sâmbătă, 25 martie 2017

INUNDATII EXTREM DE MARI !


                                              25 Martie 2017,ora 3,23 zori de zi !

                                            Dragii mei,

În aceasta dimineata in zori de zi, o lumina puternica ma trezeste, si astfel, vad înspre Est o întindere mare de Pămant pe care erau construite multe case; una langa alta erau casele . 
Dar din nefericire dragilor,toate casele erau sub apă!
Doar varful acoperisului se mai vedea pe ici colo,in rest toate erau sub ape.
Image result for INUNDATII..
Dragii mei, vom auzi de aceste mari si grave Inundatii,din păcate.
Unde anume vor fi si cand se vor produce,nu mi s-a descoperit.
Dar ceva se va intampla, iar DEZASTRUL nu va mai putea fi ţinut sub control.
Sa ne rugam la Bunul Dumnezeu si la Măicuta Domnului,ca sa ne apere si sa ne ocroteasca pe noi toti Fiii Săi.
Sa invatam dragilor, ca sa ridicam ochii si catre Cerul Sfant, ca sa multumim DOMNULUI si MAICII DOMNULUI ,pentru tot ce ne daruieste in fiecare zi,in fiecare clipă,Amin.
                                 
                               Cu dragoste,Maria.


P.S.
Din inimă si din suflet,aduc multumiri  tuturor celor care au pus si pun cărămidă sau mai multe,la ZIDIREA CUVANTULUI 
LUI DUMNEZEU!
Vă asigur pe toti dragilor,că mă rog pentru 
fiecare in parte,iar DARUL vostru ,vă va fi 
dat înapoi de Dumnezeu si de Măicuta 
Domnului,înzecit si poate chiar însutit. 

Ajutorul tău pentru zidirea Cuvântului 
Lui Dumnezeu,este de nepretuit!

DONATII PENTRU URMATOARELE DOUA VOLUME ,ALE  ADEVARULUI DUHULUI SFANT! 



https://plus.google.com/.../SC4N4eBme14

7 days ago - DONATII PENTRU URMATOARELE DOUA VOLUME, ALE ADEVARULUI DUHULUI SFÂNT ! DONATII PENTRU URMATOARELE DOUA VOLUME ,ALE ...


https://plus.google.com/.../CCD4pSVdgtb


Dec 7, 2016 - CARTEA ADEVARUL DUHULUI SFANTVA COSTA DOAR 28 LEI,  PENTRU LUNA DECEMBRIE 2016  si pentru tot anul 2017 !! CARTEA ADEVARUL DUHULUI SFANT,


12 comentarii:

  1. Nesocotinta noastra si mania lui Dumnezeu! Doina

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Dumnezeu nu se maniaza pe noi ci toate le a lasat sa se intimple natural si dupa credinta noastra. Toti suntem rupti din sufletul Tatalui Ceresc. Cum poate un tata sa se razbbune pe copii lui? Dar in scimb, va tine departe de Imparatia Cerurilor, pe toti inchinatorii la idoli si la icoane. Mai repede se va razbuna pe ingerii care le a dat totul pe degeaba si au gresit inaintea Tatalui Ceresc. Pt ca aceie stiau tot si totusi au facut greseli cu voie ci nu fara de vvoie.

      Ștergere
    2. Icoana este ca si o icoana cuiva drag pe care o iubestii mult si o imbratisezi.nu la lemn te inchini ci la chipul desenat.tu cand te uiti la o poza a uni copil.te uiti la lemn sau la chip? Ce saruti lemnul sau chipul? Daca vrei sa imi raspunzi te as ruga.multumesc

      Ștergere
  2. Inundatii/cutremur/inundatii/politica.

    Nu se va adeverii aceasta previziune.

    RăspundețiȘtergere
  3. Doamna Maria sa fereasca Dumnezeu si Maicuta Domnului pe toata lumea de necazuri de dureri,din fata lui Dumnezeu nu avem unde ne duce. Nu ne ramane decat sa ne rugam sa nu moara oameni restul le mai face omul. Ce sa facem doamna Maria sa ne rugam de sanatate iertate de pacate si credinta si vom trece peste toate. Acestea le da Dumnezeu pentru a fi mantuiti. Cu drag doamna Maria

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu ati fie frica de moarte. Dumnezeu ne a dat trupuri sa ne inmultim si fiecare sa avem diferite caractere intr-unul. Toti trebuie sa moara pt a lua trupul nou la inviere. Numai acel trup va putea intra in imparatia Cerurilor. Nici un trup vechi nu va intra in imparatia Cerurilor. Chiar si Ioan Botezatorul si-a lasat trupul dupa ce si-a terminat treaba pt ca va lua trup nou la inviere. Daca ai face o calatorie printr-o firma in Amazon pt bautura traditionala numita AYAHUASCA, vei putea cunoaste adevarul despre acel loc luminous si plin de dragostea si iubire Tatalui Ceresc, acolo unde se odihnesc toate sufletele care au parasite aceasta lume. Acolo ati vei putea vedea sau cunoaste neamurile din care te ai nascut precum ar fi bunica/bunicul, stra sau srta stra bunica/bunicul. Sa nu faci treaba asta de capul tau ca nu vei vrea sa te mai intorci inapoi si trupul in 30-60 minute va murii.

      Ștergere
  4. DUMNEZEU BINECUVÂNTEAZĂ ARGEŞUL

    RăspundețiȘtergere
  5. Universul (energia) nu face diferenta intre negativ si pozitiv, si se gandeste ca, daca tu te focusezi foarte mult pe un gand, e clar ca asta-ti doresti. Si asta-ti da.Asa ca aveti grija ce ganditi si ce va doriti ,sigur veti primi.

    RăspundețiȘtergere
  6. Ion Masinca am si eu o intrebare căruia nu-i gasesc raspuns daca poți sa ma ajuți te rog.
    Întrebarea mea este Care este mai departe Londra sau Luna? Astept răspunsul tau te rog poate cu ajutorul tau aflu si eu.Mersi.

    RăspundețiȘtergere
  7. In Australia sa fie aceste imagini, acolo este asa acum.

    RăspundețiȘtergere