sâmbătă, 9 ianuarie 2021

O SFANTA BISERICA ALBA,COBOARA DIN CER ,CU TURLA IN JOS INSPRE PĂMANT !


8 Ianuarie 2021 ,ora 23,33 !

Dragii mei, 

În aceasta seara,in timp ce scriam aici pe Blog, vad cum se deschide Cerul sfant,iar din Cer vine cu o viteza uluitoare cu varful in jos,o Sfanta Biserica de culoare alba,din lumina alba.



.
Dragii mei,asa precum cade om piatra pe care o aruncam in sus, tot asa venea inspre pămant,aceasta Sfanta Biserica din lumina alba,dar cu turla in jos,venea inspre pămant.
O forţa nevazuta de mine,o poarta prin aer,apoi, cand este foarte aproape de pamant,o aseaza asa precum este firesc.

.
Sfanta Biserica din lumina alba stralucitoare foarte,este asezata frumos pe pajistea verde de pe pămant.
In acest moment,aud un glas care spune cu iubire asa:
"Te iubesc Doamne! Iubesc si pe Ostirea Ta,căci stau deasupra Constantinopolului ,
marturisindu-Te !"
Dupa care,glasul dispare.
Dar ,O vad pe Maica Pururea Prea Curata Fecioara Maria,cum apare pe Cerul noptii bleu senin, are vesminte bleu-vernil si Isi tine mainile Sale impreunate la pieptul Său,asa ca la Rugaciune.
Maica Lui Dumnezeu,plangea dragii mei.Plangea cu siruri de lacrimi adevarate si privea in sus la Fiul Său mult prea iubit.
Dragilor, vad cum o lacrima din ochiul drept al Prea Sfintei Nascatoare de Dumnezeu ,Îi cade exact in palma Sa dreapta.

.
Prievam la Maica Lui Dumnezeu,asa precum privesc acum la ecranul monitorului.Maica Prea Curata Fecioara Maria,isi deschide palma in care Îi cazuse lacrima Sa, si mi-o arata mie ,roabei Sale.Si astfel dragii mei, vad lacrima Maicii Domnului in palma Sa dreapta,este stralucitoare si rotunda precum bobul de roua al diminetii.
Sa nu ne indepartam dragii mei,niciodata de Biserica Lui Hristos si a Maicii Lui Dumnezeu!
Prieteni dragi, sa ne rugam Domnului si Maicii Domnului ca sa ne daruiasca sanatate si iertare pentru pacatele noastre, si sa ne arate Calea cea dreapta si bineplacuta Prea Sfintei Treimi,pentru mantuirea noastra a tuturor,Amin!
Cu dragoste,Maria.







3 comentarii:

  1. Acest om a vorbit cu Dumnezeu și în același timp a transcris răspunsurile lui Dumnezeu în scris.Au ieșit mai multe cărți .

    Ce l-ai întreba pe Dumnezeu dacă ai putea? Probabil că lista cu întrebări nu s-ar termina niciodată, pentru că omul este o ființă curioasă, iar setea sa de cunoaștere nu poate fi satisfăcută cu ușurință. Mai ales dacă ar avea ocazia să stea de vorbă cu Atotștiutorul. Ai aborda subiecte de viață și de moarte, iubire și credință, bine și rău. Să presupunem că Dumnezeu ți-ar oferi răspunsuri pe care să le poți înțelege. I s-a întâmplat lui Neale Donald Walsch. Ți se poate întâmpla și ție dacă citești "Conversații cu Dumnezeu".

    Aceste volume sunt încadrate în categoria de cărți de religie și spiritualitate, dar pot fi un ghid de supraviețuire, un set de instrucțiuni care te ajută să te regăsești, să începi o revoluție spirituală înlăuntrul tău și să înveți să percepi lumea în alt fel deopotrivă. Cele 3 cărți "Conversații cu Dumnezeu" te vor elibera de frică și rușine, îți vor arăta de ce este important să-ți spui adevărul despre tine și despre ceilalți, care este valoarea alegerilor făcute cu sufletul, și că nu te poți baza pe nicio experiență anterioară pentru a alege mai bine, întrucât existența ta este un proces de construcție pe care îl creezi în prezent.

    Conversații cu Dumnezeu vol. 1

    "Am auzit plânsul inimii voastre. Am văzut căutarea sufletului vostru. Știu cât de tare tânjiți după Adevăr. L-ați căutat în durere și în bucurie. Mi l-ați cerut cu insistență, la nesfârșit. Să Mă arăt. Să Mă explic. Să Mă revelez."

    Conversații cu Dumnezeu vol. 2

    "Dar voi nu veți avea și nu veți putea crea societatea la care ați visat întotdeauna decât dacă - și până când - veți vedea cu înțelepciune și claritate adevărul suprem: că ceea ce-i faci tu altuia ție îți vei face; că ce nu reușești să faci pentru alții nici pentru tine însuți nu reușești să faci; că durerea altuia este durerea ta, iar bucuria altuia este bucuria ta și că, atunci când tăgăduiești sau nu recunoști orice parte din acest adevăr, tăgăduiești sau nu recunoști o parte din tine."

    Conversații cu Dumnezeu vol. 3

    "Sunteți întotdeauna o parte din Dumnezeu deoarece nu sunteți niciodată departe de Dumnezeu. Acesta este adevărul ființei voastre. Noi suntem întregul. Prin urmare, acum cunoașteți întregul adevăr. Acest adevăr a fost hrana pentru sufletul înfometat. Luați și mâncați din el. Lumea este însetată de această bucurie. Luați și beți din ea. Aceasta să faceți spre pomenirea Mea."

    Impresii de la cititori

    "Cărțile sunt minunate, eu le-am citit acum 16 ani. Au avut un impact extraordinar. Ce este nemaipomenit și șocant, faptul că ele m-au ales pe mine, eram într-o perioadă foarte grea, suferisem o mare pierdere. M-au ajutat enorm. Nu pot decât să mulțumesc și să mă bucur că există cărți care ne fac să mai lăsam telefonul, tableta și să evadăm în "lumea" lor!" - Mihaela Munteanu

    "Schimbă vieți! Eu sunt un caz fericit! Mulțumesc cerului că am aflat la timp de ele!" - Silvia Grigore

    "Cea mai consistentă carte pe care am citit-o în viața mea. Din 1999 când am cumpărat-o, o tot citesc... Și da, schimbă vieți, suflete, destine." - Maria Duca

    "O carte care îți deschide sufletul către divinitate, când citești din ea chiar ai impresia că Dumnezeu îți răspunde, o recomand cu drag." -Daniela Dăscălescu

    "În perioada cu cele mai grele încercări spirituale din viața mea, această carte nu m-a ajutat doar să îmi recapăt încrederea în mine ca preot, ci m-a ajutat să-mi recapăt credința în Dumnezeu. Printre rândurile cărții am descoperit Dumnezeul în care am vrut mereu să cred, dar mi-a fost teamă. Voi fi mereu recunoscător pentru această lectură!" - Un cititor anonim

    RăspundețiȘtergere
  2. Cărțile sunt Maestri. Vin spre noi cartile care ni se potrivesc si ne învață ce avem noi nevoie sa invatam intr-un anumit moment al vietii.

    RăspundețiȘtergere