sâmbătă, 25 martie 2017

AI NEVOIE DE UN CUTREMUR ???

                                               

                                 ATENŢIE !!!

Pe acest Blog DUMNEZEU EXISTA -MARTURII, nu se vor publica Comentariile injurioase,vulgare,precum si cele care aduc jignire cititorilor ,dar si administratorului acestui Blog!


                           24 Martie 2017,ora 6,45 dimineata !

                                             Dragii mei,

În aceasta dimineata, ma trezeste un glas care plânge pur si simplu, si spune printre lacrimi aşa:
                  "Ce să fac acum? 
                 Ce să fac?
Şi aud dragilor un zgomot puternic, ( un poc), după care vad o camera într-o casă inspre Sud, in care se afla o lustra chiar langa tocul usii, sus.
Lumina becurilor de la lustra,devine portocalie;atât de slab era curentul electric.
Dar chiar asa,lustra se misca foarte tare.
Aud din nou glas,care întreaba ironic:
                    
                  Ai nevoie?
                Ai nevoie de Cutremur?
Apoi un alt glas, intreaba speriat:
                   Vine Cutremurul ?"


                                 Image result for SEISMOGRAF..

Si continui sa vad dragilor, lustra cu multe becuri ce aveau lumina extrem de slaba, lustra care se clatina foarte tare.
Dragii mei, cred că vom auzi de un CUTREMUR mare,care se va produce pe undeva ,Cutremur ce va afecta si instalatiile electrice.
Sa ne rugam la BUNUL DUMNEZEU si la MAICUTA DOMNULUI,ca sa fim ocrotiti si ocoliti de Cutremure mari, si sa avem pace si liniste in Ţara,pace si liniste în inimă si-n suflet.
                                    Cu dragoste,Maria.

P.S.
Din inimă si din suflet,aduc multumiri  tuturor celor care au pus si pun cărămidă sau mai multe,la ZIDIREA CUVANTULUI 
LUI DUMNEZEU!
Vă asigur pe toti dragilor,că mă rog pentru 
fiecare in parte,iar DARUL vostru ,vă va fi 
dat înapoi de Dumnezeu si de Măicuta 
Domnului,înzecit si poate chiar însutit. 

Ajutorul tău pentru zidirea Cuvântului 
Lui Dumnezeu,este de nepretuit!

DONATII PENTRU URMATOARELE DOUA VOLUME ,ALE  ADEVARULUI DUHULUI SFANT! 



https://plus.google.com/.../SC4N4eBme14

7 days ago - DONATII PENTRU URMATOARELE DOUA VOLUME, ALE ADEVARULUI DUHULUI SFÂNT ! DONATII PENTRU URMATOARELE DOUA VOLUME ,ALE ...


https://plus.google.com/.../CCD4pSVdgtb


Dec 7, 2016 - CARTEA ADEVARUL DUHULUI SFANTVA COSTA DOAR 28 LEI,  PENTRU LUNA DECEMBRIE 2016  si pentru tot anul 2017 !! CARTEA ADEVARUL DUHULUI SFANT,

46 de comentarii:

  1. Doamne iarta-ma,ca azi e Buna Vestire,sarbatoare mare,dar cu mesajul asta parca suntem la supermarket cand te intreaba vanzatoarea:Pot sa va ajut cu ceva?Da,as vrea un cutremur de 5 grade!Imi pare rau,nu avem decat de 3,5!Bine,dati-mi doua sa-mi ajunga tot weekend-ul!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Foarte AMUZANT:))

      Ștergere
    2. Asta insemnand sa cumperi un cutremur la pachet,sa ne sature tot weekendul:)

      Ștergere
    3. Ovidiu, intrebarea adresata legata de cutremur era ironica. Nu este nicidecum ca la supermarket!;)

      Ștergere
    4. Ovidiu, acuma se ofera 3 in 1 :))))

      Ai dreptate!

      Ștergere
  2. Un mare municipiu- Pitestiul - ameninţat cu dispariţia din cauza defrişărilor în zona barajului Vidraru :


    https://www.antena3.ro/actualitate/social/exces-de-putere-alerta-un-mare-municipiu-amenintat-cu-disparitia-din-cauza-defrisarilor-in-zona-405231.html



    Pentru crima de taiere a padurilor nu protesteaza nimeni ? Luminite, bannere, oameni cu copii in piete, nimic ?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Justificată remarca , interesul tinerilr frumoși și liberi nu au chemare pe acest subiect . Păcat ...

      Ștergere
    2. Tinerii frumosi si liberi protesteaza numai la comanda. Pentru asa ceva nu au primit comanda la protest, pentru ca cine da comanda astora sa iasa in strada este implicat in taieri si defrisari. De ce ar comanda un protest catre masa de manevra? Nu-i convine.

      Ștergere
    3. Tinerii au protestat pentru toate, si pt. paduri, si pt. Rosia Montana, si pentru democratie, si pt. crearea pistelor de biciclete, eu i-am vazut cu ochii mei. Voi astia care carcotiti aici, voi pentru ce ati protestat? De ce nu va duceti voi sa protestati pt. paduri in loc sa va luati de tineri? E dreptul lor, e viitorul lor!

      Ștergere
    4. Au protestat la comanda, atunci cad era interesul. S-au schimbat parametri, iata ce cuminti sau caci nu-i mai agita nimeni.

      Ștergere
    5. Au protestat la comanda, atunci cand era interesul. S-au schimbat parametrii, iata ce cuminti stau caci nu-i mai agita nimeni.

      Ștergere
  3. Cred ca mai trebuie schimbat registrul previziunilor ca asta cu cutremurul intra in categoria evenimentelor previzibile si logice. In fiecare zi sunt cutremure in lume mai mari sau mai mici! E ca si cum as prezice ca va muri cineva( nespecificat unde si cine). Absurd!

    RăspundețiȘtergere
  4. Nu prea ai ce comenta, cum sa ai nevoie de cutremur? precis este o discutie intre 2 entitati, Maria intra pe un canal de comunicare si transmite ce aude!!! ( oare va apare comentariul meu?? de 3 ori nu am avut acces, cu toate ca sunt cu buna crestere)

    RăspundețiȘtergere
  5. Stimata doamna Maria Gheorghiu cred cu tărie că țara noastră va merge bine atunci cînd nu vom mai lua bani de la altele tari ne vom spăl rufele in familie și vom construi ce-am distrus locurile de muncă și familia care ieste baza societăți .Și o societate bazată pe legile bibliei al adevărului moralui achitați corectitudinii.intre oameni.Societatea noastră acum ieste bolnava bazată pe minciună corupție.din cauza sărăciei inculturii lipsa locurilor de muncă a salariilor care sa+ți asigure un trai decent ție și familiei tale.constitutia unei țări și procurori trebuie să respecte Biblia cuvintele lui Dumnezeu.O națiune nu va supraviețui daca nu respecta Biblia și cele 10 porunci date de Dumnezeu prin tablele lui Moise.va mulțumesc mult că mi-ați dat voie să-mi exprim o părere că atit mai avem dreptul.Cu dragoste va inbracisam doamna Maria Gheorghiu.rugativa și pentru noi păcătoșii.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Anonim25 martie 2017, 12:10, iesi din tipare, in primul rand. Ce ai descris tu este ca si cum ai vrea sa iesi dintr-o camera oribila in una mai placut colorata, dar tot inchisoare este.

      Ștergere
    2. Asta s-ar numi teocrație , e frumos dar nu se poate aplica , Dumnezeu l-a creat pe om liber ... Aduceți-vâ aminte ce a făcut poporul evreu după ce a urcat Moise pe munte...

      Ștergere
  6. Sa lasam cutremurul!Chiar ma intrebam cand se VA vorbi iar!Dumnezeu ne ajuta!Sa ne rugam si sa fim increzatori.Suntem in post,sa ne rugam,sa fim mai buni!D zeu ajuta si apara!ASTA I menirea lui,Nu Vrea sa Credeam in el doar CA ne e frica!Sa Credeam CA dorim,sa Credeam in bine,sa Credeam in dragoste!Sa credem in viata!Sa credem in noi!

    RăspundețiȘtergere
  7. Anonim 12:10 mare dreptate ai.

    RăspundețiȘtergere
  8. Eu zic ca "altele tari" sa nu mai ia bani de la noi si alte bogatii pe care ni le-au lasat stramosii.Iar noi nu suntem mai rai si mai corupti decat alte popoare,doar ca reprezentantii nostri au avut interes sa ne scoata si sa ne perpetueze renumele asta.De ce nu reusim sa rezolvam cu toate?Simplu,cei mai ticalosi ies mereu in fata si spun minciuni,iar cei multi o vreme nu inteleg,si dupa ce au inteles stau deoparte ca poate vor scapa si de data asta,cum s-a intamplat mereu in istorie,capul plecat sabia nu-l taie.Rezultatul stapanirii turcesti de sute de ani.Pe asta se bazeaza si ticalosii,lipsa de reactie a poporului.Plus sindromul "Mioritei",acceptarea soartei:si de-o fi sa mor..

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Anonim25 martie 2017, 15:27, sistemul este o mizerie. Lumea este prinsa in asa ceva. Si de ti-ar fi mai bine "ca in vest" tot in sistem esti. Dorinta de a trai mai bine este parte din sistem, pentru ca tot in materie stai. Dumnezeu inseamna independenta de orice inrobeste.

      Ștergere
    2. 15:53 da alambicat mai gandetsi, nu se intelege nimic.Tu ai citit ce ai scris?
      Tu stii ca si unii oameni 'este' o mizerie...
      Ce zici ca inseamna D-zeu ?

      Ștergere
    3. Imi pare rau pentru tine Anonim25 martie 2017, 19:44 daca nu ai inteles mesajul. Ce sa-ti fac? Vei intelege tu candva.

      Ștergere
    4. Hai, lasa, 22:32, nu te mai supraaprecia atat, ca nu stii tu care este nivelul meu real de intelegere. Din cate am remarcat, nimeni nu-ti intelege mesajele...Or fi de vina saraciile alea de camere vopsite in rooooz ?!

      Ștergere
    5. Anonim25 martie 2017, 23:29, vei intelege candva!Toate la vremea lor! Drum drept spre iluminare!

      Ștergere
    6. Despre ce camere roz se vorbeste ? Am mai vazut comentariu asemanator si nu inteleg ce legatura au saraciile de camere roz cum specifica 23.29 cu ceea ce a scris altcineva .Fi mai explicita.

      Ștergere
    7. Nu are nici o legatura Anonim 27 martie 2017, 06:24. Da-i pace lui 23:29, caci a inceput sa vorbeasca ironic. Ideea este urmatoarea: degeaba umblam dupa "un mai bine" ca tot in materie ramanem. Adica daca spunem ca este rau, acum cautam ceva mai bun, un trai mai bun, dar uitam ca ce este mai important si mai de pret la care trebuie sa ajungem este iluminarea. Aceasta trebuie sa ne fie stradania: iluminarea. Un trai rau poate fi asemuit cu o camera unde este totul oribil, un trai mai bun poate fi asemuit cu o camera mai "vie", mai placut colorata. Dar indiferent, tot in inchisoarea materiei ramai. Adica tot in sistemul mizer si "putred" al materiei te afli. Iluminarea inseamna independenta de materie/de tot ceea ce inrobeste. Un iluminat il recunoaste pe Dumnezeul Adevarat.

      Ștergere
    8. Anonim27 martie 2017, 18:12,stiu prea bine drumul spre iluminare ,multumesc pentru explicatie.
      Am inteles si cine este 23.29 ,personajul cauta mereu sa fie bagat in seama iar daca faci greseala de a explica ca este in eroare iese scantei. Am inteles sensul acelor camere roz percepute de ea .

      Ștergere
    9. An.07:03, in drumul spe iluminare (!), Charles Bukowski spunea ca "numai prostii au certitudini, oamenii inteligenti au indoieli".
      Drept pilda, tot 'el' spunea ca intr-o casa saracuta sta o minte asemenea, iar fetele locuitorilor ei sunt de satra autentica. De aceea au si fost blocate imaginile, dar déjà mult prea tarziu...
      Concluzia este ca “nu poţi aduce lumină în întuneric dacă n-ai niciun simţământ” (Carl Gustav Jung)

      Ștergere
    10. Aaa, si 07:03, le-am 'vazut', draga, si nu le-am 'perceput', ca nu sunt medium. De perceput, poate mirosul de acolo...

      Ștergere
  9. Spiritul dreptatii n-are a face cu atasamentele materiale,transcende,e alta gasca-n alta traista.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Spiritul dreptatii este doar apanajul oamenilor superiori caracterial, dar si...sanatosi mintal !

      Ștergere
  10. 17.41 Intr-o lume materiala, doar cei saraci cu duhul nu sunt atasati , restul trebuie sa traim , nu avem incotro . Altfel esti asistat social de catre stat , adica nu muncesti , nu castigi , te tine statul sau traiesti din mila altora . Din pacate nu se poate lua drumul codrului sau al pustiului . O fac putini si doar cei cu chemare , restul ....pribegim .

    RăspundețiȘtergere
  11. Gresit,19:49,poti sa muncesti si sa te intretii din rodul mainilor tale,fara sa te atasezi,sa lasi totul sa curga si sa ramai cu gandul la Dumnezeu,asemenea lui Iov,caci este scris,unde este comoara voastra,acolo va fi si inima voastra.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. 8.08

      Tu faci ceea ce spui ? In niciun caz !
      De la un pupitru vorbiti toti, in fapt suntem la fel. Lasati meschinariile din vorbe deoparte , nu va scoateti pieptul in fata si nici nu fluturati fraze straine de voi .

      Homo sum , nihil humani a me alienum puto. Terentius.

      Ștergere
    2. Exact, 14:51 si Terentius...

      A fi nevorbit, nu inseamna ca ai ceva inteligent de spus, ci doar ca esti nevorbit si, din pacate, nu numai.

      Ștergere
  12. Știți ca sărăcia asta ne-a ajutat,pai asa nici un musulman nu dorește sa vina in Romania.Unde dai si unde crăpa!In tot răul este un bine!

    RăspundețiȘtergere
  13. In Romania avem nevoie de bani,nu de cutremure! Eventual niste numere la loto....de astea am avea mare nevoie!

    RăspundețiȘtergere
  14. 14.51 Nu stiu ce nu ti-e strain din ce-i omenesc,dar Dumnezeu nu ne considera la fel,de aceea unii vor fi mantuiti,altii nu.Conteaza samanta pe care o ai in suflet,daca o ai, acel bob de credinta si speranta.Nu,nu suntem perfecti,insa putem spune "Doamne ajuta!".Dar nu pentru controversa ai postat,ci pentru a schimba cursul discutiei,ceea ce ti-a reusit,pentru ce mai insisti.

    RăspundețiȘtergere
  15. Madus,putem sa jucam la Loto cu aceste numere?
    EU SUNT D

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Te las pe tine sa decizi.o rugaminte am sa nu devi grandomana si sa nu uiti de Dumnezeu.banii il pot face pe om sa uite de DUMNEZEU indiferent de credința lui.

      Ștergere
  16. Madus,nu era intentia mea sa te supar, dar nu am inteles ce era cu acele numere.Ai afisat niste numere fara explicatii,stii ca fiecare om interpreteaza asa cum se pricepe.Spune-ne ce-i cu ele!Si de ce le-ai sters?
    EU SUNT D

    RăspundețiȘtergere
  17. 15.55 are nevoie sa castige la loto.nu m-am supărat.le-am şters că nu vreau să împart premiul cu nimeni.;))

    RăspundețiȘtergere