marți, 5 ianuarie 2021

AM VAZUT CUM SFANTUL IOAN BOTEZATORUL ,BOTEZA IN APA IORDANULUI !

4

                    Noapte de 7  ianuarie  2014 , ora 2,00 !

Eram  obosită şi m-am culcat pe la 12 noaptea. Am adormit iar pe la ceasul două  din noapte, somnul  meu este  topit de o lumina albă strălucitoare foarte,lumina care m-a trezit . 
Dar nu deschid ochii deoarerce,vedeam un CER frumos de ziuă, un  CER senin ,iar sub CER ,jos  pe Pământ se întâmplă  o mare Minune dumnezeiasca!
Şi nu stiu cum se intampla dragii mei,ca in clipa urmatoare sunt lângă o Apa mare curgătoare, Apa care are culoarea CERULUI  senin.
 Eu mă aflu în aer , chiar deasupra Apei, iar pe malul  acestei Ape curgatoare si foarte limpede care avea culoarea Cerului senin, văd o mulţime de oameni care aşteaptă  să intre în Apa IORDANULUI. Într-o clipă, o forţă nevazuta ma duce chiar  pe marginea  Apei  IORDANULUI !
Căci IORDANUL era această Apă de culoarea CERULUI  senin ! 
În mijlocul Apei limpezi ca lacrima, este chiar SFÂNTUL  IOAN  BOTEZĂTORUL  ! 
El era îmbrăcat în veşminte albastre catifelate ,precum şi cu un alt veşmânt sub acesta albastru,vesmant care avea culoarea roşie spre grena, dar tot catifelat. 
SFÂNTUL  IOAN  BOTEZĂTORUL arăta la  chip exact cum îl cunoaştem noi din sfanta  ICOANĂ  a Sa. ! 
Sfântul  Ioan Botezătorul se apleacă, şi astfel,vad cum cu mâna Sa dreaptă  ia Apă din IORDAN în căuşul  palmei Sale, apoi, toarnă Apa peste crestetul fiecărui om care vine la el. 
Cei care doreau a se boteza, intrau în Apă unul câte unul !
Dar iata ca ,aud un glas puternic care spune asa:


                               "Şi va botez!
                                 Şi va botez!  
Iar un alt glas ,striga cu mare bucurie asa:


                   Cu aceste cuvinte Doamne,ma botez in Apa Iordanului!
                    Şi ma botez,şi ma botez !" 

Şi văd dragilor,vad în continuare în mijlocul Apei  IORDANULUI pe SFÂNTUL  IOAN  BOTEZĂTORUL  îmbracat în aceleaşi veşminte albastre dar cu un alt veşmânt de culoare maro spre grena, pe sub cel albastru.
CERUL de deasupra RÂULUI  IORDAN strălucea ca o oglindă, şi chiar se oglindea în Apa  IORDANULUI ,astfel încât, Apa IORDANULUI devenise bleu-albastră ,precum CERUL  senin de deasupra ei.
O  Raza  aurie ca de Soare, venea  din Cerul sfant  până la MÂNA  SFÂNTULUI  IOAN  BOTEZĂTORUL care, cu căuşul palmei Sale  vărsa apă pe creştetul fiecărui  om care intra în APA  IORDANULUI, pe creştetul fiecărui credincios ce dorea ca să se boteze.
                                   
                              
Această  RAZĂ  aurie, mai strălucitoare  decât  Soarele  de pe Cer, era  ca  o  scara între CER şi Pământ , şi care scară a  rămas  aşa, atâta timp cât SFÂNTUL  IOAN  BOTEZĂTORUL  boteza  pe credincioşi.
Când Apa din palma SFÂNTULUI  IOAN  BOTEZĂTORUL  se revărsa pe crestetul celui care primea BOTEZUL, Lumina aurie se aşeza în aceeaşi clipă pe creştetul celui care se boteza ,de  IOAN  BOTEZĂTORUL! 
Iar creştetul celui botezat strălucea în acea clipă,precum Soarele de pe CER. 
Era  o Lumina  puternică, orbitor de strălucitoare ce stătea lipită de crestetul celui botezat !
Iar Raza aurie care  unea Cerul  cu Mâna  SFÂNTULUI  IOAN  BOTEZĂTORUL, a rămas în permanenţă ca o punte de Soare, atâta timp cât SFÂNTUL  IOAN  BOTEZĂTORUL  boteza.  
Iar apa care era revărsată pe creştetul fiecăruia care se boteza, era acoperită imediat (ca o pecete, ca un sigiliu), de Lumina  aurie, orbitor de strălucitoare.
De pe fruntea celor care se botezau curgea apă, iar pe creştet , le strălucea  LUMINA  aurie care acoperea  Apa din Mâna lui  IOAN  BOTEZĂTORUL !
Se aude un glas din CER  care a spus ceva ce m-a uimit şi mai tare :


               "Si facatorul de Minuni Nicolae...!"

Şi glasul s-a întrerupt, iar eu  văd în continuare Raza  aurie ce coborâse până pe Mâna  SFÂNTULUI  IOAN  BOTEZĂTORUL care, continua să boteze cu Apă din Iordan pe oamenii care intrau rând pe rând în Apă. 
Vedeam Raza care, strălucea precum  LUMINA  aurie ce pecetluia apa de pe creştetul fiecăruia care se boteza. Se alipea de creştetul celui botezat şi acolo stătea şi strălucea, până ce ieşea din Apa  IORDANULUI.
Dacă de jur împrejurul IORDANULUI totul părea de domeniul firescului, în IORDAN şi deasupra  IORDANULUI, LUMINA  aurie  a Lui  DUMNEZEU despicase CERUL în două, şi se revărsa peste IOAN BOTEZĂTORUL, şi pecetluia BOTEZUL  LUI  IOAN dat credincioşilor prin Mâna  Sa !
 Totul era strălucire, totul era MINUNE  DUMNEZEIASCĂ ! 
Din Cer coborau până pe Pământ,Cantecele Ingerilor Lui Dumnezeu.
Aşa cum auzim vara într-o  poieniţă murmur de cântec de păsărele, tot aşa ,se auzea Glasul ÎNGERILOR  lui DUMNEZE precum şi murmurul Apei  IORDANULUI care curgea  la vale, si care, era limpede şi strălucitoare ca de oglindă. 
La Soare ne putem uita, dar la  CERUL  care s-a  deschis deasupra IORDANULUI ,deasupra SFÂNTULUI  IOAN  BOTEZĂTORUL, nu ne-am fi putut uita, deoarece ,era orbitor de strălucitor ! 
Şi asta se întâmpla numai deasupra Apei  IORDANULUI, numai pe locul unde BOTEZA  SFÂNTUL  IOAN  PROOROCUL,
 ÎNAINTEMERGĂTORUL ! 
Şi IOAN  BOTEZĂTORUL  dragii mei, continua ca să boteze  în IORDAN, vegheat fiind , de   Însuşi  Bunul DUMNEZEU care revărsa LUMINA  SA  aurie, atât peste El cât şi peste creştetul celor botezaţi de IOAN , la IORDAN !

                            Cu dragoste şi cu mare bucurie, 
                                     Maria.

3 comentarii:

  1. apa IORDANULU ESTE TULBURE pentru ca trece pe sesuri argiloase-deci nu e albastra

    RăspundețiȘtergere
  2. Minunea de la Înviere când IORDANUL adică apa Iordanului se întoarce inapoi

    Cata minune și putere Dumnezeiască.

    RăspundețiȘtergere
  3. Adaugarea numelui sf.Nicolae are un sens diferit pt cei care au auzit sau citit despre cartea raposatului calugar George Vasii (Vasai) numita Ligurda in care povesteste cun Ioan Botezatorul prezentat cu alt nune ii revekeaza intre akte detalii din vrenea lui Iisus etc si faptul ca el a fost si acel Ilie care trebuia sa revina cit si ulterior sf.Nicolae.
    Calugarul a fost gasit spinzurat si apoi cartea si orice alta scriere i-a fost interzisa dar primul lucru dupa deces a fost declararea doliului international in ortodoxie in cinstea lui. Asta era pe vtenea fostului Patriarh BOR. Exista voci pe net care spun ca de fapt el ar fi fost ucis pt ca a deranjat ce a scris crima cu aprobarea Patriarhului. In mod normal nu doar cakugar dar Episcop sa fii daca te sinucizi esti excomunicat nu omagiat lucru care atunci cibd a fost pus in discutie s-a raspuns ca doliul a fost o pripeala pt ca le era drag calugarul.
    De un om care se declara preot si care lauda cel putin uciderea lui am aflat cind inca nu auzisem de Ligurda ci doar de un fost doliu controversat ca ce a deranjat cel mai mult nu a fost ideea reincarnarii ci o profetie mai veche pomenita acolo despre faptul ca o persoana deosebuta sfinta se va naste in familia Shalivahan lucru de nare importanta pt toata unanitatea.
    Dar mergind pe fir acest nume Shalivahan este numele unei foste dinastii antice indiene regasit in numele de fata al fondatoarei religiei Sahaja Yoga (intre timp decedata la o virsta venerabila) unde este recunoscuta ca fiind Dumnezeu insusi purtind si un nume spiritual care tine de unele nume atribute ale ipostasului hindus echivalent ca descriere cu Duhul Sfint. Aceasta religie nu e una care combate pe Iisus ci mai degraba este macar aparent sincretista cam ca si religia Bahai dar cu accent pe practica si cunoasterea esoterica de sine etc de care eu deja nu doar ca auzisem dar si practicasem o vreme incit sa fiu mukt mai in tema ca ei care se comportau ca niste mozaici fanatici contra crestinatatii incipiente a lui Iisus si a primilor ucenici. Citez de pe acel group de yahoo (Christian Orthodox Church) din acea vreme "Pacat ca sinteti mai multi ca v-am fi facut felul si voua satanistii dracului".
    Lucru care m-a socat incit pe moment m-am gindit xa poate nu sint preoti mai akes ca virbesu f urat inclusiv despre Patriarhul Daniel zicind cum ar fi ca Danut e o fetita fricoasa nu barbat adevarat ca fostul.
    Zic _Care Danut?
    _Ala de il iubeste prostimea si ii da bani pt masoni chipurile pt Catedrala.
    Cel mai mult m-a socat hotarirea lor exprimata clar de a face orice chiar si hula contra Duhului Sfint daca trebuie numai sa pastreze Biserica ca afacere profesionala data lor vesnic de Iisus.
    Zic _Cum ramane cu Noul Ierusalim care va veni si va uni toate popoarele laolalta ?
    _ Noi sintem Noul si nu avem treaba cu popoarele demonice, alea sa le uneasca antihristul cu blestemata lui de dictatura evreu nenorocit..

    RăspundețiȘtergere