marți, 21 martie 2017

MAFIA PĂDURILOR !!! OPRITI MAFIA PĂDURILOR !!!

                                                   
                                           21 Martie 2017 ,ora 6,17 dimineata!

                                          Dragii mei,

În aceasta dimineata dragilor,ma trezeste un glas care spuneceva cutremurator. Ceva ce ar trebui sa ne dea de gândit si sa luam măsuri pentru a ne proteja viata noastra ,viat copiilor nostri si a nepotilor nostri.
Fara PĂDURE,fara Aurul verde,viata noastra ne este pusă in pericol in fiecare clipă.


Image result for PADUREImage result for PADUREImage result for PADUREImage result for PADURE.

Iata cum striga glasul:

                  "Mafia pădurilor !
             Opriti MAFIA pădurilor, până nu este prea târziu !"

Image result for PADURE TAIATAImage result for PADURE TAIATA..

                            Image result for lacrimi     

Image result for PADURE TAIATAImage result for PADURE TAIATA..

Prieteni dragi, ma doare sufletul cand vad CRIMELE facute asupra PĂDURILOR noastre!
Da! Este o CRIMĂ ceea ce se petrece acum in PĂDURILE noastre.
Este un ATENTAT la viata umană!!!
Oare ne aude cineva? Oare va lua cineva măsuri cu adevărat? Greu de spus si greu de crezut că mai sunt oameni (care lucreaza in domeniu,care au puterea in mâinile lor ) cu suflet,oameni cu Credinţă cărora sa le pese de viitorul Romaniei,cărora sa le pese de viata copiilor si nepotilor nostri.
Fără păduri, vom avea parte numai de suferinţă trupeasca si sufletească.
DUMNEZEU si MĂICUTA DOMNULUI sa apere România Duhului Sfant,sa apere fiecare suflet pe care l-a creat.
                                Cu dragoste,Maria.

P.S.

Din inimă si din suflet,aduc multumiri 

 tuturor celor care au pus si pun cărămidă sau 

mai multe,la ZIDIREA CUVANTULUI 


LUI DUMNEZEU!

Vă asigur pe toti dragilor,că mă rog pentru 

fiecare in parte,iar DARUL vostru ,vă va fi 

dat înapoi de Dumnezeu si de Măicuta 

Domnului,înzecit si poate chiar însutit. 

Ajutorul tău pentru zidirea Cuvântului 

Lui Dumnezeu,este de nepretuit!

DONATII PENTRU URMATOARELE DOUA VOLUME ,ALE  ADEVARULUI DUHULUI SFANT! 





https://plus.google.com/.../SC4N4eBme14

7 days ago - DONATII PENTRU URMATOARELE DOUA VOLUME, ALE ADEVARULUI DUHULUI SFÂNT ! DONATII PENTRU URMATOARELE DOUA VOLUME ,ALE ...


https://plus.google.com/.../CCD4pSVdgtb


Dec 7, 2016 - CARTEA ADEVARUL DUHULUI SFANTVA COSTA DOAR 28 LEI,  PENTRU LUNA DECEMBRIE 2016  si pentru tot anul 2017 !! CARTEA ADEVARUL DUHULUI SFANT, 


58 de comentarii:

  1. Sa iasa acum tinerii frumosi si liberi si sa-i strige tradatorului sef de tara!!!Ei sunt romani? se gandesc la viitor sau doar la prezentul ciolan pe care soros le da sa-l roada? Rusine voua tineri frumosi si liberi!!!

    RăspundețiȘtergere
  2. Da cine sa apere padurile,alogenul se lupta pentru afaceristii austrieci si se mai da iubitor al muntilor.

    RăspundețiȘtergere
  3. Este deja mult prea tarziu.In 2-3 ani austriecii ajutati de nenorocitii de romani criminali,incepand cu politicienii care ne conduc si pana la ultimul padurar vor distruge complet padurile Romaniei.Schwighofer austriacul are deja 5(cinci) fabrici care "toaca" padurile tarii in ritmul de 3 hectare pe ora!!!Si asta de ani buni,nu de ieri-de-azi...

    RăspundețiȘtergere
  4. Nu numai ca este daunator oamenilor cat si planetei.DAR MAI ESTE SI SCOPUL ASCUNS AL ANTIHRISTULUI CA VA VENI VREMEA DE A OMORA TOTII CRESTINII SI CA SA NU SE POATA ASCUNDA IN VAZDUH(PADURI)FITI CU CREDINTA FARA FRICA.VA VENI VREMEA precum evreilor de au fost executati de Adolf Hitler= A-H anti- hristos.Acum este Georg Soros=G-S=Guvernarea Satanei+ Donal Tram=D-T=dinastia Tiraniei.

    RăspundețiȘtergere
  5. domna Maria va citesc zilic cred in puterea dvs dar am o problema am 23 de ani si familia mea are farmece am gasit niste oua aruncate ce sa facem? soacra lu tata are bani si tata a fost la o femeie care da in carti si a zis ca face farmece face de ani de zile sa nu ne gasim de munca si asa mai departe suntem disperati

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Anonim 21 martie2017, 10:51, nu mai crede in chestii diavolesti..farmece si ghicitori...astea sunt facute pt a insela omul!!! Recomandarea mea sa credeti si sa va rugati la Sf Maica Domnului si Isus Hristos pt a fi feriti de tot cei rau si pt ca sa nu mai fiti inselati de diavol ca exista asa ceva. Eu nu cred in ghicitori...pt ca ele intotdeauna pt a face bani...te trag de limba...si ti spun exact ce vrei tu sa auzi...iar farmecele sunt gandurile noastre negative..ura, invidia, dusmania( exact ce gandim pt alta persoana) rautatea din noi...se transmite catre alta persoana...astea sunt farmecele..puterea gandului..gandim de bine se vor intampla lucruri bune in viata noastra...gandim de rau..se vor intampla lucruri rele in viata noastra!!! Rugati va, ganditi de bine si aveti incredere in Maica Domnului si lucruri bune se vor intampla in viata voastra!!!

      Ștergere
    2. mutumesc am credinta in suflet si am mare credinta in Dumnezeu mereu am ganduri pozitive atata timp cat ma stiu curat eu iert persoanele care imi vor raul trebuie sa-i iertam iertarea e de cel mai bun har a unei persoane

      Ștergere
    3. Anonim 21mar10.51lasa ghicitul in carti si mergi urgent la un preot sa va faca la toți din casa slujbe pentru dezlegare de blesteme.Trebuie sa vi se citească moliftele Sf.Vasile. DS

      Ștergere
  6. Cine poate sa ne traduca din mesajele lui Georgio Bongiovanni ,sunt uluitoare.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. E un sarlatan . Multi ani in urma l-au prins ca-si punea un fel de acid pe maini ce ardea cu efect intirziat , ca sa para ca are stigmae .
      A avut o experienta mistica adevarata , iar cind aceasta nu s-a mai manifestat ...a inebunit , a incercat sa ....,, le fabrice " singur efectele .

      Ștergere
  7. Maria nu se mai poate opri sint prea flaminzi

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Puterea lui Dumnezeu este mare,cel promis lumii,vine anul viitor,si va face dreptate pe pamant,si atunci sa vedeti randuiala,incepand cu casa Domnului.

      Ștergere
  8. Este raspunderea noastra a tuturor si nu numai pentru Romania,ci pentru intreaga planeta.Prin aceste defrisari masive(trei hectare de padure dispar intro ora)
    Acesti inconstienti care taie copacii sunt controlati de cei care de fapt sunt constienti de ranirea planetei de aceea fac ce fac pentru a o destabiliza energetic ca razbunare pe omenire si planeta.Vina este si a noastra ca nu-i oprim,le permitem sa faca ceea ce fac.
    Oamenii distrug planeta si apoi dau vina pe Dumnezeu pentru manifestarile ei in incercarea de a se vindeca.
    EU SUNT D

    RăspundețiȘtergere
  9. https://www.antena3.ro/politica/presedintele-klaus-iohannis-face-declaratii-la-ora-14-30-404653.html

    RăspundețiȘtergere
  10. ma doare faptul ca in piata libertatii nu cer oamenii aceste lucruri este vital pt noi. m am gandit ca atacurile pshiice nu ii lasa pe oameni sa spuna limpede ceea ce ne dorim sa infaptuim .

    RăspundețiȘtergere
  11. Mama lor de hoti!
    Este si vina noastra. Am stat nepasatori, ascunzandu-ne in spatele unei mentalitati paguboase: asta-i Romania!
    Nu prea am vazut mobilizare pentru aceasta cauza.

    RăspundețiȘtergere
  12. http://www.independent.co.uk/news/world/asia/north-korea-ready-for-war-donald-trump-united-states-america-kim-jong-un-a7641276.html

    RăspundețiȘtergere
  13. sunt institutii platite de catre noi sa faca controale, inspectii si sa aplice legea , unde e mafie , e nevoie de politie si catuse , cetateanul de rand nu se poate pune cu criminalii .

    Garda Forestiera - noua politie a padurilor. Misiunea imposibila pe care o vor avea 900 de oameni inarmati

    http://stirileprotv.ro/stiri/actualitate/garda-forestiera-noua-politie-a-padurilor-misiunea-imposibila-pe-care-o-vor-avea-900-de-oameni-inarmati.html



    Statul angajează gardienii pădurilor. 5.000 de lei pe luna și suv de serviciu :


    http://www.observatorulph.ro/locuri-de-munca/63640-statul-angajeaza-gardienii-padurilor-5-000-de-lei-pe-luna-si-jeep

    RăspundețiȘtergere
  14. https://www.cocoon.ro/a-murit-david-rockefeller-un-mare-mason-al-lumii-sau-si-a-transmutat-sufletul-intr-un-alt-corp-si-planeta-nu-a-scapat-de-el/#

    RăspundețiȘtergere
  15. https://www.cocoon.ro/previziunile-cartile-illuminati-arata-ca-donald-trump-va-fi-asasinat-ca-si-kennedy-de-catre-masonerie-intrebarea-e-cand/

    RăspundețiȘtergere
  16. Ioan de Ierusalim și profeția despre Al Treilea Război Mondial

    Ioan de Ierusalim, cunoscut și sub numele de Jean de Vezelay sau Jean de Mareuil, a fost unul dintre cei mai importanți călugări templieri. Importanța sa în istorie este dată de faptul că a înființat Ordinului Templului, dar și prin faptul că a lăsat o serie de profeții despre dramele prin care va trece omenirea.

    Document descoperit în Rusia

    Documentul profețiilor a fost descoperit din pură întâmplare de către profesorul Galvieski în arhivele mănăstirii din Zargorsk, în Rusia, la mănăstirea Laurul Sfintei Treimi Sfântul Serghie, lângă Moscova, în 1992-1993.

    Opera se intitulează „Anul O Mie vine după anul O Mie…” și conține diverse profeții despre viitorul omenirii. Cele mai importante profeții se referă la cele două războaie mondiale.

    Cel de-Al Doilea Război Mondial l-a prezis întocmai, cu un lux de amănunte impresionant, mai ales în condițiile în care viziunile au fost redactate în anul 1099.

    Dacă cele spuse de Ioan de Ierusalim despre cel de-Al Doilea Război Mondial nu mai sunt atât de importante, în schimb următorul mare dezastru pe care l-a prevestit poartă numele de Al Treilea Război Mondial.

    În fiecare zi va fi o nouă Apocalipsă

    Înaintea izbucnirii marelui război, omenirea va cunoaște mai multe semne prevestitoare.

    Așa cum susținea Ioan de Ierusalim în urmă cu aproximativ 1000 de ani, viața pe Terra se va schimba complet, va fi aproape imposibilă, iar în fiecare zi oamenii vor trăi o nouă Apocalipsă.

    Unul dintre marile semne este că orașul Ierusalim nu va mai fi unul sfânt.

    Evreii vor împânzi lumea, pentru ca în cele din urmă să o conducă după bunul plac.

    Un alt semn prevestitor se va produce în clipa în care oamenii vor scotoci fundurile mărilor și se vor aventura spre descoperirea stelelor.

    Ei se vor crede niște zei, cu o forță impresionantă, dar în realitate nu sunt decât niște suflete pierdute într-o societate bolnavă.

    Astfel, fiecare oraș se va transforma într-o Sodoma, în care practicile sexuale de toate genurile vor deveni normalitate. Femeile se vor culca cu femeile, bărbații cu bărbații, vârstnicii cu tinerii și nimeni nu va mai respecta nicio regulă. Oamenii vor cade în păcate trupeşti înfiorătoare, bărbaţii şi femeile se vor destrăbăla la vedere.

    Femeia va fi cutezătoare şi semeaţă în destrăbălarea ei.

    Foamete

    Un alt semn apocaliptic în viziunea lui Ioan de Ierusalim este foametea care se va întinde pe Pământ precum râia. Atunci vor apărea negustorii de iluzii, care vor vinde oamenilor povești, care în cele din urmă se vor întoarce împotriva lor.

    Oamenii se vor transforma în singuratici și aproape nimeni nu va mai cunoaște ceea ce înseamnă prietenia adevărată. Popoarele se vor topi într-o unire fără rost, vor forma o adunătură în care fiecare se va simţi singur, legea va fi uitată, tradiția pierdută, credinţa abandonată.

    Atunci când cinismul și prefăcătoria vor pune stăpânire pe mințile oamenilor, trebuie să știm că marele război este aproape.

    În aceste condiții, Ioan de Ierusalim susținea că cei bogați vor ajunge să doarmă pe sacii de bani, dar vor primi ajutoare, precum și hrană de pomană, în timp ce acela sărac va fi stors de taxe și impozite.

    Săracii se vor revolta

    Lumea va deveni un loc unde fiecare obiect va avea prețul lui.

    Totul va fi de vânzare sau de cumpărare. Carnea şi munca omului îşi vor avea şi ele preţul lor, ochi de om şi inimi de om scoase din piepturi ca nişte bucăţi de carne se vor vinde altora.

    Cuvântul dat, onoarea sau credinţa nu vor mai valora nimic.

    Omul va ajunge cu adevărat stăpânul pământului, dar pământul va fi sterp, apa otrăvită şi putredă, văzduhul va fi dogoritor.

    În aceste condiții, atunci când cei săraci și asupriți nu vor mai suporta maltratarea celor bogați, un mare război mondial se va declanșa și lupte dure vor fi duse între toate țările lumii.

    RăspundețiȘtergere
  17. 1. Melchisedec apare mentionat în Telos oraşul minunatei Lemurii, având o piramidă albă drept templu, apoi menţionat în Vechiul Testament, în Egipt făcându-se referire la Isis şi Ordinul lui Isis, şi de aici legătura cu Merkabah, floarea vieţii, Drunvalo Melkizedek…. apoi am găsit referiri la: Hermes Trismegistos, Orfeu, Pitagora, Moise, Platon, Zoroastru şi Buda, însă nedocumentate, aşa că am continuat propriile cercetări.
    Am descoperit simbolurile care fac referire la Melchisedec dar şi punctul de vedere ortodox cu referire la Vechiul Testament… Acestea sunt simbolurile care fac referire la Melchisedec:

    Simbolul celor trei cercuri concentrice pe care Melchisedec l-a purtat ca emblemă a misiunii sale, a fost interpretat de o mare parte dintre ucenicii săi ca fiind cele trei împăraţii: cea a oamenilor, cea a îngerilor şi apoi cea a lui Dumnezeu. Foarte puţini dintre ucenici au ştiut că aceste trei cercuri concentrice simbolizează infinitul, eternitatea şi unversialitatea Paradisului. Într-o învăţatura mai extinsă a lui Melchisedec conceptul trinităţii se regăseşte în acest simbol.

    RăspundețiȘtergere
  18. 2. A fost văzut pentru întâia oară de Amdon, un păstor chaldean, descendent al sumerienilor, atunci când Melchisedec a intrat în cortul acestuia. El şi-a declarat în faţa acestui păstor identitatea. ‘’Eu sunt Melchisedec, preot al lui El Elyon, Cel Mai de Sus, unul şi singurul Dumnezeu” cu 1973 de ani înainte de naşterea lui Iisus.
    Controversă sau atestare?
    Mulţi creştini şi-au pus întrebarea de ce a fost numit Iisus Hristos mare preot “după rânduiala lui Melchisedec”, iar nu după aceea a lui Aaron (Evr. VII, 11). Controversa pare a se fi dus în termenii următori: dacă adevărata preoţie este cea care descinde din Aaron, cum afirmau cu încrâncenare iudeii, orice tentativa de a-L prezenta pe Iisus Hristos ca mare arhiereu, cum voiau creştinii, va fi în van, deoarece omul din Nazaret nu s-a născut din seminţia lui Levi, ci din aceea lui Iuda, deci fără nici o legătură cu neamul preoţilor Vechiului legământ; dacă, dimpotrivă, Iisus este marele arhiereu al Noului legământ, cum afirmau cu toată con¬vingerea creştinii, atunci El descinde dintr-o altă preoţie şi aceasta este preoţia lui Melchisedec.

    RăspundețiȘtergere
  19. 3. Temeiul cel mai puternic al acestei învăţături este psalmul CX, pe care însuşi Mântuitorul l-a invocat la un moment dat în dis¬puta sa cu fariseii şi care spune următoarele: “Domnul a zis Domnului meu: Şezi de-a dreapta Mea, până voi pune pe vrăjmaşii Tăi aşternut picioarelor Tale. Domnul a jurat şi nu-i va părea rău: Tu eşti preot în veac, după rânduiala lui Melchisedec” (Psalmul CX , 1,4). Mântuitorul a invocat prima parte (vezi Matei XXII, 41- 46); autorul epistolei către evrei pe cea de a doua (vezi Evrei V, 6, 10; 20; VII, 11, 17).
    Sfântul Petru : “Voi sunteţi o seminţie aleasă, o preoţie împărătească, un neam sfânt. Preaiubiţilor, vă sfătuiesc ca pe nişte străini şi călători (prin lumea aceasta) să vă feriţi de poftele firii pământeşti care se războiesc cu sufle¬tul” (I Petru II, 9, 11; a se vedea si Apoc. I, 6; XX, 6).

    RăspundețiȘtergere
  20. 4. Cele două preoţii, cea a apostolilor şi cea a laicilor, s-au aflat totdeauna solidare în apărarea adevărului de-a lungul sinuoasei istorii a Ortodoxiei în Orient. Ele formează împreuna Biserica şi numai împreună reuşesc în orice timp să păstreze adevărul revelat.
    Preoţia lui Aaron
    Pentru a înţelege semnificaţia corectă a preoţiei lui Melchisedec este necesară în prealabil o bună definire a preoţiei lui Aaron. Principala misiune a lui Aaron a fost aceea de a aduce jertfe la cor¬tul întâlnirii pentru păcatele sale şi ale poporului (Lev. VIII, 1-2; IX, 1-24). Înaintea să însă adusesera jertfe marii patriarhi ai poporului evreu ca Iacov (Gen. XXVIII, 18; XXXI, 13), Avraam (Gen. XII, 7; XIII, 4; XXI, 33), toţi aceştia fiind precedaţi, la rândul lor, de o tradiţie urcând adânc în timp prin Noe (Gen. VIII, 20-22) până la Abel (Gen. IV, 4).

    RăspundețiȘtergere
  21. 5. Anterior momentului Moise israeliţii aduceau jertfele lor fiecare unde voia, adică pe câmp, în ţarine etc. Ispita idolatriei datorată convieţuirii cu popoare idolatre era însă prea mare şi multi s-au abătut de la credinţa stră¬moşului lor Avraam şi au început să jertfească idolilor locali. Pentru a preîntâmpina acest flagel Dumnezeu centralizează cultul, obligându-i pe toţi să aducă jertfele lor la “cortul întâlnirii”, la preoţii instituiţi special în acest scop. “Domnul a vorbit lui Moise şi a zis: Vorbeşte lui Aaron şi fiilor lui şi tuturor copiilor lui Israel şi spune-le: iată, cea poruncit Domnul.
    Aşadar, preoţia aaronita a fost, o măsura menită să pună capat idola¬triei. Aducându-şi jertfele la “cortul întâlnirii”, la preoţii lui Aaron, israeliţii le aduceau din oficiu numai lui Yahve şi derapajul lor spre “alţi dumnezei” era astfel oprit. Principalul rol al preoţiei aaronite a fost deci acela de a direcţiona corect şi exclusiv jertfele spre adevăratul Dumnezeu, spre Yahve cel care a eliberat poporul evreu din robia egipteană pentru a-l conduce în ţara făgăduită lui Avraam şi urmaşilor săi.

    RăspundețiȘtergere
  22. 6. Preoţia aaronită este astfel definitiv înlocuită de preoţia generală a poporului lui Dumnezeu. Alegerea leviţilor şi a lui Aaron în special încetează, căci în vremurile mesianice inaugurate de Iisus Hristos adevărata cunoaşterea a lui Dumnezeu şi închinarea către El o posedă şi o aduc până şi pruncii (Matei XXI, 15-16; XVIII, 6).
    Preoţia lui Aaron este înlocuită în Noul legământ de preoţia lui Hristos, cea “după rânduiala lui Melchisedec”! De ce a fost declarată preoţia creştina ca fiind nu după rânduiala lui Aaron, ci după aceea a lui Melchisedec? Ce deosebeşte preoţia creştină de aceea aaronita?

    RăspundețiȘtergere
  23. 7. În ce sens Melchisedec a fost o prefigurare a lui Hristos? În spiritul celor spuse mai sus preoţia lui Aaron a avut rolul de a menţine fidelitatea, credinţa fermă faţă de Yahve, adevăratul Dumnezeu. Ea a fost, deci, o preoţie a credinţei, a aşteptării neclintite pentru şi în numele între¬gului popor evreu în vederea împlinirii făgăduinţelor făcute de Yahve strămoşilor, în special lui Avraam, părintele tuturor celor credincioşi.
    Aaron întruchipa în modul cel mai înalt preoţia avraamică a credinţei, a aşteptării făgăduinţei. “Când vei intra în ţara pe care ţi-o dă de moştenire Domnul, Dumnezeul tău, când o vei stăpâni şi te vei aşeza în ea, să iei cele dintâi roade, să te duci la preotul care va fi în zilele acelea, apoi să iei cuvân¬tul şi să spui înaintea Domnului Dumnezeului tău: Tatăl meu era un arameu pribeag” (Deut. XXVI, 1, 3, 5). Evreul, chiar ajuns în pământul făgăduinţei, nu trebuia să uite nici o clipă condiţia sa de pribeag prin această lume, asemenea părintelui său Avraam.

    RăspundețiȘtergere
  24. 8. Mesia-Hristos, ca singurul cu adevărat neprihănit, se învredniceşte de odihna de-a dreapta lui Dumnezeu şi de aceea lui i se potriveşte cuvântul: “Domnul a zis Domnului meu: Şezi de-a dreapta Mea, până voi pune pe vrăjmaşii Tăi aşternut picioarelor Tale” (Ps. CX, 1). Autorul epistolei către evrei sugerează, aşadar, că, deşi Dumnezeu s-a odihnit de toate lucrurile sale în ziua a şaptea, El a promis, totuşi, evreilor odihna pe când aceştia se aflau pribegi în pustia Sinaiului; dar pentru că aceştia şi-au mani¬festat răzvrătirea, împlinirea promisiunii este amânată pentru vremuri ulte¬rioare şi consemnată ca atare de psalmistul David.
    Acesta este rationamen¬tul în baza căruia autorul arată că adevărata odihnă a fiilor credinţei a sur-venit abia în Iisus Hristos, Marele Arhiereu al Noului legământ, care a ajuns în adevărata sfânta a sfintelor, în patria cerească a odihnei veşnice (Evr. III, 7-11; IV, 1-10).

    RăspundețiȘtergere
  25. 9. Scriptura despre Melchisedec?
    “Dupa ce Avraam s-a întors de la tăierea lui Kedarlaomer şi a regilor care erau cu acesta în Valea Save, adică în Câmpia Regelui, Melchisedec, regele Salemului, a adus pâini şi vin. El era preot al Dumnezeului cel Preaînalt. L-a binecuvântat pe Avraam şi i-a zis: Binecuvântat fie Avraam de către Dumnezeul cel Preaînalt, care a zidit cerul şi pământul. Vrednic de binecuvântare este Dumnezeul cel Preaînalt, pentru că i-a dat pe duşmani în mâinile tale. Şi Avraam i-a daruit o zecime din toate” (Gen. XIV, 17-20).
    Din textul de mai sus este de reţinut faptul extrem de important că Melchisedec nu jertfeşte ceva Dumnezeului celui Preaînalt, Căruia îi era preot, ci-i aduce lui Avraam pâini şi vin! El îi aduce marelui patriarh daruri de pâine şi vin din oraşul păcii, al odihnei, Salem. Salemul apare aici ca un ţinut al păcii, al fericirii şi stabilităţii, la care Avraam, arameanul pribeag nu poate decât să viseze. Primind darurile regelui neprihănit, părintele credinţei capătă o prefigurare a ceea ce aveau să guste permanent urmaşii săi, când Dumnezeu avea să-şi împlinească promisiunea de a-i conduce în pă-mântul făgăduinţei. Pâinea şi vinul din Salem nu erau, de fapt, decât o umbră a celor viitoare, o prefigurare a bogăţiilor ţării promise în care aveau să se odihnească fiii credinţei.

    RăspundețiȘtergere
  26. 10. O prefigurare similara aveau să primească vreii în pustiul Faram sub forma prepeliţelor şi a manei căzute din cer, dar mai ales sub aceea a strugurilor, a smochinelor şi a rodiilor aduse de tri¬mişii lui Moise din Canaan (Num. XI, 4-16; XIII, 1-27). Avraam a mulţumit regelui din oraşul odihnei, Salem, pentru darurile primite şi i-a dat lui Melcisedec zeciuala din toate, Israeliţii din pustiul Faran n-au dovedit aceeaşi recunoştinţă şi s-au revoltat împotriva lui Yahve şi a celor care adu¬sesera daruri din Canaan. Mânia lui Dumnezeu s-a aprins şi de aceea Canaanul istoric, deşi avea să fie cucerit ulterior, nu avea să mai fie ţara adevăratei odihne pentru evrei, ci doar o împlinire provizorie a unei făgă-duinţe făcute cândva marelui patriarh Avraam.
    Evenimentul din pustiul Faran avea să devină paradigmatic pentru Iisus Hristos. Asemenea lui Moise de odinioară, Iisus anunţa apropierea împărăţiei cerurilor, a noului Canaan (Matei IV, 17; Marcu I, 14-15) în care, ca şi în vechiul, intrarea nu putea fi făcută decât prin forţă, prin cucerire (Matei XI, 12, Luca XVI, 16). Şi tot asemenea lui Moise (Num. XIII, 1-20), el alege 12 bărbaţi pe care-i trimite să anunţe vestea cea bună a apropierii împărăţiei şi să aducă în lume bogăţiile acesteia (Matei X, 1-8; Marcu III, 13-19; VI, 7-13; Luca IX, 1- 6). Şi tot asemenea lui Moise (Num. XI, 16) Iisus mai alege, alături de cei 12, alţi 70 de ucenici ca să-i ajute pe aceştia în conducerea poporului către împărăţie (Luca X, 1-6).

    RăspundețiȘtergere
  27. 11. Atât cei 12 aleşi de Moise, cât şi cei aleşi de Iisus, poartă titulatura de trimişi, apostoli. Atât cei 70 aleşi de Moise, cât şi cei 70 aleşi de Iisus, poartă numele de bătrâni. Şi într-un caz şi în altul cei 12, ca şi ce 70, sunt trimişi în mijlocul poporului să anunţe apropierea pământului făgăduinţei, a noului Canaan, să facă demonstraţia bogăţiilor acestei ţări a “laptelui şi a mierii”, să anunţe că pacea, odihna acestui ţinut mirific, acestui nou Salem, va înlocui, în sfârşit, pribegia şi suferinţele de până atunci. Faptul că Iisus îşi modelează acţiunea după evenimentele din pustiul Faran apare cu şi mai multă evidenţă în episoadele înmulţirii pâinilor în pustie (Ioan VI, 1-14).
    În aceeaşi logică Iisus oferă apostolilor Săi, şi prin ei poporului, pâinea şi vinul împărăţiei (Luca XXII, 17-20; Ioan VI, 30-51). De data acesta, chiar dacă nu apare nici o referire în text, modelul urmat aici nu mai este neapărat acela al evenimentelor din pustiul Faran, la graniţele ţării Canaan, ci acela al întâlnirii dintre Avraam şi Melchisedec. Ca şi misteriosul per¬sonaj din cartea Genezei, Iisus oferă apostolilor pâine şi vin, darurile împărăţiei păcii veşnice (Luca XXII, 16, 18).
    Din acest motiv Hristos este numit de autorul epistolei către evrei “preot al bunurilor viitoare”: “într-adevăr, Legea, care are umbra bunurilor viitoare, nu înfăţişarea adevarată a lucrurilor, nu poate niciodată, prin aceleaşi jertfe, care se aduc neîncetat în fiecare an, să facă desăvârşiţi pe cei ce se apropie. Hristos a venit ca mare preot al bunurilor viitoare, a trecut prin cortul acela mai mare şi mai desăvârşit, care nu este făcut de mâini, adică nu este din zidirea aceas¬ta “ (Evr. X, 1; IX, 11). Iată, deci sensul adânc al expresiei “după rânduiala lui Melchisedec”. Iisus este noul rege al neprihănirii, Cel care aduce daruri de pâine şi vin din noul Salem, care este, de fapt, împăraţia cerurilor, a păcii veşnice (Ioan XIV, 27; XVI, 10).

    RăspundețiȘtergere
  28. 12. Pe lângă toate acestea, cercetând Scriptura, doar Melchisedec vorbeşte de Dumnezeul cel Preaînalt, taină ce doar iniţiaţi o desluşesc.
    Melchisedec: Legenda si adevaruri
    Ordinul lui Melchisedec este cunoscut în lumea spirituală sub numele de ‘’Fiii care acţionează în situaţiile de criză’’. Acest ordin desfasoară o activitate extraordinară pe planetele care deţin viaţa în orice sistem solar. Când apare o problemă mai serioasă sau orice încercare neobişnuită, de obicei este rezolvată de un membru din Ordinul lui Melchisedec. Acesta îşi asumă o responsabilitate totală pentru a rezolva situaţia apărută. Această abilitate de a rezolva situaţiile de criză, precum şi capacitatea de a se întrupa şi de a acţiona într-un corp fizic le este specific doar lor.
    Membrii Ordinului Melchisedec au fost extrem de activi pe Pamant. Un grup format din 12 membri în colaborare cu alte fiinţe superioare au ajutat mult această planeta. Imediat după ruptura făcuta de Caligastia (când a participat la rebeliunea lui Lucifer) un grup de 12 membri, din acest ordin, au devenit asistenţi pentru planeta noastră şi au deţinut această autoritate până la apariţia lui Adam şi Eva. Apoi cei 12 membri dinOrdinul lui Mechisedek s-au reîntors pe Pământ după căderea lui Adam şi Eva şi au continuat activitatea de asistenţi planetari până în momentul naşterii lui Iisus din Nazaret, Fiul Omului.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc, Anonim 22:42, pentru tot ceea ce scrii !

      Toate cele bune !

      Ștergere
  29. Autostrada Sibiu Deva pusa in pericol de o noua alunecare a dealului Bucium in aceiasi zona in care a stat inchisa un an pentru o alunecare de 200m cauzata de despaduriri,cite or mai fi in restul tarii si costurile vor fi mai mari ca cel al padurilor.

    RăspundețiȘtergere
  30. 22:24 da- mi voie sa-ti spun ca numai un om rautacios poate sa spuna asemenea absurditate despre stigmatele luiG. Bongiovanni.Cand faci astfel de afirmamtii nucred ca ai luat in calcul si parerile medicilor si ai altor observatori.Mai documenteaza-te si lasa invidia

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mai sa fie ca numai la catolici apare stigamatizarea asta, catolici sunt eretici, harul lor e zero, niet, nada, nothing.
      Numai Ortodocsia e religia adevarata, cei care taraganeaza asta , sunt anatema si aruncati din viata in iad.
      Eu cred doar intr-un Tatal Atottiitor, un Fiu si un Duh, nu in mai multe.

      Ștergere
  31. 22:24 da- mi voie sa-ti spun ca numai un om rautacios poate sa spuna asemenea absurditate despre stigmatele luiG. Bongiovanni.Cand faci astfel de afirmamtii nucred ca ai luat in calcul si parerile medicilor si ai altor observatori.Mai documenteaza-te si lasa invidia

    RăspundețiȘtergere
  32. Vizualizati video GIORGIO BONGIOVANNI UNA LACRIMA DEL CIELO (intero) filmato incepe cu tragediile care se intimpla in lume dupa care urmeaza Tatal Nostru in aramaico dupa care toata istoria lui Giorgip care incepe cu Stigmatizarea in portugalia intro viziune cu Madonna de Fatima care il Stigmatizeaza, este cunoscut in toata lumea, lupta pt dreptare si contra mafiei face conferinte in toata lumea si ajuta copii orfani si saraci in tarile cele mai sarace mergind personal, mesajele lui sint CEA DEA DOUA VENIRE A LUO ISUS ESTE FOARTE APROAPE
    -FECIOARA MARIA LUPTA IN TOATA LUMEA PRIN MESAJELE DATE PT CREDINTA , IUBIRE SI PACE SI PENTRU RESPECTAREA PORUNCILOR .

    UN alt mesaj este acela ca nu sintem singuri in univers.

    Un alt mesaj este acela ca extratetestri sint ingeri cei grii deschis spre alb sint buni iar cei intunecati sint rai.
    Mesajele lui sint pace, pace , iubire si credinta in Sfinta Treime si Maica Sfinta Preacurata.

    Are mesaje ff frumoase, tine conferinte peste tot si este ajutat de foarte multi.

    Deci si noi avem in Rominia un microfon a Spiritului Sfint care se cheama Maria Gheorghiu dar in loc sa fie ajutata la insulta si nu este crezuta de multi , vedeti ce necredincuisi sintem la VOCEA SPIRITULUI SFINT, pt ca Giorgio spune ca SPIRITUL SFINT ESTE CEL MAI MARE IN UNIVERS SI CA DUMNEZEU COMUNICA CU NOI ATRAVERSO SPIRITO SFINT...........AMIN..Ika

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Este in ordine ca are credinta in Sfanta Treime si Maica Sfanta, insa, atentie marita va rog, deoarece nu tot ceea ce spune este de la maica Sfanta ori de la Sfanta Treime...

      Ștergere
  33. Fără forță militară, nu pot fi opriți. Ăștia doar morți, ii poți opri. Vb din experienta. Ori ei,ori noi...cei care mai încercăm câte ceva.

    RăspundețiȘtergere
  34. Anonim 22,24 de ce nu iti pui tu acid pe degete ca sa nu mai scrii , acest om l-am vazut eu personal acum citeva luni intr-o conferinta , este un om inteligent , cu acte in regula , consultat de medici si ascultat de multi intelepti , ca sa nu maivorbesti prostii vezi video. GIORGIO BONGIOVANNI UNA LACRIMA DEL CIELO, este o persoana care are mesaje de la SPIRITUL SFINT si FECIOARA MARIA, asa ca si doamna Maria..........documenteazate mai intii de a vorbi prostii...Ika. ... ,

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cata "dragoste crestineasca fata de aproapele" exista in postarea dumneavoastra. Asta e hal de comentariu? "de ce nu iti pui tu acid pe degete ca sa nu mai scrii". Eu sper ca va pare rau pentru ce ati scris acolo ca replica unui anonim. Pentru ca daca nu va pare rau, e foarte grav. Sonia.

      Ștergere
  35. 1.02 este un personaj controversat acest Bongiovanni . Nu are nicio treaba invidia aici . Singurul recunoscut tarziu de intreaga tagma preoteasca, a fost Padre Pio .

    RăspundețiȘtergere
  36. 06:36 Si Domnul Iisus a fost controversat ,nimic nou,un om care a avut o asemenea experienta mistica nu poate sa se comporte ca un sarlatan ,clar.Cine are lumina in suflet are discernamant si simte ce e adevar si ce e minciuna

    RăspundețiȘtergere
  37. Ika stai pe blogul lui Bongiovanni daca vrei , dar nu-l mai compara cu Iisus ! Ortodoxia are sfintii ei parinti .

    RăspundețiȘtergere
  38. Pe blogul asta e plin de alte religi, care isi fac reclama aici, doamna Maria se supara cand un ortodox isi apara credinta si vorbeste mai dur si il cenzureaza, dar cand un sectatant sau un catolic scrie mieros ceva, chiar daca e otravitor pentru cei ce citesc, il aproba, ma intreb oare duhul care i dezvaluie in viziuni nu i bate obrazul?

    RăspundețiȘtergere
  39. Nu sunt IKA.Ca sa incheiem discutia ,Iisus e DOMNUL,dar EL lucreaza si in aceste vremuri prin alesii sai (poate si prin unii de pe acest blog)pentru trezirea celorlalti Noi ne dam cu parerea despre diverse situatii dar hai sa fim atenti si la cei care prmesc semne evidente(stigmatele) si mesaje clare .Dar cel mai bine hai sa ne rugam toti sau cat mai multi la o ora fixa 24h(?) Apropo,ortodoxia e adevarata religie(lumina de la Ierusalim)dar Dumnezeu are alesi si din catolicism(Padre Pio ,Bongiovanni si altii)

    RăspundețiȘtergere
  40. 21.34 Padre Pio e Padre Pio . A fost canonizat de către Papa Ioan Paul al II-lea si este unul dintre cei mai cunoscuți sfinți creștini ai secolului XX, atât datorită stigmatelor cât și datorită anumitor minuni cum ar fi levitația, despre care se spune că le-ar fi experimentat.
    La 15 ani intra in Ordinul Calugarilor Capucini unde depune jurămintele de sărăcie, castitate și ascultare.

    Asa este si Bongiovanni ?

    RăspundețiȘtergere
  41. Domnul Iisus lucreaza in multe feluri cu alesii sai.Oaretoti sfintii au avut acelasi parcurs al sfinteniei lor? Oare in IMPARATIA lui DUMNEZEU sunt numai ortodoxi?De ce l-o fi primit si pe regele indian Hundaforas?E adevarat invatatura ortodoxa e cea corecta dar cati sunt cu adevarat ortodoxi?Ce fel de ortodoxi sunt cand fac yoga ,reiki,etc.si nu vin la biserica .De acea sectele s-au inmultit ca ciupercile dupa ploaie desi nu sunt placute de Dumnezeu.

    RăspundețiȘtergere
  42. Isus a incredintat pe Mama Sa la Ioan nu la Caifa si Anna, deci Dumnezeu trimite daruri (misiuni) si la laici vazind ca multi din CEILALTI nu prea cred si nici nu prea au timp !!.

    RăspundețiȘtergere
  43. 01:32sa nufacem o confuzie,e o diferenta intre situata de atunci si cea de acum.Daca unii crestini sunt mai slabi in credinta ,atunci Dumnezeu lucreaza cu unii mai tari in credinta nu laici(laic-in afara religiei,lumesc)caci si sfintii Ilie si Enoh cu acestia vor lucra cel mai bine inspirandu-i si dandu-le curajul si puterea maturisirii lui Dumnezeu aDomnului Iisus Hristos ,a INFRICOSATOAREI JUDECATI

    RăspundețiȘtergere
  44. Specialistii in silvicultura spun ca Romania are nevoie pentru siguranta de 35-40 la suta de suprafete impadurite iar noi am ajuns la 25 la suta un pricol pentru baraje si drumuri afectate de alunecari de teren.Se pot lua bani de la ue pentru inpaduriri dar trebue sa se faca si realizeze proiecte.

    RăspundețiȘtergere
  45. Sa nu uitam ca prima lege respinsa de Iohanis si retrimisa inapoi in parlament a fost cea cu Avram Iancu urmata de respingerea si retrimiterea in parlament a legeii cu padurile,urmare interventiei austriecilor de la fabrica de prelucrarea lemnului din Sebes.

    RăspundețiȘtergere