luni, 18 ianuarie 2021

WUHAN, ORASUL CORONAVIRUSULUI SI PLANETA ROSIE !

          "Cel ce pastreaza numai pentru sine DARUL care de la Dumnezeu vine,nu stie sa Îi fie recunoscator Prea Sfantului nostru Binefacator,adica, Prea Sfantului Duh !"  

                     


                                         

 18 Ianuarie 2021,ora 5,33 !

                                        Dragii mei,

În aceasta dimineata,m-a trezit un glas care spunea ceva uimitor.

Glasul spunea asa:

             "Planeta Rosie !

              Uite ce am descoperit noi!

          Planeta Rosie este aproape de orasul Virusului ! WUHAN!"


.

.
Clipa in care,vad un tanar chinez imbracata intr-un costum albastru,tanar ce se afla intr-o incapere si asa ghemuit cum statea sub un birou(ca ascuns ),privea intr-un microscop.
Dupa care,totul dispare.
Dragii mei,ce legatura are Planeta Rosie cu orasul virusului Wuhan,eu nu stiu a va spune.Dar cu siguranta vom afla impreuna.

Sa ne rugam Bunului Dumnezeu si Maicutei Domnului ca sa ne apere cu mila si cu iubirea Sa de oameni.
Cu dragoste,Maria.


25 de comentarii:

  1. Chinezii ca si americani pregatesc misiuni in cosmos pe Luna dar si cu bataie mai lunga in timp pe planeta Marte.
    Nu e nici o indoiala ca vor si reusi ,dar ca si aici pe Pamint se vor cotonogii si acolo pe Marte.-craciun

    RăspundețiȘtergere
  2. BUCURESTI, orasul atacat cu arderile gropilor de gunoi !
    Acestora se datoreaza bolnavii si mortii din Romania, in mare parte.
    Lupii pazesc oile & pisicile ingrijesc soricei & marii romani, se cunosc dupa nume Klaus Werner, Ludovic Orban, Yaser Arafat;Clotilde Armand, Shevil Shhaideh. Iovanovics Sosoaca - Imi seamana a Babilon
    Oare datorita acestor personaje numele puilor de romani au devenit Patrik,Albert, Dominik, Rafael, Andreas, Leonard, David, Sara,Agnes , Clara,Barbara, Aniela, Beatrice...
    Si mai sant si esthea:
    Laleaua Afromericana,
    Hiroshima Ever
    Bombardeaua
    Caloriferu
    , Cocioaba, Palatul-nume romanesti Oare ? Publica fa comentariul, lasa frica

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. 22.54, esti vulgar/a!

      Ștergere
    2. 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

      Ștergere
    3. Kkkkk ce treabă are Iohannis cu cretinii care-și botează copiii cu nume din astea ?kkkk

      Ștergere
    4. Asa este, ai mare dreptate. Unora, tot ce i romanesc, le PUTE

      Ștergere

    5. DoinaMoisescu19 ianuarie 2021, 06:12
      Iar unora tot cd e strain le pute.Pana la urma suntem toti creaturile aceluias Dumnezeu, Cel care ne invata sa ne iubim unii pe altii. De unde atata ura la un popor care se lauda ca este crestin si foarte credincios? Romania nu e buricul pamantului.

      Ștergere
    6. 22.28, fiecare popor are oamenii sai atat buni, cat si rai. Nu exista doar de-un fel. Strainii, insa, isi apara propriul popor, tara, indiferent care natie ar fi se apara si se sustin intre ei. Dar romanii sunt dezbinati. Asta au observat si strainii si sunt foarte uluiti de un astfel de comportament al celor care procedeaza astfel.

      Ștergere
  3. Mama senatoarei Sosoaca ,medic la noi cu doctorate in strainatate a fost pe TV.
    Din cauza asta sint suparati astia pe senatoarea Sosoaca ,pentru ca nu o pot' invirti' cum ar vrea ei nici cu legislatia nici medicina COVID-lui-craciun

    RăspundețiȘtergere
  4. sunt ANONIM 5 si de la vazatorii in DUH stiu ca MARTE planeta rosie are viata subpamanteana-unul din duhovnici a spus intr-o zi-am fost putin pe MARTE si cei de sub pamant au tot ce le trebuie dupa ce au distrus suprafata cu razboi-sanatate si pace in suflet si in lume

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Este Scris si in cartile lui Lorber sau in Urantia,exista tipuri de oameni care traiesc pe planete mult diferite de Terra(sau Urantia). Pe planetele fara atmosfera,oamenii traiesc in subteran,caci meteoritii fac prapad la suprafata.

      Ștergere
    2. Pamantul este la un pas de a deveni planeta Marte. Urmele pașilor distructivi ai oamenilor sunt in tot omniversul. Nerecunostinta omului față de Darurile Creatorului este deja istorie. Atlantida si Potopul.
      Trufia si prostia se platesc!

      Ștergere
    3. Daca duhovnicul tau a fost pe Marte si a văzut ce a vazut, apoi s-a intors in Romania si a continuat sa piarda timpul, inseamna ca nu a inteles nimic din calatorie. Eu am fost in astralul pamantenilor si am vazut padurea de suflete uscate din cauza hotiei si egoismului. Si a consumatorismului exagerat.
      Oamenii s-au invatat sa stea in Creatia Lui Dumnezeu si sa ia. Ca trantorii in stup.
      Sa consume. Fara sa puna nimic in loc. Si habar nu au egoistii si hotii ca atunci cand doar iau, de la ei iau. Isi usca copacul sufletului. Dupa aceea, boala se instaleaza in corpul fizic si de acolo nu mai pleaca usor.
      Duhovnicul tau s-a nascut in Romania cu un scop. Daca avea o misiune pe Marte sau in alta tara de pe pamant, acolo se nastea. Au terminat duhovnicii toate problemele de rezolvat in Romania? Multiple si stringente!
      Ma tem ca duhovnicul tau a dat-o pe new age si nu mai e crestin. Crestin e parintele Mihail Jar de la Banceni. Si toti calugarii si preotii implicati in a manifesta Iubirea Lui Dumnezeu. Calatorii in astral fac si vrajitoarele ca Melfior ra si alte new agiste posedate. De la duhovnici ma asteptam la altceva, ca o iau razna oile fara baci cu capul acolo unde trebuie sa fie un cap. Adica pe umeri.

      Ștergere
    4. Aurelia,si newageistii au copacul uscat?

      Ștergere
    5. Sunt si unii asa-zisi preoti sau calugari care sunt cat se poate de ispititi si au tot felul de pareri mai mult decat ciudate, in totala neconcordanta cu cele sfinte!
      Dar trebuie sa fie evitati aceia si cautati DOAR cei care se inchina lui Dumnezeu si care sunt adevarati preoti/calugari.

      Ștergere
    6. 18:38, tu chiar mă uimești! Când i-am citit postările, imediat am știut că este ea, cea pe care ai întrebat-o!
      Seară faină să ai!

      Ștergere
    7. https://www.enterprisemissions.com/ Aici gasiti informatii si carti cu poze de pe Marte,baze pe Luna,etc.,nu e nevoie de duhovnici sa confirme ceea ce a scris deja si cine a lucrat la NASA ,pe care societățile secrete ale masonilor din spatele ei le ascund prin canale de știri false.

      Ștergere
  5. Doamna Maria ce mesaj,chiar ca este greu de interpretat poate au legatura cu Planeta Marte,China este la ora actuală cea mai mare putere a LUMII asa o vad si este un popor inteligent.
    În cărțile sfinte China reprezintă Cartita probabil ca de aceia sunt si asa mulți
    Din scrieri au cei mai dotați copii cu o inteligență sclipitoare.
    Eu iubesc poporul chinez ca stiu ca China unde am citit va ajuta România.
    Apoi noi îi iubim pe toți care ne trec pragul sa zic asa toți care vin în tara noastra sunt primiți bine.
    Acest lucru bun îl avem noi ca popor.
    Suntem primitor si buni cu toți care vin la noi,mai puțin cu ai noștri aici mai avem de lucrat sa spun așa.
    Toate le va orandui Dumnezeu și Maica Domnului pentru toți.
    Cu mult drag doamna Maria si multa sanatate va doresc, o zi binecuvântată tuturor

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mai degrabă atu iubi poporul american că el ne salvează în caz de război,mă refer la Statele Unite plus că U.S.A e in mare parte popor creștin pe când China și budist și păgân și comunist...U.S.A e cu Hristos,chinezii sunt cu Budha și Mao Zedong.

      Ștergere
  6. Uitați cum arată aproximativ Apocalipsa biblica

    https://youtu.be/ApIbyGtPJqk

    RăspundețiȘtergere
  7. pentru 19 ian 09:16-sunt ANONIM 5 si va spun asa-duhovnicul meu a plecat la cer de ceva ani-a fost calugar misionar si in al doilea razboi mondial si-a pierdut o mana in muntii TATRA-judecati gresit-el a fost pe MARTE IN DUH eram de fata mai multi crestini -fiecare are dreptul sa-si aleaga duhovnicul -cat priveste ce au vazut ochii mei si au auzit urechile mele va doresc si d-stra-asadar sunteti departe de credinta imi pare rau s-o spun-va doresc sanatate si pace in suflet si in lume-oricum daca voi spune mai multe tot nu veti crede si nici nu am ingaduinta

    RăspundețiȘtergere
  8. Planeta Rosie e Steaua Nibiru numita si Steaua Rosie cea care vine f aproape de noi pana in 2030 (planeta extraterestrilor Anunaki)

    RăspundețiȘtergere