joi, 7 ianuarie 2021

UN ATENTAT TERORIST CU STICLE MOLOTOV ?

                                  6 Ianuarie 2021,ora 6,09 !


                                 Dragii mei,


În aceasta dimineata,ma trezeste un glas care spune asa:

                   "Sticlute molotov!

                      Sticlute molotov!"

Clipa în care,vad pe o strada un camion cu usile din spate deschise in care se vedeau niste lazi din lemn ,lazi stivuite.In faţa acestor lazi,din mersul camionului cu usile din spate deschise sta un barbat tanar care rade,se distreaza.

Cum se distreaza? Aruncand din camion niste sticlute aprinse.

Auzeam glas:

                   "Sticlute molotov!

                      Sticlute molotov!"

Camionul tocmai trecuse prin faţa unei benzinarii si mergea incet,deoarece,in faţa benzinariei langa o pompa de benzina(daca am vazut eu bine)oprise un Autocar alb,un Autobuz.In clipa in care Autocarul a incetinit si a oprit pe dreapta langa pompa de benzina,o sticluta molotov ajunsese deja sub autocar roata dreapta faţă;fusese aruncata din camion,urmand ca acel barbat sa mai arunce alta ce era pregatita deja.Dupa ce o aruncase pe prima,radea ca un nebun,dar si spunea cuvinte pe care nu le intelegeam.

Dragii mei, din pacate,vom auzi de un Atentat asupra unui autobuz sau autocar care s-a oprit pe dreapta si asupra caruia au fost aruncate sticle molotov.Daca acolo era benzinarie sau vreun mall,eu nu stiu sigur.La prima vedere ,parea ca e benzinarie.

Unde se va intampla anume sau cand,eu nu stiu a va spune.Minunat ar fi ca nimeni din acel autocar sa nu aiba de suferit,si nici din pietoni.

Dumnezeu si Maicuta Domnului sa-i ocroteasca!

                                   Cu dragoste,Maria.



37 de comentarii:

  1. Ce vedeti cu americanii ?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. https://ortodoxia.ro/article/colonelul-gheorghita-cel-pe-care-iohannis-l-insarcinat-cu-coordonarea-vaccinarii-la-nivel-national-s-vaccinat-prin-wi-fi

      Ștergere
  2. Tipic,Un camion furat ca si cel de acum citiva ani ,pe care l-ati prevazut, de la Nisa.-craciun

    RăspundețiȘtergere
  3. Dictatorul Iohannis si-a chemat din nou ministrii la raport la Cotroceni,total neconstitutional' a treia sau a patra oara in timp de doua saptamini.-craciun

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. 09.31Uite unde era expertul in constitutie! Hahaha!

      Ștergere
    2. Anonim 20;17, lumineaza-ne tu daca esti troll cu carte. Troll sigur esti, dupa maniera suburbana de comportament.

      Ștergere
  4. Patru morti la incidentul de la senatul SUA generat de votul multiplu prin corespondenta al democratilor.
    Citi morti vor fi in Romania la ''Revolutia Nationala' prevazuta de istoricul Troncota din Sibiu.???
    Sper ca nu citu au fost la rascoala anti-arendasilor evrei din 1907.-craciun

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cred ca mata esti un alt "craciun"; sunteti mai multi si aveti stiluri diferite.

      Ștergere
  5. https://www.facebook.com/citestebibliaortodoxa/photos/a.130664815367836/190173919416925

    RăspundețiȘtergere
  6. Domnul Iisus Hristos mi-a spus ca la caderea frunzelor ii va arde,ceea ce inseamna ca din toamna anului 2021 pana in iarna sau pana cel tarziu in primavara anului 2022 va avea avea loc Prima Trambita a Apocalipsei in plinatatea ei cu foc din cer de meteoriti si grindina care vor arde o treime din copaci de pe intreg Pamantul si toata iarba verde producand foamete mondiala!Pana acum n-am vazut decat o mica parte a Primei Trambite cu arderea padurilor Amazonului din America,si a padurilor Californiei,si a celor din Australia!Desavarsirea sau plinatatea aceastei trambite va incepe din toamna anului 2021 dupa semnarea accordului de pace dintre AntiHrist cu Israel,Palestina,tarile arabe si alte tari din intreaga lume!Aceasta foamete mondiala de alimente va veni in primul rand din cauza foametei globale spirituale si din pricina pacatelor si faradelegilor oamenilor!Sa ne intoarcem la Tatal Ceresc Elohim,Iehova Dumnezeu si la Domnul Iisus Hristos si sa implinim Tot Cuvantul Lor pana nu e prea tarziu,pocaindu-ne de toate pacatele si faradelegile si sfintindu-ne vietile cu ajutorul Duhului Prea Sfant,adica implinind roadele Duhului Prea Sfant,nu faptele firii pamantesti!

    RăspundețiȘtergere
  7. https://www.facebook.com/AdevarPentruViata/photos/a.208917239933938/858348494990806

    RăspundețiȘtergere
  8. Doamne, Apara si Pazeste-ne de aceste minti bolnave! ce bucurie poti avea de pe urma suferintei semenului tau cand e atata loc sub Soare, pentru toata omenirea?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nici 10% din suprafata locuibila a Terrei nu este locuita! Deci este loc pentru toata lumea, intr-adevar!

      Ștergere
  9. https://www.mediafax.ro/life-inedit/timpul-trece-mai-repede-acum-decat-in-orice-moment-din-ultimii-50-de-ani-ce-se-intampla-cu-pamantul-si-ce-spun-oamenii-de-stiinta-19853498

    RăspundețiȘtergere
  10. https://www.mediafax.ro/life-inedit/timpul-trece-mai-repede-acum-decat-in-orice-moment-din-ultimii-50-de-ani-ce-se-intampla-cu-pamantul-si-ce-spun-oamenii-de-stiinta-19853498

    RăspundețiȘtergere
  11. Nu mai este control.
    Minți criminale care nu vad de cât distractie prin ce fac.
    BUNUL Dumnezeu și Maica Domnului să fie cu noi cu toți.
    Cu mult drag doamna Maria si multa sanatate va doresc.

    RăspundețiȘtergere
  12. La Multi Ani.
    Sfântă zi de astăzi sa va aduca bucurie și fericere

    RăspundețiȘtergere
  13. Trump nu spune ca a pierdut alegerile el spune ca;'Americanilor le-a fost furate alegerile'.
    Ce sa mai spuna Romanii cu alegerile inversate de acum o luna,precum cele ale evreo-bolsevicilor din 1946 cind au inversat votul lor cu al PNT-ului care in realitate cistigasera alegerile cu 80 procente ,iar rezultatul l-au vazut romanii timp de 80 de ani si-l vor mai vedea cel putin 80 de ani.
    De aceia furtul electoral este cel mai grav act de Coruptie si crima cu urmari maxime in timp lung ,afectind viata oamenilor in toate structurile ei.-craciun

    RăspundețiȘtergere
  14. Tratamente pentru Covid confirmate de experți medicali și cenzurate de sataniștii globaliști


    ,,Nu există nici un remediu pentru COVID-19. Prin urmare, trebuie să vă facem viața imposibilă cu măști nesănătoase, distanțări sociale oribile și blocaje distructive și ... să fiți injectați cât mai curând posibil cu un vaccin nesigur!” -    Acesta este mesajul mass-media și al liderilor politici

       Dar este adevărat? Nu există un tratament eficace pentru Covid-19?

    Experți medicali de renume din întreaga lume arată o realitate foarte diferită. Au tratat cu succes zeci de mii de pacienți cu Covid în câteva zile și au un mesaj de salvare a vieților pentru omenire. Potrivit acestor practicanți experimentați, există într-adevăr tratamente foarte sigure, extraordinar de ieftine și uimitor de eficiente pentru COVID-19 care pot pune capăt pandemiei. Totuși, se întâmplă ceva nebunesc: spre uimirea tuturor, mafia mass-media și organizațiile guvernamentale corupte fac tot ce le stă în putință pentru a ascunde aceste remedii de lume. Medicii care tratează pacienții Covid cu un succes extraordinar, sunt opriți agresiv și informațiile lor sunt cenzurate. De ce se întâmplă acest lucru, se explică la sfârșitul acestei postări. Deci, asigurați-vă că citiți până la sfârșit.

    Mai jos veți găsi câțiva oameni de știință și medici care promovează remedii eficiente pentru COVID-19. Există totuși mai mulți experți medicali la nivel mondial care practică aceste protocoale. Alianța Mondială a Medicilor, de exemplu, este formată din mii de medici și sute de mii de asistenți medicali din întreaga lume.

      Profesorul Didier Raoult

    Medic și microbiolog francez. Predă boli infecțioase la Facultatea de Medicină a
    Universității Aix-Marseille. Considerat o autoritate mondială în domeniul bolilor infecțioase. A condus o sută de teze medicale și doctorate universitare.

    La începutul pandemiei, profesorul Raoult a început să trateze pacienții cu Covid cu un medicament existent de peste șaizeci de ani și renumit pentru siguranța și eficiența sa în înfrângerea coronavirusurilor: hidroxiclorochina.

    În țările în care hidroxiclorochina este utilizată pe scară largă, practic nu există COVID-19! Profesorul Didier Raoult a tratat peste patru mii de pacienți cu hidroxiclorochină + azitromicină și practic toți s-au recuperat, cu excepția unui număr foarte în vârstă care aveau deja mai multe afecțiuni de sănătate mortale. Rata sa de succes a fost de aproape 100%.

       Dr. Simone Gold, MD, JD, FABEM

    Fondator al America’s Frontline Doctors. Purtător de cuvânt pentru 600 de medici care
    l-au informat pe POTUS despre daunele cauzate de blocări. A lucrat în Washington D.C. pentru chirurgul general, precum și pentru președintele Comitetului pentru Muncă și Resurse Umane.

    Posta pe Twitter că țările care administrează HCQ au o rată a mortalității cu 79,1% mai mică. Când HCQ este administrată în stadiile incipiente ale COVID-19, există o rată de supraviețuire de 100% :


     Aceasta a fost cenzurată pe FB si Twitter și după discursul public cu un grup de medici (pe care l-am publicat si eu pe blog) a fost concediată din clinica în care lucra.

    RăspundețiȘtergere
  15. Dr. Vladimir Zelenko, MD

    Medic de familie cu o experiență de douăzeci de ani. A dezvoltat faimosul protocol
    Zelenko. Avocat global al tratamentelor eficiente pentru COVID-19 (și despre acesta am publicat un articol în blog). În New York, medicul de familie Dr. Vladimir Zelenko a tratat peste 500 de pacienți covizi cu hidroxiclorochină + zinc + azitromicină. De asemenea, a avut o rată de recuperare de 100%, cu aproape niciun efect secundar și fără spitalizări. Odată cu trecerea timpului, Dr. Zelenko a ajutat deja o mie de pacienți covizi să se recupereze, de obicei în câteva zile. El a dezvoltat un protocol pentru tratarea COVID-19, care a devenit faimos în lume și salvează viețile a zeci de mii de oameni din întreaga lume. Se numește Protocolul Zelenko și constă în administrarea hidroxiclorochinei (HCQ), combinată cu zinc și azitromicină.

     Această imagine prezintă dozele recomandate de Dr. Zelenko:

    Modul în care funcționează acest tratament este foarte simplu. Practic, ZINCUL este cel care ucide virusul. Cu toate acestea, poate fi greu pentru zinc să pătrundă în peretele celular. Aici intervine HCQ: ajută la spargerea peretelui celular, astfel încât zincul să poată distruge apoi virusul. Azitromicina ajută la prevenirea infecțiilor suplimentare. Doctorul Vladimir Zelenko explică așa: ,,Hidroxiclorochina este arma care trage glonțul, adică zincul, iar azitromicina este o vestă de protecție.”

     Quercetina poate fi un înlocuitor al HCQ :


       Dr. Rob Elens, MD

    Proprietar al Peel Medical Center din Olanda. Conduce mii de medici care susțin
    tratamente de lucru pentru COVID-19. Fondator al platformei naționale de auto-îngrijire pentru a depăși COVID-19. Acest succes incredibil a inspirat mulți alți medici din întreaga lume să înceapă să utilizeze același medicament. În Olanda, Dr. Rob Elens a dat tuturor pacienților săi covizi hidroxiclorochină combinată cu zinc și a înregistrat o rată de recuperare de 100% în medie de patru zile. Nimeni nu trebuia internat.

    Alături de alți 2.700 de alți profesioniști din domeniul medical, a trimis o scrisoare guvernului olandez, pentru a apăra hidroxiclorochina și pentru a le cere să o includă în protocolul standard. Dr. Elens și alți medici olandezi au creat un site web „COVID-19 Self Care”  https://zelfzorgcovid19.nl/  , cu informații despre prevenirea și depășirea COVID-19, utilizând HCQ și Zinc.

       Dr. David Brownstein, MD

    Unul dintre cei mai importanți practicanți ai medicinei holistice. Dezvoltarea unui
    tratament holistic pentru COVID-19 cu o rată de recuperare de 100%. Director medical al Centrului de Medicină Holistică din West Bloomfield, MI. Holistic înseamnă „întreg”. Această abordare medicală merge mai adânc decât alopatia ortodoxă, deoarece privește bunăstarea fizică, mentală, spirituală și emoțională a unui individ înainte de a recomanda un tratament. Terapiile holistice tind să sublinieze nutriția adecvată și evitarea substanțelor - cum ar fi substanțele chimice - care poluează corpul. Tehnicile lor sunt neinvazive.

    Fiind un practicant holistic cu experiență, Dr. Brownstein a început să-și trateze pacienții cu covid cu un protocol natural și sigur care include vitamina C și iod intravenos, peroxid de hidrogen nebulizat, împreună cu administrarea orală de vitamine A și D. Dr. Brownstein a spus următoarele: ,, Am tratat peste o sută de pacienți și toți sunt bine. Nimeni nu a fost internat sau ventilat. Am avut o rată de succes de 100%. Am tratat pacienți foarte bătrâni și foarte bolnavi și am crezut că mor. Dar acești pacienți se îmbunătățesc cu aceste terapii.”

      Dr. Brownstein a văzut că peste 120 de pacienți cu Covid se recuperează, după ce i-au tratat cu peroxid de hidrogen nebulizat, iod intravenos + vitamina C și vitamine orale A și D. Dr. David Brownstein a început să scrie despre tratamentul său holistic pentru COVID-19 și a fost sever mustrat de Comisia Federală pentru Comerț. A fost obligat să nu mai raporteze despre protocolul său de salvare a vieților oamenilor.

    RăspundețiȘtergere
  16. Dr. Joseph Mercola

    Un lider mondial în educația științifică despre sănătatea naturală este doctorul Joseph
    Mercola. Acest pionier recunoscut pe plan internațional a primit numeroase premii și distincții. În 2009, Dr. Mercola a fost numit cel mai bun schimbător al practicilor pentru sănătate de ultimă generație. Dr. Mercola confirmă eficiența peroxidului de hidrogen în combaterea infecțiilor respiratorii și rezumă cum funcționează:

      ,,Peroxidul de Hidrogen se află în interiorul și în exteriorul celulelor dvs. la niveluri scăzute, gata și așteaptă să fie generat în cantități mai mari de îndată ce un agent patogen este detectat de sistemul dvs. imunitar. Nebulizarea Peroxidului de Hidrogen în sinusuri, gât și plămâni (prin sprayere), este o modalitate simplă de a spori expresia naturală a peroxidului de hidrogen a corpului pentru a combate infecțiile.”

      ,, Pe lângă faptul că are efecte virucidale directe, iodul îmbunătățește funcția celulelor albe din sânge și producția de hormoni tiroidieni. Acest lucru oferă o creștere metabolică a celulelor albe din sânge pentru a crește proprietățile antimicrobiene ale peroxidului de hidrogen, care este un mod în care sistemul imunitar funcționează pentru a ucide agenții patogeni.”

      ,,Vitamina C crește, de asemenea, producția de peroxid de hidrogen atunci când este utilizată în doze mari, în timp ce vitamina A ajută la modularea sistemului imunitar. Cumpărați un nebulizator de birou și depozitați peroxid de hidrogen de calitate alimentară, iod Lugol și puțină soluție salină. În acest fel, aveți tot ce aveți nevoie și puteți începe tratamentul acasă la primele semne ale unei infecții respiratorii.”


    În cazul unor pneumonii gripale Peroxidul de Hidrogen intravenos a salvat viața a jumătate din pacienți care altfel ar fi murit. Zece dintre aceștia delirau și trei erau în comă. Peroxidul de Hidrogen le-a salvat viața și s-au recuperat complet.

       Dr. Richard Bartlett, MD

    A fost responsabil pentru furnizarea de îngrijiri medicale de calitate statului Texas timp de 7 ani. Este specializat în medicină generală, chirurgie generală și medicină de familie. De când a început pandemia, Dr. Bartlett a tratat cu succes peste 500 de pacienți cu COVID-19 cu o rată de succes de 100%, folosind un bine cunoscut medicament pentru astm Budesonide. Acest tratament este utilizat și în Taiwan, Japonia și Islanda, unde foarte puțini oameni au murit din cauza Covid-19, la populații de zeci de milioane de oameni!

    Într-un interviu acordat „America putem vorbi”, Dr. Bartlett ne spune că o doamnă care suferea deja de două tipuri de cancer și al cărei corp era slab din cauza chimioterapiei, a primit COVID-19. Era pe moarte ... Doamna a fost tratată cu Budesonide și câteva zile mai târziu a lucrat din nou în ture de opt ore.

      „Zile întregi am crezut că voi muri. La câteva ore după ce am luat tratamentele cu Budesonidă de acasă, am știut că voi continua. A doua zi m-am simțit mai bine. A treia zi m-am simțit mult mai bine. În a opta zi m-am simțit fabulos. În a zecea zi, am dat rezultate negative. Și acum am putut să-i ajut pe ceilalți. ”

          Francisco Bejarano, supraviețuitor Covid

      „Dacă nu aș fi văzut videoclipul de success al doctorului Bartlett și dacă nu aș fi avut mijloacele necesare pentru a lupta, pentru a pleda și pentru a cere în cele din urmă să mi se prescrie Budesonida, cred că aș fi fost în spital pe un ventilator și probabil că nu aș mai scrie această scrisoare.”

         James Lloyd, supraviețuitor Covid

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Locuiesc linga un lac de cimpie unde concentratia iodului e foarte mare(pestii nu pot trai in acest lac). Au fost ani in care nu faceam baie in lac si iarna aveam guturai, trebuia sa am batista in dotare. In ultimii ani,fac cel putin 20 bai( apa e calda si e usor de stat mai mult in apa). Nu mai stiu ce e aia batista. Ma intrebam cum apare efectul terapeutic-se pare ca se datoreaza substantelor din apa,dintre care stiu ca iodul predomina,plus vitamina D care se produce cind faci plaja

      Ștergere
  17. Prof. Dan Nicolau

    ARC Future Fellow și profesor asociat la Universitatea de Tehnologie din Queensland.
    Diplome în inginerie electrică (BEng / Hons), matematică aplicată (BS, MS) și un titlu de doctor în matematică biologică (DPhil, Oxford), BM BCh de la Oxford University Medical School (românaș de-al nostru dragilor).

       ,, …dacă păstrăm 60% dintre oameni în afara spitalului folosind Budesonidă, atunci, ei bine, acesta este genul de lucruri peste care aruncăm un grătar. ”

           Prof. Dan Nicolau, Universitatea din Oxford

    Tratamentul cu Budesonidă mai include Biaxin, Aspirină și Zinc, astfel:

        Biaxin inhibă creșterea agenților patogeni atipici și este prescris în mod obișnuit pentru a trata infecțiile bacteriene și pneumonia dobândită în comunitate;

       Aspirina are potențialul de a inhiba replicarea virală, leziunile antiinflamatorii și anti-pulmonare, precum și agregarea anti-trombocite;

       Zincul restabilește funcția celulelor imune epuizate și are potențialul de a spori imunitatea antivirală;

     Protocolul de utilizare a Budesonidei îl găsiți aici: https://budesonideworks.com/budesonide/

     

    RăspundețiȘtergere
  18. CENZURA  

    Întregul blog medical al Dr. David Brownstein a fost scos de pe internet. Un blog cu decenii de expertiză medicală, tratamente dovedite și speranță extraordinară pentru umanitate a fost complet eliminat.

    Dr. Rob Elens, care îi vedea pe toți pacienții săi în recuperare la câteva zile, a fost mustrat de inspecția medicală din Olanda. I s-a poruncit să nu mai salveze viețile pacienților săi, altfel își va pierde permisul medical. A trebuit să-i lase pe oameni să moară! Dr. Elens a realizat mai multe videoclipuri pentru a informa oamenii despre remedii pentru COVID-19 ... care au fost imediat eliminate de YouTube. El spune: ,,Guvernele spun că nu există tratament pentru Covid-19. E o minciună. Este înșelăciune. Nu vor să vindece Covid-19 pentru ca toată lumea să primească vaccinurile.”

     Dr. Richard Bartlett este murdărit și calomniat pe tot internetul, în încercarea de a convinge omenirea că tratamentul său nu este bun. Faptul că a văzut peste cinci sute de pacienți recuperați este complet ignorat. Faptul că aceste tratamente au prevenit zeci de mii de decese în Islanda, Japonia și Taiwan este, de asemenea, complet neglijat.

     Mass-media îl calomniază pe fiecare medic care tratează cu succes pacienții cu Covid. Nu există cuvinte care să descrie aceste infracțiuni media. Reporterii mass-media au devenit forța de muncă a celor mai răi criminali din istoria umanității, care ucid milioane de oameni ascunzând tratamente care i-ar fi putut salva pe ei și familiile lor. Este prea nebunesc pentru cuvinte.

     Dr. Stella Immanuel, care a ajutat peste 500 de pacienți Covid să se recupereze, este, de asemenea, atacată de mafia media, care nu se oprește de la nimic pentru a suprima adevărul despre tratamentele de succes pentru Covid. Ea afirma: ,, 200.000 de decese fără sens. Mască, blocaje, afaceri distruse, copiii noștri hărțuiți, biserici închise când avem tratament și prevenire eficace.”

     ,,Vă rog să-mi răspundă cineva. FDA, CDC, CNN, CNBC, FB, TWITTER, GOOGLE și OMS sunt conduse de oameni? Cum pot fi atât de răi?”

      Dr.Joseph Mercola - Google a interzis acest expert medical premiat, iar platforma sa a pierdut 99% din traficul web peste noapte. Aici aveți adresa web a site-ului său: https://www.mercola.com/ . Aș putea continua despre cenzura criminală și fără precedent care se aplică comunității medicale și științifice din întreaga lume, pentru a suprima informațiile care pot salva viețile a milioane de oameni prețioși.

     Aveți aici Planul Controlului întregii Lumi : https://www.stopworldcontrol.com/full/

    RăspundețiȘtergere
  19. „Dacă libertatea de exprimare ne este luată, atunci am putea să fim conduși, muti și tăcuți, ca oile la sacrificare.”

             George Washington - Primul președinte al Statelor Unite ale Americii

     Studiile frauduloase descalifică medicamentele sigure pentru Covid-19

    În afară de cenzură, se întâmplă altceva și mai rău: fostele instituții științifice respectate,
    precum The Lancet din Regatul Unit, comit fraude vulgare cu studii false, pentru a discredita tratamentele care salvează viețile. Lancet a publicat o lucrare care se presupune că „a dovedit” cât de ineficientă și de fapt dăunătoare este HCQ. Rezultat? Întreaga lume a început să respingă acest medicament (în Franța a fost interzis prin Ordin al ministrului sănătății). La scurt timp după lansarea acestui studiu, mai mulți oameni de știință au expus acest raport ca o înșelătorie rușinoasă. Era plin de date false și nu avea deloc valabilitate științifică. Acest lucru a trimis o undă de șoc prin comunitatea științifică internațională, deoarece acest tip de fraudă aparentă spulberă credibilitatea instituțiilor care au fost considerate cândva surse de încredere.


       Uciderea în masă a OMS

    O altă cercetare a fost făcută de Organizația Mondială a Sănătății, care a testat HCQ pe 3.500 de pacienți din 400 de spitale din întreaga lume. Spre groaza tuturor, au murit până la o treime din toți pacienții! Organizația Mondială a Sănătății a publicat aceste numere oribile și, ca urmare, hidroxiclorochina a fost interzisă în mai multe țări. Un expert medical inteligent, Dr. Meryl Nass, s-a gândit: „Cât de ciudat… în mâinile unor adevărați practicanți medicali HCQ vindecă zeci de mii de pacienți, practic fără decese. Cu toate acestea, în mâinile OMS aceasta ucide o mie de oameni ... ”

    Ea a analizat cu atenție acest studiu și a descoperit ceva oribil: Organizația Mondială a Sănătății le-a dat pacienților lor doze absurde și letale de HCQ. Dr. Nass a dezvăluit: ,,Testele OMS utilizează doze excesive, periculoase de HCQ. Aceste teste nu testează beneficiile HCQ pe Covid-19, ci mai degrabă testează dacă pacienții supraviețuiesc dozelor toxice, non-terapeutice.”

    RăspundețiȘtergere
  20. De extraterestrii nu se mai aude nimic?!?! A trecut și anul acesta si nu au aparut! De ce stau ascunși?!?! Nu ne-au ajutat nici cu pandemia și nici cu valul acesta de cutremure. Oare ce interes au extratereștrii!?!?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Tu nu intelegi ca santem aici ?
      Plus Atantii..

      Ștergere
    2. Sa te trezesti tu si sa treci la treaba😂😂. Pamantul e scoala, iar ET nu isi doresc sa ramai repetent

      Ștergere
  21. Deci cu alte cuvinte OMS a făcut testul pentru a demonstra cât de nocivă este HCQ, premeditate malefic…

     ,,OMS și alte organizații au conspirat să administreze doze excesive de HCQ pentru a crește numărul de decese. Făcând acest lucru, ei răpesc miliardelor de oameni un medicament sigur și ieftin.” – spune ea.

        De ce sunt interzise vindecările Covid?

    Întrebarea pe care o avem cu toții este: de ce naiba fac asta? Care ar putea fi motivul lor trimițând milioane la moarte, lipsindu-i de toate leacurile ieftine și eficiente pentru COVID-19? Dacă ați acordat o anumită atenție în timpul acestei pandemii, este posibil să fi observat deja că o serie de lucruri se remarcă. De exemplu, chemarea de a vaccina întreaga lume cât mai repede posibil.

     „Ei bine, ce este în neregulă cu asta?” S-ar putea să întrebați. „Vaccinăm pe toată lumea de zeci de ani, nu-i așa? Nu este un lucru bun? ” Da, în sine este. Cu toate acestea, există ceva ciudat la acest nou vaccin, sau mai bine zis la noua serie de vaccinuri care sunt în curs de desfășurare.

    În primul rând, de ce guvernele vor să vaccineze pe toată lumea cu orice preț, când sunt conștienți de faptul că există diferite tratamente de milioane de ori mai ieftine, mai sigure și mai eficiente? În mod normal, durează cel puțin zece-douăzeci de ani pentru a dezvolta un vaccin sigur. Pot exista reacții adverse foarte grave. Acum oamenii au murit deja sau au devenit paralizați în primele studii cu vaccinuri Covid. Kill Gates a declarat în mod deschis că cel puțin 700.000 (!!!) de persoane vor suferi de efectele secundare ale vaccinurilor. Gândește-te la asta ... șapte sute de mii de victime ale vaccinului - cel puțin! Numărul real al victimelor va fi, fără îndoială, mult mai mare. Deoarece acolo unde este nevoie în mod normal de zece până la douăzeci de ani pentru a face un vaccin sigur, acum se face în CÂTEVA LUNI! Testele de siguranță necesare sunt omise radical.

    De ce fac asta? De ce să suprimi medicamente sigure, ieftine și aproape 100% eficiente, pentru a impune un vaccin nesigur, scump și periculos?

    Următorul documentar cu Dr. Carrie Madej explică în detaliu ce este în neregulă cu vaccinul. Dr. Madej studiază vaccinurile de douăzeci de ani și a descoperit că planul este de a utiliza viitoarele vaccinuri Covid pentru a introduce diverse tehnologii noi în corpul uman. Ea vorbește despre nanotehnologie care va aduce roboți invizibili în corpul nostru, care pot face nenumărate lucruri: https://www.stopworldcontrol.com/madej/

    RăspundețiȘtergere
  22. De la Vaccin la Tiranie  

    Dr. Madej dezvăluie modul în care ADN-ul nostru poate fi transformat permanent de
    aceste vaccinuri, deoarece acestea sunt create pentru a reprograma ADN-ul uman. Mai mult, vaccinurile vor fi legate de sisteme globale de control, în care numai persoanele care vor accepta toate noile vaccinuri își vor păstra libertatea de a funcționa în societate. Mandatele pentru masca de față sunt o pregătire pentru acest lucru: numai persoanele care poartă o mască de față au voie să cumpere, să folosească mijloacele de transport în comun, să meargă la serviciu etc. Doar copiii cu măști de față au voie să meargă la școală, etc.

    Vaccinul va fi doar următorul pas: dacă nu sunteți vaccinat, veți primi eticheta „pericol pentru public”. Astfel, Covid-19 este manipulat pentru a fi o scuză pentru stabilirea unui nivel cu totul nou de control totalitar de către autorități. Treziți-vă până nu va fi prea târziu….

    Toți CEO ai corporațiilor farmaceutice și media, împreună cu medicii și politicienii care au orchestrat tot acest război biologic Covid, ar trebui arestați și judecați pentru genocid, dezinformare în masă și corupție. Fiți siguri că se cenzurează în continuare, pe rețele media, mass-media oficială toate cazurile mortale după vaccin sau cu reacții adverse serioase, așa cum s-a manageriat de către o singură autoritate, în fiecare stat, morții Covid precum și infectările (multe false) în urma testului PCR, care de fapt nu poate diagnostica ceva ce nu există…

    Luați în considerare faptul că FDA / CDC au creat o aplicație pentru telefoane inteligente pentru ca primii vaccinați să raporteze reacțiile adverse la vaccin. După peste 5.000 de reacții grave în doar primele câteva zile, aplicația a fost închisă.

      ADEVĂRUL NE VA ELIBERA (burebista2012.blogspot.com)

    RăspundețiȘtergere
  23. Astazi la ora 12,00, 10 ministri comvocati de Dictator la raport la Cotroceni dupa ce si ieri a fost inca o sedinta,TOTAL Ne-constitutionale,este a cincea in doua saptamini.
    Pentru acelasi lucru a fost demonizat Dragnea care ca presedinte al unei Camere a Parlamentului si al PSD era in cadru constitutional cu Dancila cea numita de Iohannis in doua ore pentru ca i-a convenit intereselui lui personale inainte de ''Alegerile' nerespectate de Dictator.
    Uite asa dupa ce am avut 6 ani un Presedinte Navetist acum avem si un 'Guvern Navetist la Cotroceni,pe care il ameteste cu tripla subordonare si stirbindu-i si icurcindu-i autoritatea lui Citu .-craciun

    RăspundețiȘtergere
  24. Conversații cu Dumnezeu de Neale Donald Walsch





    Chiar și pentru curiozitate și mister și merită citite.

    Voi ce părere aveți de aceste cărți? Autorul aflat într-un moment dificil al vieții a vorbit cu Dumnezeu, i-a pus foarte multe întrebări și Dumnezeu i-a răspuns.și a inregistrat cărțile care au ajuns best-seller international.
    Acum credeți că a vorbit cu Dumnezeu?
    El spune că raspunsurile lui Dumnezeu i-au venit gata formulate în minte și El doar le-a transcris.
    Vrăjeală sau nu chiar e interesant și amuzant de cițit cărțile ..afli răspunsuri la multe întrebări care te macină sau ți le-ai pus de-a lungul vieții.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Daca am retinut bine,in carte, Dumnezeu spune: Pe Pamint nimeni nu ar trebui sa fie obligat sa munceasca ca sa poata trai,caz in care sa nu credeti ca n-ar dori nimeni sa munceasca.
      Cam atit am retinut din carte,spre rusinea mea( am citit-o acum 5 ani,nu cred ca merita recitita-mai bine cautati pe net cartea Dincolo de prag- de Lorber sau Episcopul Martin,tot de Lorber

      Ștergere
  25. Atentatul Alogenilor Dictatori minoritari la Memoria romanilor continua,dupa desfintarea statuilor Marilor Romani de pe latura de vest a Salii Unirii din Alba Iulia acum vor eliminarea Istoriei romanilor.
    Presedintele Academiei Romane Ion Aurel Pop vorbind de comasarea de catre guvern a Istoriei cu Geografia predate de acelasi profesor spune ca;
    ''Unele din aceste retete sunt metode sigure de indobitocire,de cufundare in ignoranta,sunt indemnuri la necunoastere, la comoditate si la letargie...Nu apare nicaeri scris ISTORIA Romanilor ca si cum neamul nostru ar fi ciumat'.-craciun

    RăspundețiȘtergere
  26. Zapada! Multa zăpadă!? Cat de curând vom avea zăpadă? Polei si viscol?

    RăspundețiȘtergere
  27. Predicțiile lui Nostradamus.
    De aici se inspira ghicitorii!?
    https://m.youtube.com/watch?v=mLFwq4-3DE0&feature=youtu.be#menu

    RăspundețiȘtergere
  28. Dupa Atacul in bloc la conducerea TVR-Cluj si ,TVR, Dictatura ataca si conducerea Radioului.
    Tipic pentru autorii Loviturilor de stat,in cazul asta prin calcarea Constitutiei si a Puterii poporului exprimata prin vot majoritar-craciun

    RăspundețiȘtergere