sâmbătă, 18 martie 2017

IISUS HRISTOS VA VENI ÎN NOUL SĂU IERUSALIM , ROMÂNIA !!!

         XX                                          
                                 

                                   ATENŢIE !!!

Pe acest Blog DUMNEZEU EXISTA -MARTURII, nu se vor publica Comentariile injurioase,vulgare,precum si cele care aduc jignire cititorilor ,dar si administratorului acestui Blog!


                                17 - 18 Martie 2017,ora 0,44 !

                                      Dragii mei, 

În aceasta noapte,când încă mai scriam aici , aud glas care se bucura enorm de mult,glas care spunea aşa:

                 "Vine  Iisus Hristos, în Noul Său Ierusalim ,care se cheamă, România !

Iar un alt glas ,completează dragilor:

                  Vino Doamne Iisuse Hristoase,vino si-i Judecă pe cei ce te rastignesc pe TINE!"

Fratilor!
Cu adevarat scumpul nostru Mântuitor, va veni in Noul Său IERUSALIM ,ca sa judece atât viii ,cât si mortii.
Sa ne pregatim dragii mei,sa ne pregatim sufleteste si trupeste,ca sa-L primim asa cum se cuvine.
Adică,prin multă Rugaciune si Post, prin Sfanta Spovedanie la Preotul Duhovnic ,pentru a ne invrednici ca sa primim Sfanta si Dumnezeiasca Impărtasanie ,cu Prea Sfant si cu Prea Scump Trup si Sângele Domnului nostru IISUS HRISTOS.
Sa fim mai buni ,sa iubim pe Aproapele nostru, sa îmbracam pe cel gol,sa hranim pe cel flamand, sa adăpăm pe cel însetat.
Sa fim in stare fratilor ,ca sa stergem o lacrima de pe obrajii cuiva necajit si trist,iar in locul ei, sa punem puţină speranta,puţină bucurie si nadejde in Bunul Dumnezeu si-n Maicuta Domnului.
Dar sa ne amintim fratilor, si de acest articole in care, multe glasuri se bucurau ca va veni IISUS HRISTOS.
Iata:


VENIREA LUI IISUS HRISTOS ! IISUS HRISTOS VA VENI CURÂND ...

https://plus.google.com/.../posts/itivHm1jzmN

Translate this page
Feb 3, 2017 - VENIREA LUI IISUS HRISTOS ! IISUS HRISTOS VA VENI CURÂND !!!VENIREA LUI IISUS HRISTOS ! IISUS HRISTOS VA VENI CURÂND !!!


CEA DE - A DOUA VENIRE , A LUI IISUS HRISTOS PE PĂMÂNT ...


https://plus.google.com/.../posts/4MDcx9BRrtA

Translate this page
Jan 16, 2015 - CEA DE - A DOUA VENIRE , A LUI IISUS HRISTOS PE PĂMÂNT ! TRĂIM BUCURIA VENIRII LUI IISUS , PE PĂMÂNT !


AŞA VA VENI, IISUS HRISTOS PE PĂMÂNT !!! CUM VA FI A DOUA ...


https://plus.google.com/.../posts/Eya79ADViau


Translate this page
Mar 2, 2014 - AŞA VA VENI, IISUS HRISTOS PE PĂMÂNT !!! CUM VA FI A DOUA VENIRE , A LUI IISUS HRISTOS ???
                                         
            xx               2 Februarie 2017, ora 6,23 dimineata !

                                        Dragii mei, 

În aceasta dimineata,ceva minunat,ceva uimitor m-a trezit, si auzeam glasuri multe,glasuri care strigau in cor,asa:

                    "Doamneeee! 
              Am trăit s-o văd si pe asta!
            Venirea Lui ISUS HRISTOS!
           Doamne IISUSE HRISTOASE,am trait s-o văd si pe asta!"

Iar glasurile continuau sa strige de uimire, de bucurie, de toate câte vedeau: VENIREA LUI IISUS HRISTOS,pentru a doua oara pe Pământ, în Noul Său Ierusalim,ROMANIA DUHULUI SFÂNT.
                   

Image result for IISUS..

Dragii mei, cu adevarat IISUS HRISTOS va veni cât de curand în Noul Său Ierusalim,numit ROMÂNIA SFÂNTA, Romania Poporul care sfinteste.
Să ne pregatim cu totii fratilor, pentru aceasta a doua Venire a Mântuitorului Hristos,prin a merge la SFANTA BISERICA,prin a ne spovedi si a ne invrednici ca sa primim din mâna PREOTULUI, SFANTA si DUMNEZEIASCA ÎMPĂRTASANIE cu PREA SCUMP TRUP si SANGELE DOMNULUI nostru IISUS HRISTOS,care S-a rastignit pentru noi,si care a suferit grele si cumplite chinuri, din partea oamenilor vremii SALE.
Fratilor, eu va îndemn ca sa va iubiti unul pe altul; ca sa alungati tot ce este rău din inima si din sufletul vostru, si haideti macar ,acum în al 12 lea ceas,sa ne unim cu HRISTOS, si sa ne hranim inima si sufletul, cu IUBIREA SA de oameni, cu Apa vie din IZVORUL VIETII, pe care ,de o vom bea,nu vom mai înseta niciodată.
Trebuie sa fiti pe deplin incredintati,că toate cate scriu,nu de la mine scriu,ci de la DUHUL CEL PREA SFANT.
Toate câte eu scriu,au rolul de a uni oamenii,si nicidecum de a-i dezbina.
Scopul vietii mele, este de a intregi TURMA LUI HRISTOS, si nicidecum de a o dezbina,de a o indepărta de HRISTOS si de BISERICA SA.
Dragii mei,acest articol l-am refacut pentru a doua oara,deoarece, primul ,după ce l-am publicat,ceva s-a intamplat si a disparut pur si simplu de pe net.
Acum, este ora 3,15 zori de zi,si-mi doresc din tot sufletul meu,din toata inima mea, ca dimineata cand vă veti trezi si veti citi pe BLOGUL DUMNEZEU EXISTA-MARTURII, sa va umpleti sufletul de Lumina Invierii Lui Hristos,iar inima, sa va fie plină de Iubirea de oameni a Lui Iisus Hristos,de milă si de bunatate faţă de Aproapele,faţă de cei aflati în suferintă trupeasca si sufleteasca.
Sa asteptam impreuna cu dragoste si cu iubire, cu Credinta si cu nadejde,VENIREA LUI IISUS HRISTOS în ROMANIA VIITORUL al Doilea Ierusalim, si sa fim uniti cu HRISTOS si cu MAICA SA,PURUREA PREA CURATA FECIOARA MARIA, Cărora Li se cuvine toata cinstea ,slava si inchinarea,acum si pururea si-n vecii vecilor,Amin! 
                                       Cu dragoste,Maria.

34 de comentarii:

  1. Te asteptam cu mare drag Doamne ! Doamna Maria sunteti minunata va apreciez pt tot ceea ce faceti si am incredere in spusele dumneavoastra va doresc numai bine !

    RăspundețiȘtergere
  2. Va multumesc pentru efortul pe care il faceti pentru noi. Primim informatii importante de fiecare data.

    RăspundețiȘtergere
  3. Doamne Isuse te rog vino si salveaza-ne pe noi si toata omenirea. Glorie Tie Isuse Hristoase!!!

    RăspundețiȘtergere
  4. Țâțe m-aș bucura să prind și eu acele vremuri...Stau și mă întreb oare voi prinde venirea Domnului nostru Iisus Hristos ?...Ce spuneți doamna Maria , oare va veni în vremea noastră sau nu ???...Vă pup cu drag !!!

    RăspundețiȘtergere
  5. Si Antihrist vine dupa aceea?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. E scris ca fiara Antihrist va face război cu Iisus Hristos la sfarsitul domniei sale.Fiara va fi prinsa si aruncata in adânc si coborârea lui Iisus pe pamant pentru împărăția de 1000 de ani.Este gresit inteles ca Antihrist vine după război si va domni când Ierusalimul va fi distrus in al treilea război mondial.

      Ștergere
    2. Poate veni si dupa razboi antihrist,pt ca Mantuitorul spune ca va fi un templu la Ierusalim,exact dupa un razboi,cel al Trambitei 6,templu,unde 3 ani si 6 luni vor proorocii Ilie si Enoh sau Ilie si Moise,iar apoi suna Prea Sfantul Mihail Trambita 7,introducand astfel ultimii 3 ani si 6 luni de manie finala a Lui Hristos asupra antihristului si a celor pecetluiti si nepocaiti,iar la Armaghedon nu va fi nici-un razboi ci doar o adunare la razboi,pt ca Hristos ii va nimicii pe toti cu suflarea gurii Sale,se vor strange imaginandu-si ca pot lupta cu Dumnezeu!

      Ștergere
  6. Da,Iisus Hristos va veni in următorii ani nu mai durează mult timpul este programat pentru venirea sa pe pamant dar la sfarsitul războiului al treilea.Si acest război va începe curând cum spune si doamna Maria.Iar tot acest timp nu ramane decat pentru pocainta si rugăciune ca in rest nu mai avem nevoie de lucruri lumesti si materiale nu vom avea ce face cu ele la judecata.Sufletul fiecaruia va trece prin fata judecății si tronului lui Dumnezeu pentru iertare sau pedeapsă.

    RăspundețiȘtergere
  7. duhovnicul meu zicea asa--voi nu apucati astia de acum venirea Domnului ci copiii copiilor vostri--daca 1 zi la exodul evreilor a fost de 500 ani noi nici nu stim cat va trece---sa zicem ca Dumnezeu SCURTEAZA VREMURILE DAR VENIREA LUI VA FI CU DURERI MARI PT CA NU ESTE CREDINTA SI IUBIRE DE EL SI SEMENI--PACE SI SANATATE

    RăspundețiȘtergere
  8. Amonim19,mart 00:06 antihristul aste deja in lume si legalizeaza tot raul pana si BISERICILE LEA UNIT SUB NOUA RELIGIE MONDIALA CE EL ESTE CONDUCATOR. Cand tot cei frumos este urat pentru el si tot cei urat la noi este frumos la el.Legalizarea casatoriilor de acelas fel,avorturi cu milioane de nenascuti,milioane de copiii mor de foame,bisericiile huluitoare ( Satanista si etc)razboaiele mondiale1 si 2.MINCIUNA,INJURI ETC.CUM ESTE ACUM LUMEA???? MAI BUNA CA ACUM 2017 ani in urma? Dumnezeu cand a facut legamant cu NOE CA NU VA MAI DA POTOP PLOAIE SA CURETE PAMANTUL DE RELE SA TINUT DE CUVANT DE NU A MAI PLOAT 40ZILE IN CONTINUU.DAR ACUM IL VA CURATA CU FOC CUTREMUR SI VALURI SI ALUNECARI DE TEREN.AM MAI SCRIS : FOC( DIN CER SI PAMANT SI DE ARME) APA( ZAPADA FRIG INUNDATI TUNAMI ETC{ NU PLOAIE CONTINU DE 40,DE ZILE} AER( TORNADE ,VIJELI URAGANE ETC) FRATILOR MOARTEA CU ADEVARAT NU EXISTA.ESTE DOAR O POARTA NEVAZUTA DE NOI DINTRE CELE VAZUTE SI NEVAZUTE.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Dute si te impusca stef , ca atat incercati voi cu mintea ingusta sa intelegeti tainele cerului care sunt clare si concise, o tot dati cu tot felul de interpretari si va amagiti unu pe altu, cred ca fiecare va faceti proprile ideei despre ce urmeaza, numai pozitia biserici pline de har nu o puteti accepta, o sa va vina si caderea.

      Ștergere
    2. Cei ce nu accepta Biserica, nu au cum s-o accepte nici pe Maica Sfanta, nici pe Mantuitorul Iisus Hristos.

      Maica Domnului este Împărăteasa Heruvimilor, Împărăteasa a toată făptura, cămara întrupării lui Dumnezeu-Cuvântul, uşa Luminii, că Lumina cea neapropiată gânditoare prin ea a venit în lume. Ea este uşa Vieţii, că Viaţa Hristos prin ea a intrat în lume. Ea este poarta cea încuiată prin care n-a trecut nimeni decât Domnul, cum spune Proorocul Iezechiel.

      " Maica Domnului este scară către Cer, pod către Cer, porumbiţa care a încetat potopul păcatelor, precum porumbiţa lui Noe a adeverit încetarea potopului. Este cădelniţă dumnezeiască, căci a primit focul dumnezeirii, şi Biserică a Preasfântului Duh. Maica Domnului este Mireasa Tatălui, Maica Cuvântului şi Biserica Duhului Sfânt. "(Arhimandrit Cleopa Ilie)


      https://doxologia.ro/cuvinte-duhovnicesti/maica-domnului-este-scara-catre-cer

      Ștergere
    3. 12:14 nota zece pentru comentariu. Ai punctat f. bine realitatea. Bravo.

      Ștergere
    4. Așa-i anonim 19 martie 14:49.HRISTOS va veni când va fi să fie,nimeni nu ştie când. Dar ştiu un singur lucru: că şi satan trâmbițează venirea altui hristos folosindu-se de faptul că trebuie să vină HRISTOS ADEVĂRAT. Aşadar HRISTOS ADEVĂRAT VA veni prin BISERICĂ(aici face curățenie prima dată).Cine nu are respect față de MAICA DOMNULUI şi n-O cinsteşte cum trebuie face mişto de HRISTOS. Omule închipuieşte-ți că vine cineva la tine şi te bucuri cu el în toate...dar pe mama ta o dă la o parte şi nici nu-i atribuie meritul că te-a născut,adică tu eşti de treabă dar maică-ta este aşa şi pe dincolo.Categoric nu-ți pică bine la suflet şi ți se acreşte de acela cu care te-ai bucurat! Ei omule,acuma încearcă să-ți închipui cum se simte HRISTOS când EL vine în lume ,pentru a te mântui şi te găseşte cinstindu-L pe EL,dar totodată vede la gura ta numai cuvinte hulitoare la adresa MAMEI LUI!? 😏

      Ștergere
    5. Exact asa este, SOARE LUMINA 17:55. Ma bucur pentru intelegerea la care ai ajuns!

      Doamne ajuta!

      Ștergere
    6. Iisus a venit sa intemeieze biserca in inimile oamenilor dar si biserici pentru cei rataciti sa gaseasca drumul vieti vejnice precum si fariseul si telonul

      Ștergere
  9. Vine sa isi ia biserica, mireasa acasa. Apoi vine urgia de 7 ani. Si apoi lupta intre bine si rau.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Vrei sa zici ca vine Mantuitorul si apoi antihristul cu cei 7 ani apocaliptici anonim 05:26, nu te supara ce secta esti sau ce fumezi.

      Ștergere
  10. Nimeni nu stie cand va veni Isus.Biblia ne spune ca despre ceasul acela nici fiul nici ingerii nu stiu doar tatal ceresc.Sa avem mare grija ca vor veni multi in numele Lui si vor spune EU sunt Hristosul,Sa nu credem .E adevarat ca venirea Lui este aproape dupa cum se desfasoara evenimentele din ultima vreme .Sa nu uitam si de celalt care este antihristul .Acest antihrist va insela intreaga lume ,va face minuni ca Dumnezeu dar va lucra cu puterea satanei.Aceasta fiara vrea sa conduca lumea dar Dumnezeu Ii va pune capat.Din pacate trebuie sa se implineasca dupa cum este scris.Dumnezeu sa ne lumineze sa intelegem cum stau lucrurile in aceasta privinta.

    RăspundețiȘtergere
  11. Doamna Maria,fara plans nu exista pocainta,si ca atare degeaba zicem ca ne spovedim si ne impartasim daca nu plangem amarnic cu hotararea sa nu mai facem pacate!Trebuie sa plangem tot timpul ata pt pacatele noastre cat si pt ale lumii.Domnul Iisus a numit Pamantul-Valea Plangerii,si asa ar trebui sa ramana pana-n Ziua Judecatii.Luati aminte si plangeti si veti fi mangaiati cum spune Mantuitorul-Fericiti cei ce plang,ca aceia se vor mangaia!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Adevărat grăiești ,precum un creștin(ă) de oaste.Am simțit aceste cuvinte până în adâncul sufletului.Eu am înțeles prin semnele trimise de sus ,că religie sau a fi religios nu înseamnă să te duci la Sfânta Biserică ca la un servici ,semnezi o condică ,apoi vii acasă și repeți aceleași greșeli ca de fiecare dată .Faptele bune contează ,gândul bun ,milostenia ,acestea se „contorizează”.Cu drag ,Mirela.

      Ștergere
  12. Religiile Pamantului reprezinta legarea omului de Pamant.
    Isus a venit sa desfaca aceste legaturi,nu sa faca altele.

    Crestinii cred ca va veni Isus,musulmanii il vad pe Mahomed,budistii pe Budha si tot asa,fiecare religie cu sistemul ei de credinte.

    Isus nu va veni prin nicio Biserica, ci pe CALEA CHRISTICA
    pe care ne-a lasat-o aprinsa,dar, pe care, refuzam sa o alegem.

    Imaginati-va ca,vine cineva la voi spunand ca este Isus care vrea sa va ia cu el in Rai.Spuneti-mi cum veti crede acasta si cum va veti increde in el? Aveti cumva impresia ca o constiinta joasa poate sa se conecteze cu o constiinta inalta pentru a o putea recunoaste? Nu, bineinteles ca nu!
    Noi nu putem percepe decat energii care sunt pe frecventa noastra,si pe cele mai jos de noi.O constiinta inalta percepe energiile joase,dar o constiinta joasa nu poate percepe o constiinta inalta,fiindca trebuie sa urce in acele benzi de inalta frecventa. Ca sa vibrezi mai inalt trebuie sa eliberezi toate fricile si indoielile, acestea fiind gunoi energetic care nu este acceptat in energiile pure, nerezonand pur si simplu.In energiile inalte creatia se face prin intentie,asa ca imaginati-va, ce am materializa noi daca ne-am gandi ca va aparea o furnica imensa care ne roade piciorele?

    Ridicati-va Constiinta! Faceti-o constienta de tot ce va trece"prin cap!"

    Gaditi un pic! Ce sa faca Isus cu oamenii care nu stiu nimic despre faptul ca ei sunt creatorii propriilor realitati, si dau vina ba pe Dumnezeu,ba pe Diavol. Ce sa faca cu astfel de iresponsabili care traiesc vieti dupa vieti fara sa stie ca o fac si de ce o fac?

    Treziti-va Constiinta crestinilor! Altfel nu vedeti ca Isus va tine de mana!
    EU SUNT D

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ca veni vorba, din nou, despre Religie, va readuc intru (re)amintire faptul ca, elementul decisiv in pastrarea unei Natiuni nu este Statul, ci Limba si Legea ( Credinta religioasa si datinile), adica, Spiritualitatea acelui Popor. Asa cum am mai scris si altadata, "Religia" inseamna refacerea legaturii cu Divinitatea (nu cu Pamantul, ci fiind inca prezent pe Pamant ), adica este o "re-legare", "re-amintire", "re-stabilire", "restaurare a omului". In transcriptie moderna : o restartare a sistemului...(o resetare asa cum este menit a fi, nu cum vor unii sau altii, ci cum vrea Dumnezeu).

      Doamne ajuta !

      Ștergere
    2. Incorect Anonim20 martie 2017, 17:16.

      Ștergere
  13. Mult asteptata venire a lui Isus,nu va aduce bucurie majoritatii oamenilor pe Pamant,si stiti de ce? Pentru ca in cei doua mii saptesprezece ani de cand a spus ca se va intoarce,omenirea nu a inteles CINE ESTE aceasta Fiinta,de ce a venit si nici de ce, si sub ce forma va reveni!
    Va spun, de atunci aspectele sale au tot revenit pe Pamant ca sa reamintesca oamenilor despre eliberare,dar foarte putini au fost cei care au recunoscut aceste aspecte.

    Majorotatea omenirii doarme in uitare si nu stie cum sa recunoasca 'ACEASTA VENIRE',ca atare nu va fi o bucurie sa stii ca ai ratat si de asta data eliberarea.

    Deschideti-va mintea si inima sa va permiteti sa simtiti ENERGIA COSMICA CHRISTICA care este AICI si ACUM ,nu maine,nu in viitor! Daca mintea va spune sa va uitati pe cer asteptand sa vina cineva pe nori veti pierde ocazia si de aceasta data!

    Aceasta Energie se si vede cu ochiii fizici in aer pentru cei care si-au dezvoltat aceasta capacitate,care apare ca niste cristale/sfere mici stralucitoare jucause. Sufletul recunoaste aceasta energie si te pune sa inspiri cu forta si foarte profund de ai impresia ca esti intro permanenta sete de aer.Aceste sfere patrund in interiorul nostru prin fiecare respiratie,dar este foarte important s-o faci constient.Fii prezent in respiratia ta!

    Dragi prieteni nu sunteti pregatiti pentru acesta venire!
    Rezistenta voastra la aceste informatii nu va va aduce bucuria la care sperati! Credinta voastra se sufoca fara aceasta Constiinta.Religiile ne tin "in afara" acestei sosiri a Divinitatii, fiindca nu vor sa ne piarda. Constiinta Divina se suprapune peste Constiinta Umana si vom deveni UNA,altfel nu poti trai RAIUL despre care ati auzit!

    Imi pare tare rau ca "veti fi cei de pe urma",stiti aceasta expresie,nu?

    Anomim 17/16 ai scris frumos, si respect aceasta,si eu iubesc acest popor,limba si traditiile ,dar daca te-ai opri un pic,doar un pic, si ai asculta sufletul vei avea ADEVARUL tau ,nu adevarul religiilor care ne-au tinut separati de Divinitate facandu-ne sa privim in exterior,acolo unde este divinitatea-CONTROL.
    EU SUNT D

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eu le vad cristalele când mijesc ochii (întredeschişi)si privesc catre seninul cerului.

      Ștergere
  14. Dna Maria,spuneti-mi va rog!Dminica vine cineva care se va prezenta,Isus, la biserica unde mergeti dumneavoastra cum veti stii daca-i adevarat si cum veti reactiona?

    Cum ar reactiona cinstitii preoti otodocsi, prietenii nostrii de pe blog si mai ales dumneavoastra daca eu as avea tupeul sa ma recomand "aspect Isus"?
    Raspundeti, si dati dovada ca sunteti pregatiti de "venire"!
    EU SUNT D

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ar spune:este stăpânit de demoni.demonii îl ajută să facă minuni.blasfemie.suiți-l pe cruce şi răstigniți-l.da da exact ca acu 2000 de ani.EU SUNT D,dezvălui prea multe secrete si dacă cine nu trebuie le pune cap la cap ar putea distruge lumea în care trăim nu să o salveze.noroc că prea mulți nu înteleg si dacă înteleg nu prea stiu sa devina cristici.gândurile lor sunt negre şi ar face orice numai ca să arate că dumnezeul caruia i se inchină este cel adevarat.DUMNEZEU BINECUVÂNTEAZĂ ARGEŞUL.fi atentă la municipiu si asta să faci.

      Ștergere
  15. Nu va impiedica nimeni sa va dezvoltati in planul constiintei,sa respirati energii divine si sa "accesati"un nivel spiritual cat mai inalt.Dar se pare ca lucrurile se vor desfasura in plan real,faptic,asa cum s-a spus in urma cu doua mii de ani si bataliile vor avea loc nu numai in plan spiritual.Iar cei alesi,impreuna cu Iisus,vor fi o turma si-un pastor,divin,nu uman,forma ideala de organizare sociala pentru ca s-a vazut ce se intampla cand ne alegem conducatori dintre noi,nu exista oranduire perfecta,puterea absoluta corupe absolut si toate celelalte experimentate in istorie.

    RăspundețiȘtergere
  16. Biserica lui Dumnezeu este omul. Trupul omului este templul lui Dumnezeu. Pentru ca lucrarea Lui sa se produca prin om, omul trebuie sa isi cedeze vointa si sa se supuna legii Lui, pastrand "templul" curat, dezicandu-se de poftele lumesti. Iertarea si cainta denota intelegerea legii si dorinta de indreptare.

    RăspundețiȘtergere
  17. Imparatia Fiului este una in cer, de natura spirituala. Iar razboiul are caracter spiritual in primul rand. Lupta nu este atat in afara noastra, cat inauntrul nostru. Alegeti sa-i slujiti Lui Dumnezeu, prin adevar, asa cum Yahushua, salvarea care vine de la Dumnezeu ne-a invatat. Yeshusua ha Mesiah face trimitere la Legea data de Moise, la orinduiala preotilor, a femeii si barbatului, la legile firii omenesti, dupa calea descrisa in Lege: familia, ierarhia in familie, felul cum sa ne purtam in adunari, sarbatorile tinute, modul de a ne hrani, respectul fata de ziua de odihna, rugaciunile zilnice ( permanenta comunicare cu Dumnezeu), posturi, cele zece porunci, feritul de poftele lumesti, evitarea celor 7 pacate (mandria, mania, lenea etc.) prin adoptarea compasiunii, smereniei, intelegerii, iubirii de aproape etc.
    Alegerile noastre de fiecare clipa si atitudinea, gandurile... toate trebuie sa fie ca si cum am fi in permanenta in fata lui Dumnezeu. Pentru ca, desi nu stim, nu suntem constienti, Dumnezeu e prezent in permanenta oriunde am fi in orice moment. Cine isi pune nadejdea in Dumnezeu, cine isi inchina fiinta lui Dumnezeu, va fi binecuvantat si aparat. Iar de va cadea martir, in numele Lui, Dumnezeu ii va purta aceluia de grija.

    RăspundețiȘtergere
  18. Antihrist a ajuns deja si in biserici si manastiri.

    Am fost alungata azi din Manastirea Sfanta Treime.
    Am fost alungata de Staret cu maicile lui. Pentru ca aveam un caine in lesa pe "mosia" lui.

    Nimic nu mai e din ce pare.

    Domnul Iisus Hristos poate veni in cel mai neasteptat om.

    E cel mai adanc joc la care ii sunt martori oamenii.

    Romania, tara Sfanta.

    RăspundețiȘtergere