luni, 27 martie 2017

ROMÂNIA VA ACTIONA !!! AUTOSTRĂZILE SUNT VÂRFUL !


                                                27 Martie 2017,ora 5,07 dimineata !

                                            Dragii mei, 

În aceasta dimineata ,m-a trezit un glas care spunea asa despre România.
Citez:
                  "România va actiona !
            Vârful este pe Autostrăzi !"

Dragii mei, ce se va întampla pe Autostrazile României, si in ce fel va actiona România, ramane de văzut.
Sa dea Bunul Dumnezeu si Măicuta Domnului ca sa fie ceva bun,si nicidecum ceva care sa aduca suferinta românilor.
                                 Cu dragoste,Maria.
P.S.
Din inimă si din suflet,aduc multumiri  tuturor celor care au pus si pun cărămidă sau mai multe,la ZIDIREA CUVANTULUI 
LUI DUMNEZEU!
Vă asigur pe toti dragilor,că mă rog pentru 
fiecare in parte,iar DARUL vostru ,vă va fi 
dat înapoi de Dumnezeu si de Măicuta 
Domnului,înzecit si poate chiar însutit. 

Ajutorul tău pentru zidirea Cuvântului 
Lui Dumnezeu,este de nepretuit!

DONATII PENTRU URMATOARELE DOUA VOLUME ,ALE  ADEVARULUI DUHULUI SFANT! 



https://plus.google.com/.../SC4N4eBme14

7 days ago - DONATII PENTRU URMATOARELE DOUA VOLUME, ALE ADEVARULUI DUHULUI SFÂNT ! DONATII PENTRU URMATOARELE DOUA VOLUME ,ALE ...


https://plus.google.com/.../CCD4pSVdgtb


Dec 7, 2016 - CARTEA ADEVARUL DUHULUI SFANTVA COSTA DOAR 28 LEI,  PENTRU LUNA DECEMBRIE 2016  si pentru tot anul 2017 !! CARTEA ADEVARUL DUHULUI SFANT,

18 comentarii:

  1. Doamne fereşte să facă Piteşti-Sibiu.DUMNEZEU PĂMÂNTUL va fi tare supărat.....

    RăspundețiȘtergere
  2. Foamea dupa absortia fondurilor europene, sa termine cel putin doua autostrazi,inclusiv cea pina la Iasi.

    RăspundețiȘtergere
  3. 7:14 mai termina cu Dumnezeu Pamantul ,exista un singur dumnezeu preaputernic creator a toate -Dumnezeul Cerului si al Pamantului,numarul sau -888 cel numit de tine cu insistenta are nr.666(satan care -a ispitit pe Domnul Iisus spundu-i sa i se inchine lui caci el are puterea pe pamant si el o da cui vrea el iar Domnul Iisus i-a raspuns:Piei,satao,caci scris este:《Domnului Dumnezeului tau sa te inchini si LUI Singur sa-i slujesti》Deci multi din cei ce s-au inchinat satanei sunt puternici si bogati dar moneda are doua fete , cei ce s-au inchinat celui rau,au raiul pe pamant si urmeaza iadul , depinde totusi ,de cate fapte bune au facut.Deci,sa ne inchinam celui ce afacut cerul si pamantul si nu altor dumnezei caci la Judecata vom raspunde(vezi,Cartea lui Iov cap 38.exceptionala)

    RăspundețiȘtergere
  4. E de bine, sa actioneze Romania sa faca autostrazi, suntem in coada clasamentului. Nimeni nu investeste intr-o tzara cu infrastructura ,,varza,,

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mai bine ziceai :nimeni nu dă cu piatra în pomul uscat.dacă faceți numai autostrăzi si betonați de unde să mai mâncaţi sănătos.va veni ziua când DUMNEZEUL PĂMÂNT se va scutura de voi si atunci când cei dragi vouă vor fi sub betoane vă veți întreba:oare nu era mai bine sa trăiesc într-o casa de chirpici cu un car de boi în curte, sa cultiv pământul.dar uni dintre voi va-ți abătut rău de tot de la calea cea dreaptă a credinței lui DUMNEZEU PĂMÂNTUL atât de mult încât ați început są credeți că e satana.bă avertizez că săriți peste o etapă în calea către DUMNEZEU CREATORUL UNIVERSULUI.la acesta nu puteți ajunge decât prin DUMNEZEU PĂMÂNTUL CREATORUL VOSTRU.de ce?pt ca nu sunteți destul de vremelnici pt a trăi chiar si numai prin suflet pt a ajunge la DUMNEZEU SUPREM.asa că selecția o va face prin judecată DUMNEZEU PĂMÂNTUL ,iar numai cei care au credința în cel care este creatorul şi binefăcătorul lor de zi cu zi vor avea trecere de la EL către DUMNEZEU CREATORUL UNIVERSULUI.dar asemeni copiilor care isi parasesc părintii pt un pumn de bani asa va-ti parasit si voi părintele, pe DUMNEZEU PĂMÂNTUL.Iisus Cristos a fost ,este şi va fi pământean.El iubeşte oamenii dar nu şi pe cei care sunt rătăciți de adevărata credință.Iisus Cristos va veni cu pedeapsa.EL va fi mai întâi ANTICRISTOS si dupa aceea CRISTOS.PENTRU CĂ MÂNA CARE ARATĂ UN DEGET POATE ARĂTA ŞI DOUĂ DEGETE.

      Ștergere
    2. Sunt teoriile tale , Madus , la Dumnezeu Tatal , nu ajungi prin Dumnezeu Pamantul ! Nu am auzit in alta parte asa ceva .

      Ștergere
    3. DUMNEZEU pământul = idolatrie. Nu există așa ceva. DUMNEZEU este creatorul cerului și al pământului. Ca să ajungi la Dumnezeu nu apelezi la pământ. DUMNEZEU nu este materie.

      Ștergere
    4. Idolatrizare este ceea ce faceți voi.eu când spun DUMNEZEU PĂMÂNTUL mă refer la conştiința care se află în centrul planetei nu la pământul pe care calci ca sol.sau poate crezi că numai oamenii au conştiința care sunt aici de o perioadă infimă de timp,iar planeta care are miliarde de ani nu şi-a dezvoltat proria conştiință.din conştiința ei va împărțit şi vouă dar înapoi se întorc numai cei drepți restu doar contribuiti la ingroşarea scoartei terestre....

      Ștergere
  5. 22:02pe cine crezi ca pacalesti?Constiinta in centrul pamantului?In centrul pamantului se afla iadul.De acolo ai venit si tu.Te-a trimis tatal tau satan ca sa-nseli lumeaNumai co tinua cu aberatiile tale ca esti penibilConstiinta universala de care vorbesti tu este Dumnezeu ,al carui tron se afla in IMPARATIA CERULUI nu in çentrul pamantului .Te contrazic nu numai cartile sfi nte dar si zecile cazuri de moarte clinica in care se relateaza cu lux de amanunte experiente ce vorbesc de "vizitarea"raiulul in cer si a iadului in centrul pamantului la"taticu "tau unde din pacate se chinuie mii de suflete.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da ştiu .tu te hrăneşti şi respiri aerul din întunericul cosmosului.deci concluzie:întuneric=satan=rătăcire=ars în iad=ars în magma DUMNEZEULUI PĂMÂNT=pedeapsă a DUMNEZEULUI PĂMÂNT.

      Ștergere
  6. 22:02 Madus=m-a dus.Este un nume siret care ascunde acest inteles.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ce deştept eşti.ascunde adevărul dureros pt unii ca tine.învață să te conectezi la DUMNEZEU PĂMÂNTUL că altfel vai si amar de lumea voastră.au fost şi alți mai avansati spiritual si tehnologic pe chipul sau dar care nu mai sunt pt ca s-au crezut mai dumnezei decat DUMNEZEU PĂMÂNTUL.Pământul vă e casă,masă şi părinte ,iar toți cei care îl considerați satan veți fi arşi în vâscozitatea lui.MADUS=M=mântuire....AD=adevăr....US=usturător dacă tot esti curios.

      Ștergere
  7. Anonim 22:02, numai prosti gândești. Unde ai văzut ca, materia să aibă conștiința ? De când a înzestrat Dumnezeu, planetă cu conștiința ?

    RăspundețiȘtergere
  8. 2.08 citeste cartea Inteligenta Materiei scrisa de un medic roman,toata materia are inteligenta pina la ultimul atom al ei,intr-o noapte ma trezeste un simtamint mai vag decit un vis,plantasem niste pruni pe o coasta aveam simtamintul ca s-a prabusit dealul peste prunii pusi,la citeva zile am fost si am vazut ca pamintul depus de la fundatiile unor fabrici a alunecat peste prunii mei.

    RăspundețiȘtergere