joi, 21 ianuarie 2021

UN OZN URIAS DIN CARE IESEAU, ALTE OZN-URI MAI MICI ! INVAZIE DE EXTRATERESTRI ?

 5

.
21 Ianuarie 2021 ,ora 6,09 !

Dragii mei,

În aceasta dimineata m-a trezit o lumina alba si stralucitoare foarte,lumina ce-mi lumineaza Cerul noptii si astfel, vad ceva ce m-a bucurat foarte mult.
Vedeam un OZN urias,fara lumini aprinse, OZN din care ieseau multe,foarte multe OZN mai mici.


.
OZN -ul urias era ca un cal Troian ! 
Din el ieseau in atmosfera zeci de alte OZN -uri mai mici ,dar si acestea care erau in atmosfera ,erau tot mari si rotunde,asa ca in aceste imagini.

.
In doar cateva clipe,Cerul noptii se umpluse de OZN-uri,de farfurii zburatoare toate cu luminile stinse.
Dragii mei, ceea ce vedeam,arata exact ca o Invazie a Extraterestrilor, despre care eu am scris adeseori.
Daca e de bine sau de rău aceasta viitoare INVAZIE a EXTRATERESTRILOR ? 
Da,e de bine ! 
EXTRATERESTRII vor veni ca o Forţă a Binelui si nicidecum a Răului.
EXTRATERESTRII sunt prietenii oamenilor de pe pămant.
Da,asa precum suntem si noi oamenii atât buni cât si mai puţini buni,dar si răi,tot asa sunt si Extraterestrii. Dar majoritatea Extraterestrilor,a omuletilor gri sau albi,sunt super intelepti si plini de bunatate,plini de altruism. 

.
Asadar dragii mei, sa ne asteptam ca nu peste prea mult timp, prietenii nostri extraterestri vor veni sa ne dea o mâna de ajutor in tot si in toate cu câte ne confruntam. 
Eu sunt fericita ca vor veni si că vor interveni in viata oamenilor de pe pământ care se autodistrug ,chiar daca ei nu recunosc acest lucru.
Sa nu uitam dragii mei, faptul că,Extraterestrii se vor arata faţă catre faţă,mai intâi poporului român!Asa ne-au promis cu mai multi ani in urma,iar eu am scris la momentul potrivit despre aceasta intalnire faţă catre faţă.
 Cu dragoste,Maria.







42 de comentarii:

  1. in 1 ianuarie ati scris despre o explozie cu fum dens si alb. se auzeau si cuvintele no, alas no. a avut loc un incendiu la pune, in india, la cea mai mare fabrica a firmei farmaceutice astrazeneca. no, alas no, inseamna nu, vai nu! in limba indiana

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. https://www.antena3.ro/externe/5-oameni-carbonizazi-incendiul-serum-institute-india-591688.html

      Ștergere
  2. Eu am vorbit mental cu 2 conducatori extraterestri unul intelept de pe alta planeta din alt sistem(de culoare rosie) si unul razboinic care ne apara planeta (care traieste pe terra alaturi de alti oameni in subteran)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. 20:01 și ce-ai vorbit mental?!

      Ștergere
    2. Anonim 20:01, ce mijloace folosesti ca sa vorbesti mental cu extrateresti? Vezi sa nu fie vreun duh al raului, cel cu care ai vorbit. Daca faci yoga, este clar.

      Ștergere
    3. Nici o legatura cu yoga. Din nefericire, foarte multi confunda yoga cu toate prostiile din lume; fie din fanatism, fie din rea vointa, fie din ignoranta. Nu am vazut/auzit pe nciunul dintre fanaticii ortodocsi sa ia pozitie impotriva scolii Waldorf, bine infipta si la noi, precum si impotriva intemeietorului ei, Rudolf Steiner, tipic exponent al ocultismului.Si iarasi, nu am vazut pe nimeni dintre cei lesinati sa citeasca volumele nenumarate ale farsorului Osho. La fel, avem preoti care nu pot trai daca nu se vad pe sticla, ei stiu tot, ei au dreptate, ei sunt cei mai cei-ma refer la unul de la SSibiu. Puneti mana si cititi si ganditi daca intr-adevar va intereseaza. Macar pe Mircea Eliade, pentru ca asta inseamna o dovada de cultura.
      Ca principiu, yoga presupune o cale catre unirea cu Dumnezeu, ceea ce si noi crestinii ortodocsi dorim pe calea noastra. De asemenea, un ypgin adevarat, nu va fi niciodata fanatic si nu va ataca alte credinte. Nu confundati cu scursurile securiste, acum neomarxiste care isi fac mendrele la noi in tara, dar nu numai si care isi iau titulatura de yoghini, Nu va obliga nimeni sa studiai tratatele de yoga (tin de hinduism) sau cele Budiste-indiene, tibetane, chinezesti, japoneze, etc. Dar atunci cand nu stiti ceva, abtineti-va. Oricum , in aceasta lume, yoghini adevarati sunt extrem de putini, nu sunt persoane publice si nu cauta cu tot dinadinsul sa isi faca adepti. Cat despre restul "yoghinilor"-este circ. Si din acesta avem destul si la noi si in lumea larga.

      Ștergere
    4. Magdalena, tu ii spui lui Craciun sa-l citeasca pe Eliade?! 😂😂😂😚

      Ștergere
    5. Magdalena, dacă ești creștin-ortodoxă, te rog să citești "Mari inițiați ai Indiei si părintele Paisie" ( o găsești pe net). Mircea Eliade l-a căutat multi ani pe Dumnezeu și după ce l-a găsit, l-a părăsit si a trecut la hinduism, la un alt "dumnezeu". Dupa ce citesti tone de cărți, rămâi în religia care se potrivește cu nivelul tău spiritual. Dacă sufletul tău aparține lui Iisus Hristos nu te poți ruga lui Buddha sau lui Mahomed, chiar dacă te-ai născut în India. Cărțile te ajuta sa devii un om cultivat, însă nu mântuieste. Sunt mulți oamenii analfabeți cau ajung în Rai sau în Împărăția lui Dumnezeu.

      Ștergere
    6. Mircea Eliade nu este un exemplu fericit, că sa te consideri un om de cultură. Pe acest scriitor, l-au apreciat în epoca doar snobii. Ce scrie el prin cărțile lui sunt povești, nu realitate. "Istoria religiilor" este o carte care scrie in rezumatul rezumatului religiile lumii, așa cum le-a înțeles el. A fost un scriitor doar faimos. Am avut si avem mulți oamenii valoroși, pe care nu i-au cunoscut nimeni.

      Ștergere
    7. Magdalena, toate bune si frumoase pana cand ai dat-o pe neomarxisti. Adica tot pe aratura esti si tu ca si sosoaca.

      Ștergere
    8. Magdalena ia explica un pic cum este cu buddha...am fost adept al budhismului tibetan, cu multi ani in urma(tinerete) pana am reusit sa vad ce e cu acest buddha...un om posedat de un demon...mai cauta si poate ai sa intelegi. Si da am citit destul Eliade, Cioran etc dar am ramas la Steinhardt, Pertre Tutea etc. Despre steiner nu cunosc in profunzime ce a scris, dar cu siguranta a fost unul dintre cei care s-a opus vaccinarii la timpul lui...despre eurythmie e un alfabet*dans* al corpulyi, ce e rau sau bun nu stiu, dar principiul scolilor waldorf nu il gasesc rau, orientarea sprea aptitudinea copilului...poate o problema cu steiner ar fi credinta sa in karma si reincarnare...dar asta se gaseste si in budhism.

      Ștergere
    9. 14:07 are dreptate. Pana la urma, pe Iisus L-au urmat oamenii simpli si s-au mantuit. Iuda, singurul care era invatat, L-a tradat pe Iisus.
      Asta nu inseamna ca cei instruiti, cititi, cu studii nu se vor mantui. Dar nu cartile te mantuiesc. Cartile, dar cele bune, bineinteles, acelea ajuta f. mult la progresul spiritual. Dar daca doar sunt citite sfaturile benefice dintr-o carte si nu se tine deloc cont de acele invataturi, este in zadar sa iti mai pierzi timpul sa citesti.
      In orice caz, cartile trebuie alese cu grija pentru ca acum au aparut milioane de carti care nu sunt decat pure aberatii, care uneori nu fac decat sa ii abata de la calea dreapta pe oameni.
      Pana la urma fiecare s-a nascut unde i-a fost harazit de Dumnezeu si nu putem acum sa trecem la budism, hinduism sau alte 'minuni' pentru ca nici acele popoare nu trec la ortodoxism sau la alte religii din Europa.
      Oricum, si ortodocsii nu trebuie sa fie doar formali, cu numele doar, ci trebuie sa respecte legile divine, sa faca fapte bune, sa fie milostivi, umani, sa nu mai fie egoisti, rai, invidiosi, plini de ura si resentimente chiar daca aproapele nu i-a facut nici un rau, nu l-a deranjat.

      Ștergere
    10. Felicitari Anonim 23:32!!! Sunteti un om puternic. Autorul cartii "Mari inițiați ai Indiei si părintele Paisie" a trecut prin aceeasi experienta, insa el a avut nevoie de ajutorul unui sfant parinte ,ca sa poata intelege pe ce drum gresit a pornit. in viata.

      Ștergere
    11. Anonim23 ianuarie 2021, 01:33
      Vorbesti numai prostii!

      Ștergere
  3. Calul Troian este simbolul inselaciunii

    RăspundețiȘtergere
  4. Era si timpul sa ne mai scrieti despre extratereasii. Am crezut ca i-ati uitat. Cititi va rog, ce spune prorocul copil, Otroc Viaceslav despre extrateresti. Acest sfant spune despre extrteresti acelasi lucru cum au spus sfintii parinti, cu sute de ani in urma,cand nici nu se cunostea notiunea de extraterestru. Extraterestii sunt diavoli sau sunt fiinte care au suflet de diavol si nu vor nici un bine pentru oameni.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Dumnezeu a facut mii de miliarde de planete locuite de oameni si voi credeti ca doar Pamintul e locuit de oameni iar restul de diavoli. Cine zice,ala este!

      Ștergere
    2. Anonim 5:21 Elohim Dumnezeu,Domnul Iisus Hristos si Duhul Prea Sfant au creat ingeri,oameni si diavoli care erau tot ingeri,dar au decazut,iar a numi ingerii extraterestrii e blasfemie,deci Pamantul e locuit de oameni,ingeri si demoni,iar Universul de ingeri si diavoli!

      Ștergere
    3. Extraterestrii reprezinta o alta civilizatie. Din moment ce exista Planeta Marte, locuitorii sai se numesc martieni. La fel si cu celelalte planete - locuitorii de pe acele planete poarta denumirea de venusieni, jupiterieni etc.
      Ca exista extraterestri si buni, dar si rai, este adevarat.
      Dar sa fie comparati cu ingeri sau cu alte entitati rele, presupun ca este gresit.

      Ștergere
    4. "În timpurile lui antihrist oamenii vor aştepta salvarea din cosmos. Aceasta va fi cea mai mare înşelare (momeală) a diavolului: omenirea va cere ajutor de la extratereştri, neştiind că aceea sunt demoni." Profeție despre Antihrist de la Arhimandritul Gabriel.Arhimandritul Gabriel sau Gavriil, a fost un Arhimandrit al Bisericii Ortodoxe Georgiene.

      Ștergere
  5. Asta inseamna ca oamenii iar o dau in bara,numai atunci intervin in asa numar mare ,cind se intimpla lucruri rele cu Pamintul-craciun

    RăspundețiȘtergere
  6. Vine armata lui Sarsailă

    RăspundețiȘtergere
  7. Unii extraterestrii sint sfinti altii onorabili altii cam ca noi si altii rai altii prosti dusi in robie de unii rai.
    Nu am auzit ca ne-ar proteja unii dar daca nu e minciuna a extraterestrului nu ar fi exclus fiind posibil sa fie vb de acea civilixatie apropiata noua dar ceva mai morala si mai tehnologizata de care s-a vb intro emisiune moderara de Emil Strainu -civilizatie care este in trecere pe aici in drum de stramutare completa pe o alta planeta in urma unui mare cataclism o Apocalipsa care a omorit pe multi. Informatia fusese ca au cerut aprobare catre SUA sa fie lasati doar sa faca halta aici in drumul lor in serii fiind distanta prea mare pt tehnologia lor si au zis ca nu au nevoie de alt ajutor suplimentar ci doar de liniste.
    In trecut au fost diverse probleme intelegeri neonorate ibcercari de infiltrari deghizate sau prin racolari din partra unora rai dar situatia e tinuta sub contro de Servicii si trupe speciale Interne etc.
    Dar oricum ar fi in colaborarile eventuale cu oricare civilizatie superioara acestra nu ne apara de noi ibsine ci doar de acele civilizatii dictatoriale care ii dusmanesc si pe ei si de care noi oricum am fi si eram deja protejati in sens de invazie de catre Dumnezeu insusi fara de care am fi fost demult matrasiti sau dusi in robie vinduti ca sclavi etc.
    Salvarea cit si marea problema a noastra nu tin de relatia cu oricare tip de civilizatie extraterestra ci de relatia cu Dumnezeu si implicit de cea cu noi insine.
    Cind a venit Iisus a fost acuzat ca strica vechea ordine si ca nu tine sabatul dupa carte si deci ca nu ar putea sa vina de la Dumnezeu nici sa lucreze cu har ci vu demoni.
    Cam la fel va fi si acum la Judecata cu citeva diferente unele surpriza din prisma asteptarilor noastre si a cunoasterii limitate.
    Acum nu va mai fi rastignit Dumnezeu nu se va lasa atins nivi El nici alte veniri trimisi nici noii alesi ci doar dusmanii vor avea de suferit daca nu se potolesc la timp. Desigur cu exceptia celor doi martiri care au trecut deja fiibd inca musamalizati fiind nevoie la fel de dare in vileag si cu inca o noua exceptie un strain in Grecia de care mai vb si alte revelatii mult mai putin cuniscute. Acel strain va fi taiat in citeva parti ale trupului ca exemplu pt restul celor ca el de catre prelati greci transformati in "farisei" fara sa isi dea seama.
    Poate ca daca ne vom ruga se va face apoi o minune sa fie inviat.
    Pina la urgie majoritatea crestina va crede ca si Venirile ar fi tot fiare incit se va razvrati si contra dregatorilor care le vor spune si vor stabili altceva decit ce cred ei ..tot felul de teorii ale conspiratiei aparent biblice si canonice.
    Doar cei scrisi sa supravietuiasca Judecatii vor capata noua credinta noua calauzire fiind scosi si marele necaz al fanatismului necredintei si al hulei impotriva Duhului Sfint si nu numai.
    La fel si acum solutia salvarii prin credinta nu depinde doar de o anumita ligica a talmacirii textului si de o doctrina preexistenta ci de deschiderea catre nou de cautarea progresului spiritual de ghidarea dupa inima dupa rezultatul practicii oferite si nu dupa gura lumii pareri teorii minciuni propagande sentimentale negative xare fac apel la mindrie dogme cobservatorism sablonard pina acolo incit devin violente si justifica ura violenta nedreptatea badarania ura frica mania cit si declararea ca ar fi false acele cobtexte profetice care ii contrazic vadit doar pt ca nu mai pot fi in nici un fel rastalmacite. Ca sa iasa ca ei ca vulgul lumii ca cei superficiali interesati mai putin de adevarul cu greutate de dincolo de aparente ci mai mult de a li se da dreptate de senzatia de suprematie si favoritism de putere religioasa pe vecie vazute ca un drept deja cistigat care nu li se mai poate lua nici macar de catre Dumnezeu pt a fi data altora.

    RăspundețiȘtergere
  8. Dacă avem credința în BUNUL Dumnezeu și Maica Domnului nu avem de ce ne teme.
    Pot sa va împărtășesc ceva care pe mine ma marcat profund.
    Fiecare om este înzestrat cu dar de la Dumnezeu.
    De mic copil am crezut in divinitate,ma rugam mergeam la biserica etc.
    Acum sa va povestesc,când trăia soțul meu mai avea dureri in piept si eu in rugăciunile mele ma rugam mult pentru sănătatea lui.
    Într-o noapte vedeam tot in camera in casa absolut totul,era aevea am iesit intr-un hol mai mare si ma uitam pe geam cu soțul meu de mâna
    Era o noapte senină cu luna,plină si dintr-o data am văzut capul Mântuitorului in luna a zâmbit pret de cateva secunde si ne-a facut un semn spre răsărit.
    În secunda următoare a dispărut și a apărut un OZN din el a coborât 2 bărbați in veșminte largi,lungi de culoarea vîntului.
    Parul negru până la umeri și au zis: rugăciunile tale au fost ascultate de Mântuitorul,am căzut în genunchi si eu si sotul au pus mâna unul din ei pe pieptul soțului meu in dreptul inimii sa uitat in sus la cer cu ochii închiși și a zis gata sa nu-ti mai faci griji.
    Vreau sa va zic ca nu la mai durut niciodata.
    După aceia m-am urcat in acea navă care nu stiu cum am urcat cum am coborât pe un deal mai sus si aici au zis; stiu ca iti este frica de cutremure,sa nu te mai temi,pastreaza-ti credința ta si sa nu te mai temi.
    Mi-au luat mâinile în mâinile unuia dintre ei a tăcut sa uitat in sus la cer,si a zis
    Va fi un cutremur mare de pământ dar nu te teme roaga-te.
    Tin sa va spun ca eram acolo singura fără soțul meu,fără copil.
    Deci ce urmează trageți dv. Singuri concluzia eu cred in extraterestrii,
    Lumea văzută si nevăzută.
    Sa credeti in ce vede doamna Maria același lucru despre extratereștri vorbește și doamna Valentina de la Iași care este oarbă.
    Dacă am citi urmele lăsate de ei prin planuri de grâu,etc.oamenii ar fi mai buni.
    Nu are nimeni interesul ca aceste entități sa ne ajute,vor păli învățăturile oamenilor,savanților in fata inteligenței lor. Atunci nu vor mai avea tot controlul asupra oamenilor,de aceia se încearcă depărtarea oamenilor de extraterestrii.
    Ce făcea inchizitia ardea pe rug pe cei cate știau sa citească și ziceau ca sunt vrăjitoare,oare de ce?
    Va spun sa nu se deștepte lumea sa citească sa poata sa subjuge in permanență.
    Asa si aici.
    Dacă avem credința călcând pe șerpi,naparca si nu ne mușcă.
    Este drept ca este o teamă în fiecare dintre noi,as minți dar ne aducem aminte de vorbele doamnei Maria de pe acest blog.
    Cu mult drag doamna Maria,multa sanatate la toata lumea.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Care este culoarea vantului?

      Ștergere
    2. Vreti sa spuneti ca erau gri acei extraterestri? Sau ce culoare aveau?

      Ștergere
    3. Ati spus ca era aevea : "Într-o noapte vedeam tot in camera in casa absolut totul,era aevea...". Deci, tot ce ati povestit s-a petrecut in stare de veghe. Daca era vis, atunci cei pe care ii numiti extrateresti erau de fapt doi sfinti pe care i-a trimis Dumnezeu sa va ajute. Numai in fata unor sfinti te asezi in genunchi. Sufletul cand este in starea de veghe recunoaste sfintenia.

      Ștergere
  9. Sfintii NU AU ABSOLUT NICI O LEGATURA cu extraterestrii. E o blasfemie sa fie numiti sfintii altfel decat SFINTI!

    RăspundețiȘtergere
  10. Untului am vrut să scriu dar telefonul meu a scris ce a vrut el untului.
    Erau 2 bărbați ca la 30 ani parca erau gemeni par negru tuns cu breton pe frunte si lung până la umeri
    Acum eu vad ca se adeveresc toate.
    Nu-i numim sfinți dar avem acel cuvânt de la CREZ
    ATUTUROR CELOR VAZUTE SI NEVAZUTE.
    OZN-URI am văzut destule asa ca sunt.
    Sau mai este;
    TATA-L NOSTRU CARE ESTI IN CEŔURI.
    Deci sunt mai multe ceruri nu unul singur.
    Eu zic sa avem credința și să ne lăsăm în voia lui Dumnezeu stie ce face cu noi.
    Nimic fără Dumnezeu.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Daca sunt extraterestrii de ce au fugit de pandemie? Mai bine ai citi Biblia și te-ai ruga lui Dumnezeu să iți lumineze mintea.

      Ștergere
    2. Exista alte planete care gravitraza pe langa sistemul solar si cu siguranta sunt populate respectivele planete - Marte de martieni, Venus de venusieni samd.

      Ștergere
  11. Sunt peste tot dar nu-i vedem noi
    Îi văd cei care sunt evoluați mai mult spiritual.
    Ca le vedem navele este cu totul adevarat
    E lumea văzută și nevăzută
    Nu este nimic ne dăm seama din scrieri.

    RăspundețiȘtergere
  12. Mai multe aiureli amestecate ca aici nu am gasit in nicio alta parte.
    Acesta este rezultatul a 2000 de ani de programare religioasa, de ignoranta.

    Sunteti atat de orbiti de aceste minciuni incat nu mai sunteti capabili sa distingeti realitatea. Sunteti ca ursul acela de la gradina zoologica de l-au aratat la stiri. Desi a fost dus in libertate se invartea in cerc, in jurul gratiilor lui imaginare.

    Universul nu functioneaza conform credintelor voastre, ci invers.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Dupa mine tu esti ursul cel incapabil sa vezi ca religia iti arata doar calea cea buna, iti arata adevarul si mmodul cum sa-ti traiesti viata avand model pe insusi Dumnezeu Fiul. Esti liber sa alegi cusca greselilor si pacatelor sau sa alegi libertataea de a te apropia de Dumnezeu care este absolutul in stiinta, morala, iubire, adevar, bunatate, etc.

      Ștergere
  13. Multe minuni a făcut Mântuitorul pe Pământ.
    Dar l-au răstignit.
    Multe ia invatat,dar l-au răstignit.
    Multi l-au văzut și nu au crezut.
    Ferice de cei ce nu l-au văzut dar au crezut.
    Credință este una singură si aceasta este credința în BUNUL Dumnezeu și Maica Domnului.
    Sa nu avem alt Dumnezeu.
    Dar mai spune aici Mântuitorul,voi lasa leacuri pe Pământ,mulți vor visa alți vor vedea,voi lasa oameni cu har care vor lucra cu Duhul Sfânt.
    Fiecare dintre noi vom vedea,vom citi cu ochii, mulți vor crede ,mulți nu vor crede.
    Asa si aici fiecare după credința lui.
    Eu cred ca am văzut și citit mult,am trăit multe experiențe de la Dumnezeu și cred cu tot sufletul in ce spune doamna Maria.
    Nimeni din cei ce au proorocit nu au fost primiți asa cum ar trebui să fie primiți.
    Știm sa face distincție într-o scriere care vine de la Dumnezeu și invers.
    Atatea mesaje aduse aici pe acest blog Dumnezeu Există Mărturii s-au adeverit dacă le-ați urmărit ca nu mai avem nevoie de alte cuvinte.
    Atâta îndrumare,călăuzit spre rugăciune.
    Atatea rugăciuni,și iubire de aproapele nostru prin tot ce ne arata doamna Maria.
    Nimic nu vine de la diavol aici.
    Deavolul nu îndrumă oamenii sa meargă la biserica,nu îndeamnă la rugăciune,nu îndeamnă la iubire.
    Aici este vorba de lucrarea lui Dumnezeu și a Duhului Cel Preasfant prin doamna Maria.
    Sa nu uitam ca Dumnezeu nu a vorbit bogaților a vorbit oamenilor simpli curați si cu credință.
    O sa ziceți mulți ca spune Dumnezeu ca vor fi multi proorocit mincinoși.
    Credeti-ma ca stiu sa fac distincția între ei. Cu mult drag doamna Maria si multa sanatate va doresc o zi binecuvântată tuturor.

    RăspundețiȘtergere