vineri, 8 ianuarie 2021

DESCHIDE DOAMNE BISERICILE TALE !

                                      7 Ianuarie 2021 ,ora 5,19 !

                           Dragii mei,

În aceasta dimineata,m-a trezit un glas care venea din Cerul sfant si care spunea asa:

              "Ma cauta pe Mine, ca sa plesnesc  portile iadului!

Iar un alt glas dragilor, spune asa:

           Numle Tău este in veac Doamne, şi Cuvantul Tău Adevarul!"

Moment in care ,vad cu ochii inchisi fiind,vad doi Preoti in curtea Sfintei Biserici,Preoti care savarsesc Sfanta si Dumnezeiasca Liturghie.

Vad dragii mei, cum Chipul Maicii Lui Dumnezeu din Sfanta Icoana,incepe a se umple de râuri de lacrimi.Maica Lui Dumnezeu plangea tare.

Dar din Sfanta Icoana cu Maica Domnului care plange,iese un tânar calare pe un cal alb.

Tânarul era imbracat ca un viteaz,avea vesminte rosii catifelate ,iar in mâna sa dreapta avea o sabie.Era Sfantul Mare Mucenic Gheorghe,Purtatorul de Biruinta !

.
Aud multe glasuri rugatoare care strigau toti odata asa:
"Miluieste Doamne pe robii Tăi,popoarelor Tale!
Deschide Doamne Bisericile noastre!
   Deschide Doamne Bisericile Tale!


Clipă în care , ÎL văd sus în Cer pe IISUS  HRISTOS, Domnul şi Mântuitorul nostru. 
Avea veşminte roşii catifelate, părul castaniu inelat şi CHIPUL SĂU viu şi roziu. Era bust, în CERUL senin bleu strălucitor. Apoi ,în stânga mea sus pe Cer apare din adâncul lui,al Cerului,un Triunghi alb de lumina orbitor de stralucitoare.In acest Triunghi de lumina orbitoare,statea Prea Sfanta Treime! Vedeam pe Dumnezeu Tatal,pe Dumnezeu Fiul si pe Prea Sfantul Duh! 
Inspre Rasarit vad un Cer negru,un intuneric dens.Dintr-un astfel de Cer negru dens ,vad cum iese un Soare mare si rosu,un Soare cu multe raze lungi si frumoase.Soarele rosu statea ,precum am pune noi un obiect deoparte.Nu dadea lumina si nici caldura,ci era parca in asteptare.Tot Cerul era negru,doar Soarele rosu cu raze lungi,era parca in asteptare.
Sfanta Treime dragilor,stralucea in Triunghiul alb cat 1000 de Sori la un loc, iar Soarele rosu,stralucea in singuratatea lui,fara a putea alunga intunericul din care iesise.
Vedeam cum in Sfintele noastre Biserici,in loc de credinciosi,in loc de oameni care sa se inchine,erau numai statui mai mari sau mai mici de MOS CRACIUNI.
Dragii mei, CRACIUNUL inseamna mai intai de toate, Sarbatoarea sfanta a NASTERII DOMNULUI nostru IISUS HRISTOS,a Nasterii Pruncutului Iisus Hristos ,Mantuitorul Lumii intregi,si apoi, putem imparti daruri celor dragi prin Mos Craciun.
Majoritatea oamenilor voiau Bisericile deschise pentru a veni Sarbatoarea Mosului Craciun.
Dar Ingerul Lui Dumnezeu, a glăsuit din Cer de Sus, si a implorat pe Iisus Hristos ca sa deschida Bisericile Sale pentru ca toti credinciosii sa I se inchine,sa-I aduca cinste,slava si inchinare.
Dragii mei, să-L rugăm pe BUNUL  DUMNEZEU, ca să ne dăruiască nouă, toate după voia Sa şi nu după voia noastră. 
Oamenii gândesc la ale oamenilor, iar ceea ce ei cer de la Bunul Dumnezeu sunt trecătoare, şi nu întotdeauna ne sunt de folos.
Dumnezeu însă ,ne dă întotdeauna după voia Sa, şi numai cele care ne sunt de folos sufletului şi trupului.
                        Cu dragoste, Maria.

14 comentarii:

  1. bisericile erau deschise si pe timpul raposatului nu era interdictie acum numa sa nu vrei sa intri

    RăspundețiȘtergere
  2. Desi s-a folosit acest virus si au fost lasti oamenii sa moara, doar pentru a crea frica si panica si a ne face sa alergam catre vaccin, vedem ca acest vaccin pare ca nu este un vaccin ci doar niste nanoroboti care se introduc in corpul nostru, fara efect asupra virusului, petru a fi folosite mai incolo pentru mofificarea genetica a noastra, a fiintelor omenesti si a deveni niste mutanti genetici coordonati prin soft, prin telefon si 5G

    RăspundețiȘtergere
  3. Asistam la sfarcitul omenirii si a omului si inceputul unei alte lumi cu mutanti genetici ( roboti ) fara sentimente, fara vointa proprie, fara constiinta, fara iubire ..... dar poate credinta noastra e prea slaba, prea putina, numai Bunul Dumnezeu mai poate sa faca ceva sa salveze omenirea, sa ne trezeasca si sa ne mai dea timp de mantuire !!!

    RăspundețiȘtergere
  4. Sa ne daruiasca Bunul Dumnezeu o zi de Sabat binecuvantata,petrecuta in pocainta de toate pacatele si in sfintenie!Domnul Iisus Hristos a spus ca daca iL iubim pazim toate poruncile Lui!

    RăspundețiȘtergere
  5. Daca Sfintele Biserici sunt lasate deschise, Dumnezeu ii ajuta pe oameni sa scape de orice virus si de orice rele!

    RăspundețiȘtergere
  6. Trei cutremure la rand in Turcia!?
    Toate la adâncime mica.
    Americanii au folosit bomba sonica, exact cum vam spus ca o vor face in Turcia, Grecia și România.
    În ziua de 08 Ianuarie 2021 la ora 03:33:36 (ora locală a României) s-a produs în WESTERN TURKEY un cutremur cu magnitudinea ml 3.9, la adâncimea de 7km.
    În ziua de 08 Ianuarie 2021 la ora 02:46:18 (ora locală a României) s-a produs în WESTERN TURKEY un cutremur cu magnitudinea ml 3.9, la adâncimea de 10km.
    În ziua de 08 Ianuarie 2021 la ora 02:21:26 (ora locală a României) s-a produs în WESTERN TURKEY un cutremur cu magnitudinea ml 3.4, la adâncimea de 10km.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Creează panica cu anunțuri repetate de cutremur. Eu nu vad nici un cutremur in urmatorii 5 ani. Oare ce interes are sa panicheze poporul? Nu este suficient câtă tensiune creaza politicul? Ce se ascunde in spatele acestor anunțuri repetate facute in ultimii 10 ani? Si tot nu a fost cutremur...

      Ștergere
    2. Anonim9 ianuarie 2021, 23:15
      Nu vezi niciun Cutremur in urmatorii 5 ani? E foarte bine ! Scrie pe Blogul tau aceasta si nu mai critica ceea ce eu scriude la DUHUL SFANT!!!Citeste pe INTERNET,e plin de anunturi despre CUTREMURE.Ce spui? Nu vezi niciun CUTREMUR in urmatorii 5 ani? Sunt sigura ca la primul CUTREMUR produs in ROMANIA in mai putin de 5 ani, te vei da la fund,te vei ascunde tu,pentyru ca nu ai dreptate.Nu/ti place ce citesti aici,fa-ti blogul tau,citeste in alta parte.Daca tot esti asa de vazator,scrie pe Blogul tau sau pe pagina ta si ridica tu panica,asa zisa panica.Habar nu ai de ceea ce eu am scris si scriu.Arata-mi unde am scris eu ca se va produce un CUTREMUR MARE in ROMANIA! Te rog,adu dovezi!!!Daca nu ai ,atunci termina cu aceste Comentarii!!!

      Ștergere
    3. Ceea ce i se transmite d-nei Maria de Sus se adevereste. Ca nu i se arata exact tara si i se spune in SE continentului X de exemplu, dar de intamplat se intampla.

      Ștergere
  7. Doamna Maria s-a adeverit ce ati prezis anul trecut. Un avion cu 62 persoane s-a prăbușit

    RăspundețiȘtergere