miercuri, 13 ianuarie 2021

LA MORMANTUL LUI IISUS , AM SARUTAT MÂNA CALDA SI SFANTA A LUI IISUS HRISTOS !

      4                                                           

"Cel ce pastreaza numai pentru sine DARUL care de la Dumnezeu vine,nu stie sa Îi fie recunoscator Prea Sfantului nostru Binefacator,adica, Prea Sfantului Duh !"  

                     



                              Dragii mei, 

În aceasta  dimineata in zori,ma trezeste un fulger alb si orbitor de stralucitor,tresalt ca la un soc electri in patul meu, si astfel, cu ochii inchisi fiind vad ca nu mai sunt in patul meu, ci sunt intr-o Sfanta Biserica  in care picturile erau foarte sterse,erau decolarate din pricina vremii si a vremurilor.Aici,in aceasta Sfanta Biserica este foarte rece,simt ca-mi este frig.Vedeam usa de la intrare,dar nu vedeam Sfantul Altar din Sfanta Biserica.Vad insa,Turla foarte inalta,care venea din mijlocul Bisericutei si a carei pictura nu se mai vedea,era stearsa de vremurile care au trecut peste ea.

O forţă nevazuta imi spune ca sa privesc spre in faţă. M-am supus acelei forte nevazute si astfel,vadin faţa mea,mai multe camarute,incaperi mai mici.

Aici,chiar in faţa acestor mici incaperi,vad o lespede de piatra ce parea ca acopera un Mormant.

Era foarte multa umezeala in Bisericuta si chiar imi era foarte rece.Mi se spune de acea forta nevazuta ,ca sa privesc spre Usa Bisericutei. Privesc spre stanga ei cum intram pe usa, si vad un Cavou care era mai inalt la un capat. 

Cavoul era inconjurat de foarte multe flori,iar pe un sfert din suprafata Cavoului se afla o sfanta Icoana de mari dimensiuni.

În Sfanta Icoana Îl vad pe Mantuitorul nostru Iisus Hristos intins pe spate(culcat)care avea legat de mijloc, un giulgiu alb foarte luminos;ca Soarele de luminos.

Dragilor, in trairea mea, ma apropii de Sfanta Icoana,o privesc cu infinită bucurie si cu infinita iubire si ce vad? Il vad viu pe Mantuitorul nostru Iisus Hristos,in carne si oase.Vad Chipul viu al Lui IISUS din Sfanta Icoana ,impodobita cu multe flori.

Ma rog la Iisus din Sfanta Icoana si ma aplec ca sa o sarut.In aceasta clipa dragii mei, cand am sarutat Sfanta Icoana cu Iisus viu, El dispare din Sfanta Icoana,ca sa apara mai sus de mine,rastignit pe o Cruce mare,imens de mare.Iisus era tot viu, dar era rastignit pe Cruce.

M-am intristat foarte tare si chiar imi curgeau lacrimi fierbinti pe obraji.Iisus era acum OM si DUMNEZEU.Ca OM, S-a lasat rastignit pe Crucea imensa,ca Fiu al Lui Dumnezeu si ca DUMNEZEU fiind,mi-a ingaduit sa vad toate aceste Minuni.

Dragii mei, in clipa cand am sarutat Sfanta Icoana,am simtit pielea calda si catifelata a Mainii Lui Iisus Hristos.Îi vedeam pielea rozie si catifelata,Îi simteam caldura Mânutei Sale Prea Sfinte cu ,care I-a vindecat pe cei care L-au rastignit pe Cruce.Traiam un sentiment real, aievea! Am sarutat Mâna sfanta si calda a Lui Iisus Hristos!
  In spatele meu ,au aparut doi calugari ce erau imbracati cu vesminte negre.In acest moment , eu incercam ca sa le vorbesc si sa le spun ca IISUS este acolo, ca este viu si ca I-am sarutat chiar eu Mâna Sa prea sfanta,care era calda si catifelata. 

Dar calugarii, pareau ca nici nu ma vedeau si nici nu ma auzeau.

In dreapta Usii de la intrare,vizavi de MORMANTUL LUI IISUS HRISTOS, vad o masa din lemn, o masa obisnuita, dar care,avea pe ea  multe Vesminte preotesti si  toate de culoare deschisa,adica,  albe si aurii dar care erau decolorate de vreme si vremuri.

Vad din nou pe cei doi Calugari care ,intrasera in panica deoarece,nu stiau cum sa mai aranjeze SFANTUL MORMANT si ce sa mai puna pe el.



Ei cautau ca sa-l faca cat mai frumos,cât mai placut credinciosilor,dar mai ales,sa fie placut MANTUITORULUI HRISTOS si MAICII PREA CURATEI FECIOARE MARIA.

Eu îi vedeam pe ei cum alergau incolo si-ncoace,dar ei nu ma vedeau pe mine nicidecum,chir daca erau langa mine,  chiar daca se atingeau de mine,nu stiau ca sunt acolo,nu simteau ca s-au atins de ceva,respectiv de mine.

In stanga Mormantului Lui Iisus,vad ca mai exista un Cavou, dar pe acest cavou de langa Mormantul sfant,nu era nici macar o floare,nici macar o Iconita cat de mica,era gol.Nimeni nu avea grija de el.Nu stiu al cui era sau este acest mormant ce nu era deloc impodobit,dar stiu dragilor ca Mormantul Lui Iisus Hristos este Facator de Minuni.

            


Dragii mei,chiar daca IISUS HRISTOS nu este in acel Mormant al Său, El vine intr-o clipita cand omul credincios si cu infinita iubire ,se roaga Lui cu toata fiinta si din toata inima sa.

Trebuie doar sa credem din toata inima noastra si din tot sufletul nostru ,că Iisus este Fiul Lui Dumnezeu si al Prea Curatei Fecioare Maria,ca S-a nascut ,a crescut si S-a rastignit pe Cruce,pentru ca noi oamenii sa ne mantuim.

Sa-I aducem si noi dragilor, inchinare,slava, dragoste si iubire infinita Lui si Maicii Prea Curatei Fecioare Maria,si astfel, sa dobandim Imparatia Cereasca.

Si tot cu dragoste si cu infinta iubire,Maria.


 

6 comentarii:

  1. In 20 ianuarie la investire in SUA vor fi 15 000 de militari plus trupele speciale si se prevede o mare manifestatie si in alte orase americane.
    Dar chiar in cazul suspendarii lui Trump el tot nu-l poate opri pentru ca poate sa candideze peste 4 ani fiul sau care il poate numi in funcie numita pe tatal sau la Casa Alba.-craciun

    RăspundețiȘtergere
  2. Poate vi se descoperă și semnificația acestei descoperiri.Cred că S-a vrut să vi se transmită ceva.

    RăspundețiȘtergere
  3. Doamne Iisuse Hristoase, Fiul lui Dumnezeu, miluiește-ne, iartă-ne, călăuzește sufletele și cugetele noastre spre Sfîntă Voia Ta!

    RăspundețiȘtergere
  4. Slava Lui Dumnezeu
    Ce minune ati trăit doamna Maria
    Va multumesc din suflet ca ne IMPARTASITI si noua ce trăiți.
    Cu mult drag si multa sanatate va doresc o zi binecuvântată.

    RăspundețiȘtergere
  5. Marioara surioara, ma bucur pentru tine.Pa.pa.

    RăspundețiȘtergere