luni, 18 ianuarie 2021

PĂMÂNTUL SE VA INTOARCE ,CA SA VADA CE ESTE PE EL !

                                       

"Cel ce pastreaza numai pentru sine DARUL care de la Dumnezeu vine,nu stie sa Îi fie recunoscator Prea Sfantului nostru Binefacator,adica, Prea Sfantului Duh !"  

                     


                                  18 Ianuarie 2021,ora 6,09 !


                                   Dragii mei,


În aceasta dimineata ,aud un glas care spune ceva atre ingrijorator.

Glasul spunea asa:

                  "Pământul se va intoarce ,ca sa vada ce este pe el!"



Dragii mei,spuneam si nu de la mine spuneam, ci numai de la Duhul Cel Prea Sfant, ca Pămantul va fi inundat dinspre Apus spre rasarit circa 2/3 !

Dar nu inundat asa putin ,ca la o ploaie torentiala,ci sters tot de pe faţa sa.Vedeam cum vin muntii de apa dinspre Apus,iar in urma ramanea totul neted,fara absolut nimic la suprafaţa pămantului.

Asadar,decat sa ne certam unii cu altii,decat sa ne urâm si sa ne jignim,mai bine sa cadem in genunchi si sa cerem iertare Lui Dumnezeu si Maicutei Domnului pentru toate cate am gresit cu voie sau fara de voie.

Am vazut ca sunt persoane care ,nu cred in ceea ce citesc pe acest Blog al Lui Dumnezeu.Foarte bine,nu le obliga nimeni sa creada.Dar,atâta timp cât nimeni nu-i jigneste,nu au voie sa jigneasca .Cei care fac acest lucru urât, nu stiu altceva sa faca sau sa spuna,si-atunci ,ies in evidenta cu ceea ce stiu ei mai bine,adica,cu nimic! Sunt precum frunzele pomilor care stau pe jos toamna si iarna ,iar noi toti le ignoram,călcăm pe ele.

Cui nu-i place sau nu crede in toate cate citeste pe acest Blog, este liber sa treaca mai departe in pace si-n liniste ,si nicidecum sa marcheze locul cu injurii si cu jigniri.Aceste persoane,trebuie sa-si aminteasca ca toate cate fac si spun,se vor rasfrânge asupra lor si a celor dragi lor,din pacate,inzecit,insutit.

Asadar, protejati-va atat pe voi cât si pe cei dragi voua,infrânându-va limba , curatându-va sufletul si inima de rautatea ce s-a impietrit in ele.

Comentariile care sunt cu jigniri si injurii,cu vorbe urâte,NU VOR FI PUBLICATE !!!

                            Cu dragoste,Maria.



25 de comentarii:

  1. Da, casele lui Iohannis din Florida vor fi acoperite in citeva decenii de apa in crestere care va acoperii mai mult decit inaltimea cu care creste apa din topirea ghetarilor ci si cu scufundarea crustei uscatului sub greutatea apei plus dilatatia apei prin incalzire.
    Dar aici pare ca e vorba de ceva si mai grav ,de valuri uriase date de modificarea axei planetei Pamint ca urmare a schimbarii echilibrului apei din ghetari care vine si mai mult spre Ecuatorul Pamintului unde in timp lug pot creia noi Poli ai Pamintului si noi ghetari cu pretul scufundarii unor zone imense de scoata dar si aparitii de insule din continentele actuale si din oceane unde scoata se misca ridicind noi zone de uscat-insule unele vulcanice care prin poluare cu Sulf vor da foamete si in final intorcere chiar la reducerea caldurii solare cu acid sulfuric poate genera o NOUA Glaciatiune pe planeta Pamint-craciun

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Chiar daca, facem alte case.
      Oare nu e periculos sa dai la o parte crusta uscatului? Fara antibiotic eu n-as face-o. Dar ma rog, eu nu sunt tu sa ma manance sf. invidie pe dinauntru.
      Ma gandesc ca daca axa pamantului nu-i dreapta, sa-l trimitem la terapie sa fie. Platesti tu terapia sau doar iti dai partzuri regulat pe aici?

      Ștergere
    2. Vulgar ca de obicei este mesajul tau, r partz!

      Ștergere
  2. "Cel ce pastreaza darul pt el" Dumnezeu stie asta, pt ca nu veti intelege din cauza Adevarului care poate sa creeze confuzie si invidie,de aceea lumea nu este pregatita de ce va urma sa fie dupa Voia lui pe acest pamant.

    RăspundețiȘtergere
  3. Asa este doamna Maria aveti dreptate cu cei care aduc injurii la adresa dv.si unii altora.
    Ma uit ca peste tot in lume este o răutate de nedescris nu pot să-mi explic de ce?
    Multe neînțelegeri,rea vointa,lăcomie,și altceva bun nu.
    Nu am de ce sa ma plâng am muncit in viata mea mult dar BUNUL Dumnezeu și Maica Domnului au fost cu mine tot timpul si mai ajutat.
    Dacă mă vait de ceva este răutatea unor oameni pe care îi aud și văd.
    Nu pot sa suport răutatea unora cate aud si văd si ma gandesc ca Dumnezeu și Măicuță Domnului sa va mania odată si vai de sufletele noastre.
    Mulțumesc Bunului Dumnezeu ca nu stiu ce este ura,nu stiu sa urăsc pe cineva chiar dacă am mai suportat unele vorbe sa zic asa nu le iau in seamă ma rog pentru acel om să-l ierte Dumnezeu ca poate nu la invatat nimeni de copil cum sa se poarte si nu ia vorbit nimeni de Dumnezeu.
    Sincer ma doare când văd răutate si neînțelegeri.
    Sa cautam sa nu ne mai jigni sa lăsăm macar acest blog fratilor al doamnei Maria ne atacat de vorbe urâte si jigniri.
    Stiti cum se face când nu ne place ceva la tv.dam si schimbam canalul.asa si aici dar nu mai aduceți vorbe urâte va faceti singuri rau,stiu ce zic.
    Cred cu toata fiinta mea in BUNUL Dumnezeu și știu că doamna Maria are acest dar divin de la Dumnezeu.
    Haideți să-i mulțumim ca ne arata atât de multe lucruri,este si bine,putin spus bine ne învață în primul rând de credința sa ne rugăm să fim buni,sa ne iubim unii pe alții,nu credeti ca este suficient?
    Si inca ceva ,O face pe gratis.
    Sa stam bine sa ne gandim ca cea ce fac unii nu este bine.
    Cu mult drag si sa ne rugam cât mai avem timp,ca nu se stie niciodata cand va veni Dumnezeu cu mânie si sa nu ne găsească nepregătiți.
    Sa ne pregătim sufletul pentru viata veșnică acolo sa ne gandim nu la viata aceasta trecătoare,azi esti maine nu.
    Cu mult drag doamna Maria si eu va multumesc di tot sufletul pentru tot ce faceți va doresc Sanatate si sa fiti tare. Va pup si o zi binecuvântată tuturor BUNUL Dumnezeu și Maica Domnului să fie cu noi cu toți.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. La roman au constatat si strainii si nu apreciaza deloc ca unii romani sunt de parere ca sa moara si capra vecinului, ceea ce nu este normal si benefic sa gandesti asa.

      Ștergere
    2. Stiu o persoana care a fost pedepsita de Dumnezeu pentru rautatea ei si i s-au intamplat mai multe necazuri, a avut probleme de sanatate, inclusiv familia sa si cu toate acestea continua sa faca rau absolut tuturor oamenilor cu care intra in contact. Bunul Dumnezeu si Maica Domnului ii rabda mult, vad, dar Se si se satura si Divinitatea la un moment dat de atata rautate cata este pe lumea asta.
      Sa nu se mai planga aceia care fac rau ca Dumnezeu si-a intors fata Sa de la acestia. Ii rabda mult, dar il lasa si pe cel rau sa ii ia in primire ca tot au slujit raului.

      Ștergere
    3. Pai dna Maria, va deranjaza numai vorbele urate la adresa dvs sau si a celorlalti? Lui craciun ii permiteti toata gama de insulte ls adresa altor natii si la adresa presedintelui. Acelea nu va deranjeaza? De ce nu raspundeti niciodata cand va intreb de craciun, doar e slabiciunea dvs.

      Ștergere
    4. Nu cred ca dna Maria are preferinte. Dansa este obiectiva. Publica mesajele tuturor celor care se exprima civilizat, inclusiv mesajul de la 22.24.

      Ștergere
    5. 22.41 crezi prost.Multi au scris mesaje de bun simt dar care o contrazic si totusi nu le-a publicat dar craciun cu evreii lui si cu Iohannis nu o deranjaza. Asa ca lasa obiectivitatea ca nu e cazul.Si nu te mai baga in vorba neintrebat. Stiu ce vorbesc.

      Ștergere
  4. Se va întâmpla asta in acest veac ?

    RăspundețiȘtergere
  5. Schimbarea polilor ,rasturnarea pamantului vor fi in anii urmatori..pana la distrugerea pamantului vor mai fi 7 ani de necazuri apoi ce ati vazut dvs.in viziune.ape peste tot

    RăspundețiȘtergere
  6. De exemplu daca sar publica biblia in totalitate se va ajunge la nencredere si mai multa distrugere pentru ca pamantul se poate intoarce pe dos.Nu degeaba dumnezeu stie ce face si poate oricind sa ne dea o lectie chiar daca ne pune la mari incercari si a ne pregatii sa alegem cu precautie si sa nu profitam prea mult de mandria noastra.

    RăspundețiȘtergere
  7. https://www.youtube.com/watch?v=6XfETbs8dog Alte semne si evenimente ale Apocalipsei!

    RăspundețiȘtergere
  8. S-a implinit mesajul cu coloane de fum negru in SUD la o biserica in Giurgiu a ars camerele de aprins luminari si o icoana iar la Buzau un incendiu mare si negru accelerat de vint la 2km de cetru a ars undepozit de carcase de frigidere si uz casnic-craciun

    RăspundețiȘtergere
  9. Sa nu uitam de asteroidul din 2026!
    Sa nu uitam sa ne obișnuim cu purtatul măștii!
    Toate masurile care guvernele le iau in această perioada sunt doar un

    EXERCITIU/APLICATIE CONJUNCTURALA

    in vederea analizarii capacitatii de reactie a instituțiilor din fiecare tara, pentru ceea ce va urma in 2026 cand asteroidul va lovi pamantul.

    Revin cu completari pentru a se intelege de ce se iau aceste masuri.

    Toate guvernele stiu acest aspect si fiecare iau masuri din timp in functie de posibilități si de interes.

    Totusi, am sa mentionez ca acest asteroid se stie ca va pica in zona exacta a hotarului intre Iran si Turcia, la nord de Irak și Siria, precum si la sud de Armenia.

    Deoarece raza totala de distrugere a asteroidului este de 1000km, tarile din zona trimit o parte din cetatenii lor in Europa si Oman, bineînțeles ca sub pretextul ca acolo este razboi. (de mentionat este faptul ca in acea zona este razboi mereu, de sute de ani)

    Deci, au stabilit ca migratia sa fie in principal către Europa. Si va continua progresiv prin intelegerea intre tari. La schimb se oferă petrol.
    Atentie! Sa nu uitam de migrația de la anul când din nou sute de mii de imigranți vor invada Europa, insa organizat ca sa nu se mai creeze panică____

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Exact in zona nu se poate,ca nu se poate masura viteza lui cu precizie mare,asa ca poate sa cada oriunde,daca e sa fie. Si nici traiectoria nu poate fi calculata precis.

      Ștergere
  10. De mulți ani se anunță la televiziunile din vest ca barajele din Olanda sunt fisurate și dacă cedează va șterge 2/3din Europa.
    Acolo e cel mai mare pericol. Sper sa se oprească valul la Nădlac.

    RăspundețiȘtergere
  11. Oare așa arata Apocalipsa biblica?că în filmuleț?


    https://youtu.be/ApIbyGtPJqk

    RăspundețiȘtergere
  12. Sint surse care spun ca Papa a fost ucis inca din aprilie 2020 iar pe papa Francesco pe care il vedem ca pupa mina masonilor este doar o CLONA facuta de masoni si nu este papa adevaratul Francesco la fel au fost lichidati si mai multi episcopi iar in urma cu doua saptamini a fost lichidat si medicul papei.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. 02.30 nici tu nu esti real, ai fost lichidat demult si acum o clona vorbeste in locul tau. :))))) Toate tampeniile le credeti cu multa usurinta.

      Ștergere
  13. Sa adeverit legal de Spania

    RăspundețiȘtergere
  14. Si ce urli la mine cu 3 semne ale exclamarii?
    Nu-ti convine fata cum sunt, lumea e mare, usa e deschisa. Mergi cu Dumnezeu si nu te mai cotoii la mine atat!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Unde auzi tu ca se urla la tine? Ai vedenii si auzenii. Trebuie sa mergi la un psihiatru si sa urmezi un tratament care iti va face bine, te va ajuta mult.

      Ștergere
  15. Printre primele masuri care le va lua noul presedinte al SUA ,Biden,este respectarea acordului de la Paris pentru schimbari climatice,fie si numai pentru asta Trump meria sa piarda alegerile.
    Desi pentru echilibrul climatic al Pamintului, este mult prea putin si prea tirziu ca si cu coronavirusul ,Scapa cine poate, pentru ca raul cel mare este deja facut.-craciun

    RăspundețiȘtergere