joi, 2 martie 2017

ELIMINATI - L !!! GATA ! TREBUIE ELIMINAT !


                                         

                                       ATENŢIE !!!

Pe acest Blog DUMNEZEU EXISTA -MARTURII, nu se vor publica Comentariile injurioase,vulgare,precum si cele care aduc jignire cititorilor ,dar si administratorului acestui Blog! 


                                2 Martie 2017 ,ora 6,22 dimineata !

                                          Dragii mei, 

În aceasta dimineaţă ,ma trezeste un glas tare mânios,un glas care strigă pur si simplu aşa:

                 "Gata !
                Eliminati-l !!!
              "X " trebuie eliminat!!!
        Dar un glas intreaba cu uimire:

               Pe "X " să-l eliminăm???
            Da! Pe "X" eliminati-l!
           Eliminati-l !!!"

Dragii mei, glasul a spus si numel persoanei care treebuie eliminata,scoasa din decor. 
Deoarece aceasta persoana este una publică si cu multă putere,nu pot sa-i dau numele.
Ma rog însă ,la Bunul Dumnezeu şi la MĂICUŢA  DOMNULUI,ca sa-l ţină sănătos, să-i lumineze mintea si inima, pentru a putea respecta LEGILE ROMANIEI si pe POPORUL român, în fruntea căruia este.
MÂNTUITORUL ne spune ca ,trebuie sa ne rugam si pentru Aproapele nostru,trebuie sa-l iubim, si sa-i dăm din toate cât El ne-a daruit.
Iar dusmanului nostru,sa-i dam de mancare,sa-i dam apă de baut, sa -l iertam ca si cum nu ne-ar fi gresit niciodata,si sa uitam răul care ni l-a facut.
Dragii mei, suntem in SFANTUL POST al PĂTIMIRILOR DOMNULUI nostru IISUS HRISTOS,si trebuie sa dam dovada de bunatate ,de întelegere faţă de Aproapele nostru, si mai ales ,sa postim de la vorbe pe care le-am putea rosti la mânie,si care ar răni sufletul si inima cuiva drag,sau chiar si -a dusmanului nostru.
A face rău cuiva, il facem repede! A face un bine însă, ne trebuie mult timp,multa bunatate si iubire divina.
Sa alegem fratilor, ca intotdeauna sa facem numai Binele,chiardaca noua ni s-a rasplatit cu rău.
Vom primi RASPLATA noastra, de la DUMNEZEU si de la MAICA DOMNULUI.
                               Cu dragoste,Maria.

108 comentarii:

  1. Din ce ati spus se intelege cine este

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Si daca se va intampla ca "x sa fie eliminat" - precum zici - de unde stim ca, X este persoana din vizunea ta ?
      Lasa scuza clasica: " ... cu multa putere".

      Ștergere

    2. Anonim3 martie 2017, 07:24,toate predictiile au legatura cu ceea ce este firesc sa se intample.Cutremure sunt zi de zi ,accidente se petrec de asemeni iar in politica daca esti mai atent totul este previzibil.Nimic nou sub soare :) .

      Ștergere
  2. D-na Maria ne puteți spune măcar inițialele persoanei?DS

    RăspundețiȘtergere
  3. Cred ca vorbiti despre Klaus.Cineva ii va inscena un accident presupun.Aveti un mesaj din 2014 despre ce are sa pățească el in viitorul apropiat.Credeti ca i se apropie vremea?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Tu citesti prea multe romane politiste ale vremurilor apuse. Un SF, ceva ?!

      Ștergere
    2. Anonim 3 mar 00:02 să te audă Dumnezeu și sa-l i-a de pe capul nostru.

      Ștergere
  4. Ați promis că o să scrieți tot ce vi se spune sau arată doamne ajuta

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. 00:15, nu vezi ca scrie ? tu vrei sa-ti si deseneze ? sa-ti dea si meditatii ? ce vrei sa-ti spuna mai mult ?
      hai, doamne'ajuta sa nu mai "presari" aceasta aberatie din loc in loc pe acest blog ! ai facut o fixatie...

      Ștergere
    2. Chiar asa doamna Maria,asa ati promis ca veti scrie tot ce vi se comunica.Dumneavoastra sunteti doar condeiul,cum spuneati deseori,nu puteti fi invinovatita de ce vi se spune.

      Ștergere
  5. SA INTELEG CA 2 DUHURI VORBEAU SA-L ELIMINE PE AL 3-LEA.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da. Doua bufnite!

      Ștergere
    2. Nu mai spuneti ca sunt 2,3 duhuri ca 1 UNU SINGUR DUH ESTE CEL AL TATALUI SI ESTE DUH CURAT NU EXISTA ALTE DUHURI CA duhuri rele.

      Ștergere
  6. Dragnea , acest politician corupt ,v-a incerca sa-l "elimine" pe Presedinte, din viata politica sau ...chiar fizic.
    Dragnea trebuie sa plece, deoarece au aparut toate afacerile murdare din Brazilia !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. O persoana indiferent cine este ea atâta timp cât își vorbește propria țară de rău ( ba ca sunt hoți, corupti, criminali,etc) mai ales în public și mai ales în instituții importante , acea persoana este CLAR ca nu dorește binele țării.acea persoana este dușman țării, trădători de neam. Nu ai cum sa te duci tu ca roman și slujitor de bine al poporului cică ,să-ți bârfești propria tara de rau la străini ( la lupi). Nici o tara nu a făcut asta pana acum. Ce se întâmplă la noi e nebunia nebuniilor toți rad de noi. Căscați mai bine ochii mintii

      Ștergere
    2. Ai dreptate 10:40: este exact ca si cum ti-ai barfi un membru al familiei, unui strain.
      Problemele se rezolva in 'familie' pt. ca strainii nu numai ca nu te ajuta, dar dispretuiesc neputinciosii, vaicaretii si lipsitii de caracter si de patriotism. Buna, rea, este tara TA !

      Ștergere
    3. Nu Dragnea trebue sa plece ci iohanis si kovesi care barfesc Romania peste tot impreuna cu scorpia de macovei. Lumea vede fi pe pace an.00.51 ! Dragnea este inteligent si patriot a facut ceva pentru romani dar voi nu-l lasati sa guverneze de ticalosi ce sunteti!

      Ștergere
    4. INCORECT, 00:51.

      Ștergere
    5. Anonim 3 mar 00:51 dacă tot faci atîtea afirmații vino și cu o dovadă,așa cum i-a dovedit Instanța lui Iohannis că a luat casele cu acte false.Așa că cel care trebuie să plece e el.DS

      Ștergere
  7. Oamenii vor iesi cu topoarele sa-i casapeasca pe comunisti ...

    RăspundețiȘtergere
  8. Daca cititi cu atentie postarea va dati seama ca este vorba de Liviu Dragnea.Acuma ies la iveala afacerile lui murdare.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Au iesit la iveala afacerile murdare ale lui iohanis si kovesi. Psd-ul lupta pentru binele romanilor si a tari iar voi iohanisti sorosisti va vede lumea ce invartiti.

      Ștergere
    2. Anonim 16:58, dragnist-psdisto-kaghebistule, iar ai scos capul? PSD va luptA pentru „binele romanilor” cand o sa-ti vezi tu ceafa!Vai de capul tau care refuza sa judece limpede! Degeaba il ai pe umeri!

      Ștergere
    3. Adevarat graiesti!

      Ștergere
    4. Anonim 3 mar 01:31 stai în banca ta că dacă avea afaceri murdare îl agățau de mult.Eu zic să te preocupe mai mult afacerile urdare a le lui Iohannis,că au fost dovedite.DS

      Ștergere
  9. Doamna draga va urmaresc de foarte mult timp si nu toate mesajele se adeveresc sa fim seriosi dar am inteles ca trebuue sa le transmitetivdar nu inteleg de ce va ocupati de politica ca ca santeti de partea partidului salvati detinuti e problema dv dar ca sa faceti politica in favoare psd prin aceste mesaje mi se pare prea mult incercati sa manipulati oamenii si nu e corect pentru o persoana care ne indeamna sa fim credinciosi nu e demn din partea dumneavoastra limitativa sa transmiteti mesajele asa cum le primiti fara interpretarile dv politice

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Dar care e problema ta? FIECARE ARE DREPTURI ANONIM 3 MARTIE 02.14 DOAR E DEMOCRATIE NU CREZI? Ți-e ciuda ca li se mai deschide capul oamenilor? Ce ții apărarea asa codrutei vânzătoarea de neam și țară? Sau a justitiei care a sclavagit România
      Și a făcut tara asta de c***t peste tot în lume, numai vorbe de hula și dispreț la adresa românilor. Sărăcie, sclavagism, prostie. AM FOST TRĂDAȚI DIN INTERIOR. Iată dovada:
      http://psnews.ro/kovesi-pentru-presa-straina-am-fost-asaltati-de-atacuri-fara-precedent-164884/

      Ștergere
    2. Si eu cred ca Dragnea , o sa cada . A facut prea multe prostii , intr-un timp scurt . Duca-se , nu avem nimic de pierdut .
      Chiar si Ponta , a inceput razboiul impotriva lui

      Ștergere
    3. Anonim3 martie 2017, 10:51,va manipuleaza cum doreste dansa :),cum poti spune ca cineva are ciuda atunci cand vede clar ce se petrece :)).Democratia este prost inteleasa la fel si credinta,in democratie politica si in credinta religiile .

      Ștergere
    4. Anonim 3martie 13.47. Pe mine personal părerile sau viziunile d-nei Gheorghiu de pe acest blog nu ma manipulează. Eu doar îmi exprim un punct de vedere pe care îl am fie ca citesc acest blog sau nu și se vede foarte clar de fapt realitatea. Romania a fost jefuita din 89 incoace la greu cu toată justiția voastră de c****t. Asta nu e justiție. Asta este subminarea economiei tarii. Iacătă unde am ajuns cu justiția voastră mafiota: wc-ul Europei. Eu nu sunt pt sau împotriva rămânerii în UE. Dar ar fi fost bine sa fim și noi mai bine văzuți și respectați cat am fost și suntem în UE. Nu sa ieșim ca penibilii în strada pt cătușe, sărăcie și dictatură asa cum a fost din 89 încoace. Manipulat/a ești tu ca vrei dictatura cartușelor și a sărăciei. EU personal vreau drepturi , libertăți, bunăstare nu cătușe , sărăcie și sa spal chiloții lui kovesi și restul mafioților din justiție asa cum faci tu

      Ștergere
    5. An. 02.14 Sa sti ca Maria spune mesaje pe care le primeste si care fac parte din viata noastra de zi cu zi. Iti place ce se intampla in Romania? iti place ce face werner si kovesi?

      Ștergere
    6. Anonim3 martie 2017, 15:19,JUSTITIA NU ESTE A MEA ,DUPA MINE TOTI CEI CARE AU FOST DIN 89 INCOA SUNT HOTI SI TRADATORI .SI EU IMI DORESC DREPTATE,PROSPERITATE,LINISTE SI ARMONIE INTRE NOI CA FACEM PARTE DIN ACEEASI NATIE :) .GREU DE INTELES UNDE ESTE MANIPULAREA ,LA CEI CA TINE SAU CEI CA MINE.NU SUNTEM INTR-O SITUATIE ATAT DE GRAVA NU AM AJUNS WC-UL EUROPEI DAR CU SIGURANTA DIN CAUZA ATITUDINEI CELOR CARE NE CONDUC (TOTI) SUNTEM SLUGI.AVEM SANSE MARI SA DEPASIM ORICE TARA ,CU PUTIN EFORT .AVEM AUR,CARBUNE,PAMANT RODITOR SI MULTE ALTELE .SUNTEM BINECUVANTATI CU TOATE FORMELE DE RELIEF DAR DE POMANA DACA CONTINUAM SA LE FACEM PE PLAC RUSILOR,AMERICANILOR,NEMTILOR... SI ALTOR TARI CARE INDIFERENT DE CE SPUN ISI VOR BINELE IN PRIMUL RAND LOR.

      Ștergere
    7. Daaaaaaaaaa, imi place face „werner si kovesi”? Ai vreo problema tu?

      Ștergere
    8. Anonim3 martie 2017, 20:25, esti in extaz?!?

      Ștergere
    9. 15:19, sunt in totalitate de acord cu parerile exprimate in mesajul tau. Se vede ca esti un om educat, informat si rational.
      Ref. la an.13:47, CEA careia i-ai adresat mesajul tau, daca ai sti (d-na Maria stie !), care ii este nivelul de educatie si de informare (sau, mai bine zis, lipsa de informare care efectiv a "indoctrinat-o"), atunci nici nu cred ca ai mai fi facut efortul de a-i da acest raspuns.
      Cu toate ca in afara de diverse acuzatii inepte, nu are niciodata argumente pertinente, ci este blocata doar in sustinerea unor sabloane valabile doar pt. retarzi, ca orice indoctrinat fara logica, este extrem de agresiva verbal, ajutata si de tupeul celor cu minti limitate la cateva idei si alea fixe si la un vocabular la fel de neajutorat si trist.
      Chiar daca raspunsul tau este unul extrem de serios, persoana in cauza nu merita mai mult decat un…big ignore ! (ma rezum doar la atat; cine (o) cunoaste, stie…)

      Ștergere
  10. Da, presedintele psd trebuie eliminat din partid caci a distrus partidul.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Trebuiti eliminati voi iohanisti sorosisti tradatori de tara si popor!!!

      Ștergere
    2. Anonim3 martie 2017, 16:53, tradator esti tu ca un sarpe veninos! Mi-e scarba de indivizi ca tine! Du-te inapoi in pestera de unde ai venit, cu tot cu psdul tau primitiv!

      Ștergere
    3. Anonim3 martie 2017, 20:26, nu te ambala, caci esti in eroare.

      Ștergere

    4. anonimilor care i-ati raspuns lui "om patriot"/04:14, ma uit la postarile voastre si la cat de penibili sunteti cum va contraziceti precum copiii de gradinita.
      diferenta insa dintre voi si copii este URA cu care va contrati, dar mai ales, va jigniti...
      tu, 20:26, esti absolut jalnic;, limbajul nu te onoreaza, dar nici nu cred ca ai notiunea de onoare, chiar daca pretinzi ca esti barbat, tu fiind doar…de sex masculin !
      atata ura, exhibata pt. ce ????!!!!

      Ștergere
    5. Anonim3 martie 2017, 21:23, tu esti o eroare.

      Ștergere
    6. Anonim3 martie 2017, 22:36, serios? Stai sa vezi pe anonimul cu sorosistii ce debiteaza. M-am saturat sa-i vad ineptiile imprastiate pe aici cu sorosistii si iohanistii lui cu tot. Nu poate sa spuna cineva ceva de dragnea si psd ca sare in sus cu jigniri. Vede numai sorosisti peste tot. Asa ca nici pe tine nu te onoreaza gandirea pe care o ai anonim 22.36. Cauta si judeca dupa cauze nu dupa efect. Capisci??

      Ștergere
    7. Anonim4 martie 2017, 09:57, mirosi a sorosist deranjat de adevar.

      Ștergere
    8. A ...... 09;52
      Nu te enerva prea rau , ca iti creste tensiunea :))))))))

      Ștergere
    9. Mai draga, 09:57, daca vrei sa fii smecher, fa-o atunci cand chiar iti poti permite: se spune "capisca", nu "capisci" (capisci nu exista) !

      Ref. la gandirea mea, chiar ma onoreaza, dar si eu pe ea !

      Ref. la tine, una este sa-i spui cuiva ca este sorosist, iohannist, basist sau alt ist, una este sa mai ironizezi, dar in gluma, pe cineva care spune o aberatie, dar cu totul altceva este sa jignesti grosolan.

      Se pare insa ca tu nu ai notiunea de jignire. Pai, daca ma refer doar la “sarpe veninos ! Mi-e scarba de indivizi ca tine”, se vede cata ura si dusmanie ai pus in acest apelativ, in conditiile in care “aia’ pt. care va ‘agitati’, habar nu au de existenta voastra, deci, nu dau doi bani pe voi !
      Daca tu jignesti, la randul tau, cu ce-ti dovedesti superioritatea fata de celalalt ?

      Insulta este expresia neputintei, declaratia infrangerii. Iorga. Nicolae Iorga.

      PS: mai ‘lucreaza’ la lb. italiana, asa…just in case !


      Ștergere
  11. Nu cred ca e vorba de Iohannis! Daca era vorba despre el, dna Maria i-ar fi spus numele, altadata a facut-o!

    RăspundețiȘtergere
  12. Nu mai insistati să vă spună numele. Sunteți culmea, dacă a spus ca nu poate înînțelegeti. E logic sa nu spună. Va spune destule și tot nemulțumiti sunteti. Asa procedati și fata de Dzeu. O sa vedeți la timpul potrivit.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. E logic sa spună, că asa e corect, să vedem dacă se împlinește.
      Altfel, după război mulți viteji s-arată!
      E manipulare!

      Ștergere
    2. 15:53, daca ti-as raspunde asa dupa cum meriti, d-na Maria nu mi-ar publica mesajul !
      Intinzind 'coarda' in defavoarea ta, risti sa-ti plesneasca in fata. Daca o ai urata, nu este o problema, dar in caz contrar, nu ar fi pacat ?!

      Ștergere
    3. A ...18:53
      Esti penibil , mai ai multe de invatat .

      Ștergere
  13. Daca se va vinde Posta romana si Portul Constanta , daca se va exploata rosia montana , Romania e KAPUT. Mai rau decat Grecia vom fi . Merkel e innebunita sa scape de ciorile imigrante din Libia si afganistan , de toti care sunt acolo si va obliga pe mutu Klaus la cote obligatorii pentru ca vom ramane fara bani .
    Asa a fost si in Grecia , intrwebati-i pe vreunii daca aveti prieteni, si la ei salarii, pensii mari , si apoi colaps. Dupa care imigrantii care i-au terminat .
    Transilvania nu va dori sa le fie ocupate casele si gospodariile cu jegurile astea , iar in orase ii vom vedea marsaluind in haite cu bate in maini ca in Germania prin metroru , scari de blocuri , curti, scoli , magazine .
    Merkel a islamizat Europa fara niciun glont .

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Poate ne spune cineva care a vazut/trait in Grecia, Germania, nu doar ce am vazut pe youtube.
      Neluta

      Ștergere
    2. Eu locuiesc in grecia de 10 ani si adevar ca odata ce au intrat cu euro tott sa dublat chiar triplat.la inceput lea dat dani cu garla si rate mult la totii fara acoperire si multi sau indatorat.( ca la pescuit momeala)totii Sau bucurat.dupa ce iau cumparat
      in datorii ca nu puteau returna ce au luat inapoi sau transformat in slugii ai U.E
      STAU cu mila la urmatoarea rata.Ei nu pot platiii dobanda dar amite rata de imprumut(6 miliarde de euro) asa ca ganditi inainte de a intra in euro ban

      Ștergere
    3. SI la noi a fost/este ispita creditelor pentru case si terenuri. Si unele din 2007-2010 la preturi mari, mari. Cineva cu un apartament de 2 camere astepta sa-i tot cresca pretul; si a tot asteptat, pana a scazut pretul la jumatate;vorbsesc de Bucuresti.
      Din nefericire nu ai cum sa-ti cumperi un apartamnet/casa, decat prin credit.
      Si la nivel mare, noi ca tara nu ne-am indatorat?? De fapt sunt convinsa ca am fost obligati sa ne indatoram ca tara. De-aia a cazut Ceausescu, ca nu le-a facut jocul.
      Neluta

      Ștergere
  14. Da alogenul a facut mult rau,vrea puterea absoluta ca sa poata face si mai mult rau.A sta si accepta asta inseamna in termeni juridici a fi complice la raul care il face iar din punct de vedere omenesc a privi la raul care continua sa-l faca inseamna a avea conceptie de masocgchist cel putin daca nu ar intra si in sfera tradarii si a incalcarii constitutiei.

    RăspundețiȘtergere
  15. 00:51 înțeleg ca nu placi pe acel politician. Nu știu cine il place.
    Însă nu cred ca are puterea sa elimine pe cineva.
    Mai degrabă eu cred ca acea discuție se purta peste ocean
    Nu știți voi ca in profeții se spune ca va fi eliminata o
    persoana foarte puternica si dupa aceea începe urgia?
    Sau poate e vorba de cineva de pe continentul nostru.
    Dumnezeu sa ne aibă in paza Sa!

    RăspundețiȘtergere
  16. Stimata doamna Maria va rog mult de tot rugativa pentru mine.sa pot lucra că înainte.va mulțumesc mult de tot.cu respect.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mam rugat eu sa muncesti toata viata sa nu ai nevoie de pensie sa traiesti si sa iubesti până moartea te va salva

      Ștergere
    2. Anonim3 martie 2017, 09:03
      Cu toata dragostea ma voi ruga pentru tine, si vei simti acest Lucru minunat! Ai toata încrederea si toata nadejdea în BUNUL DUMNEZEU si-n MAICUTA DOMNULUI, roaga-te in continuare, si împreuna vom simti in suflet că RUGACIUNEA noastra a ajuns la DUHUL SFANT si la PREA CURATA FECIOARA MARIA. Cu dragoste,Maria.

      Ștergere
  17. Oare care o fi mai corupt dintre cei 2 ? Cred ca totusi werner ai intrece pe toti aialalti luati impreuna...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Anonim3 martie 2017, 09:04, hai lasa-ma, cum ti-ai dat seama? :))))))))))))))

      Ștergere
  18. De acord cu dv.doamna Maria sa ne rugam pentru dansul si Dumnezeu si Maicuta Domnului s-al aduca pe calea adevarului si da fie pace in tara. Am inteles despre cine este vorba. Mai vin cu o adaugare am 40 ani munca si lucrez am un salariu minim pe economie,nu ma deranjeaza ca mai vin colegi necalificati si iau acelasi salariu ca mine e bine ca toti sa manance o paine mai bine mai putin si pentru toti ,asa ne construim o casa in cer. Cu mult drag doamna Maria si sanatate multa!

    RăspundețiȘtergere
  19. Probabil vorbeau duhurile dacilor care nu mai suporta bataia de joc pe care o fac cu tara si cu romanii acesti politicieni corupti.

    RăspundețiȘtergere
  20. România tara de ratați. Va fi eliminata din UE pe criterii de sărăcie. Justitia corupta din România a distrus aceasta tara. Legile aberante abuzive și ilegale din România au sărăcit lumea întrucât sunt extrem de multe controale total aberante și nefolositoare care dau mereu în cap afaceristului multe dintre controale doar de placerea de a face rau sau pt șpăgi.justitia din aceasta tara nu vrea binele populației ci sărăcirea și sclavagirea ei. Trebuie resetat totul . TOT TOATE ȘI TOȚI TREBUIE SCHIMBAT ALTFEL NE VOM TARA DE PE O ZI PE ALTA DIN CE ÎN CE MAI GREU

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. 10:18, daca "România tara de ratați", nu omite ca si tu esti unul dintre ei ! Si chiar unul de frunte, daca vorbesti cu atat dispret despre tara ta.
      Aruncati asa, cu cuvinte 'mari' si doar va plangeti ca babele pe marginea santului, iar daca va spune cineva in fata aceste lucruri, il faceti in toate felurile si-l acuzati de apartenenta la cine stie ce partid, organizatie sau 'oculta'...Jalnicilor cu barbatia atrofiata !

      Ștergere
    2. Asculta !anonim 10,18 cum îți permiți sa ne faci ratați!.Din punct de vedere psihologic,tu ești așa cum ne vezi pe noi!Știi vorba aceea,,nebunul ii vede pe ceilalți nebuni,,!,iar referitor la legi,acelea nu le-a dat romanul pe care-l ponegrești,ci cei care au afaceri,politicieni,cu gânduri si scopuri doar ptr.ei.Sa mergi mâine la biserica si să-ți începi rugaciunea pri a spune adă:Iarta-ma Doamne Dumnezeule ca am batjocorit pe frații mei,eu sunt un nimic!Pe mine ma poți înjura de mama! Dar de tara,de neam,poporul meu,dumnezeul sa te ierte!Ești un nimic!

      Ștergere
  21. Anonim3 martie 2017, 10:18
    "România tara de ratați" va place ce cititi? mie nu, si nu sunt de acord cu acest gen de exprimare; exceptand acest comentariu, restul este adevarat. Totusi nu inteleg cum ati ajuns la concluzia ca România este o tara de ratați?
    Usor de spus:"TOT TOATE ȘI TOȚI TREBUIE SCHIMBAT". Nu cred ca trebuie sa plangem dupa UE. Pot sa plece toti de unde au venit inclusiv multinationalele si supermarketurile. Astfel poate vom dezvolta si noi micile afaceri romanesti si taranii romani vor face mai multa agricultura.
    Neluta

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Tara de ratați deoarece lingam ce scuipa alții, nu avem punctul nostru de vedere. Doar executam iar populația doar se uita și nu face absolut nimic . Cu alte cuvinte populația participa la distrugerea proprie lăsând ticăloșii sa facă ce vor ei. Cati de la vârful justitiei trebuiau pana acum demisi, acuzați de trădare de țară și cercetați penal? Au fost motive exact pe aceste puncte care le-am menționat. De ce nu face și nu a făcut nimeni nimic în privința asta și ii lasa în continuare pe poziții cu bani grei? De ce pușcăriile sunt pline cu oameni pt fapte extrem de minore, fără prejudicii, etc în timp ce adevărații criminali și infractori sunt la butoane plătiți regește? De ce vin mascații peste oamenii care vand mici în piață? De ce vin mascatii peste oameni cu afaceri mici sau mijlocii nelasandu-i în pace și intesand frica în ei ? Asta e normal? Mascați în țările dezvoltate nu vin decât în cazuri de terorism.controale peste controale, șpăgi peste șpăgi. Mai vrei alte motive care demonstrează ca suntem o tara de ratați?

      Ștergere
    2. neaparat , ca se vor dezvolta afacerile locale :))))))) Nu intelegi ca acest lucru nu se vrea ? Guvernul este corupt si cauta doar sa castige ei , si sa ia spagi imense . Ce ii intereseaza pe ei de noi ?

      Ștergere
    3. 12:13, vorbeste doar in numele tau! daca tu "lingi ce scuipa altii" si "nu ai punctul tau de vedere" este strict neputinta ta !
      mai sunt si alte optiuni decat acestea.

      Ștergere
    4. SUNT 1.680 de SUPERMARKETURI în ROMÂNIA și FERMIERII ROMÂNI NU AU LOC!

      http://www.agroinfo.ro/vegetal/daea-sunt-1-680-de-supermarketuri-in-romania-si-fermierii-romani-nu-au-loc

      Ștergere
    5. Anonim 3 mar.18:11 nu trebuie să sari în sus cînd cineva ne spune țară de ratați că termenul folosit e prea blînd,eu spun că suntem o țară de nenorociți,pentru că ne-am nenorocit singuri.Ne place să ne văităm,ne place să ne vedem cum suferim,ne torturăm singuri,dar nu facem nimic pentru că suntem niste letargici.Aceasta e starea românului,care l-a consacrat și nimic nu se va schimba pentru că nu ne dorim.

      Ștergere
  22. Comentatorilor nu sinteti atenti cel eliminat o sa fie trump

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Anonim3 martie 2017, 12:13
      Nimic, nimic din ce spuneti nu justifica faptul ca suntem o tara de ratati.Stiti, se spune ca nu iti poti alege parintii; o vreme nici tara nu se putea; acum iti poti alege si tara si prietenii...
      Ceea ce ati spus este adevarat, "ei" nu inseamna toata tara, nici cei care am ramas nici cei care au plecat.Stiu foarte bine ca nu se vrea sa avem industrie si agricultura; guvern si presedinte propriu, justitie si un cuvant de spus in fata marilor guverne. Dv ati facut ceva in acest sens? Si dv. traiti in aceasta tara de ratati. Poate va veni vremea cand toate se vor schimba, si vom privi si vom fi priviti altfel.
      Inca ceva: ce credeti de cei care au protestat in piata? au fost/sunt ei manipulati?
      Neluta

      Ștergere
    2. Unii dintre ei au fost manipulați iar restul au ieșit din răutate ca ies hoți din pușcării. Total fals. Adevărații hoți și mafioți sunt de fapt la butoane și ei sunt cei care de fapt i-au împins pe acești neștiutori fraieri sa facă ce au făcut. Eu nu țin nici cu Dragnea întrucât mi se pare un personaj sinistru. A dezamăgit total pana acum în sensul ca el a promis resetare și drepturi și libertăți tuturor oamenilor dar nu se tine de promisiune. A avut atâtea motive sa o dea jos pe kovesi și sa o cerceteze penal: trădare de țară, încălcarea constituției, corupție, etc. Toată justiția din România nu este decât o gloata mafiota îndreptată împotriva propriului popor.asta se vede clar iar tarile dezvoltate niciodată nu ar trata cu respect o tara în care propriile instituții cauta dărâmarea poporului, nicidecum prosperitatea și reeducarea acestuia.

      Ștergere
    3. Anonim3 martie 2017, 13:13, TRUMP NU VA FI ELIMINAT! DEGEABA ITI DORESTI. NU SE VA INTAMPLA!:)

      Ștergere
    4. I s-a incarcat carul la altcineva... nu-i mai trag boii...

      Ștergere
  23. Daca ati fost atenti la previziunile d nei Maria ati fi retinut ca UE va cadea cat de curand. Tarile bogate Germania Franta Spania Italia se vor bate sa puna mana pe fondurile europene stranse de la toate tarile cotizante. Romania nu intra in calcul si a fost data la o parte chiar de cand au pus guvernul tehnocrat care a avut ca misiune principala sa nu atraga fonduri europene ca sa ramana pentru cei care fac cartile ...sau smenurile iar romanilor li se toarna cu palnia direct in cap (cei care inghit asemenea minciuni nu gandesc cu capul lor..si nu sunt putini) ca romanii sunt ratati ,hotii Europei ba chiar ai lumii in conditiile in care cei cu asa zis shtaiff si civilizati nevoie mare ne fura padurile, tot ce mai este de furat pana chiar si copii la propriu si la figurat. Cei ce spuneti ca Romania e o tara de ratati deschideti bine ochii si vedeti daca nu cumva in dorinta voastra de "civilizatie europeana pe duca" veti fi considerati de fratii vostri si chiar de Dumnezeu ca cei mai mari si mai multi tradatori de tara si de neam!!!!! Subtem in postul Pastilor intoarceti va la Dumnezeu si la dragostea de tara caci cine isi defaimeaza tara si neamul isi huleste mosii si stramosii, parintii care i au dat viata , se huleste pe el dar mai ales pe Dumnezeu si Duhul Sau Preasfant

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu cade niciun UE.
      Unde mai gasesc ăstia asa piața de desfacere ca în țările distruse în ultimii 27 de ani?

      Ștergere
    2. An. 14.24 exceptional punctat!!!

      Ștergere
    3. Anonim3 martie 2017, 14:24,ESTE SCRIS DE MUUULT TIMP CA UE VA CADEA .DACA TE INTERESEAZA DE CAND CAUTA PE GOOGLE AU MAI CAUTAT SI ALTII.

      Ștergere
    4. DACA CADE UE O SA CADA IOHANNIS, CACI E OMUL LOR.

      Ștergere
    5. Anonim 3 mar 14:24 ai perfectă dreptate,dar din păcate cei spălați pe creier nu înțeleg acest lucru și continuuă sa-i lingă în fund pe cei de la UE și să stea drepți în fața lor.

      Ștergere
  24. DS, sant un pic dezamagit de tine; ma asteptam la mai mult !!!
    Dna Maria a spus, citez:,,pentru a putea respecta Legile Romaniei si Poporul Roman in fruntea caruia este''

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Anonim 3 mart 16:48 îmi pare rau că esti dezamăgit,dar nu e mesajul meu acela care face referire la previziunea D-nei Maria despre UE.

      Ștergere
  25. Nu ai inteles ,nu poate fi Trump pentru ca e vorba de Romania,deci e alogenul.

    RăspundețiȘtergere
  26. X-ulescu asta o sa ne mai faca mult rau,si pana se vor trezi romanii in ceasul al paispelea va fi deja mult prea tarziu,si-apoi vom calca in alte strachini si tot asa...

    RăspundețiȘtergere
  27. http://www.stiripesurse.ro/cine-a-sugrumat-ghitaleaks_1181770.html

    RăspundețiȘtergere
  28. Maria, este vorba despre vreun personaj din peisajul politicii romanesti sau internationale?

    RăspundețiȘtergere
  29. Eu cred ca Dragnea ,va fi eliminat pt ca asa vrea Iohanis.Deja a inceput sa fie anchetat .....va fi chemat pe la DNA si apoi arestat.S-a descoperit ca de 11 ani se plimba prin brazilia ,cu afaceri dubioase.....bani pe care nu-i poate justifica.Duminica,5 MARTIE se protesteaza pt sustinerea DNA.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ție nu ți-e rușine? Cum adică susținerea DNA? Nu ai văzut ce instituție corupta este? Sunt 2 mari exemple publice de la varf: Lazăr cu NUP la dosar penal, și fratele lui Kovesi salvat și ala de către justiție. Nu mai PROTESTATI pt distrugerea tarii . Instituțiile actuale din justiție DNA, DIICOT, PARCHETE SUNT ROASE DE CORUPȚIE, MAFIE DE PROCURORI GEN NEGULESCU. NU ȚI-E RUȘINE SA APERI ASA CEVA? NU TE GÂNDEȘTI LA VIITORUL COPIILOR TAI ? NU TE GÂNDEȘTI CACI COPIII TAI POT FI ARESTATI ASA DEGEABA, CA MERG PE STRADA, SAU CA AU VORBIT LA telefon, sau ca beau apa din alt loc fata de cel indicat de kovesi sau de horodniceanu, sau de Stanciu? Rușine celor care susțin asemenea specimene hilare, care nu vor binele și bunăstarea tarii și a oamenilor. Vor numai dezbinare, cătușe, teroare, mascați,mafie,șpăgi, pușcării, nedreptate,sărăcie și mizerie ( căci aici la acest nivel ne-au adus aceste instituții de forță corupte și distrugătoare). Oameni băgați în pușcării pt o felie de salam 3 ani jumate, sau care fura un portofel 5 ani, dar care fura și trădează o tara întreaga ani întregi?( dna, diicot ce au făcut în tot acest timp ? Au lucrat cot la cot cu marii prădători ai tarii și au beneficiat de rodul jafului).
      Pt acestia sa ieșim să-i susținem.?. Nu cumva la puscarie le este locul?
      Klaus un comerciant de copii ( îți dai seama de ce e în stare asta dacă a avut asa inima sa facă bani și avere din vânzarea copiilor) case cu acte false și cate și mai cate neaflate încă. Dar... totul și orice pt guvernul meu. (?? Incendiul de la colectiv, bamboo...emotia)
      Cum sa susții asa ceva?????? RUȘINE CELOR CARE PROTESTEAZA DUMINICA ȘI SUSȚIN CORUPȚIA ȘI MAFIA DISTRUGĂTOARE DIN JUSTIȚIE !!!!!

      Ștergere
    2. Anonim 4 martie 10:54 sunt perfect de acord cu tine,ai pus degetul pe rană,exact așa stau lucrurile.Eu nu pot sa-i înțeleg pe unii de ce se comportă așa și de ce susțin cele mai abuzive și corupte instituții,care ne-au distru țara.DS

      Ștergere
  30. Anonim4 martie 2017, 10:54
    Sustin ce spuneti!

    RăspundețiȘtergere
  31. DNA politie politica cititi parerea liberalului Ghise pe blogul sau.

    RăspundețiȘtergere
  32. Dar ce aveti cu DNA si Iohannis,
    nu-i lasa pe pesedei sa fure ?

    "
    Baraj mediatic, cenzura PSD actioneaza in forta. O celebra publicatie a sters articolul despre milionul de euro incasat de Liviu Dragnea
    "
    Publicatia online Cotidianul a sters un articol despre dezvaluirile din Rise Project privind milionul de euro incasat de Liviu Dragnea la scurt timp de la publicare. Cotidianul este patronat de Cornel Nistorescu, o persoana des invitata in studiourile televiziunilor obediente PSD.

    Articolul se intitula neutru „Cele mai noi acuzatii la adresa lui Liviu Dragnea” si prezenta concluziile investigatiei jurnalistilor de la Rise Project privind modul in care presedintele PSD, Liviu Dragnea, a incasat un milion de euro de la afaceristul Costel Comana. Nu este foarte clar cat timp a stat articolul pe site-ul Cotidianul, insa cativa cititori au apucat sa posteze comentarii negative la adresa liderului PSD. Articolul nu mai poate fi accesat acum, iata varianta cache pastrata de Google.
    "
    http://www.aktual24.ro/baraj-mediatic-cenzura-psd-actioneaza-in-forta-o-celebra-publicatie-a-sters-articolul-despre-milionul-de-euro-incasat-de-liviu-dragnea/

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Termina Anonim4 martie 2017, 15:01, esti expirat.

      Ștergere
  33. Oameni buni ce este cu voi suntem în postul paștelui și voi vă bălăcăriți ca la ușa cortului.Iar tu ăla cu toporul ce e în capul tău? CRIMA? Mesajul e mai mult decît clar dar asta nu trebuie să ne ducă cu gîndul că va fi omorît. În fiecare zi iese la iveală tot mai multe adevăruri, vizavi de politicieni care mai devreme sau mai tîrziu vor da socoteală pt hoții. Dar și cei din DNA trebuie să curețe ,,SECTORUL,, că și acolo e mare hazna. Acum între ei e un adevărat război își sfîșie beregata unul altuia și se pîrăsc pe la televiziuni, și acest lucru nu trebuie să ne facă pe noi să ne urîm. Poporul trebuie să fie detașat de gunoiul din palate și justiție,asta pt că ne înrăiește și devenim ca ei oameni fără valoare. O acuzați pe Maria că face politică dar mulți dintre voi o întreceți cu mult, și sunteți și agresivi în ideologia politică. Fiți oameni buni mai înțelegători unii cu alții și mai buni.

    RăspundețiȘtergere
  34. Dar Iohanis e liberal ,toti stiu ca niciodata ,de fapt nici nu poate fi el s-a declarat continuator Grupul Etnic German creat de nazistul Ribbentrop.

    RăspundețiȘtergere
  35. Dragnev este bulgar dupa bunic,Servil Shaideh este tataroaica .Deci ce aveti cu Johannis?!

    RăspundețiȘtergere
  36. Sevil daca schimbi o litera da Devil=drac,poate nu e asa,dar totusi cu ea era un risc in plus la invazie a la Merkal,cel putin neamtul e crestin si tot e cam cam alogen.Ne-ar trebui conducatori mai patrioti.

    RăspundețiȘtergere
  37. Doamna Maria vreau sa va spun ca azi-noapte am avut un vis in care presedintele tarii fusese implicat intr-un accident tare grav.... nu vreau sa intru in detalii, dar parea o tentativa de asasinat. Cel putin doua dintre masinile SPP era lovite pe partea dreapta foarte rau... Este posibil sa se intample undeva in tara.... posibil cand acesta merge spre Sibiu. Nu decedase, dar era destul de rau ranit. BC

    RăspundețiȘtergere
  38. Strastramosii...vosttri ai tuturor au avut toate nationalitatile, religiile posibile, ssuntem rude indepartate....la propriu si figurat

    RăspundețiȘtergere