duminică, 19 martie 2017

MOLDOVA NOASTRA ÎN PERICOL ?


                                      ATENŢIE !!!

Pe acest Blog DUMNEZEU EXISTA -MARTURII, nu se vor publica Comentariile injurioase,vulgare,precum si cele care aduc jignire cititorilor ,dar si administratorului acestui Blog!


                 Image result for steagul romaniei



                                   19 Martie 2017,ora 6,52 !

                                               Dragii mei,

Tot in aceasta dimineata, aud un glas care spune ceva despre Moldova noastra.
Iata dragilor ce spunea acel glas:

                 " Moldova se îndreaptă spre (şi nu am inteles acel cuvânt),dar glasul continuă:
                      Moldova se îndreaptă spre......., şi nu spre HILLARY  CLINTON !"
Dragii mei, eu nu cunosc ce inseamna toate aceste cuvinte  si ce legatura ar avea cu Hillary Clinton,dar cu siguranta vom auzi în timp.
Sa speram că va fi ceva bun, si nu ceva ce ne-ar aduce vreun necaz.
Dar DUMNEZEU este Bun si Drept,si va ocroti ROMÂNIA  DUHULUI SFÂNT ,va ocroti ROMÂNIA NOULUI SĂU IERUSALIM si GRADINA  PREA SFINTEI NASCATOARE de DUMNEZEU.
                                  Cu dragoste,Maria.


P.S.

Din inimă si din suflet,aduc multumiri  tuturor celor care au pus si pun cărămidă sau mai multe,la ZIDIREA CUVANTULUI 
LUI DUMNEZEU!
Vă asigur pe toti dragilor,că mă rog pentru 
fiecare in parte,iar DARUL vostru ,vă va fi 
dat înapoi de Dumnezeu si de Măicuta 
Domnului,înzecit si poate chiar însutit. 

Ajutorul tău pentru zidirea Cuvântului 
Lui Dumnezeu,este de nepretuit!

DONATII PENTRU URMATOARELE DOUA VOLUME ,ALE  ADEVARULUI DUHULUI SFANT! 





https://plus.google.com/.../SC4N4eBme14

7 days ago - DONATII PENTRU URMATOARELE DOUA VOLUME, ALE ADEVARULUI DUHULUI SFÂNT ! DONATII PENTRU URMATOARELE DOUA VOLUME ,ALE ...


https://plus.google.com/.../CCD4pSVdgtb


Dec 7, 2016 - CARTEA ADEVARUL DUHULUI SFANTVA COSTA DOAR 28 LEI,  PENTRU LUNA DECEMBRIE 2016  si pentru tot anul 2017 !! CARTEA ADEVARUL DUHULUI SFANT, 

29 de comentarii:

  1. Se indreapta spre directia dorita. Ce nu.ti este clar?
    Interesant ca nimeni nu spune nimic despre Valea Timocului.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Anonim 19 mar 22:52 ai perfectă dreptate se indreaptă direct unde și-au dorit atunci cînd l-au votat pe Dodon.Nu e nici un bai daca-i ocupă rușii că și pe noi ne vor ocupa ungurii.Ce a prevestit Părintele Arsenie se va întîmpla cît de curînd.DS

      Ștergere
    2. Unguri singuri nu pot ocupa nimic au 30 de tancuri.CU rușii în alianță poate doar că noi suntem membri Nato.Să ne rugăm pentru pace și liniște Tatălui Ceresc.

      Ștergere
    3. Pozitia Ungariei fata de emigranti este benefica Romaniei.

      Ștergere
  2. Timpul incepe sa se comprime si sa arate segmentele si secventele profetite .Moldova (BASARABIA )se indreapta catre directia opusa Statelor Unite .....adica catre Rusia ......sau mai bine zis Rusia se indreapta in directia Moldovei .Normal ...nu ...?!Probabil ca dupa cutremur .....care va afecta grav si Basarabia ....armatele ruse vor intra cu ajutoare .Cateva manevre la frontiera Romaniei si gata ......invazia .Parca asa ......nu ?!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Exact.Majoritatea care intra si scriu pe blog cred ca niciodata nu o sa avem parte de cutremur sau de invazie pe teritoriul nostru,adica razboi.Insa ce se intampla acum e doar o amanare ,insa tot se vor intampla,fie ca vrem sau nu..fiecare pasaj din biblie trebuie sa se implineasca.

      Ștergere
  3. Republica Moldova vrea cu Putin.Pai,asta este politica lor de ceva vreme incoace.Lasati-i in pace sa faca ce vrea.

    RăspundețiȘtergere
  4. Nu mai va dati cu parere prezentand diverse scenarii negative despre Romania si viitorul lumii caci multe sunt inspirate de iavol care vrea sa distruga lumea.Sunt si proorocii adevarate (Romania va fi Noul Ierusalim) dar nu toti au darul proorocirilor de aceea e mai bine sa ne abtine de la a afisa pareri gresite pt a nu atrage pedepse asupra noastra

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pana si sfintii au prorocit mare distrugere(foamete,razboaie,epidemii,cipuri) la sfarsitul veacului asta,dar problema e ca le mai amana dumnezeu.asa ca nu-si da nimeni cu parerea de la el,doar ca omul modern din ce se vede se indreapta spre inevitabil.

      Ștergere
  5. Doamne ce pesimist mesaj?!?!?Mai bine sa spunem ca Moldova se indreapta catre UNIREA CU ROMANIA ,ca asa vrea bunul Dumnezeu

    RăspundețiȘtergere
  6. Oricum mai bine ca fuge de kylari care face parte din sistem...

    RăspundețiȘtergere
  7. Da asa e ,cu Dodon care in fiecare luna merge la Putin, deci nu spre Vest,era previzibil cu un rusofil declarat, cu toate ca ucrainieni le-au spus sa se orienteze spre UE.Relatiile se vor racii cu vestul.

    RăspundețiȘtergere
  8. Da si ucrainieni ce-au facut cu UE?au devenit mai saraci ca oricand,sistemul lucreaza in defavoarea noastra a tuturor.

    RăspundețiȘtergere
  9. Se spune ca Ucraina se va desfiinta, nu Romania.

    RăspundețiȘtergere
  10. Atat America(Babilonul biblic) cat si UE sunt numite "fiare" in Apocalipsa Sf.Ioan asa ca numai va contraziceti luand apararea u neia sau alteia caci amandoua fac rau Romaniei(omenirii).Singurul Dumnezeu poate salva Romania(omenirea)cu conditia ca oamenii sa se intoarca laEL altfel proorocirile ce vin de la Dumnezeu se vor implinii inntocmai si foarte multi vor pierii

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Și în Rusia, și în China se vorbesc câteva zeci de limbi și dialecte.
      Așa că...

      Ștergere
    2. In toate tarile se vorbeste in multe dialecte si este natural, normal si firesc sa fie asa.

      Ștergere
    3. @11:22
      Corect!
      Deci "Babilonul biblic" poate fi Rusia sau China, nu neapărat SUA sau UE...

      Ștergere
    4. 19:04, "Babilonul biblic" este Africa.

      Ștergere
  11. Da!Da!Aveți dreptate,toți sfinții părinți au spus despre acest lucru ,mai ales uniunea europeana este mai diabolica!

    RăspundețiȘtergere
  12. Se anunta la tv ca in iulie vor fi 30000 de militari NATO in Romania,semn ca se asteapta ceva miscari si la est de rusii din Ucraina.

    RăspundețiȘtergere
  13. Sedinta comuna a guvernului Romaniei si Moldovei la Piatra Neamt,in timp ce rusii pregatesc 40000 de parasutisti pentru atac terestru in Crimeia dupa spusele generalului Degeratu.

    RăspundețiȘtergere
  14. Degeratu spunea ca Polonia este' piatra tare' din flancul estic al NATO,unde nu se cedeaza,iar Romania e pe post de' supapa' care permite deplasari intr-un sens si in celalalt sens, noi nefiind pregatiti ca de obicei,iar scutul de la Deveselul nu e pentru apararea Romaniei,el neavind nici timpul necesar de reactie la un atac din Crimeia,care e prea aproape,si ca singura noastra sansa imediata ar fi bateriile Patriot si abia in viitor niste corvete care nu pot fi terminate mai repede de 8 ani,ele fiind de fapt pentru submarinele rusesti care ar ataca prin marea Neagra.

    RăspundețiȘtergere
  15. Tot Degeratu spunea ca Turcia ca partener NATO la Marea Neagra este deja in curs de neutralizare de catre Rusia,si ar fi posibil ca radarul din Turcia care deserveste Deveselu sa nu mai fie operabil in viitor iar scutul de la Deveselu sa nu mai poata fi comandat si actionat din Germania de unde se da comanda lui de a actiuna.

    RăspundețiȘtergere
  16. Alegeri in Bulgaria in aceste zile, puternic influentate de Rusia si manifestati contra Turciei la granita bulgaro-turca,turcii reprezentind 10 la suta din populatia de 7,5 milioane a Bulgariei.

    RăspundețiȘtergere
  17. Miine se implinesc 99 de ani de la unirea Basarabiei cu Romania,astazi Filip prim ministrul republicii Moldova a declarat ca spera ca pina la incheierea mandatului sau in 2018 orientarea pro -europeana a republicii Moldova sa devina ireversibila si sa se reintilneasca cu Romania in Uniunea Europeana.

    RăspundețiȘtergere
  18. Dodon a cerut ca Limba Rusa sa fie obligatorie in scolile din republica Moldova si sa se treaca de la Istoria romanilor la cea a Moldovei care altfel ar disparea prin procesul de romanizare.

    RăspundețiȘtergere
  19. Ieri au fost manifestatii anticoruptie fara aprobare la Moscova si alte orase rusesti ,s-au dat amenzi si a fost arestat pentru 2 saptamini, principalul opozant al lui Putin.

    RăspundețiȘtergere
  20. Ziua unirii cu Basarabia devine zi nationala prin semnarea legii de presedinte,a si fost sarbatorita cu un steag de 200 metri la Pitesti si in alte orase. Cred ca rusii nu sint chiar asa mari dusmani ai unirii din contra cei ce se tem mai mult par americanii si nemtii care nu vor complicatii.Se stiu declaratiile ambasadorului SUA de anul trecut la Chisinau.Cred ca rusii ar dori recunoasterea unirii daca li s-ar recunoaste anexarile din Ucraina.

    RăspundețiȘtergere