vineri, 24 martie 2017

LA BUNA VESTIRE , ÎNGERUL GAVRIIL ȘI FECIOARA MARIA AU VENIT LA MINE ÎN CAMERĂ !


                                     25 Martie 2016,ora 6,23 dimineața !

                                          Dragii mei, 


                                     Image result for buna vestire...
                                 
                                                   
În aceasta dimineață mare si Sfântă, mă trezeste un glas care spune asa:
                ” Astazi ,Buna Vestire!

Moment in care m-am trezit, si vedeam sub plafonul camerei mele, deasupra patului in care eram, vedeam un dreptunghi care stralucea precum argintul în soare.
Acest dreptunghi mare cât o palma de adult, respira,pulsa încontinuu. Inchid pleoapele,pentru a vedea ce se află în spatele acelui dreptunghi pe care-l vedeam cu ochii firesti, si astfel vad cu ochii inchisi ,văd ceva dumnzeiesc.
Imi aud propriul glas, fara ca eu sa deschid gura mea, era glasul sufletului meu, care spunea asa:
                 Eu Te iubesc Dumnezeul meu, 
                           si Măicuța mea!   
Și văd dragii mei, pe Arhanghelul Gavriil cu o floare alba în mâna Sa stângă,părea a fi un Crin;  iar  dreapta Sa ,o întinde până aproape de umărul Sfintei Fecioare Maria. 
Arhanghelul Gavriil ,Îi spune Prea curatei Fecioare așa:

Bucura-Te Prea Curată Fecioară MARIA, că vei naste pe Fiul  LUI DUMNEZEU.
Domnul este cu Tine !
             .
Așa ca in imaginea de mai sus,vedeam eu cu ochii închisi. Un alt glas dragilor, spune :
                 Să cânte Psalmi! Sâ cânte Psalmi !”
Și continui sa vad dumnezeiasca arătare a Arhanghelului Gavriil in camera Prea Curatei Fecioara Maria, totul era aievea, si nu doar imagine. Maica Domnului vorbea,Arhanghelul Gavriil de asemenea. Era multa lumină si multa stralucire divină.  
Arhanghelul GAVRIIL dragilor, după cum stim cu totii, s -a adresat PREA CURATEI FECIOARE  asa: 
                ”Bucura-Te ceea ce esti plină de HAR,Domnul este cu Tine. Binecuvântată esti tu intre femei.
Iar Prea Curata Fecioară,a raspuns Îngerului:
                       Iată roaba Domnului !Fie mie după Cuvântul Tău!”
Iar toata stralucirea divina,a disparut precum se topeste un fulg de nea in palma noastra.
Dragii mei, fiecare dintre noi poate trai asemenea MINUNI, de va avea Credință măcar cât un graunte de mustar.   
Să ne plecam genunchii fratilor, în Fața Prea Sfintei Treimi si a Prea Curatei Fecioare Maria, care ne -a adus mântuirea noastra a tuturor,prin nasterea Domnului si Mântuitorului nostru IISUS HRISTOS,Căruia I se cuvine toata cinstea ,slava si inchinarea Amin !   
                                 Cu dragoste,Maria. 

P.S.
Din inimă si din suflet,aduc multumiri  tuturor celor care au pus si pun cărămidă sau mai multe,la ZIDIREA CUVANTULUI 
LUI DUMNEZEU!
Vă asigur pe toti dragilor,că mă rog pentru 
fiecare in parte,iar DARUL vostru ,vă va fi 
dat înapoi de Dumnezeu si de Măicuta 
Domnului,înzecit si poate chiar însutit. 

Ajutorul tău pentru zidirea Cuvântului 
Lui Dumnezeu,este de nepretuit!

DONATII PENTRU URMATOARELE DOUA VOLUME ,ALE  ADEVARULUI DUHULUI SFANT! 




https://plus.google.com/.../SC4N4eBme14

7 days ago - DONATII PENTRU URMATOARELE DOUA VOLUME, ALE ADEVARULUI DUHULUI SFÂNT ! DONATII PENTRU URMATOARELE DOUA VOLUME ,ALE ...


https://plus.google.com/.../CCD4pSVdgtb


Dec 7, 2016 - CARTEA ADEVARUL DUHULUI SFANTVA COSTA DOAR 28 LEI,  PENTRU LUNA DECEMBRIE 2016  si pentru tot anul 2017 !! CARTEA ADEVARUL DUHULUI SFANT,

16 comentarii:

  1. ar trebui scris BINECUANTATA ESTI TU INTRE FECIOARE--caci fecioara a fost si a ramas asa scrie sf scriptura--D-NA MARIA SUNT MULTI VIZIONARI CARE NU VOR SA SCRIE PE BLOGURI--II LASA PE FIECARE SA CITEASCA SI SA INVETE SINGURI---omul este greu de influentat --pana nu se convinge singur de existenta lui Dumnezeu nu a accepta nimic dinafara--si mai este ceva -trebuie sa se nasca cu samanta credintei si cu exemple din famolie--va urez sanatate si succes

    RăspundețiȘtergere
  2. România este cea ce simbolic este fecioara care naște un fiu, în prezent.

    RăspundețiȘtergere
  3. Cata smerenie ai in tine doamna Maria ca ne spui si noua toate experientele dumneavoastra,dar de inchis ochii ai inchis si ai spus asa , eu pacatoasa nu merit sa vad pe preasfanta fecioara? eu personal asa a-si face ca sunt un mare pacatos, dar daca dumneavoastra nu sunteti , Puteti.

    RăspundețiȘtergere
  4. eeeei 09:54, daca in loc sa stai cu bolovanii in mana ca sa ii arunci in momentele tale de surescitare, mai bine ai pune mana sa citesti ca sa poti spune adevarul (!) de cate ori a spus d-na Maria cu umilinta ca este 'nevrednica', dar si bucuroasa, de TOTI si toate cate i se arata...
    Dar daca tu vrei sa faci caz chiar si in public, de cat de pacatoasa esti, este problema ta.

    RăspundețiȘtergere
  5. Ideea e de constientizarea vesnica a nevredniciei noastre de a vedea divinul, si sfintii parinti ,primeau ispite cu fiinte Celeste , dar ei inchideau ochii si se smereau, piereau pe loc, si chiar daca vedeau cu adevarat, nu se laudau, nu povesteau ce au vazut, din SMERENIE, pentru nu a fi laudati si a intra pe fagasul slavei desearte, mandrie si altele care sunt pacatele de capatai , adica cele mai mari si mai grele.

    RăspundețiȘtergere
  6. 22:17, ai dreptate prin ceea ce spui, dar ref. la viziunile d-nei Maria, dansa insasi spune ca ii apar si le vede mai bine atunci cand are déjà ochii inchisi, deci, nu are ce sa mai inchida mai mult. Daca si cu ochii inchisi, viziunile persista in loc sa dispara, ba chiar sunt si mai puternice, atunci…poate alte comentarii sunt de facut.
    Apoi, sunt cativa pe acest blog care se lauda cu diversele lor 'capacitati', de care sincer ma indoiesc, si in baza acestora ii sfideaza pe ceilalti prin superioritatea afisata in diversele comentarii pe care le fac sau raspunsuri pe care le dau altora.
    Oamenii care INTR-ADEVAR au “anumite capacitati”, NICIODATA nu fac caz de acestea, din contra, sunt extrem de discreti si de modesti, aproape ca nici nu se doresc cunoscuti, una dintre cauze fiind si inteligenta deosebita, calitate care nu prea este la indemana celor care ‘bat toba’.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Anonim25 martie 2017, 23:57,bine spus.

      Ștergere
    2. 23.57 tocmai ce ai ,,batut toba , nu te-ai putut abtine sa nu critici si sa intepi . Iti era teama ca nu te remarca nimeni . Iata, te-ai remarcat si tu cu ceva .

      Ștergere
  7. Anonim 23/57,se vede ca tu esti dintre cei "cu anumite capacitati"! De ce cred asta? Pai altfel cum ai putea sa-ti dai seama de inteligenta unor, daca acestia nu s-ar exprima,fara "sa bata toba"?
    Fii atent/a, si nu confunda inteligenta cu constienta!Poti fi inteligent dar manifestarea in viata, sa fie foarte putin constienta,iar viata iti va arata nivelul de pe care creezi.Am intalnit tarani (si eu sunt taranca,stau intrun sat frumos)fara scoala, dar extrem de inteligenti plus foarte constienti.Pentru mine acestia sunt oamenii cei frumosi.Emana atata frumusete din interior incat te idragostesti de ei.

    Este dreptul tau sa te indoiesti de ceva,dar la un moment dat va trebui sa-ti accepti acest ASPECT AL INDOIELII din interior,si sa-l intrebi de ce a aparut,ce anume vrea sa-ti arate!Poate Ego-ul tau urla cand descopera ca altcineva stie lucruri pe care el nu le stie si ca atare se simte cumva inferior.Sufletul nu se indoieste fiindca EL STIE,si stie multe, de care mintea nu are habar.Poate doar sa nu rezoneze cu frecventa altui suflet dar de stiut stie CINE ESTE ACELA.
    Eu nu ma indoiesc de capacitatile tale si nici de Prezenta ta!
    EU SUNT D

    RăspundețiȘtergere
  8. Nu rezonez cu persoanele care vorbesc paralel cu ce spune altcineva si nici cu cele care despica, la fel de paralel, firul in "n"-spe. Iar autosuficienta imi repugna...sorry !
    Foloseste-ti 'tiparul' discursului, cu alte categorii de minti !

    RăspundețiȘtergere
  9. Sarsailă şi schemele lui,normal.Dacă nu era sarsailă,n-ați face atâta tam-tam că vin extratereștrii(draci goi) să ne salveze şi ar fi smerenie marca SFINȚII PĂRINȚI.Atâta timp cât nu vă potriviți în viziuni şi vise cu ceea ce spun SFINȚII PĂRINȚI,automat e înşelare. Păi DUMNEZEU nu le spune unora ceva şi altora altceva pentru că EL este ADEVĂR nu mincuună.SFINȚII PĂRINȚI nu mint în niciun caz(pentru că vorbesc de la DUHUL SFÂNT).Deci nu puteți să convingeți pe cineva că aveți dumneavoastră dreptate şi ei se-nşală.Ei spun clar şi răspicat să ne ferim de înşelări şi de laude deşarte. Păi dacă vreun SFÂNT PĂRINTE a văzut pe MAICA DOMNULUI(foarte puțini s-au învrednicit de aşa ceva),a doua zi nu era cu reclama prin lume să se laude,ci era şi mai smerit,socotindu-se nevrednic de aşa ceva.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. SOARE LUMINĂ28 martie 2017, 06:53
      Daca vreun "SFANT PARINTE ",a vazut cele SFINTE ale LUI DUMNEZEU si ale MAICII DOMNULUI, trebuia sa vorbeasca cat era in viata,si sa-si asume toate câte le grăieste. Aceasta inseamna sa propovaduieste CUVANTUL LUI IISUS HRISTOS,GRAIUL DUHULUI SFÂNT, sa vorbesti cat esti in viata,pentru a-ti asuma toate consecintele ca urmare a necredinciosilor.
      Câte rele nu am primit eu si primesc in continuare, chiar si acum de la tine.Dar nu capitulez ! Nu abandonez INSCRISURILE mele. ÎNSUSI MANTUITORUL HRISTOS mi-a poruncit, ca sa nu renunt la INSCRISURILE mele, căci voi da foc CREDINTEI cele ADEVARATE !!! Asadar SOARE LUMINA, degeaba iti pierzi timpul ca sa ma convingi de LUMINA ta! Ai grija de Sufletul tau, căci tu esti spre inselare.Nu toti care spun : DOAMNE DOAMNE,se mantuiesc. Asa cum nu toti care-si spun :SOARE LUMINA,traiesc in LUMINA INVIERII LUI HRISTOS ! DOAMNE AJUTA!

      Ștergere

    2. SOARE LUMINA, de ce tot insisti cu teoriile tale?
      Daca fiecare are convingerile lui, tu vrei sa faci prozeliti cu forta ? Daca altcineva te-ar sacai si el pe tine tot asa cum faci tu cu altii, ti-ar placea ?
      De ce ii 'obligi' tu pe altii sa gandeasca doar ca tine ?
      Oamenii cu convingeri si credinta puternica in ceva, nu se schimba cum bate vantul, indiferent cine ar incerca asta ! Tu de ce nu vrei sa gandesti ca altii ? Pt. ca ai convingerile tale ! Iar altii, tot asa, au si ei convingerile lor !

      Ștergere
  10. Păi doamnă,EI AU vorbit cât erau în viață,dar spuneau cum să ne pregătim pentru cele SFINTE:adică smerenie,rugăciuni,cercetarea duhurilor,supunerea față de bibiserică şi multe altele.Dacă nu să lăudau că sunt deja SFINȚI sau că au văzut FIINȚE DIVINE asta nu-nseamnă că nu spuneau CUVÂNTUL DOMNULUI,ci ei vorbeau înțelept,cu abținere,pentru că DUHUL SFÂNT nu le dădea voie să se laude.Deci scopul DOMNULUI era să răspândească CUVÂNTUL LUI,nu să se laude că li se arată lor nu ştiu ce vedenie cu SFÂNTA TREIME, MAICA DOMNULUI sau vreun ÎNGER.Nu respectăm SFINȚII PĂRINȚI,nu respectăm nici BISERICA(CAPUL LUI HRISTOS)! Doamnă,ORTODOXĂ fiind,numai la auzul cuvântului SFÂNT PĂRINTE trebuie să realizați că DUMNEZEU nu face SFÂNT pe pe vreunul care nu face voia LUI(ascultare de CUVÂNTUL LUI),altfel nu-i mai numea SFINȚI.Adică sunt SFINȚI,dar n-AU răspândit CUVÂNTUL DOMNULUI?! 😏
    Gândurile astea sunt uneltirea lui sarsailă,care are ciudă pe SFINȚI şi fac orice să fie contra lor,inventează absolut orice şi dumneavoastră ar trebui să vă dați seama.

    RăspundețiȘtergere
  11. Cata dreptate avet doamna Maria!.Si eu mi-am făcut mustrări de conștiința,de ce trebuie sa le țin piept unor pocăiți,caci cu aceștia nu ajungi la un amin.Si sfinții părinți spun pe pocăiți trebuie să-i ocolești!Cand ma gândesc cate bibli contrafăcute au tipărit.Un creștin trebuie sa vadă si de cine este editata cartea,si apoi referitor la doamna soare întuneric aceasta nu are nimic cu religia,cu credință,cu biserică,cu creștinismul!Asa simt,asa percep eu.Sa spună ea de pomenirea morților,de păise.Pai scumpa Dna habar nu are de tradițiile românești,de dragostea celor rămași in suferință după plecarea celui drag,de faptul ca totul se făce din dragoste ,in numele celui mort.Tare ad dori ca Dna sa vadă ,sa trăiască aceste lucruri.Draga noastră Maria,nu va lăsați,luptați,ignorații,caci pe acest blog nu sunt numai ei,suntem si noi,si de bine de rău suntem conștienți de toate ispitele.De aceea i-am spus dlui Cicerone caci dorință mea este ca cel sa vadă adă cum vedem noi credință,dragostea,mântuirea.Eu cat pot o să-i ignor! Dar o sa lupt cu mijloacele spirituale care izvorăsc din credință.Nu m-am putut stăpânii cand am văzut ca rade de Maica Domnului.După felul cum pun problema si cum acționează împotriva ei ii știi ca sunt pocăiți.!

    RăspundețiȘtergere