sâmbătă, 16 ianuarie 2021

SFANTA EVANGHELIE CEREASCA ,S-A INCHIS !



                                                                    Dragii mei,

În aceasta dimineata, ma trezeste o lumina alba si orbitor de stralucitoare ,lumina ce-mi arata un Cer de noapte spre Rasarit,un Cer instelat .
Toate stelele aurii straluceau divin de frumos.
In mijlocul acestui Cer divin, pe o suprafata enorm de mare, asa precum ar fi vreo 20 de Sori la un loc, apare conturul auriu al SFINTEI EVANGHELII Divine.
                            Imagini pentru SFANTA EVANGHELIE imagini
                                   Imagini pentru SFANTA EVANGHELIE imagini.

Vedeam Cerul de noapte cu stele aurii divine, iar foarte aproape de pămant,tot in Cer,se vedeau doua maini ce tineau  o Sfanta Evanghelie ca din aur.
Nu vedeam coperta intreaga, ci vedeam linia aurie a marginilor copertilor Sfintei Evanghelii.
Copertile Sfintei Evanghelii, erau intr-un negru total,chiar daca Cerul era de un albastru catifelat plin de stele aurii.
Imagini pentru SFANTA EVANGHELIE imagini.

Aud un glas care spune asa:

              "Stai un pic , asteapta un pic!"

Şi vad cum acele doua maini, care tineau Sfanta Evanghelie Cereasca , fac o miscare de inchidere a Sfintei Evanghelii.
SFANTA EVANGHELIE cereasca s-a inchis in Cerul Lui Dumnezeu.
Dragii mei, suntem in al doisprezecelea ceas al vietii noastre pe pămant.
Sa ne intoarcem cu toata inima si cu tot sufletul nostru, la Bunul Dumnezeu si la Maicuta Domnului. 
Sa cerem iertare pentru gresalele noastre,si sa nu mai facem rău Aproapelui nostru,nici cu fapta si nici cu vorba.
Sa avem Credinta neclintita in Bunul Dumnezeu si-n Maicuta Domnului,si cu siguranta vom fi ocrotiti,iar la JUDECATA IMPARATULUI Ceresc,vom fi bucurosi sa stam drepti in Faţa Sa si sa primim un loc in IMPARATIA LUI DUMNEZEU.
                               Cu dragoste,Maria.
               

10 comentarii:

  1. Marea șansă a internetului: posibilitatea de a comunica la distanta, de a apartine unor grupuri cu care vibrezi, de a invata lucruri noi de la ceilalti. Marea capcana a internetului: razboiul informational folosit in a dezbina oamenii prin minciuni, si adormirea lor cu promisiuni. Serviciile secrete rusesti, americane, nemțesti si-au facut treaba pentru care sunt platite: dezinformarea folosită in toate razboaiele. Serviciile secrete romanesti nu si-au facut treaba pentru care sunt platite din banii nostri si au permis jefuirea Romaniei.
    Realitatea este in planul fizic si in Romania nu a mai ramas nevandut mai nimic. Vorbele nu țin nici de cald, nici de foame. Credeti-ma, romanii vor avea de muncit munca grea ca sa-si revina din haos! 30 de ani in care pilele politicienilor au ajuns in sistem in posturi cheie. Unde au făcut dezastru, pentru ca inrudirea cu politicienii nu-ti confera si diolomă de om priceput la toate. Ca sa nu mai vb despre universitățile particulare care au scos pe banda oameni nepregatiti in domeniile pentru care si-au cumparat diplomele. Si ca sa nu mai vb si despre supranumitele scoli de initiere si paranormal care au scos terapeuti pe banda rulanta si atoatestiutori orbi. Efecte in planul fizic? Ca si cum ai arunca peste o țară vorbe din avion. Si asa zise terapii complementare cu efecte dezastruoase asupra urmasilor peste care este trimis valul de mizerii sufletesti necuratate in prezent. O tara îngropată in vorbe goale! O tara otravita cu minciuni!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ce legatura are titlul cu ce ai scris, 17 ianuarie 2021, 11:16?
      Nu toti au platit pentru o diploma. De exemplu, eu am absolvit atat la stat, cat si la particulara si am invatat enorm la ambele facultati.
      Cati medici nu sunt absolventi la stat si sunt incompetenti sau de unii s-a auzit ca veneau si isi luau diploma de la stat din Romania si practicau medicina in strainatate fara nici un drept plus multe alte cazuri... Cati nu sunt absolventi de facultati de stat si nu meritau acea diploma? Daca vrei sa inveti, atunci inveti oriunde.

      Ștergere
  2. Pentru tine nu a fost deschisa nici pana acum. Ce bălmăjești tu, văzând ca adevaruri, sunt franturi din gandurile celorlalti. Tu nu esti conectata la Evanghelia cereasca, ci la egregorul minte colectiva, descris in Biblie ca fiind Fiara. Oamenii au construit acest egregor care ii separa de Dumnezeu si de acolo nu vin revelatii.
    Ai avut grija sa tragi de timp cu minciunile tale toata perioada de gratie pe care Dumnezeu a acordat-o poporului roman ca sa se trezească si sa se apuce de treaba! Te-au platit bine, sau te-ai vandut pentru lingușiri si faimă?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. In Biblie si in Cartile Sfinte nu scrie nimic de acesti egregori sau fantasme din astea nou inventate, termeni nou inventati.

      Ștergere
  3. ROMANIA ESTE TARA MANTUITORULUI LUMII!!!

    ROMANIA ESTE GRADINA MAICII DOMNULUI!!!

    DOAMNE,te rog iarta-ne,ca suntem foarte pacatosi inaintea TA,am uitat ca SFANTA FECIOARA MARIA,plange si se roaga pentru noi pacatosii,sa te urmam in rugaciune si fapte bune,sa ne iubim unii pe altii,nu sa ne dusmanim unii pe altii,si sa-l urmam pe cel rau.
    DOAMNE,multi nu cred ca SFANTA BIBLIE a ajuns la sfarsit,si BIBLIA ADEVARATA,va fi scoasa la lumina,ca intreaga lume sa cunoasca adevarul despre TINE,pana la a DOUA VENIRE A TA,pe pamantul Romanesc,adica in NOUL IERUSALIM,si cei alesi de Divinitate,sa pregateasca omenirea.

    RăspundețiȘtergere
  4. Harul va fi retras de Prezenta Sa care le transforma in idolatre prin necredinta fanatismul orb si hula lor.
    Si pt ca e timpul pt o unica si noua religie doar pt cei scrisi.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Daca va fi o singura credinta (impusa), un singur guvern mondial, o singura moneda, atunci va fi clar sfarsitul lumii, apocalipsa.

      Ștergere
    2. Un singur Domn o singura credinta nu o face vreo fiara nici daca ar vrea cita vfeme planeta i se va impotrivi chiar si luii Dumnezeu inclusiv de frica fiarei. Crestinii se tem de prigoana dar tocmai ei vor prigonbi si se vor razvrati inclusiv contra Marelui Sinod nu doar a "Ierusalimului" Crestinbii citesc dar nbu cred anumite contexte cum ar fi Zah.12 unele fiinbd scoase cu totul si inlocuite inclusiv in Apocalilsa .
      Aparennta dictatura planetara presupus si religioasa e acolo un lucru intentionbat vag si exagerativ pt a tine sablonard la distanta pe cei multi nescrisi dar si prin alte lucruri noi cum a fost atunci sabatul etc. Dar si O Venire intenbtionat surpriza desi profetita legata de multe semnbe si cobntexte biblice numai buna de presupus ca ar fi profetul mincinos demonic. Iata hula si piatra de poticnire din Sion pe care multi vor vrea sa o ridice dar se vor ranbi grav inclusiv in suflet pt ca nu li se va ierta nici la urgie nbici dupa . Se va ajunbge sa se respinga si mai multe conbtexte care ii conbtrazic prin cobnsiderarea ca ar fi false cu cobnvibgerea ca asa ar fi porunbcit Iisus chiar si scrisilor nu doar nescrisilor.
      De aceea Dumnezeu spune Mariei catre oamenbi ca Voi pretuiti mai mult venbirea lui Iisus ...pt ca ar fi trebvuit pretuit mai mult Duhul Sfint venirea Cineva pt misiunea Sa.
      De aceea va trebui sa toarnbe urgia cobtra fabatismului popoarelor maniate orbeste ca sa le faca sa taca in fata Sa sa apere noii alesi si sa il accepte pe Iisus cind va fi adus in fata Sa.
      Ea va pravali bratul ca porunca inb direct iar armatele de inbgeri vor executa urgia care va dispera omori si teroriza pe multi si rusina de ce au putut sa huleasca si sa creada etc anterior juidecind pripit dupa teorii si talmaciri pt cei multi.
      Va fi doar un martir de partea Sionuilui un strain in Grecia taiat in parti ca exemplu de fanaticii razvratiti.
      Dupa ziua cintarilor in Sion o sa vina revelatie Mariei pt clarificari .
      In noua Lor religie botezul sfint este mai simplu nu e nevoie de imbaiere nici stropire Duhul Sfint se descurca si fara ca la Cincizecime.
      Lui Iisus revenit nu i se face icoana de nici un fel ci doar Duhului Sfint inramind o fotografie. Dar Iisus va ramane mai multa vreme cu noi depasind un secol.
      Acea duminica cred ca va fi duminica viitoare fie ca preziua fie ca ziua cintarilor din Sion.

      Ștergere
    3. Te inseli,asta e dorinta ta. Tu nu vezi ca Dumnezeu nu se baga? Evolutia civilizatiilor e lenta,pentru ca Dumnezeu a hotarit sa nu intervina. Lucifer a incalcat aceasta regula,el a dorit sa intervina in evolutia oamenilor,sa grabeasca dezvoltarea stiintifica si tehnica,dar,e ca si cum ai grabi coacerea fructelor

      Ștergere
    4. Si un singur împărat, în Noul Ierusalim.

      Ștergere