duminică, 17 ianuarie 2021

LA MULTI ANI TUTUROR CELOR CARE POARTA NUMELE, SFANTULUI ANTONIE CEL MARE !

                17 IANUARIE 2021, 


    SFANTUL  ANTONIE CEL MARE !


       LA  MULTI  ANI,tuturor sarbatoritilor !
Multa sanatate,mantuire,multe bucurii si impliniri sufletesti ! 
Dumnezeu si Maicuta Domnului sa va ocroteasca cu mila si cu iubirea Sa de oameni ,iar Sfantul Antonie Cel Mare sa va fie sprijin si ajutor in fiecare clipa a vietii!
              Imagini pentru la multi ani de sfantul antonie
Imagini pentru la multi ani de sfantul antonie.
                   Imagini pentru la multi ani de sfantul antonie.
Imagini pentru la multi ani de sfantul antonie

16 comentarii:

  1. Atenție!! Anul 2021 va fi un an cu recorduri de mitinguri și proteste!? Vor fi și revolte cu mari pagube materiale și multe victime. Va fi anul cu cele mai multe frământări sociale!?
    Astazi proteste cu îmbrânceli in Galați și Ploiești au intervenit jandarmii!?!?

    RăspundețiȘtergere
  2. Sa ne daruiasca Bunul Dumnezeu o Duminica binecuvantata,petrecuta in pocainta de toate pacatele si in sfintenie!O noua saptamana petrecuta dupa toata Voia si Legea Domnului Iisus Hristos tuturor!

    RăspundețiȘtergere
  3. Invazia extraterestra este pe aproape. Urmează o perioadă de pregătire si de dezvaluire a cazurilor de contact cu extraterestrii. Vor apărea multe articole cu ozn-uri, dar și multe anunțuri făcute de așa-ziși profeți sau prezicatori!?!?

    RăspundețiȘtergere
  4. https://www.facebook.com/enriqueta.bugarinduran.9/videos/2410444105768565 Adnul ei a luat-o razna..nu mai are control asupra trupului. Nu va vaccinati ..Iisus avertizeaza continuu sa nu luati aceasta pecete ,caci aduce boala sau moarte.

    RăspundețiȘtergere
  5. Specialiștii au anunţat încă doi ani cu mască-craciun

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Daca tot pui diacritice,scrie asa "specialistii"

      Ștergere
    2. 21:07Specialistii....?
      Sau...mincinoșii?

      Ștergere
  6. La Multi Ani doamna Maria
    Multi Ani pentru toata lumea
    Sanatate si mântuire.

    RăspundețiȘtergere
  7. Am stat azi și reflectat la viață mea..Si am ajuns sa îmi pun o intrebare:Oare cum pot face să îmi răspundă Dumnezeu când îi vorbesc adică să îmi trimită un mesaj,sa îmi răspundă sau sa am un vis cu Dumnezeu,întreb asta fiindca știu foarte bine că în Biblie anumiți oameni au vorbit cu Dumnezeu și El le-a răspuns,ori l-au visat,ori l-au auzit, le-a răspuns la întrebări și i-au călăuzit. Vreau macar și mai ales sa Îl visez pe Dumnezeu pentru că sunt într-un moment din viața în care am nevoie de răspunsuri de la El.Am nevoie să îmi răspundă la niște întrebaru fiindcă în momentul asta viața mea e un eșec,e un dezastru,sunt confuz,nehotărât,nu am nicio valoare nici eu nici viața mea,nu vad nimic strălucitor in fata aducă vreun viitor cat de cat bun și nu vad niciun orizont,nu am nicio busola.
    L-as întreba eterna întrebare De ce?
    Adică de ce viața mea e așa cum e,de ce nu parte și eu de sănătate,de ce sufar de niste chestii psihologice că toc,anxietăți, depresii și a trebuit să mă chinui sibma chinui de 12 ani cu astea neavând practic adolescenta și tinerețe,când se va termina suferința și dacă și când voi intra și eu pe un făgaș normal al vieții,când voi avea parte și eu de bine și când va răsări și soarele pe strada mea sau macar o rază de vina pe strada mea,in cada mea și în viața mea,vreau macar sa vina o rază de soare la mine în viața, nici măcar tot soarele..As vrea daca as putea sa am un dialog cu Dumnezeu așa cum a avut Neale Donald Walsch sau macar un vis,sa îmi de-a un mesaj de speranță,de călăuzire sau sa îmi spună ceva și să îmi răspundă la de ce? Știu că e ciudat,dar stăteam și mă gândeam,ce ar fi că Dumnezeu să ne răspundă la întrebări și frământări așa cum i-ar răspuns lui Neale? Ce ar fi sa primim mesaje de la Dumnezeu sau sa Îl vedem,sau macar sa Îl visam? Ar fi bine,ar fi super,ar fi o necesitate,o nevoie Dar poate că cândva voi avea și eu un dialog cu Dumnezeu,acesta îmi va răspunde la întrebările mele chinuitoare și i va vindeca viața, până atunci num îmi mai rămâne decât speranță..deci nu râdeți,sunt foarte lucid însă chiar mă gândeam puțin la cărțile Conversații cu Dumnezeu ce sunt un fenomen în lume și cum i-ar vorbit lui Neale Dumnezeu și de aici mi s-a născut întrebarea mie de ce nu ar putea sa îmi vorbească? Mai ales că sunt multe cazuri și în Biblie și în cărți spirituale dar și mai ales că ar fi un mesaj de mare speranță și o revelație în viața mea și poate de ce nu voi scrie și eu o carte așa cum a scris Neale Donald cu dialogul dintre el și Dumnezeu sau macar niste texte pe blog și pe wattpad. știu,sunt doar un om, un visător.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. singurul raspuns care til pot da este biblia,citind biblia te vei redescoperii pe tine insusti si vei gasii si raspunsul tau.

      Ștergere
  8. În ziua de 18 Ianuarie 2021 la ora 02:51:05 (ora locală a României) s-a produs în MOLDOVA, GALATI un cutremur cu magnitudinea ml 3.3, la adâncimea de 17km.

    RăspundețiȘtergere
  9. Roagate cu staruinta 03,29 ,din tot sufletul ROAGA-TE.
    Este cel mai bun sfat pe care pot sa ți-l dau.
    Nu este de râs nu rade nimeni de SUFERINTA, si problemele tale.
    Roaga-te si ai nădejde la Dumnezeu și Maica Domnului și ai sa vezi ce bine ai sa te simti.
    Roaga-te să-ți dea sanatate,putere,credința și mântuire.
    Și în fiecare clipă gândul tau sa fie la suferința Mântuitorului pe cruce pentru noi,cât a suferit nevinovat pentru noi.
    Fiecare avem momente de suferință,durere trebuie sa intelegem ca Dumnezeu le da ca asa trebuie,am gresit noi undeva,sau ne încearcă credinta ca pe IOV
    Sa ne rugam sa le putem duce toate cate ni le da.
    Iti doresc multa sănătate și Maica Domnului să fie cu tine.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Asa este! Cata intelepciune, doamna Masinca! Doamne ajuta!

      Ștergere
  10. Intrati pe pagina de fbc Paulina Irimia Morarita si mergeti jos pe fila si dupa mai multe postari o sa vedeti ceva de inspaimintat , de plins jalnic

    RăspundețiȘtergere