duminică, 26 martie 2017

SFÂNTA EVANGHELIE DIN DUMINICA A IV A , A SFÂNTULUI SI MARELUI POST AL SFINTELOR PASTI !


 Duminica  a  Patra  a  Sfântului  şi  Marelui Post ,al  Sfintelor  Pasti !

                         Sfânta  Evanghelie de  la  Marcu !
                         (IX, 17 - 32 )

În vremea aceea , a venit un om la Iisus şi , îngenunchind înaintea Lui , I-a zis :Învăţătorule , am adus la Tine pe fiul meu care are un duh mut.
Şi oriunde-l apucă îl zdrobeste ;şi face spume la gură şi scrâşneşte din dinţi şi înţepeneşte . Şi am rugat pe ucenicii  Tăi să-l scoată , dar n-au putut. Atunci El, răspunzând lor , a zis : o, neam necredincios , până când voi fi cu voi ?Până când vă voi răbda pe voi ?Aduceţi-l la Mine! Şi l-au adus la Dânsul. Dar duhul , văzându-L pe Iisus, îndată l-a scuturat pe copil şi acesta, căzând la Pământ , se tăvălea şi spumega.Şi l-a întrebat pe tatăl copilului :câtă vreme este de când i-a venit aceasta?Iar el a răspuns :din copilărie;şi de multe ori l-a aruncat şi in foc şi în apă , ca să-l piardă ;şi de poţi ceva, ajută-ne nouă , fie-ţi Milă de noi ! Iar Iisus i-a zis : de poţi crede, toate sunt cu putinţă pentru cel credincios .
Atunci tatăl copilului a strigat cu lacrimi şi a zis :cred, Doamne , ajută necredinţei mele.Văzând că dă năvală poporul, Iisus a certat duhul cel necurat, zicându-i :duh mut şi surd , Eu îţi poruncesc :ieşi afară din copil şi să nu mai intri în el. Atunci duhul , răcnind şi scuturându-l cu putere , a  ieşit afară ,iar copilul a rămas ca mort , încât mulţi ziceau că a murit. Dar Iisus, apucându-l de mână , l-a ridicat, iar el s-a sculat în picioare. După ce a intrat Iisus în casă, ucenicii Săi L-au întrebat deoparte : pentru ce noi n-am putut să-l izgonim? Iar Dânsul le-a zis:acest neam de diavoli, cu nimic nu poate fi izgonit , decât numai cu Rugaciune şi cu Post. Ieşind apoi de acolo, treceau ei prin Galileea ,iar Iisus nu voia să ştie de nimeni.Căci învăţa pe ucenicii Săi, şi le spunea că Fiul Omului se va da în mâinile oamenilor,şi-l vor omorâ;iar după ce-L vor omorâ, a treia zi va învia. Dar ei nu înţelegeau Cuvântul, şi se temeau să-L întrebe.
SLAVĂ  ŢIE  DOAMNE, SLAVĂ  ŢIE !
                              AMIN !

Dragii mei, 
Să nu stăm acasa în faţa televizorului, în Sfânta Duminică !
Ci să mergem la Sfanta Biserică oriunde ne-am afla, ca sa ne hranim sufletul cu Sfânta si Dumnezeiasca Liturghie.
Să avem mare grijă de suflet,mai mare decît de trup. Trupul este al pământului ,iar Sufletul se va întoarce la BUNUL  DUMNEZEU ,pentru a fi judecat.
                                        Cu dragoste, Maria.  
P.S.
Din inimă si din suflet,aduc multumiri  tuturor celor care au pus si pun cărămidă sau mai multe,la ZIDIREA CUVANTULUI 
LUI DUMNEZEU!
Vă asigur pe toti dragilor,că mă rog pentru 
fiecare in parte,iar DARUL vostru ,vă va fi 
dat înapoi de Dumnezeu si de Măicuta 
Domnului,înzecit si poate chiar însutit. 

Ajutorul tău pentru zidirea Cuvântului 
Lui Dumnezeu,este de nepretuit!

DONATII PENTRU URMATOARELE DOUA VOLUME ,ALE  ADEVARULUI DUHULUI SFANT! 
https://plus.google.com/.../SC4N4eBme14

7 days ago - DONATII PENTRU URMATOARELE DOUA VOLUME, ALE ADEVARULUI DUHULUI SFÂNT ! DONATII PENTRU URMATOARELE DOUA VOLUME ,ALE ...


https://plus.google.com/.../CCD4pSVdgtb


Dec 7, 2016 - CARTEA ADEVARUL DUHULUI SFANTVA COSTA DOAR 28 LEI,  PENTRU LUNA DECEMBRIE 2016  si pentru tot anul 2017 !! CARTEA ADEVARUL DUHULUI SFANT,


2 comentarii:

  1. Da doamna Maria am ajuns la sfanta Biserica la Sfanta Liturghie de astazi.pacat ca a fost cam frig si nu au fost prea multi crestini. Ma gandeam la ce spuneti ca vefedi dv. A fost o cu adevarat lnaltator. Cu drag doamna Maria si mantuire la toata lumea.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. DOAMNE AJUTA! Ion Masinca,ai un suflet bun si curat! Imi place cum gandesti si cum scrii ! Cu drag,Maria.

      Ștergere