luni, 4 ianuarie 2021

DUMNEZEU TATAL PRIVESTE CU MARE TRISTETE, LA LUCRUL MAINILOR SALE !

         4                                    

                            Dragii mei,

Desi era ceasul 6 dimineata,nu dormeam,ci stateam in pat cu ochii inchisi fiind,deoarece,asa vad eu cel mai bine toate Minunile si toate TAINELE divine.
Si astfel dragii mei, am in faţa ochilor mei inchisi pe Insusi Dumnezeu Tatal,asezat ca pe un Tron inalt,aici pe pămant.
Era imbracat intr-un vesmant rosu catifelat care facea multe valuri,era foarte larg,iar peste acest vesmant rosu, avea un altul de culoare albastra-violet.
Arata exact asa, ca in Sfanta Icoana de mai jos:
                         


Avea părul lung si alb argintiu , exact ca în sfanta  Icoana a SFINTEI  TREIMI, şi privea îngândurat la  Lucrul Mâinilor Sale, adică, la Cerul Sfant.
Eu eram in aceste momente,printr-o Taina divina,undeva in aer ,mai sus puţin, cam la înălţimea unui copac şi priveam la  DUMNEZEU  TATĂL care ţinea Mâinile Sale stranse la pieptul Său, înconjurat fiind , de  o Lumina albă transparentă, foarte strălucitoare, extrem de strălucitoare. Dumnezeu Tatal,privea de pe pamant la Cer si era tare ingandurat.
Clipă în care ,aud un glas care spune cu tristeţe aşa :


              "Dezamagirea unui Tata!
               În Faţa Lui Dumnezeu,inseamna ca-I iei scara vesnica!"
Si m-am intristat si eu foarte tare,vazand tristetea pe Chipul Tatalui Ceresc,la vederea a ce se intampla pe Pămant.
Dragii mei,CARTILE sfinte ale sfintilor Parinti,spun ca ,pe Dumnezeu a-L vedea este cu neputinta oamenilor.
Dar eu va spun fratilor, că orice suflet curat si plin de Credinta si Iubire, Il poate vedea pe Dumnezeu,atat cat voieste Dumnezeu ca sa i s-arate.
DUMNEZEU poate fi văzut de oamenii care cred cu tărie în el, dar şi celor cărora, DUMNEZEU voieşte să li se descopere !
Rugaţi-vă fraţilor, rugaţi-vă acasă, rugaţi-vă pe stradă în gândul vostru, în şoaptă, la SFANTA  BISERICĂ rugaţi-vă, şi veţi ajunge treptat ,treptat, să dobândiţi DARUL de a-L vedea pe DUMNEZEU şi pe MAICA  SFÂNTĂ !
Fiţi buni şi milostivi, faceţi numai lucruri bineplăcute LUI  DUMNEZEU şi MAICII  DOMNULUI,atat pe cat este omeneste posibil,si va veti castiga un loc binemeritat in Imparatia Lui Dumnezeu .
                         Cu dragoste şi preţuire, Maria.


9 comentarii:

  1. Doamna Maria cred nu are cum sa nu fie trist pentru noi.
    Suntem cernăuți,mințiți,trădați,de către semenii nostrii cum sa nu fie trist BUNUL Dumnezeu.
    Dumnezeu sa fie cu noi cu toți.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu, Masinca! Se uită cum nu faceti nimic. Doar trăncăniți si va dati teologi!
      Dumnezeu nu moaie posmagi.
      E timpul sa va autoeducati, daca popii nu v-au invatat ca Mantuirea se dobandeste prin multa munca. Nu cu vorba. Si nici doar cu rugaciunea si postul. Nici cu biserica nu va Mantuiti. Nimeni nu ia cu el in Cer casele sau bisericile.

      Ștergere
  2. SANATATEA nu e totul dar fara SANATATE nu ai nimic!!!
    Speranța moare ultima!

    VRETI SA FITI puțin MAI SANATOSI? Cautati pe Youtube ce zice Medium Medical Anthony William) despre alimentatie, boli, sanatate Eu am citit si am inceput incet incet sa pun in aplicare.Foarte interesant dar este in engleza, totusi cumparati cartea Med.ium Medical (este in romana) din librariile online si offline din Romania (are mai multe carti, eu recomand prima carte:Med.ium Medical, cea cu coperta alb albastru cu poza aceea cu plamanii adica Med.ium Medical -Secretele din spatele bolilor cronice si misterioase si cum te poti vindeca in sfarsit.Contine sfaturi de o intelepciune uimitoare precum si o cura de vindecare si de purificare de 30 de zile care va poate restabili sanatatea sau imbunatati starea generala de sanatate a organismului,mental, emotional si fizic.

    El explica cauzele bolilor cronice si misterioase si arata solutii de vindecare, ce alimente sa consumam ca sa ne vindecam si ce suplimente sunt foarte bune pentru vindecare.El are informatiile aceastea deoarece este cel mai cunoscut Medi.um Medical iar informatiile exacte, de o intelepciune vindecatoare si surprinzatoare le primeste de la un Spirit sau de la Sursa Divina(Dumnezeu), in cartea lui el ofera informatii si explica lucruri pe care medicina actuala nici nu le banuieste sau trebuie sa mai dureze cel putin 15-20 de ani ca sa le descopere medicina.

    E un Medi.um Medical fara egal si cartea Medi.um Medical e o carte revolutionara in sanatatea si medicina alternativa.El poate sa faca o citire spirituala in 10 minute si de 25 de ani el a ajutat foarte multa lume sa isi vindece o gramada de boli si sa isi restabilieasca sanatatea si vitalitatea.Cartea poate fi si un MANUAL pentru medici si terapeuti ca ceva adjuvant, complementar.

    De asemenea puteti intra pe site-ul lui scriind pe google:medicalmedium(punct com) sau scriind simplu Med.ium Medical.Are site si blog unde explica foarte bine, da sfaturi, indicatii si are articole despre cum sa iti imbunatatesti sanatatea si starea de spirit.



    ATENTIE:Cartea, video-urile si site-ul lui are aviz consultativ si informativ, este ceva COMPLEMENTAR si ADJUVANT tratamentului de baza dat de doctorii alopati.Deci NU intrerupeti SUB NICIO FORMA TRATAMENTUL ACTUAL si urmati sfatul medicului dvs alopat. Medi.um Medical vine doar in completare,ca si un ajutor in vindecare si in restabilirea sanatatii.





    Acestea fiind spuse, chiar va recomand filosofia si ajutorul nepretuit al lui Anth.ony William

    Am citit cartea si am inceput foarte recent sa ma mananc mai sanatos si rezultatele sunt sigur ca nu vor intarzia sa apara asa cum zic numerosi, foarte numerosi oameni pe care Ant.hony i-a salvat de la suferinta

    El foloseste o vindecare holistica si pune baza si pe spiritual...

    PS:Are un capitol pentru depresie si pentru stres(care implica si anxietatea)



    Cititi cartea sau cititi informatii pe site-ul lui(dar sunt in engleza) fiindca sunt absolut sigur ca o sa va simtiti mai bine si mai ales rau nu are ce sa ne faca, din contra, imbunatateste vitalitatea si starea generala de sanatate ca un tratament ADJUVANT, COMPLEMENTAR si MINUNAT, EFICIENT si super SIMPLU!



    Dumnezeu sa ne ajute pe toti sa ne restabilim starea de sanatate!

    RăspundețiȘtergere
  3. CREATORUL priveste cu tristete ce s-a ales din oameni si globul pamantesc-TOTI AM CONTRIBUIT LA DEZASTRE

    RăspundețiȘtergere
  4. Ma vad obligată să-ți răspund.
    În primul rând te iau politic am 41 ani munca.
    Ce fac eu cu adevarat nu pot sa ma laud.
    Cand faci ceva te lauzi?
    Eu cred ca nu ai inteles ca faptele bune se fac de fiecare dată a se lauda cu ele.
    Mulțumesc Bunului Dumnezeu ca nu am palate pe Pământ dar am in cer asa sa știi
    🤗🥰🥰 sper ca ai primit un răspuns bun.
    Hai pa tai tai fac ca un domn de aici de la doamna Maria de pe blog

    RăspundețiȘtergere
  5. Masinca cui ai raspuns concret?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cred ca mie,17.46,dar eu am intrebat pe 09:08,nu am intrebat ce produce d. Masinca

      Ștergere
  6. Intelesul e in continuarea celor 3 fraze antetioare.
    Data trecuta Israel s-a luptat cu Iisus acum mai tot Pamantul de va lupta cu Dumnezeu indusi la fel de orbeste si din tot felul de motive invludiv prin razboi armat si hule in fata Sa.
    Cum sa nu isi taie singuri scara catre sfintenie ? Dumnezeu e de vina ca ei sint fanatici si violenti nefiibd in stare sa ctrada minunile si sembele biblice care se vor tine lant ?
    Din frica teorii dogme cu erori tainuiri orgolii superficialitate le vor considera denonice sau facaturi orice altceva dar nu lucrari sfinte.
    Cine e de vina pt turnarea urgiei Judecatii devastatoare planetar ?

    RăspundețiȘtergere