duminică, 3 ianuarie 2021

IISUS HRISTOS RASTIGNIT PE CRUCE FIIND,STRIGA ASA : SIMONE,SIMONE,VINO DE MA DEZLEAGA!

   4                                                    Dragii mei,

Era in zorii zilei  SFÂNTULUI  NICOLAE,iar eu  eram trează si mai stăteam în pat cu ochii închişi fiind, gândindu-mă la SFINTELE  SĂRBĂTORI din toată luna Decembrie. 
Nu a trecut mult timp, şi am auzit un glas care spune aşa :
               "Faceti-va Cruce, si sa va fie teama Tatalui si sa va strigati Maicii !
Iar un alt glas, continuă :

             Ca plata voastra din Ceruri, e multa mila !

          Multa,multa milăăăăăăăăăăăă!"
Fraţilor ! Faceţi bine şi veţi găsi Binele pe care l-ati facut in aceasta viata grabnic trecatoare, îl veţi găsi înmiit acolo Sus în Ceruri.
Acum o să citez un glas dulce, care -mi aduce în suflet multă bucurie. 
Acest glas, îl aud adeseori si este glasul Mantuitorului nostru mult prea iubit,Iisus Hristos.

              "Simone ! Simone! Simone!
              Vino de ma dezleaga! "

Clipa in care dragilor, Il văd cu ochii închişi fiind ,pe Insusi IISUS  HRISTOS răstignit pe Cruce pe un vârf de munte, iar jos lângă CRUCE, în genunchi cu obrazul drept lipit de CRUCEA pe care era răstignit Mântuitorul , stă o femeie tânără . 
Avea veşminte albastre lungi şi cu eşarfă bleu pe cap, strângea în braţe SFÂNTA CRUCE la partea de jos, iar cu obrazul ei, ştergea picăturile de sânge care curgeau de pe fruntea MÂNTUITORULUI.
Dragii mei, IISUS  HRISTOS, Fiul Lui Dumnezeu S-a jertfit pentru noi, pentru ca noi să ne mântuim sufletul.
Pe Cruce fiind rastignit,Iisus striga la Simon Petru ca sa vina si sa-l dezlege.
Dragilor,
 Haideţi să punem punct îndoielilor şi să credem cu toata fiinta noastra in El si in Maica Prea Curata Fecioara Maria,sa ne inchinam Lui si Maicii Sale si a noastra a tuturor, şi să-I aducem marire,cinste,slava si inchinaciune acum si pururea si-n vecii vecilor ,Amin!
                         Cu dragoste, Maria.
P.S.
.

/: Simone spune-Mi tu
Dacă Mă iubeşti
Oile să Mi le păzeşti. :/

Căci mi-am lăsat turma
Să-mi găsească urma
Pribegind printre munţi şi prin văi
Pe cărări spinoase văi întunecoase
Alungată de vrăjmaşii mei.

Tu veghează-ntr-una
Şi păzeşte-Mi turma
Să nu piară nici una din oi
Căci lupul pândeşte şi le urmăreşte
Să doboare pe mulţi dintre voi.

Vezi la cea bolnavă
Să te duci degrabă
Ajutor cu iubire să-i dai
Vezi-i suferinţa arată-i credinţa
Şi s-o vindeci lângă ea să stai.

Vezi la cea rănită
Căzută-n ispită
Ce-n durere se zbate mereu
Ia-o cu blândeţe pe-ale tale braţe
S-o aduci iar în staulul Meu.

Iar pe oaia slabă
N-o lăsa să moară
C-am să-i cer viaţa din mâna ta
Dă-i hrană bogată şi apă curată
Ca să poată să meargă şi ea.

Tu să-mi aduci turma
Pe deal la Golgota
la păşune şi dulce izvor
Vino turmă mică să nu-ţi fie frică
Că ne-aşteaptă al nostru păstor.

9 comentarii:

  1. Minunata idee aceste versuri pe melodia Ardealului

    RăspundețiȘtergere
  2. SANATATEA nu e totul dar fara SANATATE nu ai nimic!!!
    Speranța moare ultima!

    VRETI SA FITI puțin MAI SANATOSI? Cautati pe Youtube ce zice Medium Medical Anthony William) despre alimentatie, boli, sanatate Eu am citit si am inceput incet incet sa pun in aplicare.Foarte interesant dar este in engleza, totusi cumparati cartea Med.ium Medical (este in romana) din librariile online si offline din Romania (are mai multe carti, eu recomand prima carte:Med.ium Medical, cea cu coperta alb albastru cu poza aceea cu plamanii adica Med.ium Medical -Secretele din spatele bolilor cronice si misterioase si cum te poti vindeca in sfarsit.Contine sfaturi de o intelepciune uimitoare precum si o cura de vindecare si de purificare de 30 de zile care va poate restabili sanatatea sau imbunatati starea generala de sanatate a organismului,mental, emotional si fizic.

    El explica cauzele bolilor cronice si misterioase si arata solutii de vindecare, ce alimente sa consumam ca sa ne vindecam si ce suplimente sunt foarte bune pentru vindecare.El are informatiile aceastea deoarece este cel mai cunoscut Medi.um Medical iar informatiile exacte, de o intelepciune vindecatoare si surprinzatoare le primeste de la un Spirit sau de la Sursa Divina(Dumnezeu), in cartea lui el ofera informatii si explica lucruri pe care medicina actuala nici nu le banuieste sau trebuie sa mai dureze cel putin 15-20 de ani ca sa le descopere medicina.

    E un Medi.um Medical fara egal si cartea Medi.um Medical e o carte revolutionara in sanatatea si medicina alternativa.El poate sa faca o citire spirituala in 10 minute si de 25 de ani el a ajutat foarte multa lume sa isi vindece o gramada de boli si sa isi restabilieasca sanatatea si vitalitatea.Cartea poate fi si un MANUAL pentru medici si terapeuti ca ceva adjuvant, complementar.

    De asemenea puteti intra pe site-ul lui scriind pe google:medicalmedium(punct com) sau scriind simplu Med.ium Medical.Are site si blog unde explica foarte bine, da sfaturi, indicatii si are articole despre cum sa iti imbunatatesti sanatatea si starea de spirit.



    ATENTIE:Cartea, video-urile si site-ul lui are aviz consultativ si informativ, este ceva COMPLEMENTAR si ADJUVANT tratamentului de baza dat de doctorii alopati.Deci NU intrerupeti SUB NICIO FORMA TRATAMENTUL ACTUAL si urmati sfatul medicului dvs alopat. Medi.um Medical vine doar in completare,ca si un ajutor in vindecare si in restabilirea sanatatii.





    Acestea fiind spuse, chiar va recomand filosofia si ajutorul nepretuit al lui Anth.ony William

    Am citit cartea si am inceput foarte recent sa ma mananc mai sanatos si rezultatele sunt sigur ca nu vor intarzia sa apara asa cum zic numerosi, foarte numerosi oameni pe care Ant.hony i-a salvat de la suferinta

    El foloseste o vindecare holistica si pune baza si pe spiritual...

    PS:Are un capitol pentru depresie si pentru stres(care implica si anxietatea)



    Cititi cartea sau cititi informatii pe site-ul lui(dar sunt in engleza) fiindca sunt absolut sigur ca o sa va simtiti mai bine si mai ales rau nu are ce sa ne faca, din contra, imbunatateste vitalitatea si starea generala de sanatate ca un tratament ADJUVANT, COMPLEMENTAR si MINUNAT, EFICIENT si super SIMPLU!



    Dumnezeu sa ne ajute pe toti sa ne restabilim starea de sanatate!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumim frumos! Este minunat sa te gandesti si la altii si sa oferi sfaturi benefice!

      Ștergere
  3. Unul dintre pescari spuse: Aș dori sã aflu însã în ce constã în esențã activitatea unui suflet în imensa lume de dincolo. Pe acest pãmânt dur, omul trebuie sã execute mii de activitãți pentru a supraviețui, dar ce poate face sufletul în imensa lume de dincolo? Trebuie el de asemenea sã lucreze pãmântul, sã semene și sã recolteze roadele muncii sale pentru a-și putea întreține viața?”
    Domnul: „Desigur, prietene. El trebuie sã lucreze pãmântul, sã semene și sã recolteze, dar nu în maniera în care sunt executate aceste activitãți pe pãmânt. Ascultã: fãrã activitatea intensã a spiritelor cele mai perfecte, nimic nu s-ar putea realiza pe pãmânt! Nu numai cã din sol nu ar crește nimic și nici o ființã vie nu s-ar putea deplasa pe suprafața pãmântului, dar nici soarele și nici pãmântul nu ar fi fost create vreodatã, și încã și mai puțin ar putea continua ele sã își ducã existența. Oamenii lucreazã pãmântul și își seamãnã semințele, dar fãrã ajutorul spiritelor din lumea de dincolo acestea nu ar germina niciodatã, nu ar crește și nu ar putea da rod. Spiritele perfecte au foarte multe activitãți de fãcut, atât pe pãmânt cât și pe alte corpuri cerești, și încã și mai mult pentru evoluția sufletelor și pentru perfecționarea oamenilor care se aflã deja în lumea de dincolo. Dar cel mai intens acționeazã ele pentru cãlãuzirea oamenilor din aceastã lume, cãci în lumea de dincolo ajung de la o zi la alta tot mai multe suflete nerealizate, care provin îndeosebi de pe acest pãmânt. Aceste suflete nerealizate și rele ar putea distruge rapid întregul pãmânt, cu ajutorul spiritelor naturale neevoluate, astfel încât nici o plantã sã nu mai creascã pe el și nici un animal și nici un om sã nu mai poatã supraviețui. Dacã nu ar exista iubirea, înțelepciunea și puterea spiritelor perfecte, nimeni nu s-ar putea opune rãutãții spiritelor nerealizate din lumea de dincolo. Din fericire, spiritele evoluate se ocupã inclusiv de acestea din urmã, ajutându-le astfel sã evolueze gradat, încetul cu încetul, cãtre Împãrãția lui Dumnezeu.
    Fragment din scrierile lui Lorber, prin dicteu divin.

    RăspundețiȘtergere
  4. DDomnul cãtre discipolii Sãi: „Botezul prin plasarea mâinilor pe cei care au acceptat în totalitate învãțãtura Mea referitoare la viațã echivaleazã cu întãrirea lor în Numele Tatãlui care este Iubire, în Numele Logosului Divin care este Fiul sau Înțelepciunea Tatãlui și în Numele Sfântului Duh care este Voința atotputernicã a Tatãlui și a Fiului. Aceste trei concepte explicã în totalitate Ființa lui Dumnezeu. Ce-i drept, oamenilor cu un nivel mai redus de înțelegere aceastã trinitate le apare ca un fel de Triplã Personalitate, dar nu avem de ales, cãci aceasta este cea mai justã reprezentare asupra Divinitãții pe care și-o poate face omul.

    RăspundețiȘtergere
  5. nu cred ca DOMNUL l-a srigat pe PETRU=SIMON sa-l dezlege -EL ESTE DUMNEZEU FIUL SI A LUAT ASUPRA LUI TOATA POVARA LUMII deci nu avea nevoie de ajutor-noi il rastignim zilnic cu pacatele noastre-NU AVEM IUBIRE FATA DE NOI SI LUME

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Atunci esti precum Toma Necredinciosul, 19.44!
      Se spune: "Crede si nu cerceta!"

      Ștergere
  6. 4 ianuarie 23:45-sa fii sanatos cate lucruri minunate au vazut ochii mei si ce au auzit urechile mele-IISUS HRISTOS A FOST INTAI DUMNEZEU APOI OM ca sa simta durerea fizica a omenirii-avem puncte de vedere diferite dar aceeasi credinta-citeste scriptura care e plina de exemple unde fiul lui DUMNEZEU indeamna la cunoastere-ca dovada ca stiinta a venit in acord cu credinta ,o spun marii savanti, ganditori si iubitori de semeni

    RăspundețiȘtergere
  7. Daca Iisus cere dezlegarea ne transmite ca e pe cale sa revina.
    Revenirea are 3 faze din care in primele doua ranabe inca anonim dar asteptarea noastra ar ttebui sa se incheie la a doua faza cea a cibtarilor in Sion care va fi anterioara urgiei si a razboiului si a pustiirii locasului sfibt din Ierusalim (bis.Sf.Mornant)
    Ucenici au intfebat Care va fi sfirsitul acedtora ? Cit sa mai asteptan? Iar in Matei.24.14 Iisus zice "Atunci va fi sfirsitul" Desi El mai conyinua si cu alte semne ale revenirii dar eke se refera la venirea vizibila de toti de orice ochi cibd pt a ne fi prezentat ca fi adus fizic in fata Celui batran Dumnezeu venirea Cineva zisa si Duhul Sfint Femeia asociata Fecioarei Care intte timp va fi cistigat majoritatra religioasa si politica cu urgia turnata poruncita din Sion.
    A se vedea Ps.109/110. Si Dan.7.
    Ziua aceea "deosebita" din Ps.45 care e ziua cibtarilor in Sion dar si a altor impliniri de contexte "ziua aceea de care am vorbit Eu" ea este azi iminenta noua Lor religie surpriza e aproape gata -pietricica noul popor metaforic nascut in Sion dupa o gestatie nestiuta de restul la care restul se vor opune si "vor dori sa nu se mai nasca". Dar insusi Dumnezeu o naste..

    RăspundețiȘtergere