sâmbătă, 25 martie 2017

ŞI S - A ADEVERIT ! POLITISTII PROTESTEAZA ÎN STRADĂ !


                                                          Dragii mei, 

Scriam în ziua de 9 noiembrie 2016,un articol cu titlul:

PROTESTE  ALE  POLITISTILOR ???  MULTI  OAMENI  IN UNIFORMĂ ALBASTRA - BLEUMAREN , AU  BLOCAT  O  STRADA !
La aceasta dată,multi dintre cititori au fost extrem de sceptici.
Dar iata dragilor,cum toate câte ne sunt orânduite de Sus,de la DUHUL SFÂNT,toate se vor adeveri in timp.
Sa nu va îndoiti de acest lucru ,niciodata!!!
Iata linkul cu PROTESTELE  POLITISTILOR , scris de mine in noiembrie 2016:

PROTESTE ALE POLITISTILOR - Dumnezeu există - Mărturii. - blogger

mariaghiorghiu.blogspot.com/.../proteste-ale-politistilor-multi-oam...

Translate this page
Nov 9, 2016 - PROTESTE ALE POLITISTILOR ??? ... Dragii mei, cred că vom auzi de PROTESTE laPolitistilor,sau DOAMNE fereste sa ...

Iata dragilor, si ceea ce se intampla astazi  în CAPITALĂ:

2.000 de politisti protesteaza in Capitala. "Ne-am asumat un razboi cu ...

stirileprotv.ro/.../sute-de-politisti-protesteaza-in-capitala-ne-am-asu...

Translate this page
2 hours ago - protest al politistilor in Capitala. Aproximativ doua mii de politisti protesteaza sambata in fata Ministerului Afacerilor Interne, cerand majorarea ..


Miting de protest al poliţiştilor la Ministerul Afacerilor Interne, pentru ...


https://www.antena3.ro/.../miting-de-protest-al-politistilor-la-minist...


Translate this page
2 hours ago - Federaţia Sindicatelor Naţionale ale Poliţiştilor şi Personalului Contractual ... încă de la ora 9:00, iar acţiunea de protest a început la ora 10:00.


Iar mai jos , articolul meu din noiembrie 2016,mai detailat:

PROTESTE  ALE  POLITISTILOR ???  MULTI  OAMENI  IN UNIFORMĂ ALBASTRA - BLEUMAREN , AU  BLOCAT  O  STRADA !

                                   Zori de zi de 8 Noiembrie 2016!

                                           Dragii mei,

Astazi dimineață in zori, m-a trezit o lumina alba stralucitoare, si astfel vad inspre Sud, o strada astfaltata, blocata de multi oameni, barabati si femei deopotriva,care isi depusesera uniformele albastre -bleumaren,in pachetele pe toata lungimea si latimea strazii,asa precum le asezam in sifonierul de acasa.Iar de pe marginea soselei priveau la ele, mai multi oameni,care aveau aceeasi uniforma, precum cea de pe asfalt.


        Image result for POLITISTI                       Image result for uniforme politisti      ..

Dragii mei, cred că vom auzi de PROTESTE la Politistilor,sau DOAMNE fereste sa apara vreo situatie de urgenta,in care sa fie recrutati tineri pentru armata; pentru RAZBOI.
Sa ne rugam dragii mei, pentru PACEA LUMII intregi,pentru pacea si linistea noastra sufleteasca, asa cum ,numai fiecare dintre noi stie si simte cum sa se roage.
                                 Cu dragoste,Maria. 

Si tot mai detailat ,iata ce se intampla azi in Bucuresti:


Poliţiştii care au protestat în faţa MAI au plecat în marş spre Guvern. Oamenii legii cer majorarea salariilor - VIDEO


DE S.T.   •   25 MAR 2017   •   11:05
Poliţiştii care au protestat în faţa MAI au plecat în marş spre Guvern. Oamenii legii cer majorarea salariilor - VIDEO 534

UPDATE 12.00 - Poliţiştii care au protestat în faţa Ministerului Afacerilor Interne, cerând majorarea salariilor, au plecat în marş, la ora transmiterii acestei ştiri, spre Guvern. Numărul lor a ajuns la aproximativ 6.000.



UPDATE - Peste 1.000 de poliţişti protestează, sâmbătă, de Ziua Poliţiei Române, în faţa Ministerului Afacerilor Interne, nemulţumiţi de nivelul de salarizare comparativ cu alte sectoare bugetare.

Poliţiştii au început să se adune în parcarea din faţa ministerului încă de la ora 9:00, iar acţiunea de protest a început la ora 10:00.
Mitingul din faţa MAI va dura până la ora 12:00, când protestatarii urmează să plece în marş spre Piaţa Victoriei, unde vor continua acţiunea de protest până la ora 16:00.



Federaţia Sindicatelor Naţionale ale Poliţiştilor şi Personalului Contractual din România şi PRO LEX organizează, sâmbătă, de Ziua Poliţiei Române, un miting în faţa sediului Ministerului Afacerilor Interne.

Mitingul va fi urmat de un marş până în Piaţa Victoriei.

„Mulţi membri ai celor două sindicate, atât din ţară, cât şi din Bucureşti, dar şi poliţişti neafiliaţi ori afiliaţi altor sindicate, au început deja să-şi anunţe prezenţa pentru sâmbată, 25 martie. Mitingul se va desfăşura între orele 10:00 şi 12:00 în faţa MAI şi va continua cu un marş până în Piaţa Victoriei, unde protestatarii vor rămâne până la orele 16:00”, arată un comunicat remis vineri Agerpres.

Poliţiştii solicită emiterea unei ordonanţe de urgenţă care să prevadă majorarea salariilor funcţiei de bază cu 20% şi calcularea sporurilor pe bază de pontaj (pentru munca de noapte, pentru condiţii grele, pentru sâmbete, duminici şi sărbători legale lucrate) la salariul funcţiei de bază, de la 1 aprilie 2017.

Potrivit comunicatului citat, în cadrul aceleiaşi ordonanţe, liderii de sindicat consideră că trebuie să se regăsească şi plata asigurării serviciului de intervenţie prin chemări de la domiciliu, cu 40% din salariul de funcţie, la fel ca în cazul medicilor.

O altă revendicare priveşte eliminarea plafonului de 30% din salariul funcţiei de bază pentru sporuri, compensaţii, prime şi indemnizaţii individuale, dar şi acordarea unei majorări de 100% (faţă de 75% cât este acum) pentru munca prestată în zilele de repaus săptămânal şi în celelalte zile în care, în conformitate cu reglementările în vigoare, nu se lucrează.
P.S.
Din inimă si din suflet,aduc multumiri  tuturor celor care au pus si pun cărămidă sau mai multe,la ZIDIREA CUVANTULUI 
LUI DUMNEZEU!
Vă asigur pe toti dragilor,că mă rog pentru 
fiecare in parte,iar DARUL vostru ,vă va fi 
dat înapoi de Dumnezeu si de Măicuta 
Domnului,înzecit si poate chiar însutit. 

Ajutorul tău pentru zidirea Cuvântului 
Lui Dumnezeu,este de nepretuit!

DONATII PENTRU URMATOARELE DOUA VOLUME ,ALE  ADEVARULUI DUHULUI SFANT! 


https://plus.google.com/.../SC4N4eBme14

7 days ago - DONATII PENTRU URMATOARELE DOUA VOLUME, ALE ADEVARULUI DUHULUI SFÂNT ! DONATII PENTRU URMATOARELE DOUA VOLUME ,ALE ...


https://plus.google.com/.../CCD4pSVdgtb


Dec 7, 2016 - CARTEA ADEVARUL DUHULUI SFANTVA COSTA DOAR 28 LEI,  PENTRU LUNA DECEMBRIE 2016  si pentru tot anul 2017 !! CARTEA ADEVARUL DUHULUI SFANT,



8 comentarii:

  1. Bine,acuma, toată lumea vrea bani,parcă n-aveau ei salarii destul de bune și înainte, s au parcă nu se pensioneaza din politie la 50 de ani?!De unde atiti bani,dintr-o data?Eu unul,cred,ca n-o sa tina bucuria asta mult,cu maririle de salarii,dublări!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Vom ajunge ca grecii , din pacate. Si la ei erau si salarii si pensii si dintr-odata criza. Noaptea scoteau banii de la banci din bancomate .

      Ștergere
    2. 1500 ron/luna ti se pare un salariu bun pentru munca continua fara liber in week-end,cu stress,riscul vietii?Ei ies la pensie la 55 ani(nu la 50)ptr ca nu prea au concedii,sarbatori si deci, la 55 de ani, au tot atatea zile de munca cat un om obisnuit la 60 de ani.Majoritatea politistilor mor in primii 5 ani de pensie,din cauza bolilor capatate din timpul muncii,mai ales infarcte si cancer.Speranta de viata a politistilor e aproape la fel de joasa ca cea a minerilor fiind printre profesiile cu cea mai mare mortalitate"cu zile".Ps:nu sunt politist ci statistician.Cifrele sunt cele mai bune indrumatoare spre adevar.

      Ștergere
    3. Sa fie marite toate salariile si toate pensiile , insa sa ni se spuna si de unde , ca daca peste 2 ani sau 2 luni le taie ca nu mai sunt bani din imprumuturi , tot degeaba . Daca se mareste pretul la gaze, lumina , benzina , servicii si alimente , vom umbla cu valizele de bani dupa noi , banul nu va mai avea valore . Inflatia ne paste pentru ca o logica nu exista decat sa domoleasca poporul cu promisiuni aparente.

      Ștergere
  2. Stau și rememorez în gînd cum ne-am distrus Romania după revoluție daca de poate numi așa.Dintr-o uzina mare siderurgică cu 7.000 de angajați toți bine pregătiți s-a topit tot la fier vechi iera aproape de casa de familie 8 ore e zi .Acum au disparut buni meseriași .Toți au fugit în străinătate.Acum faci 2.00 de kilometri pentru un servici.Am cert NATO .Suntem.Oare așa orbi a fost și așa creduli am fost acest popor roman.? Ce s-a distrus cine mai construiește.? Of!Of!Și iarăși Of!.Cînd de vor șterge vreodată lacrimile de pe obrazul românilor?Doamne ajuta și înțelepțește poporul tău român.Cu mult drag și respect stimata doamna Maria Gheorghiu.

    RăspundețiȘtergere
  3. Ce ne a spus SFANTUL ARSENIE BOCA MA NU VA MAI RUGATI SA MOARA ISTIA CA O SA VINA ALTI MAI RAI.... NA ADEVARUL ACUM.ACUM SA NE RUGAM DOMNULUI SA NE TRIMEATA UN BUN CONDUCATOR SI PATRIOT AMIN.

    RăspundețiȘtergere
  4. De la revoluție nu mai sunt oameni de buna credință.Încet,încet toate valorile pier împreună cu principiile morale.Din jocurile neortodoxe a politicienilor,a oamenilor de afaceri,mafia care a pus stăpânire pe tara ,mlădițele tinere su avut pe aceștia exemple de urmat cum ar fi:sa ai diploma fara sa urmezi o școală,sa faci bani peste noapte din ,,jocuri murdare,,sa înșeli statul nepletind impozitele asupra veniturilor,sa omori si uite tot asa.Mai nou o casa a fost furata cu totul a rămas din ea doar fundația,a arătat ieri la tv.Si străbunii nostrii cand plecau de acasă lăsau doar o matura in ușă rezemata.Vedeți ce diferență intre generații.Ei,străbunii au avut VALORI frumoase,solide,le-au urmat .Dar acum stau si ma gândesc oare nu cumva de aceea coboară animalele in sate si orașe ptr .a lua locul oamenilor?!si locul nostru este in surghiun,caci sărăciile pe drept sunt supărate caci pana si pădurile sau furat!.Pai daca scara de valori s-a întors,atunci oricum suntem in locul animalelor,asa sa mergem la bârlogul lor!.Vedeți orbirea pe care satana o lăsa,ăștia ,,hoții,,cred ca duc dincolo totul,nu se gândesc la copii lor,la urmașii lor.Peste aceștia varsă blestemul păcatelor săvârșite prin înșelarea aproapelui.Generația mea din 1952 si poate doar inca câțiva mai vedem dar restul,restul unde sunt.Ei nu dormdunt PASIVI asa cum au făcut școală ,serviciul,viață totul cu pasivitate.Stați au un singur lucru care il fac cu suflet la ,,club,,acolo sr dezlănțuie,pun suflet,acolo este lumea lor!.Eu tare mult as vrea ca totul sa ia sfârșit.Sa se termine acest lucru!caci oricum vedem cum tineretul este deja osândit prin faptele lor!Si ma doare sufletul,mai bine sa se scurteze totul.

    RăspundețiȘtergere
  5. Anonim 25 mar 17.37 ai perfecta dreptate,dar cine sa inteleaga acest lucru,nu vezi ca nu mai asculta nimeni si fiecare face ce il taie capul.

    RăspundețiȘtergere