnezeu,este de nepretuit!

DONATII PENTRU URMATOARELE DOUA VOLUME ,ALE  ADEVARULUI DUHULUI SFANT! 



https://plus.google.com/.../SC4N4eBme14

7 days ago - DONATII PENTRU URMATOARELE DOUA VOLUME, ALE ADEVARULUI DUHULUI SFÂNT ! DONATII PENTRU URMATOARELE DOUA VOLUME ,ALE ...


https://plus.google.com/.../CCD4pSVdgtb


Dec 7, 2016 - CARTEA ADEVARUL DUHULUI SFANTVA COSTA DOAR 28 LEI,  PENTRU LUNA DECEMBRIE 2016  si pentru tot anul 2017 !! CARTEA ADEVARUL DUHULUI SFANT,

46 de comentarii:

  1. Acolo in indonizia se rog demonilor.nevasta mea a fost acolo 6 luni cu teatru si ei dau jerfa demonilor.

    RăspundețiȘtergere
  2. Analistul Sebastian Sârbu, despre vizita liderilor UE la Vatican: războiul generalizat bate la uşă sub zodia ”Ultimului Papă”

    ”În iulie se fac pregătiri de război cu 30.000 de soldaţi NATO în România”

    http://www.libertatea.ro/stiri/politica/analistul-sebastian-sarbu-despre-vizita-liderilor-ue-la-vatican-razboiul-mondial-bate-la-usa-sub-zodia-ultimului-papa-1786475

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sa inteleg ca nu scapam de razboi?

      Ștergere
    2. AL 3 -LEA RĂZBOI MONDIAL, VA FI SI ULTIMUL PENTRU OMENIRE
      mariaghiorghiu.blogspot.com/.../al-3-lea-razboi-mondial-va-fi-si.ht...
      Translate this page
      Mar 10, 2016 - Acesta va fi ultimul Război Mondial , pentru omenire!” Image result for razboi . Dragii mei, din nefericire ,vom trece si printr-un al treilea RAZBOI ...

      Ștergere
    3. Este ultima batalie intre Bine si rau intre Satan si Dumnezeu.Este groaznic .Dumnezeu sa ne intareasca in credinta sa putem rabda.Inca Putina vreme si cel rau nu va Mai fi.

      Ștergere
    4. Anonim 29mar 20:19 nu vom putea scăpa de rau nicidată pentru că oamenii provoacă tot raul și nimeni nu face ascultare. Pînă si preoții au devenit homosexuali și se căsătoresc intre ei.Reportajul pe care l-am vazut azi la tv m-a revoltat total.O sa trimit aici imaginile sa le vedeti și voi și sa trageti concluzia de unde vin toate relele.DS

      Ștergere
    5. http://stirileprotv.ro/stiri/international/scandal-sexual-la-vatican-un-preot-cu-functie-inalta-a-dezvaluit-ca-este-homosexual-si-l-a-prezentat-public-pe-iubitul-sau.html Poate asa se explica si frecventa cutremurelor din Italia.DS

      Ștergere
  3. A fost cutremur azi in Rusia 6,6 grade.Dar cu siguranta va urma si cel din Sumatra.

    RăspundețiȘtergere
  4. Doamna Maria va spun ca si eu am o incarcatura mai mare asa, cum sa va zic o presiune intracraniana. Todeauna cand simt asa cam asta se intampla. Sa ne ocroteasca Bunul Dumnezeu si Maicuta Domnului doamna Maria. Cu drag pentru toti iubitori dv.doamna Maria sanatate si mantuire.

    RăspundețiȘtergere
  5. Cum sa ne Mai suporte pamantul cand in inima noastra se afla ura fata de aproapele nostru?Cat sa Mai suporte si Dumnezeu rautatea care o avem? Am ajuns sa ne gindim doar la Persoana noastra .Noi Sa o ducem bine ca restul lasa-I incolo.La Dumnezeu nu este asa,el vrea sa avem grija si de ceilalti ,sa ne iubim ca fratii,sa ne ajutam si sa nu mai fim plini de ura.Inima noastra sa fie curata .Vai de noi daca nu vom asculta.Sa nu il punem pe Dumnezeu la incercare ca mare este mania lui.El ingaduie si cutremure si tot felul de semne spre a ne avertiza .

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cum sa ne mai suporte Dumnezeu pt ca suntem rai ?
      Depinde . Depinde care Dumnezeu ....
      Acela din biblie ...iubeste omorul , si sacrificiile . Le adora . Si asta nu este nimic ....ii mai place si altceva ...
      Sunt o multime de exemple acolo ...
      O data ...un elohin a ordonat armatei evree sa ucida un oras intreg . Toti ...femei , copii , batrani , barbati ...toti . Se numeau ..ceva cu m ...acel popor , ce era si inruditcu evreii pt ca veneau din stirpea lui Avram ..dupa o fata a acestuia , parca . Nu retin ca nu vreau sa-mi incarc memoria cu asemenea prostii .
      Oricum ..capetenia evreiasca , nu a ascultat ordinul si a crutat regele ,, pt ca era un barbat frumos " . Tare s-a mai maniat Yehwe ...
      Alta data Moise s-a enervat la culme ...caci si asta dadu-se ordin sa fie ucisi toti , insa soldatii crutase-ra femeile si copii .
      Atunci Moisea spus sa fie omorite mamele ce aveau copil de sex masculin inpreuna cu acestia si sa fie lasa-te doar feciorele . Traducerea exacta din evreiasca nu este fecioare (tanus parca e cuvintul di ) , ci copile . Apoi a spus ca parte din aur , argint , bronz , vase de fier si 72 de copile sa fie dat deoparte pt dumnezeul Yehwe sau Elohin .
      Deci ...vroia si copile mici ...
      Cum se spune ca e viu si acum , ar trebuii dat in judecata pt crime inpotriva umanitatii si pt pedofilie . O spune biblia asta , nu eu . Este unul in Italia ce a lucrat toata viata ca traducator de biblii , fiind un profesor in limbi vechi . A tradus 7 editii de biblii . In universitate se studiaza pe traduceri ale lui . Se chiama Mauro Biglino .A scris carti cu traduceri exacte motamo si a inlocuit cuvintul Dumnezeu , ce -l cer crestinii catolici cu cel original din text , adica Yehwe , El , Elohin . De multe ori despre elohin se foloseste pluralul . Inger ..in evraica inseamna mesager . Tradus textual spuneau de multe ori ca ,, au ajuns la ...obositi morti , si plini de praful drumului " . Catolicii au inlocuit asta cu ....,, a ajuns in zbor lin " , planat adica .
      Da ...asta este . Vroiau sa miroase grasul ars de pe intestinele animalelor . Erau inebuniti ..spuneau ca ,, ii calma " .
      In cartea lui Enoch pivesteste ca dupa ce Noe a scapat , se retrasese-ra apele , acesta in cinstea lui Yahwe ..a sacrificat aproape 200 de animale si a ars grasul asa cum l-au jnvatat . Infasurat pe un anumit muschi al animalului si trebuia ars pina ,, laultima picatura " . Spunea Noe cu mindrie ca "Veneau Elohini din toate partile atrasi de miros , precum mustele de hoit
      O alta data un elohin nu vroia sa se duca unde l-a trimis dumnezeul aau , spunind ca aceia de acolo ,, nici macar un pic de gras nu vor sa arda , in cinsrea lui " . Hahaha ...vroia premiul saracutul de el ...
      Este un text de la Nagamadhi , Marea moarta , abia tradus in 2006 ce se hiama ,, Apocalipsa lui Adam " in care acesta , la virsta de 700 de ani pivesteste fiului sau Seth , cum ca creatorul nu este dumnezeu , iarel traieste in frica si teroare de el .
      Spunea un elohin despre stirpea lui Abel si Cain ...ca mereu vor fi dispute intre aceste doua rase , incit prea diferiti . Una dintre ele ...era rasa sarpelui .
      Batranii profeti stiau prea bine . Precum si evreii . La acestia le-a fost promisa lumea intreaga , iarei vor sa respecte intelegerea cu sefii lor . Dumnezeu ..evreii nu-l chiama Yahweh....nu-l chiama deloc ! Intrebati orice rabin .
      Un vechi sfint al crestinatatii spunea ca femeia trebuie sa umble cu parul acoperit ,, De nu , e vina ta de te iau ingerii " . Le rapeau .
      Sunt doua tabere ...una ce venereaza dumnezeul sarpe , iar alta un dumnezeu blond . Ce erau de multe ori in conflict . Vezi Saddoma si Gomora . Aia ai sarpelui aveau preputziultaiat . Asa ii distingeau .
      Aceste divinitati nu sunt Tatal lui Isus . In ev lui Giuda (totde la Marea moarta) le spune ucenicilor " Voi aveti pe tata insasi Satana !" Au inmarmurit astia ...Le-a spus asta si a pkecat de la ei . S-a intors a doua zi ..seara . Care plingea ..care-si smulgea parul din cap ....
      E shockant ce spun ..dar asta e ...
      Continua ....

      Ștergere
    2. Continuare ...
      Essienii ...despre care se spune ca au gazduit pt o vreme si pe Isus , se refera la Dumnezeu cu numele de ,, Dumnezeul necunoscut " . Spirit pur ...iubire ..viata ....lumina !
      Nu vrea jerte Acesta ! Tine-ti minte asta !
      Spunea prietena noastra mai sus ...."Ca prea multa dusmanie este in lume astazi , de unde atita ? "
      Pai da ...este adevarat ....
      Omul e nestiutor . Speriat ...cu sens de vina ...e ca un copil , ce vrea neaparat sa fie protejat de tatal sau puternic ...linga care se simte in siguranta ...Off ...
      Suntem involuati ...ca specie . Aparte faptul ca ...ceva scirtaie ...in legile astea ce domnesc peste fauna , nu lumea vegetala . Maninca sau vei fi mincat ...parca ...nu pare o creatie a unuia normal la cap .in fine ...
      Stiati ca in Africa este un copac Accacia , ale caror frunze le maninca girafele . E un copac cu spini , inalt , insa acesrea ajung sa manince frunzele . Ei bine ...girafa trebuie sa se apropie cind vi tul bate di spre copac in directia ei , caci altfel al erul produce instantaneu hn venin ..iar frjnzele din dulci devin amare . Si nu este totul ...transmite informatia si la ceilalti alberi ..asa ca in 15 minute toti copaci din preajma produc venin . Asa ca girafele ...ii iau prin surprindere ...hahaha ....si copacii adtia sunt mai evoluati ca noi ! Cind vreodata putem noi comunica la distanta , in liniste ?
      Deci ....intorcindu-ne la raul din om ....
      Animalele cind sunt duse la macel simt . Toti cei ce aveti rude la tara , sau ati asistat la taierea porcului ...toti stiti ...ca porcul simte ca va fi omorit .
      Toate animalele simt . Toate ....si sunt paralizate de groaza , cum am fi si noi , la rindul nostru .
      Ele urasc omul atunci ...in acele momente . Ura amestecata cu teroare .
      Ce credeti ..ca asta nu se transmite ?
      Omul maninca acea carne inbibata de ura lor pt noi . Ramane in noi acea ura ...unde credeti ca se duce ? Intra in stomac , in testin , ficat si singe ...asta e cauza .
      Si sunt multe casapite asa ...si ce transmitaceadta ura . In China , de exemplu , vin taiati 700 de milioane de porci la an ! 700 de milioane ...omoriti ...si ce lasa ura sceia , frica ...in noi . Numai in China ...dar in toata lumea ? Ramane in noi acea ura . Si noi ...larindul nostru ne eliberam urind ...pe cine putem , la intomplare sau macar pe acela ce nu este din tribul nostru (partit politic , religie , natie , culoare , datini etc etc ) .
      E simplu ....ucidem si acumulam ura victimilor noastre iar mai apoi ne ucidem intre noi ....Asa facind ..ne creem IADUL in jurul nostru ..in viata noastra !
      Nu omori !
      Respecta viata ...in toate formele ei ....
      Ce va spune o fotografie cu un cal si fetita mica in bratele tatalui ei ? Cameste tatal cu fiica si calul ? Nu ...nu este doar asa ...ci mai degraba :" Aceiasi Viata in trei forme diferite " .
      Pt ca este Una ...viata . Sau Unul ....Tatal Necunoscut ...
      Nu trebuie sa inchidem portita asta mica ...ce este intre El si noi ...e o usa ...a inimii . Facuta din iubire ...
      "Sa iubesti pe altul ca pe tine insuti " si nu-ti lua merite de ajuti aproapele tau ..."Caci ce merite ai in a te ajuta pe sine insusi ?"
      E normal sa ,, te ajuti "...caci ...altul nu e ..nimic altceva decit un Tu ...in alta treapta de intelegere ...
      Doar atit ...
      Asadar ..sa alegem viata in locul mortii , in asa fel incit ceia ce e luminos in noi ...sa ne salveze de moarte ...Si asa omul ...sa se elibereze , pt a se intoarce la Tatal sau (aceia ce sunt fii sai )
      Altfel ...viata nu merita traita .

      Ștergere
    3. Altceva ...
      Isus cind a sosit la tempku , la intrarea acestuia erau vinzatori cu pasari in colivii . Le vindeau acelora ce intrau , caci acestia le sacrificau dupa , in interior unde era un altar anumea . Cine era mai bogat , cumpara mai multe ...Cum aprindem noi lumjnari azi la biserica , astia sacrificau animale , pasari ..de ajuns ca ceva venea omorit . Ce a fzcut Isus ? A inceput sa l-e arunce custile , sa l-e darime ...eliberind pasarile din ele . Nu prea se insista pe chestia asta la slujbe ..asa-i ? Da ... pt ca e ..,, jenant " . Nu prea explica preotii ..ce anume , ce rost aveau acel tirg ...la intrare...nu ?
      Asa e ...dar sa mergem mai departe ..
      Odata intrat inauntru a inceput sa le darime si mesele unde scriau scribii ...erau aia ce incasau bani pt intrare , sacrificii (plateai si se ocupau preotii ce se numeau farisei , dupa aia)
      A inceput sa-i injure Isus :" Falsi , serpi , cuib de vipere ce sunteti !"
      Le-a spus pe nume !
      Dumnezeul de iubire predicat de Isus ..nu corespunde cu dumnezeul asasin al vechiului testament evreiesc . Ce vrea sa fie idolatrizat , implorat ..ce e manios si gelos .
      A9ropo de gelos ...in "Apocalipsa lui Avram" acesta in discutia avuta cu Srth , fiul sau ii spune textual : "Acest dumnezeu nu este Dumnezeu cel adevarat .. El insusi cind spune ca este gelos , admite existenta unui alt Dumnezeu . Altfel de cine ar fi gelos ? Insa eu traiesc in teroare si spaima de el . A intemnitat omul astfel , si nu i se poate scapa . Cu toate ca spiritul omului de acolo de unde vine , ii este cu mult deasupra " .
      Da....pt ca acest dumnezeu rece , nu cunoaste ce este aia iubire . Taina noastra ...comoara omenirii , cu care se v-a elibera , si impotriva careia nimic poate face !

      Ștergere
    4. Era un tata ...ce a cumparat un miel de pasti . Viu . Cum lipsea o saptamina pina la paste , i l-a dat fiului sau de 5 ani sa se joace . Acesta se afectiona-se de miel . Se jucau impreuna , apoi ...sunt nevinovatia intruchipata , asa naivi cum sunt . Asa neajutorati ...
      Ce a facut taica-su ? Cind a venit sorocul l-a taiat , iar apoi i-a dat sa manince copilului ...ce in felul sau copilaros legase o prietenie cu animalul . I l-a dat sa manince ...ooate si sounindu-i cit de bun este ...
      Demon !
      Astia sunt demonii ...printre noi ascunsi !
      Multi ..multi ...asta e omenirea astazi ..plina de demoni !
      Nu faceti sacrificiul de pasti , in numele LUI ISUS ! ! !
      Faceti-o...de asa ati hotarit ..in numele lui Yahweh !
      Nu amestecati una cu alta caci va e de pacat !
      Stiu ce spun ...
      De o faceti ...nu pomeniti numele lui Isus , caci va v-a intreba : "De ce ai facut asta in numele meu ? "
      Voua alegerea ..dar sa nu spuneti ca nu ati fost avertizati , ca nu ati stiut ...ca asa erau datinile ...
      Sufletul vostru ..simte cind aude ceva adevarat , iar eu nimic altceva v-am spus , nu e posibil sa nu simtiti asta inauntrul vostru ! Nu e efectiv posibil , pt aceia ce aveti spirit de lumina , sa nu fi simtit !
      Asa ca ...sa incercam sa privim cu luciditate in jurul nostru , iar de ceva n-i se pare rau , malvagiu ..sa nu-l facem . Chiar de suntem obisnuiti sa facem in automatic lucrurile ...e deajuns sa deschidem ochii mari si sa privim in jur ...fara frica ...si astfel sa alegem mereu ce ne pare lumina , bine ...in simplitate si in mod firesc sa vina alegerea asta . Nu au valoare ritualurile ci faptele ...deciziile noastre . In simplitate si umiltate ...sa fie de la sine alegerea binelui si frumosului in viata noastra . Dumnezeu e in noi toti ....Noi toti suntem creatori prin saminta Sa in noi (cit boaba de mustar) , si outem creea raiul in jurul nostru . Alege sa fii bucuros , sa vezi frumosul , nimeni ne obliga sa vedem partea rea , urita a unui loc , om ...de avem de ales . Putem alege nereu binele , lumina ...in ORICE DOMENIU ....in orice loc , relatie ....Alegeti mereu binele si asa va sintonizati cu acesta . Dispare suferinta de pe pamint , incet , incet ...
      Nu ma intelegeti ca omul este Dumnezeu ..ci ca Dumnezeu salasuieste in om . Iar acest mister ..este forta omului . Efectiv ...la propriu .
      Asa ca ...orice faceti ..dar de alegeti cruzimea nu o faceti un numele lui Isus niciodata . Fiti ,, smecheri " spuneti ca din traditie ...dar nu-l pomeniti ...in acel moment !
      Post bun tuturor ...

      Ștergere
    5. Sorin,ai citit cartea lui RAEL? Acolo scrie despre elohimi

      Ștergere
    6. Cat de mult gresesti sorine.Iisus cand a fost in templu si a aruncat custile si ia alungat pe negustori din fata temlpului a facut pentru ca templu lui Dumnezeu sa fie piata de vanzare nu de rugaciune.gandeste ca in fata bisericilor sa cumperi ceva spurcat sau furat.Cred ca sti povestea banilor munciti.daca nu sti cauto pe internet.am sa tio spun pe scurt: un tata a spus fiului sa munceasa.baiatul sa dus la bunica si a cerut dupa cateva ore sa dus la tatal sau si ia dat bani( monezi) mandru ca " a muncit" tatal ia luat si ia spus sai arate mainile dupa care ia aruncat in foc.copilul nu a spus nimic.tatal ia spus sa munceasca si maine.Adoua zi sa sus sa i ceare iar bani bunici si bunica nu ia mai dat.ducanduse inapoi acasa pe drum cineva la rugat sa il ajute la o munca si il va plati.( sa ridice niste coceni in car)dupa ce au terminat la platit si bucuros ca a muncit dar si platit sa dus acasa si ia dat tatalui..... Continuarea ai so gasesti pe net.

      Ștergere
    7. Nu gresesc Stef .
      E oviu ca nu-i placea negustoria in fata templului , dar nu era un tirg de margele acolo . Se cumparau pt ceia ce trebuia in interior , pt sacrificii . De-L deranja comertul doar ...le spunea sa mute tarabele 100 de metri mai jos , ca sa zic asa ...insa a eliberat pasarile din custi . Le-a eliberat pt a l-e salva .
      In interior sacrificiile veneau executate de preoti Leviti .
      Nu orice f3l de animal ci doar aceia puri . Erau admisi : tauri ,capre , oi , turturele , porumbei . Trebuiau sa fie maschi , fara defect , si preferibil adulti .
      Nu erau admise pt sacrificare camile , magari , vinat , pesti .
      Erau mai multe tipuri , vreo zece . Nu numai sacrificii animale ci si de ulei , vin . Astea doar pt un anumit tip din 10 , ce veneau inpartite intre preoti .
      Alte tipuri erau :
      Korban (alipirea la Dzeu)
      OLAH ,, ce inseamna ars complet iar cenusa se ducea inspre Dumnezeu .
      Sacrificiulde multumire . Altarul trebuia inproscat cu singele victimei iar animalul venea balansat in vertical sau orizontal , dupa caz .
      Sacrificiul de pace . Animalul sacrificat se minca .
      Sacrificiul crud -prevedea macelarirea si smembrarea animalului . Se spune ca inca viu fiind .
      La toate sacrificiile altarul trebuia inproscat cu singele victimei . Ca o spalare .
      De crezi ca Isus iubea asta ...te inseli . Eu AFIRM ca nu ! Stiu ce zic ...
      Nu trebuie sa vezi ce am scris , in general in aceste postari ale mele ca pe ceva negativ , impotriva credintei vii . Pt ca eu sunt ferm comvins ca atunci cind se va intoarce , va schimba . Adica va parea o schimbare , dar in realitate va fi o ...,, spalare a putreziciunii "acumulate in mii de ani . Imagineaza-ti un riu de primavara ce duce cu el tot ce este putrezit , mort . Va supravietuii acestei spalari ..doar ce este trainic ...viu inca . Doar atit . Multe din convincerile voastre de azi ..nu-si vor mai avea locul , jn curind , iar altele noi vor veni . Ce sunt mereu vechi ..dar vii . Multe au fost ascunse din cuvintele Lui .
      Sunt multe ...multe modificari . .
      De ai urmarit ce am scris in tre ut , dar nu cred pt ca sunt multe luni in urma , vorbeam despre o ev a lui Toma ..unde Isus repede Petru , ce alunga-se Maritza , ca nefiind demna sa stea intre barbati , spunindu-i :" Vino linga mine Maritza , nu lua in seama vorbele acestui om . Eu va zic voua , ca atunci cind ofemeie se completeaza in partea ei masculina va cunoaste inparatia . Si e la fel si pt voi barbatii , trebuie aa va completati in partea voastra feminina pt a vedea inparatia cereasca "
      Unul sau una completat(a) ...El nu le mai vedea ca pe un gen diferit .
      Ce este partea ta feminina Stef ?
      Partea masculina este aceia de actiune , energica , ce face .
      Cea feminina este partea ta emotionala . Atunci esti mai duios , mai bun . Cind esti afectuos cu copii tai , de ii ai, e partea feminina ce se manifesta ..nu masculinul . Masculinul e dur . Femininul e matern , accepta tot , e mai ..,, moale " . E guvernat de emotii . Masculinul are alte emotii ...dure , agresive .
      Omul trebuie sa faca pace in el insusi . Sa se accepte in totalitate asa cum este .
      Pace ...in noi .
      Nu amana , caci amanarea e o capcana a mintii ..Pace in noi inseamna ca ACUM , te rogi din tot sufletul . Nu maine ...
      Te accepti ..deci incetezi ..migrarea in fantazii . Esti multumit de ce tia dat Dumnezeu acum , nu visezi ..ci te dai Lui acum , nu peste 5 min ..
      ...Si asa te vei intalnii cu El....Tatal .
      O spune Isus asta ...ti-o readuc aminte eu din prezent , caci e ca si cum ...mereu ai fi stiut in sinea ta aceste lucruri Departe de ochi ce te pot judeca ...devii tu insuti . Asa cum suntem ...
      E nevoie de curaj ...sa fii tu complet . Caci lumea te va considera unul ...straniu ..ce nu se imbraca dupa cum o face lumea , nu vorbeste ce vrea sa auda lumea ..etc etc .
      E nevoie de un mare curaj ...sa fii tu insuti .
      Nu te opri la ...vorbele mele . Ci intelege ce am vrut sa-ti transmit , printre rinduri .
      Post bun ...

      Ștergere
    8. Stef, de ce crezi tu ca se facea negot cu animale exact in fata templului? Pentru ca acele animale urmau sa fie sacrificate in templu ca jertfa pentru Yahwe Adonai (El Elohim). Iisus exact acest fapt a criticat: crima si negotul de animale la templu. Sorin a spus foarte corect sa nu se omoare animale in numele lui Iisus si in numele Dumnezeului Adevarat (Tatal Sau) care in nici un caz nu este Yahwe, cel insetat de fumul carnii arse, de sacrificii si sange. Fariseii au tata de Yahwe (Satan), chiar Iisus a spus acest lucru. Mare atentie, deci.

      Ștergere
  6. Fac teste pentru razboi...

    RăspundețiȘtergere
  7. Cat va dura războiul?știți Dna Maria?pe mine deja ma doare sufletul de cate indura romanii,o parte din ei .caci de seros ma lasa rece!.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. A spus ca doi ani va fi al treilea război mondial.

      Ștergere
    2. 7 ani va dura dar din mila lui pt credinciosi lui va scurta durata.

      Ștergere
  8. Domnul Iisus a cerut sa ne rugam zilnic(cel mai bine noaptea) sa nu inceapa razboiul atomic.In fiecare rugaciune cereti si acest lucru,caci acest tip de razboi nu afecteaza doar pamantul ci pote fi fatal intregului UNIVERS

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da sa ne rugam noaptea.Eu in fiecare noapte la 12 -12 jumate ma rog o jumate de ora oare câți procedează asa?

      Ștergere
  9. Domnul Iisus a cerut sa ne rugam zilnic(cel mai bine noaptea) sa nu inceapa razboiul atomic.In fiecare rugaciune cereti si acest lucru,caci acest tip de razboi nu afecteaza doar pamantul ci pote fi fatal intregului UNIVERS

    RăspundețiȘtergere
  10. https://m.antena3.ro/externe/cutremur-405820.html

    RăspundețiȘtergere
  11. Un ultim lucru ...
    Cind nevasta lui Avram i-a nascut pe Noe , acesta a spus : "Femeie , ce prunc mi-ai facut ? Are pielea alba ca neaua si parul rosu ?! Ochii sai lumineaza toata incaperea . Pare mai degraba , fiul lor (elohin) decit fiul meu " Apoi a luat-o de mina si a dus-o la tac-su (Solomon parca ) .....sa-i arate ce i-a facut fica-sa . Acesta i-s zis ca intradevar nu e fiul sau ci al ingerilor si va fi intemeietorul unei noi stirpe . Sa aiba grija de el ca de ochii din cap .
    "Aceste doua stirpe vor cunoaste pacea niciodata "
    Spunea Yahweh ...despre stirpea lui Abel si Cain .
    Unii erau ariani blonzi iar altii ...din genia sarpelui .
    Nu stiu de stiati ..dar nazistii lui Hitler , aveau si o latura ezoterica , ce a fost la baza doctrinei lor despre rasa ariana . Dupa descrieri ...este o informatie venita de la dumnezeii blonzi ....ce aveau antipatie pe serpi si progenia lor . Ceva a fost ...caci nu poate fi intimplator ca au gazat 6 milioane de evrei . Asa scria si in biblie ...ca dadeau ordin , dintr-o parte si in alta :"Omoratii pe toti ! "
    Asa au facut si nazistii . Au vrut exterminarea rasei . O spuneau raspicat !
    Deci ...in confuzia facuta de religii , omul se roaga ori la blonzii razboinici ori la serpii reci , inteligenti .
    Isus ...vorbea de un alt Tata . Nu a facut nicaieri referire la vre-un sarpe sau arian , ca fiind Tatal . Ci unul de iubire ...
    Eu unul ..nu recunosc ca Dumnezeul meu nici unul nici altul . Ci doar acela al lui Isus ...Acel Tata il am . De lumina ...lumina atotcreatoare ..si autocreatore ...de acolo venim . Acolo e casa ..unde o sa ne intoarcem , cind vom iesi din jnchisoarea asta ! Sau ...poate ca in loc sa evadam ...sa o distrugem din temelii ? Definitiv ?
    Hahaha ...mai degraba ma distrug ei pe mine ....si imediat , de-i mai zgindaresc mult ! Hahaha ....Si ce daca ? Ma intorc iar la Tatal , de unde am venit ...


    RăspundețiȘtergere
  12. Ingeri cazuti ..alungati din inparatiile de luminai , intr-un loc pustiu . Universul nostru . Dar odata ajunsi aici , s-au apucat sa faca o lume dupa asemanarea structurilor ceresti , dar ...lipsindu-le scinteia Divina au putut doar replica , nu creia .
    Apoi ...au facut primul om ...dar era prea stralucitor ...mult mai mult decit ei ...si asa l-au inpartit in doua ...el si ea , ca sa nu mai fie asa de puternic .
    Alte suflete de lumina au fost atrase in acest loc...cu promisiunea ...,, experientei " , cresterii intr-o scoala dura , rudimentara .
    Odata ajunse aici...aici au ramas ! Inprizonate ...
    Omul ...nu are nevoie de nici o evolutie , crestere ...ci de a-siaduce aminte cine era inainte , dupa cum spune si Adam fiului sau Seth .
    E falsa iluzia asta cu cresterea ...evolutia la niveluri superioare ....DEJA ESTI SUPERIOR !
    TREZESTE-TE !
    Esti mai slab ...mai speriat , nu stii incotro sa privesti ...cum de ai ajuns aici ?
    Trezeste-te ! In tine este scinteia ORIGINII tale ! Abandoneaza iluzia lumii astea artificiale ..cu valorile ei false ...false !.NU-TI APARTINE!
    Altul este locul tau ...altul !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Dumnezeu sa te lumineze si sa iti deschida ochi si urechile.cum a spus cine are urechi sa auda cine are ochi sa vada.farisei au vazut cate minuni a facut si tot nu lau crezut pe Iisus

      Ștergere
    2. Stef, chiar nu ai inteles. Sorin a sustinut exact ceea ce Iisus a spus. Opriti omorul de animale in numele Tatalui. Nu mai omorati animale pentru ca Adevaratul Dumnezeu nu are nevoie de asa ceva de la noi. STEF NU MAI MANCA MIEL LA PASTI. OPRESTE-TE DIN A MANCA CARNEA CUIVA OMORAT CACI ACESTE FAPTE APARTIN DEMONILOR. Asculta tu de Iisus Hristos si opreste-te in a manca carnea animalelor. Daca vei alege sa mananci in continuare carne, acest fapt demonic este invatatura lui Yahwe, cel insetat de sange si miros de carne arsa. Pe cine alegi tu: pe Iisus Hristos, cel plin de Iubire sau pe Yahwe Adonai (El Elohim) respectiv Satan-tatal fariseilor? Gandeste-te bine.

      Ștergere
    3. A facut Isus minunea inmultirii painilor si pestilor?
      A umplut de pesti navoadele lui Petru?

      Ștergere
    4. Nu te baza pe lucruri contaminate, Anonim 31 martie 2017, 14:58. Asculta bine: Hristos nu a luat viata niciunei fiinte, din contra a vindecat, a ajutat, a dat viata, nu a luat-o vreodata.

      Ștergere
    5. Este Isus Dumnezeu?

      Ștergere
    6. Oamenii au o idee gresita de Dumnezeu .
      Ce spunea Isus ? Nici El deasupra , nici Eu ...etc.
      Ce inseamna asta ? Ca se devine acelasi lucru .
      Dumnezeu ce este un batrin cu barba alba ...vine din pshicolgia omului , ce se simte slab , amenintat de catre moarte la orice pas ...de aceia are nevoie de mina puternica a unui tata . Omul ...a ramas un copil . Indiferent de virsta .
      . Ei bine ..acel Dumnezeu e mort , incit imaginar . .
      Alt fel de Dumnezeu , ca o zeitate ..nu este superior omului , decit in tehnologie .
      Isus ...nu vorbeste despre asta . Ci de Tatal necunoscut . Ce se simte dar nu se vede ...decit in umbra Sa ...in jur , si in noi. Este ...sus , jos , in lateral , in fata si in spate . Peste tot . "Rupe un lemn si ma vei gasii inauntru . Ridica o piatra iar Eu voi fi acolo . "
      Intelegi ce spun ?
      De ce spunea ca trebuie sa devina inocent omul precum un copil , pt a gasii ?
      Pt ca ...in acel caz moare eul personal . Nu mai esti tu , ci doar ....ceia ce inainte era doar cit un simbure de mustar . In om se ascunde El .
      Intotdeauna a fost , te-a insotit ...in orice moment al vietii tale ... numai ca, omul nu stie incotro sa priveasca .
      Deci ...Isus , chiama Tauma ...Didim . Ce inseamna geaman spiritual . Cine intelegea , devenea ca El..dupa spusele Sale .
      Cum ca El ? Ca si Dumnezeu insasi ? Nici El mai sus si nici eu mai jos ? Ce inseamna asta ? Omul ...e limitat , o stim bine ...cum de e posibil ?
      Pt ca omul moare ca persoana , minte , idee , stiinta , educatie , concepte , traire , etc etc ....si ramine doar El ...ce mereu era prezent , numai ca l-a tinut omul ...undeva in camara , nedindu-i importanta . La orice altceva a dat , dar numai la acel El in noi nu ! De aia e de ris ...pina mori . Era atit de simplu..iar noi atit de orbi ....of ...ar fi distractiv de nu ar exista consecintele la aceasta orbire ...
      Nu mai esti ...esti mort . Si in spatiul ramas este doar Dumnezeu . Isus ....DA ...este Dumnezeu . Mai precis ...este un tot Unul ...cu Dumnezeu . Nu se vede nici o mica crapatura , diferenta ...atunci cind esti acolo . E ...un ocean in expansiune de lumina si fericire continua ...la nesfirsit !
      Nu este posibil pt mintea omeneasca sa se apropie de ce spun eu aici ....e imposibil la propriu .
      Taina botezului ..ce inseamna , dupa voi ? Se moare "inecat ", la mod figurat , iar cine iese din apa ...e altcineva ...nou ...nemaivazut , necunoscut de catre rudele sale ce asista . Are trasaturile transfigurate ...de o gratie , lumina , splendoare ....ce acei ramasi pe mal ...nu cunosteau . De aceia Ioan Botezatorul l-a intrebat imediat " Cine ESTI ?" Erau veri , dar nu-l recunostea .
      De biblia era un text hinduist , ar fi scris ca atunci Ieshua a murit (caci de aia i-a spus inainte ,, Fa repede ce ai de facut ") , sufletul sau ducindu-se in Sf Ioan , iar in corpul lui Ieshua a intrat Cristo . Sau constiinta Cristica .
      Asta ar fi scris hinduistii , insa eu spun ca e doar o metafora pt a intelege . E foarte probabil ca atunci exact sa fi fost maturizarea completa a lui Isus . Ultima ...,, picatura " sa zicem ...ultima rezistenta incit persoana . De atunci inainte ...era Cristo . Altfel nu ar fi intrebat Botezatorul ..,, Cine Esti? "
      Nu stiu de am fost clar ..dar nici nu as putea ...nu as stii cum sa va pvestesc ...ceia ce tine de o alta lume...in cuvinte pamintesti . Nimeni nu a reusit vreodata sa explice perfect in vorbe ..ci cuvinte dublate de insasi prezenta Sa in fata ta . Ca exempku viu . De aceia spunea in ev . M. Magdalena ...:
      "Sa nu cumva sa faceti lege din cuvintele mele ,
      Caci ar fi o oefe moarta fara Acel ce o inverzeste (inprospateaza) "
      Deci ...toti avem capacitatea sa devenim ...adica sa murim , mai exact , ca minte , si sa ramina Cel ce este , a fost si Va fi ...fara nici un noi ...
      Atunci ...cine m-ar intreba de esti Tu ..Dumnezeu ? eu as raspunde ca DA ! Pt ca ...nu as vedea nici un Stef acolo ...ci doar o Fiinta plina de glorie ...
      Sorin T .

      Ștergere
    7. Dumnezeu cu păr si barbă albă=DUMNEZEU PĂMÂNTUL.Polul nord=părul.Polul sud=barba.TEORIA CULORILOR=culoarea vizibilă este cea reflectată toate celelalte culori fiind asimilate (conținute) având aceeaşi compoziție chimică.deci părul are aceeaşi compoziție chimică ca şi zăpada dar formula chimică diferă, elementele fiind distribuite altfel.alt ex:stim că în corp avem fier dar nu sub formă de minerala.frunza este verde iar când se usucă îşi schimbă culoarea absorbind substanța care îi dă culoarea verde şi o exteriorizeaza pe cea care reflectă culoarea maro.deci aveți în voi substanțe chimice care se găsesc în corpul DUMNEZEULUI PĂMÂNT asta pt că sunteți creația lui.magma lui e sângele vostru.polii lui sunt părul si barba voastră.Marea ionică si marea neagra sunt orificii ochilor voştri.DUMNEZEU PĂMÂNTUL are formă unicelulară.studiati formele unicelulare.corpul vostru produce gaze ca şi DUMNEZEU PĂMÂNTUL.DUMNEZEU PĂMÂNTUL =moş cu barbă albă=4.000.000.000 ani

      Ștergere
    8. Madus, ai auzit de deriva continentelor?

      Ștergere
    9. Da.dar pt oameni va fi prea târziu....ei nu reuşesc să-i vada minunatul chip acum.iar când va semăna tot mai mult cu chipul nostru va fi prea târziu.pt că nu suntem încă capabili să o descoperim ,planeta se va transforma "în noi".iar noi nu vom face față acestei transformări decât "vibrând" cu ea.astfel ea va şti că încă suntem aici şi că noi ştim că are conştiință.numai aşa se va transforma lent ,iar noi vom putea supraviețui ca şi specie .în schimb dacă noi suntem rătăciți şi atunci când vrem să vibrăm cu divinitatea (rugăm) dormim pe noi transformările ei vor fi bruşte.rolul ocultei este de a îndepărta oamenii de adevar.ei ştiu că avem în noi puterea de a comunica cu planeta.se tem de această putere.oculta produce războaie pt a trimite căt mai multe suflete (conştiințe_vibrații)către DUMNEZEU PĂMÂNTUL.pt ca acesta să simtă prezența noastră şi să se transforme usor.pe principiul:scopul scuză mijloacele.fac ceva bun pt omenire dar au ales calea cea mai grea...stă ín puterea noastră să vibrăm cu planeta fara sa ne măcelărim.asta era si rolul sacrificiilor umane care se faceau pe altare din vechi timpuri.Iisus i-a invățat pe oameni cum să vibreze cu DUMNEZEU PĂMÂNTUL.Ìisus a fost PĂMÂNTEAN.a făcut toate minunile vibrând cu planeta.le-a arătat oamenilor o altă cale către DUMNEZEU PĂMÂNTUL nu cea a sacrificării de vieți....

      Ștergere
  13. IONA ........
    Unde esti ? De ce nu mai scrii nimic ?

    RăspundețiȘtergere
  14. Dna Maria nu mai înțeleg nimic!!! În totală contradicție cu mesajele dvs il lăsați pe Sorin T să bată câmpii la greu cu ȘASE MESAJE !!! CARE ESTE ADEVĂRAT CU DUMNEAVOASTRĂ????

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Dar nu am citit ce a scris SORINT T,nu pot citi toate Comentariile. Daca vad ca acestea contin vulgaritati atunci le citesc cu mai mare atentie.Altfel nu le citesc. Fiecare are dreptul sa scrie părerea sa.

      Ștergere
    2. Asa este , doamna Maria , fiecare are un punct de vedere : si Madus cu teoriile lui despre pamant si d-na D. si altii despre experientele proprii neintelese de altii . Nu suntem toti cu aceleasi ganduri si vieti . Felicitari ca macar dvs. ii accptati dincolo de regulile gramaticale reclamate de altii sau de numarul de mesaje care nu e pe placul unora !
      Se cenzureaza cuvintele vulgare si nu creierul si personalitatea cuiva .
      Pana si crestinul ortodox deranja pe multi , insa charisma si geniul acelui om , nu-l au decat putini .

      Ștergere
    3. Din pacate, 'charisma'(?!) si 'geniul'(?!) acelui om erau intrecute de insultele abjecte proferate. Interesant ca pe acestea nu le-ai remarcat, dar, probabil, te orbise...geniul neinteles !

      Ștergere
    4. Sa remarci 15.09 ...

      ca nu cu toti foloseste acele ,,insulte abjecte'' , doar cu cei care sunt departe de ortodoxie sau iau in ras ceea ce spune .
      Nu mai corectati pe nimeni , nu mai iesiti in evidenta cu nimicuri , nu va mai luati de postarile ce graiesc ceva , ce au comtinut .

      Cititi in liniste , nu trebuie sa fiti de acord cu nimeni , aici pe blog nu se castiga premiul Nobel si nici adepti in vreun cult.
      Protagonista ramane gazda , dumneaei permite si dialogul si opiniile diferite ale tuturor.

      O seara buna iti doresc si fii mai calda , mai ponderata , lumea va fi a celor intelepti si nu a celor razboinici !

      Ștergere

    5. Sa remarci 22:21...

      ca "cei care sunt departe de ortodoxie" nu sunt adusi mai aproape cu jigniri grobiene (pe care niciun om educat nu le poate accepta, indiferent de context, dar poate n-o fi si cazul tau) si poate ca tocmai datorita acestora unii “luau in ras ceea ce spunea” ! Esti cumva adepta profesorilor care-si jignesc elevii ca sa invete ?!
      Iti recomand, la randu-mi, sa fii mai “ponderata” in aprecierile pe care le faci la adresa persoanelor pe care nu le cunosti. Evita sa-ti dai cu presupusul pt. ca este redundant, nu te onoreaza si nici nu te face parte a acelei lumi a inteleptilor, superioare celei a ‘razboinicilor’(?!).
      Si, daca tot tu ai produs aceasta zicere: “cititi in liniste, nu trebuie sa fiti de acord cu nimeni”, atunci ia-ti-o si in considerare ! In traducere, daca tot nu trebuie sa fii de acord cu nimeni, atunci nu vad nici de ce sa-i mai comentezi pe cei care, totusi, te calca pe monturi…

      Ștergere
    6. Mai 23:35 tu chiar ai o problema de adaptare sociala.

      Ștergere
  15. Da,exact cum am prevăzut anul trecut:dezastre care au avut loc în trecutul apropiat se vor repeta unele chiar simultan.si asta doar pt ca DUMNEZEU PĂMÂNTUL să vă atragă atentia mai mult asupra lui.dacă ați fi mai atenți cu El toate astea nu s-ar întâmpla.

    RăspundețiȘtergere