sâmbătă, 9 ianuarie 2021

IISUS HRISTOS A COBORÂT DIN NOU PENTRU OMENIRE !

         "Cel ce pastreaza numai pentru sine DARUL care de la Dumnezeu vine,nu stie sa Îi fie recunoscator Prea Sfantului nostru Binefacator,adica, Prea Sfantului Duh !"  

                     

               

4
                             Dragii mei, 

În aceasta dimineata, aud un glas care spune ceva minunat,ceva ce se va intampla la timpul hărăzit de Domnul.
Citez:
           "HRISTOS a coborât din nou !
          EL a venit pentru omenire;ca sa trateze omenirea!"
 
                                     Imagini pentru inaltarea domnului.

Dragii mei,Iisus a coborât prima oara atunci cand S-a intrupat de la Duhul Cel Prea Sfant  in Prea Curata Fecioara Maria.
Iata insa ,ca va veni ziua cand Iisus Hristos va coborâ din nou,dar nu ca Prunc ,ci asa precum S-a inaltat la Cerul sfant.

                                           Imagine similară.

Mântuitorul va veni din nou pe pămant si nu oriunde,ci in Romania Duhului Sfant ! 
Sa ne lasam cu toata fiinta noastra in Mâinile Domnului si-ale Maicii Domnului ,si nu avem cum sa mai gresim.
Sa multumim din toata inima noastra,din tot Sufletul nostru pentru toate,si pentru faptul ca suntem alesi ca popor ,pentru a-L primi pe IISUS HRISTOS in NOUL Său Ierusalim numit Romania Adevarului Duhului Sfant !
Iisus Hristos va veni din nou pe pămant,ca sa vindece omenirea!
Sa vindece trupul ,dar mai ales sufletul fiecaruia dintre noi.
Sa ne-nchinam Domnului si Maicii Domnului, sa cerem iertare pentru gresalele noastre si mantuire pentru sufletul nostru.
                             Cu dragoste,Maria.

P.S.

                                 Imagini pentru iisus hristos duhul sfant imagini.
Să nu se tulbure inima voastră; credeţi în Dumnezeu, credeţi şi în Mine. În casa Tatălui Meu multe locaşuri sunt. Iar de nu, v-aş fi spus. Mă duc să vă gătesc loc. Şi dacă Mă voi duce şi vă voi găti loc, iarăşi voi veni şi vă voi lua la Mine, ca să fiţi şi voi unde sunt Eu. Şi unde Mă duc Eu, voi ştiţi şi ştiţi şi calea. Toma i-a zis: Doamne, nu ştim unde Te duci; şi cum putem şti calea? Iisus i-a zis: Eu sunt Calea, Adevărul şi Viaţa. Nimeni nu vine la Tatăl Meu decât prin Mine. Dacă M-aţi fi cunoscut pe Mine, şi pe Tatăl Meu L-aţi fi cunoscut; dar de acum Îl cunoaşteţi pe El şi L-aţi şi văzut. Filip I-a zis: Doamne, arată-ne nouă pe Tatăl şi ne este de ajuns. Iisus i-a zis: De atâta vreme sunt cu voi şi nu M-ai cunoscut, Filipe? Cel ce M-a văzut pe Mine a văzut pe Tatăl. Cum zici tu: Arată-ne pe Tatăl? Nu crezi tu că Eu sunt întru Tatăl şi Tatăl este întru Mine? Cuvintele pe care vi le spun nu le vorbesc de la Mine, ci Tatăl - Care rămâne întru Mine - face lucrările Lui. Credeţi Mie că Eu sunt întru Tatăl şi Tatăl întru Mine, iar de nu, credeţi-Mă pentru lucrările acestea. Ioan 14, 1-11

10 comentarii:

  1. Vin-o Doamne Iisuse Hristoase si ne salveaza de pandemii, boli, de toate valurile de pandemii programate si raspandite peste noi, si ne scapa de vaccinarea cu aceste nanoroboti care vor activa cipul si ne transforma in mutanti genetici

    RăspundețiȘtergere
  2. CREATOR FIIND DUMNEZEU COBOARA CAND VREA, asa si IISUS HRISTOS sub diferite infatisari si locuri pe pamant-in slava sa fie vazut de multime va veni iarasi cand va sti EL sunt ANONIM 5 si vazatorii in Duh asa spuneau sanatate si pace in suflet si lume

    RăspundețiȘtergere
  3. Doamne Iisus Hristoase Fiul lui Dumnezeu,miluuieste-ne pe noi păcătoșii! Amin. Handic M

    RăspundețiȘtergere
  4. Vreau sa studiez spiritualitatea..domeniul asta fascinant și interesant,spuneti-mi va rog ,de unde să încep mai întâi?In spiritualitate de include și religia dar nu numai..simt că sunt atras cel mai mult de domeniul acesta numit spiritualitate..deci ce sfaturi îmi puteți da?

    RăspundețiȘtergere
  5. Ce cărți sa citesc în acest sens de a studia spiritualitatea?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Biblia crestin-ortodoxa

      Ștergere
    2. Am citit sute de cărți din mai toate domeniile insa cea mai importanta este Biblia si cărțile mai noi care consider ca o completează scrise de oameni care au fost si sint un exemplu ,de ex.cărțile lui Edgar Cayce,Franqois Brunne.Avem si autori romani care scriu adevărul ca pe un sf,cel mai bun exemplu e Radu Cinamar cu toate cărțile sale,sau Emil Streinu,majoritatea se găsesc si gratuit online.Nu cred ca se poate despărți spiritualitatea de tehnologie,pentru ca e un război împotriva duhurilor nevăzute care ne subjuga de mii de ani.

      Ștergere
    3. Cereti ajutor de la Dumnezeu, nu de la oameni. Oamenii s-ar putea sa va sfatuiasca gresit si sa o luati pe cai gresite. Postiti si rugati-va la Domnul Iisus Hristos si la Maica Domnului si sigur veti primi ajutor si sfaturi. Doamne ajuta!

      Ștergere
  6. Scarlat Demetrescu,Lorber,Urantia

    RăspundețiȘtergere
  7. DACA va simtiti "atrasi" de spiritualitate, mergeti la biserica. Acolo puteti afla Adevarul, Cuvantul lui Dumnezeu si transpunerea Cuvantului in practica. Sper ca nu vreti ca spiritualitatea sa fie un hobby ci chiar trairea dumneavoastra. Desigur, pentru cine nu vrea sa priceapa, va veni si varguta si atunci acela va stii deindata ce trebuie sa faca. Doamne ajuta!

    RăspundețiȘtergere